[quote=Sakurai Tomoki;1297391]סיימתי עכשיו מרתון של אמריקאן פיא (כי משעמם לי בחיים)...
מה קורה?[/quote]
סבבה שקד, איתך?.
חוץ מזה שראית את המרתון :).
Printable View
[quote=Sakurai Tomoki;1297391]סיימתי עכשיו מרתון של אמריקאן פיא (כי משעמם לי בחיים)...
מה קורה?[/quote]
סבבה שקד, איתך?.
חוץ מזה שראית את המרתון :).
טוב אני מוכן ששקד ואבי יהרגו אותי ושחר יהלל אותי: נולדתי ב24/06, היום הולדת של מסי D:
הייוש.............................................................
מה חדש?
[QUOTE=ttrrtte;1297394]הייוש.............................................................
מה חדש?[/QUOTE]
אה כן, היא גם נולדה בתאריך הזה 3:<
הי,קיבלתי את התעודה שלי לשליש ב'.
שרדתי את השיחה עם המורה למתמטיקה.
נראה שאני באמת צריך להשקיע בשיעורי ספורט.
מצטער שלא היתי פעיל היום ,אל תדאגו מחר היה פעיל .
היי ליאור D:
מה נהיה מהפורום O_o
[QUOTE=triner;1297398]מה נהיה מהפורום O_o[/QUOTE]
אומ.......
נהיה פורום טוב יותר?P:
מה פתאום הוא נראה שיא המוזר ><
טוב אני רוצה לנסות להתקין ת'ds למחשב בתקווה נואשת לשחק בצורה נורמלית בזהב כואב או איך שלא קראו לזה
[quote=♣Trunks♣;1297393]טוב אני מוכן ששקד ואבי יהרגו אותי ושחר יהלל אותי: נולדתי ב24/06, היום הולדת של מסי D:[/quote]
אתה מת!!! :O.
טרינר- נהיה גרוע חחחח.
מרוב השיעמום החלטתי להוריד נשמת כסף, זה המשחק היחידי של פוקימון שלא שיחקתי אז אמרתי ייאלה אם משעמם נשחק כבר את זה.
[quote=♣Trunks♣;1297393]טוב אני מוכן ששקד ואבי יהרגו אותי ושחר יהלל אותי: נולדתי ב24/06, היום הולדת של מסי D:[/quote]
איזה כיף לך אחי :)
אני נולדתי 6 ימים לפניך -__- , 6 ימים מסכנים הפרידו בין היומולדת שלי לשל מסי
[quote=NapTime;1297403]איזה כיף לך אחי :)
אני נולדתי 6 ימים לפניך -__- , 6 ימים מסכנים הפרידו בין היומולדת שלי לשל מסי[/quote]
זה קללה, זה כמו לחגוג באותו יום גם להביבר יום הולדת.
פאק, טרינר פה O:
האמת שאני יכול לאמר ששיחקתי בכל המשחקים חוץ מהחידושים של גולד וסילבר מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר בדור 3-286 כפוקמונים אמיתיים. מהדור ה3 זה סתם יצורים מכוערים עם מתקפות ומוזרות ושמות מפגרים שהומצאו ע"י כופרים עם רצון עז לעשות עוד כסף.
[quote=triner;1297407]האמת שאני יכול לאמר ששיחקתי בכל המשחקים חוץ מהחידושים של גולד וסילבר מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר בדור 3-286 כפוקמונים אמיתיים. מהדור ה3 זה סתם יצורים מכוערים עם מתקפות ומוזרות ושמות מפגרים שהומצאו ע"י כופרים עם רצון עז לעשות עוד כסף.[/quote]
אני מהדור הרביעי, השלישי עוד איך שהוא אבל גם הוא גרוע אבל הדור הרביעי והחמישי זה או יצורים מכוערים או העתקיים של פוקימונים ישנים.