-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון הוורוד, והפוקידע מתחיל לדבר -
"דנטיני - פוקימון הפייה. דנטיני הוא פוקימון מסתורי וביישן ביותר, ורק מאמנים בני מזל מצליחים למצוא ולתפוס אותו. דנטיני מסוגלים לרחף מעט באוויר באמצעות הכנפיים הקטנות שלהם, אך לא לעוף איתם לגמרי. הם יוצאים בעיקר בלילות, ומסתתרים במעמקי יערות." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה שולף את הפוקדור של מטרימיט, ומוציא אותו החוצה. מטרימיט נראה נחוש ביותר לנצח, ומביט בפוקימון הפייה שמולו ברצינות.
"נשיכת חרק!" אתה פוקד על הפוקימון שלך, והוא יוצא מיד לכיוונו של דנטיני כששיניו זוהרות באור בוהק וירקרק.
"דנטיני, תשתמש במטרונום!" פוקד אדם.
פוקימון הפייה מתחיל להוזיז את ידיו בעדינות, ולפתע, הוא פותח את פיו וכדור של מים יצא ממנו בבת אחת- דנטיני השתמש באקדח מים, ידעת, וזרם המים החזק התקרב אל מטרימיט.
-
[QUOTE=Balenciaga;1308314]
[U]NivX10[/U]
וואטובר והגיאגל יוצאים לפעולה זה מול זה.
וואטובר מוציא מפיו כמות אדירה של בועות המרחפות באוויר, ומונעות מאגיאגל להתקרב. אולם פוקימון הציפור מתלחיל לפוצץ את הבועות בזו אחר זו, כשכל פיצוץ יוצא הדף חזק במיוחד. וואטובר מנצל את ההזדמנות, מוציא מפיו זרם אדיר של בועות. אגיאגל קופץ מעל זרם הבועות הזה, ותוקף את וואטובר בחבטות חזקות של ציפורני רגליו.
שני הפוקימונים נוחתים זה מול זה, עייפים אך מרוצים מהמהלכים האחרונים.
הנערה מביטה בהם בעיניים מוקסמות. "שמי ויויאן," היא אומרת לך. "אני לא מתכוונת להשתתף בליגה, כך שאני לא מנסה להשיג תגים." היא מסבירה לך. "אבל אני כן נמצאת במסע. אולי יום אחד אני עוד אחליט להשתתף. בינתיים אני מעדיפה לשוטט במחוז, להכיר אנשים ומקומות... לטייל." היא אומרת בחיוך.
היא שולפת פוקדור מתיק עור קטן, ונראתה מרוצה מעצמה. "אז באיזה פוקימון אתה מתכוון להשתמש ראשון?" היא שאלה אותך.[/QUOTE]
״זו דרך נחמדה מאוד לבחור בא בתור מסע...״ אומר לה בנחמדות.
לאחר מכן אביט בשתי הפוקימונים שלי ואומר לה ״אני חושב שאתחיל עם אגיאגל״ ואקרא לו אליי בזמן שאבקש מוואטובר לקפוץ למקום הקבוע שלו בקפוצ׳ון שלי.
אתכופף אל אגיאגל ואלחש לו בחיוך ״אני מאמין בך אגיאגל, שנינו יודעים כמה אתה חזק, אז בוא פשוט נראה לה״
ואז אחכה שהיא תוציא את הפוקימון שלה בעוד אני כבר מטכן עם הפוקדע!
-
[U]NivX10[/U]
אגיאגל נראה נרגש לקראת הקרב שלפניו, ועיניו נצצו בגאווה כשדיברת אליו.
ויויאן פתחה את הפוקדור שבידה, והאור האדום נחת על הרצפה, מתגבש לכדי צורה של פוקימון. פוקימון חרק עכבישי הופיע מולך, ונראה מוכן לקרב. עיניו היו אדומות, רגליו מחוברות זה לזה, ובחלק האחורי האדום של גופו היה הרבה מאוד נפח.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/27553978.png[/IMG]
כיוונת את הפוקידע על הפוקימון, והפוקידע התחיל לדבר.
