-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278257][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
גאומון אומר לך:"אח שלך שבגובה תשעים סנטימטר,עם פרווה כחולה שדומה לכלב,סליחה על החוצפה אבל אני חושב שהתוכנית שלי יותר טובה" אתה שומע קול שאומר:"אכפת לכם להחליט כבר על תוכנית?" אתה רואה את טייגר מחייך אליך הוא אומר לך:"ראיתי שהוא פה אז חשבתי אני וקנדלמון לבוא ולעזור לכם".[/QUOTE]
"טוב אבל אני מצאתי אותו וגאומון לא משנה קנדלמון מ נאמר בקשר אל הנר מרחף או וגאומון אז תהיה הכלב שלי"
*אין לי המון לכתוב
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*אולי תפסיק לכתוב את המשפט הזה,אתה לא חייב להגיד את זה כול הזמן![ואני מבקש ממך,אל תענה על זה]
טייגר אומר לך:"יש לי רעיון,תן לי כמה דקות" טייגר וקנדלמון הולכים למאחוריי הבניין,ואחרי כמה דקות אתה רואה את האורות בחנות נכבים והדלתות האוטומטיות נפתחות,טייגר חוזר ואומר לך:"ניתקתי את החשמל,המצלמות גם נותקו,אתה יכול למצוא את דורומון לבד,יש לי משימה אחרת,יש פאון ג'סמון שחור שמסתובב באזור,צריך לנטרל אותו,בהצלחה" טייגר הולך ומשאיר אותך מול חנות הצעצועים.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278268][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*אולי תפסיק לכתוב את המשפט הזה,אתה לא חייב להגיד את זה כול הזמן![ואני מבקש ממך,אל תענה על זה]
טייגר אומר לך:"יש לי רעיון,תן לי כמה דקות" טייגר וקנדלמון הולכים למאחוריי הבניין,ואחרי כמה דקות אתה רואה את האורות בחנות נכבים והדלתות האוטומטיות נפתחות,טייגר חוזר ואומר לך:"ניתקתי את החשמל,המצלמות גם נותקו,אתה יכול למצוא את דורומון לבד,יש לי משימה אחרת,יש פאון ג'סמון שחור שמסתובב באזור,צריך לנטרל אותו,בהצלחה" טייגר הולך ומשאיר אותך מול חנות הצעצועים.[/QUOTE]
"אולי נחליף משימות תגיד יש סיכוי שאוכל להוסיף את דורומון לצוות שלי כי הוא נראה אדיר?" אשאל בתמיהה לפני שילך לגמרי.
-
[QUOTE]DigiSaver
אתה וקינן ממשיכים במסדרונות,אתה רואה שתי דלתות סגולות שעל כול אחד מהן כתוב "K" בצבע שחור,קינן פותח את הדלת ואומר לך:"זה הבית שלי בכדור הארץ,DATS הביאו לי חדר שבו אוכל לתכונן לקרבות או למשימות שלי,למרות שאני לא סוכן מין השורה,פה אני מתאמן" אתם נכנסים לחדר,אתה רואה שיש מיטה רגילה,כוננית עשויה עץ ועליו לפטופ אתה רואה סוג של רשימות שהכותרת שלהם זה 'מצב בוהק' אתה רואה סרטונים של דיג'ימונים לאיך שהם הופכים להיות למצב בוהק.[/QUOTE]
"נו,אז איך הופכים למצב בוהק הזה?" אשאל את קינן.
-
טופס הרשמה:
שם משתמש:shacharmor
שם במשחק:תומאס קרטר
שותף:קודמון
מראה:בעל שיער בלונדיני ועיניים כחולות גובה מטר שמונים חולצה ירוקה וג'ינס.
ציוד:דיג'יכלי,מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר ,מכשיר קשר עם מפקדת DATS ,יומן משימות ,מוחק זיכרון [לבני האדם שלא מה-DATS או שמודעים לקיומם של הדיג'ימונים, למקרה שנתקלו בדיג'ימון].
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
טייגר אומר לך:"אם אתה רוצה את דורומון למה אתה רוצה להחליף משימה?טוב חייב לזוז" טייגר הולך לדרכו [ככה שאין סיבה לעשות תגובה שתכלול דיבורים עם טייגר],גאומון ואתה נכנסים לחנות הצעצועים,אתה רואה משהו זז מאחוריי מדפי הצעצועים,גאומון אומר לך:"יש לי הרגשה שאני יודע איפה דורומון" הוא הולך לכיוון מדפי הצעצועים,אתה רואה את גאומון נהדף אחורה,אתה רואה את דורומון יוצא מהמדפים שציפורניים עשויות זהב מנצנצות בידו.
