-
[b]דן[/b]
נידורינה וטורצ'יק תוקפים בשיא כוחם, הם יודעים שזאת הדרך לשחרר את וולפיקס.
האיש נפגע ומקלל, אך מתעלף מעוצמת המכה, אתה גורר את האיש אלייך ומחסה אותו במעט עלים
בכדי שלא יראו אותו, וולפיקס מלקק אותך באושר.
לפתע אתה רואה צל חוצה את השביל בריצה לצידו השני של היער, אתה מנס למקד את הראייה שלך, זאת נערה בעלת שיער בלונדיני עם אוזני וזנב פיקאצ'ו!, אתה שם לב לכתובת מקועקעת על העורף שלה ''רכוש של צוות הרס''
-
[QUOTE=ttrrtte;1353838][b]דן[/b]
נידורינה וטורצ'יק תוקפים בשיא כוחם, הם יודעים שזאת הדרך לשחרר את וולפיקס.
האיש נפגע ומקלל, אך מתעלף מעוצמת המכה, אתה גורר את האיש אלייך ומחסה אותו במעט עלים
בכדי שלא יראו אותו, וולפיקס מלקק אותך באושר.
לפתע אתה רואה צל חוצה את השביל בריצה לצידו השני של היער, אתה מנס למקד את הראייה שלך, זאת נערה בעלת שיער בלונדיני עם אוזני וזנב פיקאצ'ו!, אתה שם לב לכתובת מקועקעת על העורף שלה ''רכוש של צוות הרס''[/QUOTE]
׳רכוש של צוות הרס?! הצוות הטיפשי הזה?!׳ אחשוב לעצמי ואז ארוץ אליה ואומר לה ״חכי ! בבקשה תחכי דקה! איך צמחו לך אוזניים וזנב של פיקאצ׳ו?״ אשאל בחשד.
-
[quote[b]קווין
[/b]ריאלו מסביר לך בתנועות יידים שהמאמן הקודם שלו נתן לו אותו ושהוא בחיים לא יפרד מהצעיף הזה.
אתה עדיין מעט מודאג מההזיה שלך ומודד לעצמך חום שלפתע טליה מסמנת לך ללכת אל בין השיחים, אתה הולך ורואה שוב את אותה נערה מביטה מבין העצים ומוודאת שאין אף אחד בשביל, היא לא רואה אתכם ובמהרה חוצה לצד השני של היער ושוב נעלמת מבין העצים, בזמן הריצה אתה מספיק קרוב אליה בכדי לכתוב כתובת מקועקעת על עורפה ''רכוש של צוות הרס''
מה תעשה?
][/quote]
סליחה על חוסר ההשקעה אני פשוט חייב לעוף
[b]נתן[/b]
אתה משבח את צ'יקוריטה שמקפצת.
אתה ממשיך ללכת בדרכך שלפתע אתה שומע רחש מבין השיחים, אתה מתחבא מאחוריי שיח, שלפתע פנים מציצות מן העצים שמולך, פני נערה כבת גילך, אתה שם לב שיש לה שיער חום-דבש, היא לא רואה אותך וחוצה במהירות את השביל לצידו השני של היער, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה זנב ואוזניי איווי!
אתה שם לב לכתובת מקועקעת על עורפה ''רכוש של צוות הרס''
מה תעשה?
'[/QUOTE]
'בטח צוות הרס עשו על הילדה הזאת ניסוי', אחשוב לעצמי. 'או שזה בעצם היה איווי בכלל שניסו להפוך אותו לאדם. הרי צוות הרס שונאים פוקימונים'. "אלקיד, צא!" אקרא ואוציא את פוכדור היער של אלקיד, ואז אחזיר את צ'יקוריטה. "אלקיד, אתה פוקימון מהיר, ואני חושב שתעמוד בקצב שלי ותעזור לי למצוא לרדוף אחרי הילדה".
זה הדבר הכי טיפשי שעשיתxd ''איך צמחו לך אוזניים וזנב של פיקאצ'ו?'' שנוןp:
______________________________________-
הנערה שמה לב שאתה בעקבותיה ומתחילה לרוץ מהר יותר ויותר, אתה מנסה לשמור
על קצב אבל היא מהירה מידי.
