-
[size="1"]אדם~
"יש לי ממש כמה אחרונים" אומרת המוכרת ומוציאה 3 דיסקים "יש לי פה שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת לך בחיוך "אבנים נשארו לי רק אבן אש ואבן עשב. וכל פוקדור עולה 150$" אומרת בחיוך ומכינה בשבילך 4 פוקדורים.
"עוד משהו?" שואלת בחיוך.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה יורד מאוכזב ומעט מושפל מההפסד הקשה שלך והולך ישר לחנות. אתה פוגש שם נערה חייכנית שנראית מעט מופתעת "אהה.. הכל בסדר?" שואלת בקול מלא חמלה. [/SIZE]
[/QUOTE]
זאת המוכרת?
----------
"כן"אומר.
"אפשר לדעת כמה עולים פוכדורים, איזה מתקפות יש ואיזה אבנים יש ?"אשאל עם חיוך מאולץ.
-
[size="1"]אינג'ל~
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~
"פוקדור רגיל עולה 150$ ואבנים יש לי פה אש ועשב" היא אומרת בחיוך "נראה לי שאולי יש גם אבן שמש. אבל ממש לא בטוח ומתקפות נשיארו לי רק שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת שוב ואז מתכופפת ובודקת מתחת לדלפק ומוציאה אבן שמש מעט מאובקת.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431760][size="1"]אינג'ל~
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~
"פוקדור רגיל עולה 150$ ואבנים יש לי פה אש ועשב" היא אומרת בחיוך "נראה לי שאולי יש גם אבן שמש. אבל ממש לא בטוח" אומרת שוב ואז מתכופפת ובודקת מתחת לדלפק ומוציאה אבן שמש מעט מאובקת.[/size][/QUOTE]
"אני רוצה 3 פוכדורים רגילים ואבן עשב. איזה מתקפות יש ?"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745][SIZE="1"]ג'ון~
אתה הולך מבסוט מהניצחון הראשון שלך וממשיך ללכת בדרך ישרה דרך היערות כלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל קטן וכתום הזוחל לו ברוגע ממש לידך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
"אממ.. פוקימון חרק.. פוקימון חרק.." אני חושב בקול רם, מתלבט האם כדאי לתפוס אותו.
"שיהיה, זה לא יכול להזיק" אני מגיע למסכנה ומסמן בקטנה לגסטלי שאנחנו עומדים לתקוף אותו.
"היפנוזה ואז כמה פעמים אגרוף קרח, כמו קודם" אני אומר לה.
-
[size="1"]אינג'ל~
עודכנו כבר המתקפות שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המוכרת מארגנת את מה שביקשת "כנראה לא שמת לב. יש שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל. כל אחד עולה 350$" היא אומרת בנימוס.
[/size]
[size="1"]ג'ון~
אתה משחרר את גסטלי עם אותו טריק, אבל ווידל אינו מתייחס כ"כ להיפנוזה של גסטלי והוא פשוט משחרר חוט מפיו, אבל החוט עובר דרכה. ווידל מעט מופתע והוא מנסה לזחול משם באימה.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431766][size="1"]ג'ון~
אתה משחרר את גסטלי עם אותו טריק, אבל ווידל אינו מתייחס כ"כ להיפנוזה של גסטלי והוא פשוט משחרר חוט מפיו, אבל החוט עובר דרכה. ווידל מעט מופתע והוא מנסה לזחול משם באימה.[/size][/QUOTE]
"תעברי דרכו שוב, הפעם בכוונה, ותתייצבי מולו. לאחר מכן תשתמשי בליקוק והיפנוזה מיד אחרי. ברגע שהוא ירדם תמשיכי עם אגרוף קרח כמה פעמים שידרש" אני אומר לגסטלי בנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745]
[SIZE="1"]סייבר~
יעודכן מה אתה בלחץ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
בדיוק שסוויפר מנסה לקק את נידורן הוא מקבל זנב רעל בראשו מה שגורם לו לנשוך את לשונו הארוכה. הוא זועק מכאב ומסתכל עליה בזעם ועף אליה ונושך אותה בגב. נידורן לא מוותרת וציפורניה זוהרות בלבן והיא שורטת בחוזקה את קצה זנבו הארוך.
"סוויפר כריכה ואז נשיכה שוב!" קורא המאמן שלו וסוויפר משגר עצמו כקפיץ ומצליח לכרוך את עצמו סביב נידורן והוא מתחיל לחנוק אותה לאט לאט.[/SIZE]
[/QUOTE]
"נידורן, תנשכי אותו עם השן שלך בכדי שהוא ירפה את הכריכה, ואז תשרטי אותו שוב באיזור הפנים!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431766][size="1"]אינג'ל~
עודכנו כבר המתקפות שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המוכרת מארגנת את מה שביקשת "כנראה לא שמת לב. יש שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל. כל אחד עולה 350$" היא אומרת בנימוס.
[/size]
[/QUOTE]
"טוב נוותר על המתקפות" אומר עם חיוך.
"אז כמה כל זה יעלה לי ?"