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
*מה זה אומר?
קינן אומר לך:"זה כמו התפתחות,זה תלוי בנשמה הדיגיטלית שלך [DigiSoul],החיבור שלך עם הדיג'ימון והרבה מאוד אימונים,המצב ההפוך לדבר הזה זה מצב הרס,אני מכיר רק דיג'ימון אחד שהגיע למצב הזה,שיינגריימון של מרקוס דיימון,בקרב שלו נגד תומס שהצטרף זמנית לקורוטה,מיראג'גאוגמון ושיינגריימון נלחמו זה נגד זה,באותו זמן גם תומס ומרקוס,ואז מרקוס שיחרר כוח מרושע ואפל שהפך את שיינגריימון לשיינגריימון מצב הרס,אוקיי יש כמה מבחנים פיזיולוגיים שאגומון צריך לעבור,אתה מוכן?".
[B][U]Shachamor[/U][/B]
תגיב להתחלה,שים לב,להשקיע,לצטט,לשים סימני פיסוק,להיות מקורי,אני לא מכיר אותך בתור שחקן אז אני נותן לך רק הזדמנות אחת,אתה לא מצליח בה,אכלת אותה.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278367][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
טייגר אומר לך:"אם אתה רוצה את דורומון למה אתה רוצה להחליף משימה?טוב חייב לזוז" טייגר הולך לדרכו [ככה שאין סיבה לעשות תגובה שתכלול דיבורים עם טייגר],גאומון ואתה נכנסים לחנות הצעצועים,אתה רואה משהו זז מאחוריי מדפי הצעצועים,גאומון אומר לך:"יש לי הרגשה שאני יודע איפה דורומון" הוא הולך לכיוון מדפי הצעצועים,אתה רואה את גאומון נהדף אחורה,אתה רואה את דורומון יוצא מהמדפים שציפורניים עשויות זהב מנצנצות בידו.
*מה זה אומר?
קינן אומר לך:"זה כמו התפתחות,זה תלוי בנשמה הדיגיטלית שלך [DigiSoul],החיבור שלך עם הדיג'ימון והרבה מאוד אימונים,המצב ההפוך לדבר הזה זה מצב הרס,אני מכיר רק דיג'ימון אחד שהגיע למצב הזה,שיינגריימון של מרקוס דיימון,בקרב שלו נגד תומס שהצטרף זמנית לקורוטה,מיראג'גאוגמון ושיינגריימון נלחמו זה נגד זה,באותו זמן גם תומס ומרקוס,ואז מרקוס שיחרר כוח מרושע ואפל שהפך את שיינגריימון לשיינגריימון מצב הרס,אוקיי יש כמה מבחנים פיזיולוגיים שאגומון צריך לעבור,אתה מוכן?".
[B][U]Shachamor[/U][/B]
תגיב להתחלה,שים לב,להשקיע,לצטט,לשים סימני פיסוק,להיות מקורי,אני לא מכיר אותך בתור שחקן אז אני נותן לך רק הזדמנות אחת,אתה לא מצליח בה,אכלת אותה.[/QUOTE]
"אגרוף ממוקד טוב כפתור ימני איפה אתה? גאוון תחזיק את דורומון חזק אחרי שתפגע בו ואני אסרוק אותו" אומר ואתכונן ללכוד את דורומון.
-
[QUOTE]YellowFlash
*מה זה אומר?
קינן אומר לך:"זה כמו התפתחות,זה תלוי בנשמה הדיגיטלית שלך [DigiSoul],החיבור שלך עם הדיג'ימון והרבה מאוד אימונים,המצב ההפוך לדבר הזה זה מצב הרס,אני מכיר רק דיג'ימון אחד שהגיע למצב הזה,שיינגריימון של מרקוס דיימון,בקרב שלו נגד תומס שהצטרף זמנית לקורוטה,מיראג'גאוגמון ושיינגריימון נלחמו זה נגד זה,באותו זמן גם תומס ומרקוס,ואז מרקוס שיחרר כוח מרושע ואפל שהפך את שיינגריימון לשיינגריימון מצב הרס,אוקיי יש כמה מבחנים פיזיולוגיים שאגומון צריך לעבור,אתה מוכן?".[/QUOTE]
"אני כן, השאלה אם אגומון מוכן.." אגיד לקינן ולאחר מכן אשאל את אגומון:"אתה מוכן לעבור את זה?"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278037][B][U]Monster[/U][/B]
שני הדוימונים נלחמים בקרב צמוד,אייס דוימון משתמש בשד לילה אך דוימון משתמש בסוג של גל צללים חזק מאוד שהודף אצ הצל ופוגע באייס דוימון,הטמר המסתורי אומר לך:"לא נראה לי הקרב הזה יגמר בניצחון שלך,להתראות" הוא מחזיר את דוימון שלו ונעלם בצללים,אתה שומע את הקול של תומס מהדיג'יכלי שלך שאומר:"לי,תחזור עכשיו למפקדה,יש לנו משימה מיוחדת בשבילך".