אתה מוקף בעצים ושיחים, אתה שם לב לזנב פיקאצ'ו מציץ מאחד השיחים!
[b]קווין[/b]
אתה מתחיל לרוץ במהירות וגם טליה שמנסה לשמור על קצב.
אתה והנערה מגיעים למחסום עצים, היא לא יכולה להמשיך לברוח, היא מסתובבת אלייך ונראת ממש לחוצה, היא מניחה יידים מלפנים לכיוונך ואומרת ''לך או שאתקוף!'' אתה שומע מתח ופחד בקולה
טליה מגיעה מתנשפת מאחורייך, כדי להוכיח לך שהיא אכן תתקוף, משחררת הנערה גל להבות, ממש כמו להביור אל אחד השיחים הקרובים
[b]נתן[/b]
אתה מתחיל לרוץ יחד עם אלקיד אחריי הילדה.
אתה והנערה מגיעים למחסום עצים, היא לא יכולה להמשיך לברוח, היא מסתובבת אלייך ונראת ממש לחוצה, היא מניחה יידים מלפנים לכיוונך ואומרת ''לך או שאתקוף!'' אתה שומע מתח ופחד בקולה
כדי להוכיח לך שהיא אכן תתקוף, משחררת הנערה כדור צל מהידיים אל אחד השיחים הקרובים
-
[QUOTE]זה הדבר הכי טיפשי שעשיתxd ''איך צמחו לך אוזניים וזנב של פיקאצ'ו?'' שנוןp:
______________________________________-
הנערה שמה לב שאתה בעקבותיה ומתחילה לרוץ מהר יותר ויותר, אתה מנסה לשמור
על קצב אבל היא מהירה מידי.
אתה מוקף בעצים ושיחים, אתה שם לב לזנב פיקאצ'ו מציץ מאחד השיחים![/QUOTE]
רוצה מרתון?
________
׳זה פיקצ׳ו רגיל ׳ אחשוב לעצמי ואמשוך את הזנב שלו בעדינות בתקווה שהוא לא יחשמל אותי.
-
[b]דן[/b]
אתה מושך בזנב (יאלה המ''ת של אייל במשחקי מילם גם אני! משוך בזנב=משוך באצבעxd)
אתה מושך בזנב ושומע ''אי'' קטן, אתה מבין שזה בהחלט לא פיקאצ'ו רגיל, אתה ממשיך למשוך ומיד מתגלה הנערה עחריה רדפת.
היא נעמדת ושמה יידים מלפניה לכיוונך ואומרת ''עם תתקרב אני אתקוף'' אתה שומע מתח ופחד בקולה
-
[QUOTE=ttrrtte;1353870][b]דן[/b]
אתה מושך בזנב (יאלה המ''ת של אייל במשחקי מילם גם אני! משוך בזנב=משוך באצבעxd)
אתה מושך בזנב ושומע ''אי'' קטן, אתה מבין שזה בהחלט לא פיקאצ'ו רגיל, אתה ממשיך למשוך ומיד מתגלה הנערה עחריה רדפת.
היא נעמדת ושמה יידים מלפניה לכיוונך ואומרת ''עם תתקרב אני אתקוף'' אתה שומע מתח ופחד בקולה[/QUOTE]
רוצה מרתון?
_______
״אני לא מצוות הרס ואני לא רוצה לתקוף אותך ״ אני אגיד לה ואז אשאל ״מי עשה לך את זה ? צוות הרס? מה זה עוזר להם שהם עשו לך את זה?״
-
[QUOTE=ttrrtte;1353858]
[b]נתן[/b]
אתה מתחיל לרוץ יחד עם אלקיד אחריי הילדה.
כדי להוכיח לך שהיא אכן תתקוף, משחררת הנערה כדור צל מהידיים אל אחד השיחים הקרובים[/QUOTE]
רגע, לא ענית לי אם אני אמור להיות מהיר וכל הכשרונות האלה.(עשיתי בכוונה דמות מעולה כזאת:D)
אלקיד תקף את צ'יקוריטה בחשמל, לא יודע איזה מתקפת חשמל זו היתה, אז אני פשוט אגיד לו להשתמש בחשמל.
