עוד שעתיים וחצי גמר הmls, כמו שנה שעברה: יוסטון נגד לוס אנג'לס. נקווה רק שתהיה תוצאה אחרת..
Printable View
עוד שעתיים וחצי גמר הmls, כמו שנה שעברה: יוסטון נגד לוס אנג'לס. נקווה רק שתהיה תוצאה אחרת..
חת"ם הפך להיות פעיל, כל הכבוד :)
[QUOTE=scrapi;1413614]חת"ם הפך להיות פעיל, כל הכבוד :)[/QUOTE]
בזכותן של המנהלות החדשות.
למשגיחי חת"ם אין השפעה כמעט על רמת הפעילות שלו. תהיה פעילות בפורום חת"ם כל עוד אנשים פותחים ומשתתפים במשחקי תפקידים בו. הדבר היחיד שלמשגיחי חת"ם יש השפעה עליו זה הזמן מהרגע שמשחק נהגה, עד לרגע שהוא נפתח.
[QUOTE=LordAbizi;1413617]למשגיחי חת"ם אין השפעה כמעט על רמת הפעילות שלו. תהיה פעילות בפורום חת"ם כל עוד אנשים פותחים ומשתתפים במשחקי תפקידים בו. הדבר היחיד שלמשגיחי חת"ם יש השפעה עליו זה הזמן מהרגע שמשחק נהגה, עד לרגע שהוא נפתח.[/QUOTE]
הממ. עדיין מגיע להם כל הכבוד.
[QUOTE=LordAbizi;1413617]למשגיחי חת"ם אין השפעה כמעט על רמת הפעילות שלו. תהיה פעילות בפורום חת"ם כל עוד אנשים פותחים ומשתתפים במשחקי תפקידים בו. הדבר היחיד שלמשגיחי חת"ם יש השפעה עליו זה הזמן מהרגע שמשחק נהגה, עד לרגע שהוא נפתח.[/QUOTE]
בלי המנהלות לא היה חוזר לך המשחק, או היו נפתחים חדשים כי לא היו אישורים בצורה רציפה
[quote=The Stranger;1413618]הממ. עדיין מגיע להם כל הכבוד.[/quote]
זה עניין אחר.
[quote=scrapi;1413619]בלי המנהלות לא היה חוזר לך המשחק, או היו נפתחים חדשים כי לא היו אישורים בצורה רציפה[/quote]
אם אין אף אחד שמוגדר לו התפקיד לאשר משחקי תפקידים, אז המצב בכלל לא תקין. אבל אם המצב תקין, מה שאמרתי ממקודם נכנס לתוקף.
אביזי יאח מה קורה ):
[quote=Saber;1413621]אביזי יאח מה קורה ):[/quote]
תרנגולים, ת'יודע.
[QUOTE=LordAbizi;1413622]תרנגולים, ת'יודע.[/QUOTE]
לא ממש ):
מה חדש? איך בצבא?
נחמד, אמנם בינתיים אני רק קורא 6-7 שעות ביום, בזמן שאני מחכה שיהיה לי סיווג בטחוני כדי גם לעשות משהו... לכן בינתיים אני לומד את החומר שאני אעסוק בו.
[QUOTE=LordAbizi;1413624]נחמד, אמנם בינתיים אני רק קורא 6-7 שעות ביום, בזמן שאני מחכה שיהיה לי סיווג בטחוני כדי גם לעשות משהו... לכן בינתיים אני לומד את החומר שאני אעסוק בו.[/QUOTE]
איזה יחידה אתה?
[quote=scrapi;1413626]איזה יחידה אתה?[/quote]
אני במשרד הבטחון.
[QUOTE=LordAbizi;1413627]אני במשרד הבטחון.[/QUOTE]
אם אביזי במשרד הבטחון אז אני מרגיש בטוח ):
יאללה יאללה תביא לנו קצת מידע מסווג
[QUOTE=LordAbizi;1413627]אני במשרד הבטחון.[/QUOTE]
פשששש אביזי כבוד!
אביזי שלנו יציל את העולם בעזרת הכוח שלו עם לייטסייבר בצבע שמעקסי.