-
[quote=charmander;1436993]לא ניצחת בויכוח. אסור לך לתקן שגיאות שלו עד שהוא לא אומר לי מפורש שהוא מרשה.
אם אתה רוצה לעזור לו אל תרמוס את הביטחון שלו להתבטא פה בפורום. אנחנו מקבלים את כל מי שמעוניין לגלוש ולהנות מבלי לפגוע באחרים.
אין שום דרך לעזור לילד עם דיסלקציה על ידי תיקון שגיאות שלו. הוא לא ילד קטן או משהו...[/quote]
אז אסור לתקן שגיאות בכללי?
-
בהצלחה לכל מי שנבחן היום בלשון
-
[quote=killerb;1436948]עמית נכון פלופי ועמית 2 ושקד קראו לי אפס? אז אדם לא רוצה לתת באן כשזה באמת העלבה זה מראה כמה פרוטקציות... עוד מעט תישאר פה רק ההנהלה והפאנבויז של נדב[/quote]
וואי סתום את הפה שלך כבר
אתה מתלהב מעצמך יותר מדי
סבבה כולם פרוטקציות והשאר הם הפאנבויז שלי יופי עכשיו שתוק
[quote=חמוף;1436997]אז אסור לתקן שגיאות בכללי?[/quote]
זה לא מה שהוא אמר
אני דווקא מבין את אדם כי לפעמים עמית בא אלי ומבקש שאני אעזור לו לשכתב דברים שלו, הוא כן מודע לזה ואין ממש משהו שהוא יכול לעשות בנידון וזה בסדר
זה כמו שאתה לא תבוא לנכה עם קביים ותגיד לו "לא אתה צולע תלך נכון כמו שצריך"
כאילו גם אם תעשה את זה זה לא יעזור וזה סתם יעצבן.
קיצר רדו מהילד
-
[quote=saber;1437001]וואי סתום את הפה שלך כבר
אתה מתלהב מעצמך יותר מדי
סבבה כולם פרוטקציות והשאר הם הפאנבויז שלי יופי עכשיו שתוק
זה לא מה שהוא אמר
אני דווקא מבין את אדם כי לפעמים עמית בא אלי ומבקש שאני אעזור לו לשכתב דברים שלו, הוא כן מודע לזה ואין ממש משהו שהוא יכול לעשות בנידון וזה בסדר
זה כמו שאתה לא תבוא לנכה עם קביים ותגיד לו "לא אתה צולע תלך נכון כמו שצריך"
כאילו גם אם תעשה את זה זה לא יעזור וזה סתם יעצבן.
קיצר רדו מהילד[/quote]
כן אבל זה לא כאילו שעמית בא ומתקן אותו דווקא כדי להציק לו
וחוץ מזה, הסיבה שאדם השתמש בה יכולה להיות תקפה לכל אחד, לא שאלתי ברצינות
זה לא נשמע הגיוני בכלל שאני אעשה שגיאת כתיב ומישהו שתיקן אותי בלי רשותי יענש על כך, אני מבין אם עמית היה מתלונן אבל ככל שידוע לי לא הייתה תלונה מצידו.. והמצב הזה שהצגת, לא ממש דומה, הוא לא אומר לעמית להתחיל לכתוב כמו שצריך, הוא מתקן אותו כדי שאולי ילמד, זה לא אותו הדבר..
-
[quote=killerb;1436943]איפה זה כתוב?
למה שקד ופלופי לא קיבלו שום דבר על זה שהם העליבו אותי[/quote]
התנהגות בפורום
- אין לקלל או לפגוע בשום אדם ובשום אופן.
[b][u]צוות הפורום יכול לקבוע לפי דרכו את רמת הפגיעה ואם בכלל הייתה פגיעה במשתמש, והעונש ייקבע בהתאם.[/u][/b]
יש לכבד את המשתמשים שגולשים איתכם ואת ההנהלה על מנת שהם יכבדו אתכם.