"וובניד - פוקימון העכביש. את וובניד ניתן למצוא בעיקר ביערות, ולעיתים בעליית גג של בתים. וובניד אוגר את הרעל בחלקו האחורי של של גופו. אומרים שהרעל שוובניד מייצר בחודש, מספיק כדי להרוג אלף בני אדם." אומר הפוקידע, ומשתתק.
"נו, אתה מתחיל?" היא שואלת אותך בשובבות, ושמלתה מתבדרת ברוח.
-
[QUOTE=Balenciaga;1308342][U]NivX10[/U]
אגיאגל נראה נרגש לקראת הקרב שלפניו, ועיניו נצצו בגאווה כשדיברת אליו.
ויויאן פתחה את הפוקדור שבידה, והאור האדום נחת על הרצפה, מתגבש לכדי צורה של פוקימון. פוקימון חרק עכבישי הופיע מולך, ונראה מוכן לקרב. עיניו היו אדומות, רגליו מחוברות זה לזה, ובחלק האחורי האדום של גופו היה הרבה מאוד נפח.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/27553978.png[/IMG]
כיוונת את הפוקידע על הפוקימון, והפוקידע התחיל לדבר.
"וובניד - פוקימון העכביש. את וובניד ניתן למצוא בעיקר ביערות, ולעיתים בעליית גג של בתים. וובניד אוגר את הרגעל שבגופו בחלקו האחורי של של גופו. אומרים שהרעל שוובניד מייצר בחודש, מספיק כדי להרוג אלף בני אדם." אומר הפוקידע, ומשתתק.
"נו, אתה מתחיל?" היא שואלת אותך בשובבות, ושמלתה מתבדרת ברוח.[/QUOTE]
אלף בני אדם?! זה לא פוקימון קצת מסוכן?
---------
אביט בעכביש הלבן מבלי לחשוש יותר מידי, עם הרבה אמונה בפוקימון שלי...
לאחר מכן אומר בשנינות ״האמרה אומרת נשים קודם, אז אתן לך את הכבוד״ ואז אחכה למהלך שלה
-
[U]NivX10[/U]
בהחלט מסוכן.
שתדע שיש סוגי צפרדעים -אמיתיות- שהרעל שלהם יכול להרוג הרבה יותר מזה.
חפירה.
------
"אין שום בעיה," היא אומרת. "וובניד, תשתמש במתקפת עוקץ רעל!" היא פוקדת על הפוקימון שלה.
פוקימון העכביש מתחיל להתקדם במהירות לכיוון האגיאגל שלך, שעומד במקומו ומחכה לפקודה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1308502][U]NivX10[/U]
בהחלט מסוכן.
שתדע שיש סוגי צפרדעים -אמיתיות- שהרעל שלהם יכול להרוג הרבה יותר מזה.
חפירה.
------
"אין שום בעיה," היא אומרת. "וובניד, תשתמש במתקפת עוקץ רעל!" היא פוקדת על הפוקימון שלה.
פוקימון העכביש מתחיל להתקדם במהירות לכיוון האגיאגל שלך, שעומד במקומו ומחכה לפקודה.[/QUOTE]
אני אכן מודע... הייץי פעם פריק של בעלי חיים כל היום קורא ורואה סרטים..
---------------
״הוא זריז...״ אמלמל מופתע. לאחר מכן בקור רוח אומר ״אגיאגל נתר לאחור בדילוגים קטנים וזריזים עד שוובניד יתחיל לירות, ברגע שהו יפעל חוג מסבבו עם מתקפה מהירה וברגע שהו יאבד אותך ולו לרגע תקוף אותו עם מתקפה מהירה!״
אקווה שהמהלך יצליח, יחד עם אגיאגל אביט היטב בוובניד ואחכה שיאבד ריכוז או קשר עין בכדי לסמן לאגיאגל לתקוף...
-
[U]NivX10[/U]
וובניד מתחיל לירות מפיו מחטים זעירות ומלאות רעל, ופוקימון הגוזל שלך מתחמק מהן כשהוא מדלג לאחור בזריזות. המתקפה מכיוונו של פוקימון העכביש מפסיקה, ואגיאגל מתחיל להשתמש במתקפה מהירה. הוא חג סביב וובניד המבולבל, שמתקשה לעקוב אחר תנועותיו של הפוקימון המהיר. אגיאגל מנצל את ההזדמנות, ותוקף את וובניד שמוטח לאחור בחבטה חזקה.
