-
[quote=yoyoyoyo;1439919]לא.... הוא ממש ממש מממממשששש לא! והוא עצבן את הבן אדם הלא נכון, מי שמכיר אותי בפורום יודע שכשאני מתעצבן אני נכנס בכל הכוח...
לאון הרגת אותי!!!!! אני בוכה מצחוק.... זה כלכך ברור שאני לא לוקאס חחחח אבל תבטל לו הוא עצוב[/quote]
ואני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילו זה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו
[quote=amitlv;1439921]לא ליאון אתה לא יכול לבטל לו....
אין לך הרשאות לזה...
גם לא נראי אתה יכול לתת באן...[/quote]
אני אבדוק
-
אין מה לבדוק אתה לא יכול...
אני יותר זמן ממך בניהול
-
לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי
-
-
[quote=d-a-l-e-k;1439934]לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי[/quote]
בבוניאדה הפורום הזה נהיה
-
[QUOTE=yoyoyoyo;1439938]בבוניאדה הפורום הזה נהיה[/QUOTE]
יש לך סקיפ?
-
אהה נכון...המ''ת...נמאס לי ממנו
-
[quote=joltik;1439929]ואני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילו זה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו
אני אבדוק[/quote]
[quote=amitlv;1439931]אין מה לבדוק אתה לא יכול...
אני יותר זמן ממך בניהול[/quote]
כן,גיליתי את זה
[quote=d-a-l-e-k;1439934]לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי[/quote]
אני דיברתי עם חברנו מהצד הנשי פוזון!
-
[quote=monster;1439940]יש לך סקיפ?[/quote]
כן... תביא את שלך אני אוסיף
-
[quote=d-a-l-e-k;1439928]שמתם לב שדי בעברית זה "מספיק" אבל באנגלית זה "תמות" מעניין למה[/quote]
וברוסית זה "תביא".
אין כאן שום חוקיות.
-
[quote=joltik;1439942]כן,גיליתי את זה
[b]אני דיברתי עם חברנו מהצד הנשי פוזון![/b][/quote]
אני לא יודע איך להגיב למה שרשום למעלה אז אני פשוט אתעלם
אביזי,די לא דאווי
-
[QUOTE=yoyoyoyo;1439944]כן... תביא את שלך אני אוסיף[/QUOTE]
liorger3
-
[quote=d-a-l-e-k;1439946]אני לא יודע איך להגיב למה שרשום למעלה אז אני פשוט אתעלם
אביזי,די לא דאווי[/quote]
גם "די" אומר להביא.
-
[quote=monster;1439948]liorger3[/quote]
שלחתי
ואביזי הוא התכוון דוואי שזה בכלל אומר קדימה או יאללה בערבית
-