[/QUOTE]
אני אומר לתומס" איזה כיף.אני מיד בא למפקדה " .אני מחזיר את אאיס דוימון לדיג'יכלי שלי ואז רץ במהירות למפקדה .כשאר אהיה במפקדה אקשיב בהתלהבות למה שתומס ירצה להגיד לי
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1273857].
[b][u]התחלה:[/u][/b]
אתם יוצאים מבית הספר לכיוון הנמל,אתם רואים נער צעיר בסביבות תשעה עשרה או עשרים, הוא לובש גלימה שחורה עם פסים סגולים בשוליים,צבעי מלחמה סגולים בצורת משולש על פניו, הוא מחייך ואומר לך:"אני מבין שאתה רוצה לקבל תשובות,ברור לך שכול מה שאני אומר לך נשאר בסוד מפני כול מי שאתה מכיר, ההורים שלך, החברים שלך, רק למי שתפגוש [b]שם [/b]תוכל לספר, וגם זה רק אם אף אחד לא שומע אתכם, עכשיו, אתה רוצה תשובות או לא?".[/QUOTE]
אני אומר לאיש "אני מסכים רק שאלה אחת איפה זה שם?" אני אומר בסקרנות
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*אם בתגובה הזאתי אתה לא עושה סימני פיסוק אני פשוט מדלג עליך עד שתעשה סימני פיסוק!
גאומון משתמש באגרוף ממוקד אך הן נהדפות בזכות הציפורניים הזהובות והארוכות של דורומון,גאומון נהדף אחרונית ונופל,אתה לוחץ על הכפתור הימני אתה שומע קול אלקטורני שאומר:"דורומון נסרק" גאומון אומר לך:"עכשיו אפשר להשמיד אותו?".
אגומון אומר לך:"אם זה יעזור,אני מוכן!" קינן מוציא מאחת המגירות קולר שיש בו סוג של דוקרנים [כמו של הרוטוורלרים האלה בסרטים] הוא אומר לך:"זה כמו קולר חשמלי אך שזה לא פוגע במערכות של אגומון,זה אומנם מחשמל אבל זה בשביל לדעת מה היכולות של אגומון,אם לא לא יוכל לעמוד בזה,מצב בוהק זה לא בשבילו,אבל השאלה אם זה שאתה מרשה?" אגומון מהנהן לך.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*אני לא יכול לעשות את הקו הזה מעל U איך עשית אותו?
אתה מגיע למפקדת DATS,תומס אומר לך:"הסוכן לי,ביקשת לפני לא מספר שעות להגיע לעולם הדיגיטלי למען מציאת הגנרלים די ואיקס,הצלחנו ליצור מכונה שתביא אותנו לאזור הביניים 'האזור הכאוטי',זה מין יקום בין שני העולמות,האזור הזה מסוכן מאוד ויש מצב שלא תחזור,אתה מוכן לצאת למשימה לאזור הכאוטי?".
[B][U]Shacharmor[/U][/B]
האיש המסתורי אומר לך:"אם אתה תספר את זה להורים שלך,לחברים שלך או לכול אחד אחר,אנחנו נצטרך ללכוד אותך ו'למחוק' אותך,[B]שם [/B]זו המפקדה של 'Digimon Data Squad' או בקיצור 'DATS',המטרה שלנו היא למצוא דיג'ימונים שזה מפלצות דיגיטליות שלא רשומים ולהחזיר אותם למקום שהם צריכים,אתמול בלילה מצאת דיג'ימון לא רשום שידוע בתור 'קודמון',נלחמתם נגד הדיג'ימון 'גאוגמון' ובעזרת עוד שני סוכנים הבסת אותו,ועכשיו אנחנו רוצים אותך בתור סוכן,מה דעתך?".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278608][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*אם בתגובה הזאתי אתה לא עושה סימני פיסוק אני פשוט מדלג עליך עד שתעשה סימני פיסוק!