"וובניד, תתיישר, מהר. תשתמש ביריית קורים (String Shot)!" קוראת ויויאן.
זרם של רוקים יוצאים מפיו של פוקימון העכביש, ונוחתים על גופו של אגיאגל. אגיאגל מנסה לקרוע את החוטים ממנו, אך זה לוקח לו זמן, והוא מסתבך יותר ויותר בחוטים הדביקים.
-
[quote=Balenciaga;1308333][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון הוורוד, והפוקידע מתחיל לדבר -
"דנטיני - פוקימון הפייה. דנטיני הוא פוקימון מסתורי וביישן ביותר, ורק מאמנים בני מזל מצליחים למצוא ולתפוס אותו. דנטיני מסוגלים לרחף מעט באוויר באמצעות הכנפיים הקטנות שלהם, אך לא לעוף איתם לגמרי. הם יוצאים בעיקר בלילות, ומסתתרים במעמקי יערות." אומר הפוקידע, וכבה.
אתה שולף את הפוקדור של מטרימיט, ומוציא אותו החוצה. מטרימיט נראה נחוש ביותר לנצח, ומביט בפוקימון הפייה שמולו ברצינות.
"נשיכת חרק!" אתה פוקד על הפוקימון שלך, והוא יוצא מיד לכיוונו של דנטיני כששיניו זוהרות באור בוהק וירקרק.
"דנטיני, תשתמש במטרונום!" פוקד אדם.
פוקימון הפייה מתחיל להוזיז את ידיו בעדינות, ולפתע, הוא פותח את פיו וכדור של מים יצא ממנו בבת אחת- דנטיני השתמש באקדח מים, ידעת, וזרם המים החזק התקרב אל מטרימיט.[/quote]
'מה לעזעזל זה היה?!' אחשוב לעצמי בהפתעה ולחץ "מה לעשות?" אמלמל לעצמי בחוסר אונים ואפנה למטרימיט "תתחמק מזה מהר ותשתמש בקבר חול על דנטיני הזה!" אומר בלחץ ובתקווה שמטרימיט לפחות יצליח להתחמק
-
[QUOTE=Balenciaga;1307873][U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו התרכז במשך מספר שניות, אך ללא הועיל. הוא ניסה ככל יכולתו ליצור רוח גבית שתהפוך אותו למהיר יותר, אך זה לא עזר. הרוח לא הופיע.
צ'יקקו המיואש החל ליצור אוח חזקה שגרמה למערבולת באזור בו עמד טריפוק, ופוקימון הנחליאלי הקטן עף ממקומו, והתרסק לאחר מספר שניות. טריפוק היה מחוסל.
"זה היה קרב מאוד יפה," אמר האיש המשופם. אבל בואי נראה אותך מצליחה להתמודד מול הפוקימון הבא שלי," הוא אמר ברצינות, החזיר את טריפוק אל הפוקדור שלו, וזרק פוקדור נוסף לאוויר.
פוקימון שמנמן ודמוי םיל עמד על הרצפה בכבדות, ונראה מאושר באופן מוזר.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74823958.png[/IMG]
"האפיר שלי הוא לא פוקימון שקל לנצח אותו, אני מבטיח לך." אמר האיש[/QUOTE]
אני אוציא את הפוקדע שלי ואסרוק את הפוקימון שלפניי.
אני אחזיר את צ'קקו בכדי שיוכל לנוח ואחליף לאמבר (ככה אני ארקרא לפוקימון אש)
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
ההתמהמהות שלך מול מתקפת המטרונום עיכבה אותך, וכדור המים החזק פגע במטרימיט. מטרימיט הועף לאחור, ורסיסי מים קטנים הותזו על כל הזירה.
אדם מאמן המכון גיחך לעצמו. "היה לי מזל שיצא מתקפת מים." הוא אמר.
מטרימיט התקשה לקום, אך כאשר קם נראה יציב ומוכן להמשיך להילחם.
"תשתמש בקבר חול על דנטיני הזה!" פקדת עליו.
