-
[QUOTE=Death The Kid;1327670]סול איטר זאת אחת האנימות[/QUOTE]
ראיתי את זה מזמן..
[QUOTE=monster;1327682]אה נכון צודק.
אז עידן גינטאמה וואן פיסXD[/QUOTE]
נכון הזכרת לי, אמרתי שכשאני אסיים נארוטו אני אתחיל או בליץ' או ואן פיס.. כנראה שאני אתחיל וואן פיס..
הלכתי לאכול..
-
[quote=Pooh;1327685]לא אהבתי.. הצבע לא יפה וגם הדבר הזה מאחורה מגעיל...
מחיר טוב.
ממליץ לך לבדוק כמה האוטו אוכל לפני שאתה קונה.[/quote]
אוטו חסכוני יחסית, ולמה דווקא הצביעה והספוילר קטלניים רצח ועוד יש לאוטו אגזוז לחץ שעושה תרעש הקלטני שאני אוהב D:
-
היום קיבלתי את המגן שלי לשאלון 06, למי שלא יודע זה השאלון הראשון (כיתה י"א) של מתמטיקה למי שעושה חמש יחידות.
קיבלתי 100 עגול ויפה במגן!!!! יש! אני חייב ללמוד להסטוריה כדי לשמור על רצף יפה (94, 100, 100) במקצועות השונים.
-
[quote=סת' קינגלר;1327696]היום קיבלתי את המגן שלי לשאלון 06, למי שלא יודע זה השאלון הראשון (כיתה י"א) של מתמטיקה למי שעושה חמש יחידות.
קיבלתי 100 עגול ויפה במגן!!!! יש! אני חייב ללמוד להסטוריה כדי לשמור על רצף יפה (94, 100, 100) במקצועות השונים.[/quote]
ארר... 06 זה לא השני? אלא אם אתה מתכוון 806, ובזה אני כבר לא בקיא כי השמונה מאות-ים הם אחרי זמני?
-
[quote=סת' קינגלר;1327696]היום קיבלתי את המגן שלי לשאלון 06, למי שלא יודע זה השאלון הראשון (כיתה י"א) של מתמטיקה למי שעושה חמש יחידות.
קיבלתי 100 עגול ויפה במגן!!!! יש! אני חייב ללמוד להסטוריה כדי לשמור על רצף יפה (94, 100, 100) במקצועות השונים.[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]כל הכבוד!
מזל טוב!!! מגיע לך! =][/B][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=LordAbizi;1327697]ארר... 06 זה לא השני? אלא אם אתה מתכוון 806, ובזה אני כבר לא בקיא כי השמונה מאות-ים הם אחרי זמני?[/QUOTE]
האמת שאני לא זוכר את המספר המלא.
אחרי בדיקה קצרה באינטרנט אני די בטוח ש 806 זה האחד שאני הולך לעבור.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1327698][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]כל הכבוד!
מזל טוב!!! מגיע לך! =][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
תודה רבה :=]
בשנה שעברה זה היה היסטוריה שהרס לי הכל, היו לי ציונים שלא היו נמוכים מ90, רק הסטוריה היה סופי 78.
-
-
[quote=סת' קינגלר;1327699]האמת שאני לא זוכר את המספר המלא.
אחרי בדיקה קצרה באינטרנט אני די בטוח ש 806 זה האחד שאני הולך לעבור.
תודה רבה :=]
בשנה שעברה זה היה היסטוריה שהרס לי הכל, היו לי ציונים שלא היו נמוכים מ90, רק הסטוריה היה סופי 78.[/quote]
אתה יכול להוריד את אחת התמונה או לשים אותן בספוילר זה באמת ארוך מידי.
-
[QUOTE=Igarashi Ganta;1327706]מי זוכר אותי?[/QUOTE]
אופיר ,חזרת?
-
היי אופיר,זה עומר יוגי הו אם אתה זוכר
תגידו,יש למישהו רעיון למשחק Psp טוב שכדאי לי להוריד?
-
[QUOTE=monster;1327709]אופיר ,חזרת?[/QUOTE]
נחשוב עליך אולי
-
[QUOTE=Igarashi Ganta;1327706]מי זוכר אותי?[/QUOTE]
אני
-
איך אתה זוכר אותו ואתה בכלל לא היית בתקופה שהוא היה
-
מהפך! אננד ניצח את המשחק השמיני, והתוצאה היא שוב 4-4.
-
[QUOTE=Death The Kid;1327714]איך אתה זוכר אותו ואתה בכלל לא היית בתקופה שהוא היה[/QUOTE]
I'M THAT GOOD