גאומון משתמש באגרוף ממוקד אך הן נהדפות בזכות הציפורניים הזהובות והארוכות של דורומון,גאומון נהדף אחרונית ונופל,אתה לוחץ על הכפתור הימני אתה שומע קול אלקטורני שאומר:"דורומון נסרק" גאומון אומר לך:"עכשיו אפשר להשמיד אותו?".
אגומון אומר לך:"אם זה יעזור,אני מוכן!" קינן מוציא מאחת המגירות קולר שיש בו סוג של דוקרנים [כמו של הרוטוורלרים האלה בסרטים] הוא אומר לך:"זה כמו קולר חשמלי אך שזה לא פוגע במערכות של אגומון,זה אומנם מחשמל אבל זה בשביל לדעת מה היכולות של אגומון,אם לא לא יוכל לעמוד בזה,מצב בוהק זה לא בשבילו,אבל השאלה אם זה שאתה מרשה?" אגומון מהנהן לך.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מגיע למפקדת DATS,תומס אומר לך:"הסוכן לי,ביקשת לפני לא מספר שעות להגיע לעולם הדיגיטלי למען מציאת הגנרלים די ואיקס,הצלחנו ליצור מכונה שתביא אותנו לאזור הביניים 'האזור הכאוטי',זה מין יקום בין שני העולמות,האזור הזה מסוכן מאוד ויש מצב שלא תחזור,אתה מוכן לצאת למשימה לאזור הכאוטי?".
[B][U]Shacharmor[/U][/B]
האיש המסתורי אומר לך:"אם אתה תספר את זה להורים שלך,לחברים שלך או לכול אחד אחר,אנחנו נצטרך ללכוד אותך ו'למחוק' אותך,[B]שם [/B]זו המפקדה של 'Digimon Data Squad' או בקיצור 'DATS',המטרה שלנו היא למצוא דיג'ימונים שזה מפלצות דיגיטליות שלא רשומים ולהחזיר אותם למקום שהם צריכים,אתמול בלילה מצאת דיג'ימון לא רשום שידוע בתור 'קודמון',נלחמתם נגד הדיג'ימון 'גאוגמון' ובעזרת עוד שני סוכנים הבסת אותו,ועכשיו אנחנו רוצים אותך בתור סוכן,מה דעתך?".[/QUOTE]
" בטח, אבל אנחנו לא אמורים להביא אותו לדאטס? הכי טוב זה להביא אותו אז להבה כחולה שרק תעלף אותו" אומר לגאומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278608][B][U]
[B][U]Shacharmor[/U][/B]
האיש המסתורי אומר לך:"אם אתה תספר את זה להורים שלך,לחברים שלך או לכול אחד אחר,אנחנו נצטרך ללכוד אותך ו'למחוק' אותך,[B]שם [/B]זו המפקדה של 'Digimon Data Squad' או בקיצור 'DATS',המטרה שלנו היא למצוא דיג'ימונים שזה מפלצות דיגיטליות שלא רשומים ולהחזיר אותם למקום שהם צריכים,אתמול בלילה מצאת דיג'ימון לא רשום שידוע בתור 'קודמון',נלחמתם נגד הדיג'ימון 'גאוגמון' ובעזרת עוד שני סוכנים הבסת אותו,ועכשיו אנחנו רוצים אותך בתור סוכן,מה דעתך?".[/QUOTE]
"אני מסכים. בוא נלך" אני אומר בהתלהבות.
"סליחה אני קצת מתלהב." אני אומר תוך כדי שינוי קולי לרציני.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1278608]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
.[/QUOTE]
לא הבנתי למה אתה מתכוון?
-------------------------------------------------------------
אני אומר לתומס " יאי מגניב עולם חדש אני עומד להיות בו. בא לי כבר להיות בעולם הזה ולפגוש בגנרלים ,בעיקר בגנרל די הזה. אז כן אני מסכים לצאת למשימה המגניבה הזאת. לא אכפת לי שאני אמות בדרך. אז איפה המכונה נמצאת?"
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון אומר לך:"אם זה יעזור,אני מוכן!" קינן מוציא מאחת המגירות קולר שיש בו סוג של דוקרנים [כמו של הרוטוורלרים האלה בסרטים] הוא אומר לך:"זה כמו קולר חשמלי אך שזה לא פוגע במערכות של אגומון,זה אומנם מחשמל אבל זה בשביל לדעת מה היכולות של אגומון,אם לא לא יוכל לעמוד בזה,מצב בוהק זה לא בשבילו,אבל השאלה אם זה שאתה מרשה?" אגומון מהנהן לך.[/QUOTE]
"כן, אני מרשה לך לעשות את זה." אומר לקינן.