[quote=Monkey D Luffy;1337999]אני מודה לכם על זה שאתם מגעילים ואתם מספרים כאן ספוילרים[/quote]
יש חוק בפורום על ספוילרים?
Printable View
[quote=Monkey D Luffy;1337999]אני מודה לכם על זה שאתם מגעילים ואתם מספרים כאן ספוילרים[/quote]
יש חוק בפורום על ספוילרים?
[QUOTE=Powerslave;1337998]טוב, אם יש משהו שיותר מבאס מזה שלאו הפך לשיצ'יבוקאי, זה ש[size="7"]הוינדצ'ה הם הארקובלנו הקודמים והם עושים את הטרוניר כדי להרוג את צ'קר פייס.[/size][/QUOTE]
ושכחת את זה שטסונה שוב מנצח את הרעים =@
טוב אנשים , שעממתם קל לנצח את הפלופים החלשים.
זזתי לעוד משחק מאתגר בlol
אל תשכחו לנשום~ ~ ~ ~
[QUOTE=Psychic;1337994]אנחנו עוד נראה :)
או שזה ילך בטוב או שזה ילך ברע.
זאת הכוונה של המחתרת , שלא יזהו אותנו[/QUOTE]
אוקיי...
[QUOTE=Powerslave;1337998]טוב, אם יש משהו שיותר מבאס מזה שלאו הפך לשיצ'יבוקאי, זה ש[size="7"]הוינדצ'ה הם הארקובלנו הקודמים והם עושים את הטרוניר כדי להרוג את צ'קר פייס.[/size][/QUOTE]
רגע, גם בוואן פיס יש ארקובלנו?זה דומה יותר לאנימות אחרות שראיתי משחשבתי..
או שכל האנימות דומות לוואן פיס?!
[QUOTE=Psychic;1337997]אני לא בריון , אני סתם עוד אחד שהצטרף למחתרת כדי להביס אתכם!
Flaffy I choose you![/QUOTE]
נו, בריון ):
דניס יא אח זה היה אמור להיות לעביב לא לך.
[QUOTE=Psychic;1338000]יש חוק בפורום על ספוילרים?[/QUOTE]
לא.
אבל זה הורס לאנשים אחרים.
טוב מי שכתב כאן ספוילרים למשחק שלי לא יזכה להרשם, ואני אמחק גם דברים שעזר לי בהם ואכין אותם מחדש בעצמי.
באמת שזה מגעיל מצידכם.
[quote=FIupy;1338004]נו, בריון ):[/quote]
[quote=F|upy;1338005]דניס יא אח זה היה אמור להיות לעביב לא לך.[/quote]
Shut Down!
Combo Breaker!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1337999]אני מודה לכם על זה שאתם מגעילים ואתם מספרים כאן ספוילרים[/QUOTE]
שמע אני מסכים לגמרי, כל הקקות האלה שמספרים ספוילרים הם סתם חסרי חיים מגעילים, שונאים אנשים כאלה ><
[QUOTE=Monkey D Luffy;1338006]לא.
אבל זה הורס לאנשים אחרים.
טוב מי שכתב כאן ספוילרים למשחק שלי לא יזכה להרשם, ואני אמחק גם דברים שעזר לי בהם ואכין אותם מחדש בעצמי.
באמת שזה מגעיל מצידכם.[/QUOTE]
וזה בכלל לא מכוון למישהו מסויים שרצה בכלל לספיילר לעביב שמתח עליו ועל הפלופים ביקורת קשה ולא לך
אל תהיה ילד קטן
[QUOTE=F|upy;1338005]דניס יא אח זה היה אמור להיות לעביב לא לך.[/QUOTE]
יפה כלפיו
וחוץ מזה שהוא לא הבנאדם היחיד חוץ מהפלופים שקורא את מה שרושמים בנו''ד
[QUOTE=Powerslave;1338008]שמע אני מסכים לגמרי, כל הקקות האלה שמספרים ספוילרים הם סתם חסרי חיים מגעילים, שונאים אנשים כאלה ><[/QUOTE]
+פלופ
[QUOTE=Powerslave;1338008]שמע אני מסכים לגמרי, כל הקקות האלה שמספרים ספוילרים הם סתם חסרי חיים מגעילים, שונאים אנשים כאלה ><[/QUOTE]
תכלס
הם בטח גם ממש שמנים ואשכנזיים
ואני מוכן לשים את כל הכסף שלי על זה שהם גם שמאלנאצים מסריחים שמצדיעים להיטלר ואוהבים ערבים
טפו עליהם
[QUOTE=Monkey D Luffy;1338010]יפה כלפיו
וחוץ מזה שהוא לא הבנאדם היחיד חוץ מהפלופים שקורא את מה שרושמים בנו''ד[/QUOTE]
אל תרשום אותי מה אני אגיד לך באסה אבל אני אחיה >>
טוב כנראה לכאן לא אכנס עד שהמגפה הזאת תחלוף