לא אתר, המילון קללות ביפנית..
Printable View
לא אתר, המילון קללות ביפנית..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1396998]יואב, טוב שלא עשית בשרשור שלך דמות שהוא אובר פאוור..[/QUOTE]
פאק אובר פאוור, ממש לא אכפת לי אובר פאוור....ואובר פאוור לא כזה אלא אם כן אתה הופך אותו לכזה. וחוץ מזה-יש לו חולשה אחת-הוא פסיכי.
אתה ענית לעצמך [b]הרחבה אלגברית[/b] על הרחבה אלגברית
להיות פסיכי זאת לא חולשה.. כל הפסיכים הם הכי אמיצים..
הילן אוהב גברים סתם שתדעו ):
[quote=Ilan;1397005]אתה ענית לעצמך [B]הרחבה אלגברית[/B] על הרחבה אלגברית[/quote]
לא נו, התרשלות בכתיבה.
שדה L הוא הרחבה אלגברית של שדה K. שדה K הוא הרחבה אלגברית של שדה F. האם L הוא הרחבה אלגברית של F. זו השאלה.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397006]להיות פסיכי זאת לא חולשה.. כל הפסיכים הם הכי אמיצים..[/QUOTE]
לא אכפת לי. חוץ מזה, הוא לא אובר פאוור אלא אם כן אני אהפוך אותו לכזה-ובשביל להפוך אותו לכזה אני אצטרך להתנהג כמו אייל בשרשורים.
[QUOTE=Overkill;1397007]הילן אוהב גברים סתם שתדעו ):[/QUOTE]
לא.. אני לא.
[QUOTE=LordAbizi;1397008]לא נו, התרשלות בכתיבה.
שדה L הוא הרחבה אלגברית של שדה K. שדה K הוא הרחבה אלגברית של שדה F. האם L הוא הרחבה אלגברית של F. זו השאלה.[/QUOTE]
אני לא יודע מה זה הרחבה אלגברית, אבל אם אני מבין נכון אז התשובה היא לא..
L הוא לא ההרחבה האלגברית של F..
[QUOTE=Ilan;1397010]לא.. אני לא.[/QUOTE]
הנושא שאלות שלך אומר אחרת.
אילן, אנשים לא צריכים להתבייש בנטייה המינית שלהם..
[quote=Uzumaki Naruto;1397011]אני לא יודע מה זה הרחבה אלגברית, אבל אם אני מבין נכון אז התשובה היא לא..
L הוא לא ההרחבה האלגברית של F..[/quote]
לדעתי התשובה שלך נובעת מכך שאתה שם שם הא הידיעה. לשדה אין בהכרח הרחבה אלגברית יחידה. כמה שדות יכולים להיות הרחבות אלגבריות. השאלה היא, אם משהו הוא הרחבה אלגברית של הרחבה אלגברית שדה, האם היא גם אחת מבין ההרחבות האלגבריות הרבות שיש לאותו שדה?
אביזי, נכון שהילן הומו? ):
[quote=Overkill;1397015]אביזי, נכון שהילן הומו? ):[/quote]
אינני מוסמך לקבוע דבר שכזה. פנה לפסיכולוג/ סקסולוג מי שזה לא יהיה שמוסמך לקבוע דברים שכאלו.
אבטיח נזילת ירקת! לעזוב אותי! יקר והרבה דעות עידן!
אני אוהב חציל..