Baba
Abab
פיצה זה הכי אחי.
Printable View
Baba
Abab
פיצה זה הכי אחי.
פיצה זה עכי החי
מה?
יואו קלטו מה מצאתי :
•••••••••••••••
חבל שאין לי פופקורן כדי לאכול בזמן שאני צופה בפורום מוזיקה...
תצתרף!!
[QUOTE=LordAbizi;1394609]חבל שאין לי פופקורן כדי לאכול בזמן שאני צופה בפורום מוזיקה...[/QUOTE]
אחח אביזי, מה היינו עושים בלעדיך? ):
[quote=Amitlv;1394623]תצתרף!![/quote]
אם אני אצטרף אני לא אהיה בצד שלך. אני כנראה גם לא אהיה בצד שלהם. אני אהיה, כהרגלי, "למעלה."
לכן אם אני אצטרף זה עלול להתפס כמעשה טרילה. ואני לא טרול. אז אני פשוט אמשיך לצפות מהצד ולהנות מכל רגע.
לכן הפתרון המושלם הוא להגיב פה. פה מותר לי לכתוב מה שבא לי. הכרגלי, מטרת הטיעון שלי היא להגיד משהו בסגנון: "כולכם מנסים להגיד את אותו דבר אז למה אתם בכלל טורחים."
ובכן, אמנם עברו כמה שנים מאז ששמעתי את לנון (מה לעשות שלמדנו על הביטלס בכיתות ו ו-ז), ועברו שמונה שנים מאז שבאמת ניסיתי להבין מוזיקה ישראלית, ובאמת טרחתי להקשיב לשירים, אני יכול בערך להגיד משהו כזה:
IMAGINE הוא כמיהה לעולם מושלם ולשלום עולמי.
אייל גולן - לפי מה שאני מבין מהכתוב - הוא כמיהה לאהבה אמיתית ונכונה.
כלומר, שני השירים הם שירי כמיהה לאידיאלים מוגזמים שאין להם שום אחיזה במציאות.
לכן זה אותו שיר בניסוח אחר.
לכן אין משמעות לדיון.
מ.ש.ל (ברור לי לגמרי שההוכחה שלי ממש לא לוגית, ואני יודע שאפשר למצוא בה פרצות רבות)
[QUOTE=LordAbizi;1394630]אם אני אצטרף אני לא אהיה בצד שלך. אני כנראה גם לא אהיה בצד שלהם. אני אהיה, כהרגלי, "למעלה."
לכן אם אני אצטרף זה עלול להתפס כמעשה טרילה. ואני לא טרול. אז אני פשוט אמשיך לצפות מהצד ולהנות מכל רגע.[/QUOTE]
אוהבים אותך אביזי ):
אני פשוט אוהב לריב עם אידיוטים ):
ערכתי את ההודעה שלי בזמן שהגבתם, אני בטוח שיש מה להגיב עליה. תחכימו אותי.
[QUOTE=LordAbizi;1394630]
לכן הפתרון המושלם הוא להגיב פה. פה מותר לי לכתוב מה שבא לי. הכרגלי, מטרת הטיעון שלי היא להגיד משהו בסגנון: "כולכם מנסים להגיד את אותו דבר אז למה אתם בכלל טורחים."
ובכן, אמנם עברו כמה שנים מאז ששמעתי את לנון (מה לעשות שלמדנו על הביטלס בכיתות ו ו-ז), ועברו שמונה שנים מאז שבאמת ניסיתי להבין מוזיקה ישראלית, ובאמת טרחתי להקשיב לשירים, אני יכול בערך להגיד משהו כזה:
IMAGINE הוא כמיהה לעולם מושלם ולשלום עולמי.
אייל גולן - לפי מה שאני מבין מהכתוב - הוא כמיהה לאהבה אמיתית ונכונה.
כלומר, שני השירים הם שירי כמיהה לאידיאלים מוגזמים שאין להם שום אחיזה במציאות.
לכן זה אותו שיר בניסוח אחר.
לכן אין משמעות לדיון.
מ.ש.ל (ברור לי לגמרי שההוכחה שלי ממש לא לוגית, ואני יודע שאפשר למצוא בה פרצות רבות)[/QUOTE]
אוהבים אותך אביזי ♥♥♥ ):
[quote=Overkill;1394645]אוהבים אותך אביזי ♥♥♥ ):[/quote]
אתה גורם לי להרגיש שאני אלכוהוליט בקבוצת תמיכה. אני לא נהנה מזה. מכאן אני רק משאיר לך להפעיל את הדמיון שלך.
[QUOTE=LordAbizi;1394647]אתה גורם לי להרגיש שאני אלכוהוליט בקבוצת תמיכה. אני לא נהנה מזה. מכאן אני רק משאיר לך להפעיל את הדמיון שלך.[/QUOTE]
גאד עכשיו חירמנת אותי
זה לא טוב אביזי, לא טוב בכלל ))):
התרומה שלי ל"רכבות מתנגשות":
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
זוהי תפילה נוצרית. לכן היא חוברה כנראה לפני המאה העשירית. לפי האידיאולוגיה של "ישן יותר - טוב יותר" השיר הזה מנצח את הכל.
ולאלו שלא מסכימים:
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שיר שחובר במיוחד לאנימה קוד גיאס, ולכן הוא יצא אחרי שנת 2010. לפי האידיאולוגיה של "חדש יותר - טוב יותר", זה בטח חייב להיות אחד הדברים הטובים בעולם.
[QUOTE=LordAbizi;1394660]התרומה שלי ל"רכבות מתנגשות":
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
זוהי תפילה נוצרית. לכן היא חוברה כנראה לפני המאה העשירית. לפי האידיאולוגיה של "ישן יותר - טוב יותר" השיר הזה מנצח את הכל.
ולאלו שלא מסכימים:
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שיר שחובר במיוחד לאנימה קוד גיאס, ולכן הוא יצא אחרי שנת 2010. לפי האידיאולוגיה של "חדש יותר - טוב יותר", זה בטח חייב להיות אחד הדברים הטובים בעולם.[/QUOTE]
העניין הוא שהצד השני שהבאת לא קיים בוויכוח. הצד של עמית טוען ש"מודרני זה חרא ישן זה טוב", הצד השני לא בא בגישה של "חדש יותר - טוב יותר" מלכתחילה, הוא בא בגישה של "מתי שהשיר יצא לא רלוונטי לאיכותיות הכתיבה והשיר עצמו", מה שהוא מסרב להבין.