מטרימיט התרכז מספר שניות, והחול הפזור ברחבי הזירה החל להיערם סביב פוקימון הפייה. דנטיני הביט סביבו בהשתהות, והחול המשיך עוד ועוד לקבור אותו, עד שכל גופו היה קבור בתוך ערימת החול.
אדם נראה מבוהל. "דנטיני, נסה לצאת משם, מהר!" הוא קרא.
החול שעטף את דנטיני זז מעט, וניתן היה להבחין כי הוא מנסה ככל יכולתו לצאת מקבר החול, אך ללא הועיל.
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו מוכנס אל תוך הפוקדור, ואמבר יוצא במקומו. הוא עומד מול פוקימון הפיל הקטן, ומחכה להוראוה שלך.
תוך כדי, את מוציאה את הפוקידע, וסורקת את הפוקימון שמולך.
"האפיר - פוקימון הפיל. האפיר משתמש בחדק שלו על מנת לירות כמיות גדולות של מים וחול ולהקן על עצמו. האפירים ידועים בתאבון הבריא שלהם, והם מסוגלים להעביא יממה שלמה בלאכול. פוקימון זה הוא מסוג מים ואדמה." אומר הפוקידע בקול מתכתי.
האיש המשופם מביט בך בחיוך. "בחר פוקימון אש מול פוקימון מים ואדמה. זה לא הולך להיות קרב קל עבור בארקנדיל שלך." הוא אמר ברצינות. "יש לך אומץ ילדה."
-
[QUOTE=Balenciaga;1308515][U]NivX10[/U]
וובניד מתחיל לירות מפיו מחטים זעירות ומלאות רעל, ופוקימון הגוזל שלך מתחמק מהן כשהוא מדלג לאחור בזריזות. המתקפה מכיוונו של פוקימון העכביש מפסיקה, ואגיאגל מתחיל להשתמש במתקפה מהירה. הוא חג סביב וובניד המבולבל, שמתקשה לעקוב אחר תנועותיו של הפוקימון המהיר. אגיאגל מנצל את ההזדמנות, ותוקף את וובניד שמוטח לאחור בחבטה חזקה.
"וובניד, תתיישר, מהר. תשתמש ביריית קורים (String Shot)!" קוראת ויויאן.
זרם של רוקים יוצאים מפיו של פוקימון העכביש, ונוחתים על גופו של אגיאגל. אגיאגל מנסה לקרוע את החוטים ממנו, אך זה לוקח לו זמן, והוא מסתבך יותר ויותר בחוטים הדביקים.[/QUOTE]
״אגיאגל, סמוך עליי, תרגע!״ אבציר בו. ואז אוסיף ״ הבט על עצמך היטב ותראה איך והיכן הסתבכת ואז תשתמש בניקור וחתוך את הקשרים!״
אז אביט בוובניד ואומר לאגיאגל ״יש לי רעיון תפוס עם מקורך את החוט שהוא שלח, הסתובב במקום ותטיל את משקלך ואז העף את וובינד על אחד העצים!״ (ניצול הזירה חח)
-
[U]NivX10[/U]
אגיאגל משתמש בניקור על מנת לחתוך את הקורים הדביקים. זה לוקח לו מעט זמן, והקורים נחתכים לאט מידי. הוא מנה למשוך בקור היוצא מהפה של פוקימון העכביש, אבל וובניד חותך את הקור, ומשחרר אותו.
"וובניד, נצל את זמן ותתקוף את אגיאגל במתקפת ניב רעל!" קוראת ויויאן.
וובניד מתקדם לעבר פוקימון הגוזל המתעסק בקורים, ונושך אותו בעוצמה. הוא נשאר עם פיו על פוקימון הגוזל מספר שניות, ואז עוזב אותו ומתרחק מספר צעדים לאחור.
אגיאגל נראה סחרחר, וידעת שלא נותר הרבה זמן עד שהוא יתעלף מהרעל המפעפע בגופו. אבל בינתיים אגיאגל הצליח להשתחרר מהקורים, ולפחות זה היה מאחוריך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1308578][U]NivX10[/U]
אגיאגל משתמש בניקור על מנת לחתוך את הקורים הדביקים. זה לוקח לו מעט זמן, והקורים נחתכים לאט מידי. הוא מנה למשוך בקור היוצא מהפה של פוקימון העכביש, אבל וובניד חותך את הקור, ומשחרר אותו.