-
[quote=חמוף;1437003]כן אבל זה לא כאילו שעמית בא ומתקן אותו דווקא כדי להציק לו
וחוץ מזה, הסיבה שאדם השתמש בה יכולה להיות תקפה לכל אחד, לא שאלתי ברצינות
זה לא נשמע הגיוני בכלל שאני אעשה שגיאת כתיב ומישהו שתיקן אותי בלי רשותי יענש על כך, אני מבין אם עמית היה מתלונן אבל ככל שידוע לי לא הייתה תלונה מצידו.. והמצב הזה שהצגת, לא ממש דומה, הוא לא אומר לעמית להתחיל לכתוב כמו שצריך, הוא מתקן אותו כדי שאולי ילמד, זה לא אותו הדבר..[/quote]
לא יודע למה עמית מתקן אותו ולא אכפת לי, אבל אם זה מציק לעמית אז זה מציק לו. אולי הוא התלונן לאדם בפרטי, אולי אדם מגן עליו כי אותו אישית זה מעצבן, לא יודע
לא רלוונטי כרגע בכלל
הנקודה היא שהוא לא ילמד כי אין לו מה ללמוד. דיסלקציה לא עובדת ככה, זאת הסיבה שזה חסר טעם.
-
אם הוא התלונן מה הסיבה לא להגיד את זה וזהו, או במקום לפנות לאדם לבקש ממי שמתקן אותו שיפסיק
נכון לעכשיו אדם בא ואמר שיהיה עונש, ואני בטח שהיו מפסיקים אם היה אומר אז אין סיבה לא להגיד את זה
חוסר טעם זאת הסיבה שצריך להפסיק, כי זה מפריע למישהו לראות את זה..?
-
[QUOTE=חמוף;1437006]אם הוא התלונן מה הסיבה לא להגיד את זה וזהו, או במקום לפנות לאדם לבקש ממי שמתקן אותו שיפסיק
נכון לעכשיו דם בא ואמר שיהיה עונש, ואני בטח שהיו מפסיקים אם היה אומר אז אין סיבה לא להגיד את זה
חוסר טעם זאת הסיבה שצריך להפסיק, כי זה מפריע למישהו לראות את זה..?[/QUOTE]
מסכים איתך.
-
סמוך עליי שאתה לא עוזר לעמית בכך שאתה מתקן לו את השגיאות. במיוחד כשלפעמים הוא מתבטא בכעס על משהו ויש לו שגיאות אז האדם שמנגד מתקן אותו רק גורם לו לתסכול רב.
בקיצור, לא הענשתי אף אחד, אמרתי, לא לתקן את עמית אלא אם הוא ציין מפורש שהוא מעוניין שיתקנו אותו.
קפיש?
-
[quote=charmander;1437009]סמוך עליי שאתה לא עוזר לעמית בכך שאתה מתקן לו את השגיאות. במיוחד כשלפעמים הוא מתבטא בכעס על משהו ויש לו שגיאות אז האדם שמנגד מתקן אותו רק גורם לו לתסכול רב.
בקיצור, לא הענשתי אף אחד, אמרתי, לא לתקן את עמית אלא אם הוא ציין מפורש שהוא מעוניין שיתקנו אותו.
קפיש?[/quote]
אף אחד לא אמר שהענשת, אבל איימת להעניש בלי להגיד למה, זה גם משהו
אם עמית אמר לך שזה מתסכל אז אפשר להבין את זה וכולם יפסיקו, אבל אם זה אתה שחושב שזה מתסכל אותו זה משהו אחר, איזה מהם הוא המצב הנוכחי?
-
"תנו לו באן כי הוא חבר של נדב ופלופי" מה?
-
[quote=ilan;1437011]"תנו לו באן כי הוא חבר של נדב ופלופי" מה?[/quote]
עזוב אותו, לא שווה את המאמץ
-
הוא די ראיתי על זה שזה מפריע לו.
-
[quote=charmander;1437015]הוא די ראיתי על זה שזה מפריע לו.[/quote]
לא הבנתי אם אתה מתכוון שראית את התגובות שלו לתיקונים וזה מה שהסקת או שהוא דיבר איתך ואמר לך שזה מפריע לו
בכל מקרה, אני לא מתקן אותו, אני רק דן פה על העקרון
-
הוא דיבר איתי בפרטי. בסקייפ ליתר דיוק.