-
[quote]אדם~
"יש לי ממש כמה אחרונים" אומרת המוכרת ומוציאה 3 דיסקים "יש לי פה שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת לך בחיוך "אבנים נשארו לי רק אבן אש ואבן עשב. וכל פוקדור עולה 150$" אומרת בחיוך ומכינה בשבילך 4 פוקדורים.
"עוד משהו?" שואלת בחיוך.
[/quote]
"אני רוצה בבקשה את הדיסק של הפיצוץ אש ואת הפוקדורים הריקים." אומר בנימוס ואכין את הכסף. לאחר שאסיים עם החנות, אגש חזרה לאגם. נזכרתי כי יש מתקפה נוספת שאני מעוניין ללמד את הפוקימון שלי. אני ממהר להוציא את ליידיבה מהפוקדור ואסביר לה.
"היי ליידיבה. אני רוצה שנעבוד על מתקפה חדשה. אנחנו נלמד עכשיו שאיבת ג'יגה." אומר לה ברכות. "אנחנו צריכים פוקימון שתוכלי להתאמן עליו. ווישמר!" אוסיף ואוציא את ווישמר מהפוקדור. "אני רוצה שתתרכזי בכל הכוח, תחשבי על כך שאת מעוניינת לקחת כוחות מווישמר, לשאוב אותם ממנו. תרכז את כל הרצון שלך בזה!"
-
[size="1"]ג'ון~
זה יהיה קצת ברוטאלי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי מסתכלת עליך במעט חשדנות אבל עושה כבקשתך וחודרת לתוך גופו של הווידל הקטן בעודה גז ואז מתקשה. התוצאה קשה, ווידל פשוט קורס מת מפורק לחלוטין על האדמה.אתה רואה שכל האזור מתחיל להתמלא בדמו של ווידל המפורק לחלוטין ואתה מבחין גם בושת שלו וכמו כן את לבו הקטן.[/size]
[size="1"]סייבר~
נידורן מנסה לנשוך אותו, אבל סוויפר רק מחזק את הכריכה שלו והוא חונק יותר חזק את נידורן שצועקת מכאב. למרות זאת היא אינה מאבדת עשתונות וכשהוא מנסה לשחרר את ידה הקטנה ומצליחה לשרוט את סוויפר בצווארו ומשאירה שם צלקת אדומה וקטנה.
"סוויפר שחרר אותה ואז תעבור לנשיכה!" קורא המאמן שלו וסוויפר משחרר אותה במבט קצת נעלב אבל שועט לעברה כשפיו פתוח.[/size]
[size="1"]אינג'ל~
"זה יעלה לך 500$" היא אומרת בחיוך ומגישה לך את הדברים. אתה מביא לה את הכסף. בדיוק כשאתה בא לצאת מהחנות אתה מבחין בסוזן יושבת במעמקי החנות, יושבת על הריצפה מקופלת בעצמה ובוכה חרישית.[/size]
[size="1"]אדם~
הכל יעלה לך 950$ אבל אני אעשה לך מחיר ורק 900$" אומרת לך המוכרת בחיוך. אתה מהסס טיפה אבל מביא לה את הכסף ויוצא החוצה. אתה חוזר לאגם ומשחרר את לידבה ואת ווישמור ומסביר להם מה לעשות. לידבה נראית מהססת אבל מנסה והיא מסתכלת על ווישמור ומתרכזת במיוחד, אבל שום דבר לא קורה.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431792]
[size="1"]אינג'ל~
"זה יעלה לך 500$" היא אומרת בחיוך ומגישה לך את הדברים. אתה מביא לה את הכסף. בדיוק כשאתה בא לצאת מהחנות אתה מבחין בסוזן יושבת במעמקי החנות, יושבת על הריצפה מקופלת בעצמה ובוכה חרישית.[/size]
[/QUOTE]
עכשיו תורי לאנוס לא ): ?
---------------
אוציא את קבוטו מהפוכדור ואומר לו לגשת לסוזן. "רצית הסברים לא ?"אשאל עם חיוך.
-
[size="1"]אינג'ל~
אתה מוזמן! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סוזן מרימה את ראשה בפליאה ומוחה את פניה עם השרוול "אתה לא צריך" אומרת בשקט ונעמדת על רגליה בתנועה חדה ואז מרצינה את פניה שוב. "אתה לא חייב לי כלום"[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431797][size="1"]אינג'ל~
אתה מוזמן! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סוזן מרימה את ראשה בפליאה ומוחה את פניה עם השרוול "אתה לא צריך" אומרת בשקט ונעמדת על רגליה בתנועה חדה ואז מרצינה את פניה שוב. "אתה לא חייב לי כלום"[/size][/QUOTE]
"אפשר לשאול למה המנצחת נמצאת במצב כזה ?"אשאל ואלטף את גבו של קבוטו.
-
[size="1"]אינג'ל~
"כי כולם שונאים אותי. יחד עם התואר הזה שקיבלתי קיבלתי גם את שינאת הקהל" היא אומרת בקול רציני ומשלבת את ידיה "מי היה מאמין שלהיות בת 16 ולהרבות כמה ביצים בשביל כמה מאמנים חשובים תוביל אותי לזה" היא מוסיפה ואז מנערת את ראשה.
"אז הבטחת לספר לי מה זה הפוקימון הזה" היא אומרת בחיוך.[/size]