"את חושבת שאלקיד לא יכול לתקוף?", אשאל אותה בליגלוג. "אלקיד, תשתמש בחשמל על אחד השיחים!" אגיד לו. אחרי שהוא ישתמש בחשמל אגיד לנערה "אני לא מתכוון לפגוע בך. אני רק מתכוון לעזור. צוות הרס עשה לך את זה, נכון?"
-
[size="7"]מרתון!!!!!!!!!!!!!![/size]
[b]דן[/b]
הנערה לא עונה, היא עדיין מביטה בך בפחד ובלבול, מתלבטת עם אתה דובר אמת, מוכנה לתקוף אותך עם תזוז רק צעד אחד.
''מאיפה לי לדעת שאתה לא מצוות הרס?'' היא שואלת בקול רועד ונראה כי עומדת לפרוץ בבכי
[b]נתן[/b]
כן אתה מיהר
_______________-
הנערה לא עונה, היא עדיין מביטה בך בפחד ובלבול, מתלבטת עם אתה דובר אמת, מוכנה לתקוף אותך עם תזוז רק צעד אחד.
''מאיפה לי לדעת שאתה לא מצוות הרס?'' היא שואלת בקול רועד, ''לא אפגע בפוקימון בחיים, אבל בך לא תהיה לי בעיה'' היא מוסיפה
-
[quote]הנערה לא עונה, היא עדיין מביטה בך בפחד ובלבול, מתלבטת עם אתה דובר אמת, מוכנה לתקוף אותך עם תזוז רק צעד אחד.
''מאיפה לי לדעת שאתה לא מצוות הרס?'' היא שואלת בקול רועד ונראה כי עומדת לפרוץ בבכי[/quote]
״אני אנסה לעזור לך לצאת ״ אומר לה ואנסה להרגיע אותה בתקווה שלא תתקוף ״ ועדיין לא הבנתי מה זה עוזר להם להצמיח לילדים איברים של פוקימונים״ אומר בחשד.
-
[b]דן[/b]
''הם רוצים ליצור צבא חיילים חזק'' אומרת הנערה, ואז סותמת את פיה כפולטת סוד.
אתה מנסה להרגיע אותה ומתקדם בטעות צעד קדימה, צעד אחד יותר מידי לטעמה, והיא תוקפת אותך בכדור חשמל!
אתה נופל לאחור בכאב, הנערה רצה משם, לכיוון ממנו אתה באת
-
[QUOTE=ttrrtte;1353902][b]דן[/b]
''הם רוצים ליצור צבא חיילים חזק'' אומרת הנערה, ואז סותמת את פיה כפולטת סוד.
אתה מנסה להרגיע אותה ומתקדם בטעות צעד קדימה, צעד אחד יותר מידי לטעמה, והיא תוקפת אותך בכדור חשמל!
אתה נופל לאחור בכאב, הנערה רצה משם, לכיוון ממנו אתה באת[/QUOTE]
״את חושבת שהפוקימונים שלי לא יכולים לתקוף?״ אגיד לה ואז אני אומר לוולפיקס להשתמש עליה במערבולת אש, לטורצ׳יק אני אגיד להשתמש בגחלת ולנידורינה אני אגיד להשתמש בחצי רעל.
-
[b]דן[/b]
הנערה נעצרת ומסתבר שזאת טעות מצידה.
וולפיקס משתמש עליה במערבולת אש ופוגע, הנערה עפה לאחור, לפני שהיא מספיקה להתאוששש היא סופגת מטורצ'יק גחלת וחצי רעל מנידורינה, היא מתעלפת במקום מעוצמת המכות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1353914][b]דן[/b]
הנערה נעצרת ומסתבר שזאת טעות מצידה.
וולפיקס משתמש עליה במערבולת אש ופוגע, הנערה עפה לאחור, לפני שהיא מספיקה להתאוששש היא סופגת מטורצ'יק גחלת וחצי רעל מנידורינה, היא מתעלפת במקום מעוצמת המכות.[/QUOTE]
׳אוף יופי, עכשיו אני תקוע אם ילדה שהתעלפה ׳ אני חושב לעצמי ואז מתקרב אליה ואם היא תתעורר אני אגיד לה שהכל בסדר ואני לא מתכוון לעשות לה משהו רע.