"וובניד, נצל את זמן ותתקוף את אגיאגל במתקפת ניב רעל!" קוראת ויויאן.
וובניד מתקדם לעבר פוקימון הגוזל המתעסק בקורים, ונושך אותו בעוצמה. הוא נשאר עם פיו על פוקימון הגוזל מספר שניות, ואז עוזב אותו ומתרחק מספר צעדים לאחור.
אגיאגל נראה סחרחר, וידעת שלא נותר הרבה זמן עד שהוא יתעלף מהרעל המפעפע בגופו. אבל בינתיים אגיאגל הצליח להשתחרר מהקורים, ולפחות זה היה מאחוריך.[/QUOTE]
״רררררר.... לעזזל!״ ארתן. לאחר מכן אנסה לחשוב על מהלך חכם...
אביט בחוט שוובניד ניתק ואומר ״אגיאגל הרם את החוט ושוב חוג סביב וובניד, קשור את רגליו ואז תקוף בחבטות זעם!״
-
[U]NivX10[/U]
אגיאגל מרים את הקור שוובניד הפיל על הרצפה, והתחיל להסתובב סביב ובניד באמצעות מתקפת המהירות דלו. החוט נכרך סביב פוקימון העכביש, והידק את רגליו זו לזו. וובניד נפל על צידו, לא מסוגל לזוז ממקומו.
אגיאגל ניצל את ההזדמנות, וקפץ על פוקימון החרק עם שני רגליו, מכה בו עוד ועוד עם מתקפת הזעם שלו.
"לעזאזל, אני לא מאמנינה שהצלחת לעשות את זה!" קראה ויויאן.
וובניד לא התעלף, אך ללא ספק לא הייתה לו דרך להמשיך בקרב. ויויאן הרימה את הפוקדור שלה, והחזירה את הפוקימון. היא שלפה פוקדור חדש מתיקה הקטן, ופתחה אותו. אור אדום נחת על הרצפה, והדגבש לצורת פוקימון חדש וחלקלק למראה. הפוקימון עמד על ששת רגליו, והיה כחלחל מבריק. "תכיר את קטיש." אמרה ויויאן, וחייכה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/36556743.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1308776][U]NivX10[/U]
אגיאגל מרים את הקור שוובניד הפיל על הרצפה, והתחיל להסתובב סביב ובניד באמצעות מתקפת המהירות דלו. החוט נכרך סביב פוקימון העכביש, והידק את רגליו זו לזו. וובניד נפל על צידו, לא מסוגל לזוז ממקומו.
אגיאגל ניצל את ההזדמנות, וקפץ על פוקימון החרק עם שני רגליו, מכה בו עוד ועוד עם מתקפת הזעם שלו.
"לעזאזל, אני לא מאמנינה שהצלחת לעשות את זה!" קראה ויויאן.
וובניד לא התעלף, אך ללא ספק לא הייתה לו דרך להמשיך בקרב. ויויאן הרימה את הפוקדור שלה, והחזירה את הפוקימון. היא שלפה פוקדור חדש מתיקה הקטן, ופתחה אותו. אור אדום נחת על הרצפה, והדגבש לצורת פוקימון חדש וחלקלק למראה. הפוקימון עמד על ששת רגליו, והיה כחלחל מבריק. "תכיר את קטיש." אמרה ויויאן, וחייכה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/36556743.png[/IMG][/QUOTE]
אוף לא נתת לי הזדמנות להשתמש ב-״מרדף״
----------
״עבודה מעולה אגיאגל, עכשיו לך תנוח״ אומר לו בחיוך מרוצה ואחזיר אותו לפוקדור לצבור כוחות.
אביט אל כתפי ואקרא אל וואטובר ״מוכן חבר קטן? תורך הגיעה!״
בנתיים אבדוק מה אומר הפוקדע על קטיש בעודי חושב ׳עוד עכביש?! מה הסיפור של הילדה הזו..'