-
[b]פרק 100 [/b]:d
אז בשעה טובה הגענו לפרק 100. מעניין אם האנימה תגיע גם לפרק 200?
יאי פתיח חדש עם לא מעט ספוילרים לעתיד:[color=#ffff00] אש גראניג'ה ופאול יחזר[/color]ו
[color=#ffff00][/color]
לגבי הפרק, היה פרק נחמד מאוד.
אז פלינט הוא אחד מטופ 8- קצת חבל שהקרב בינו לבין ליאון היה 1v1.
אז לאון מצוברח שהפסיד נגד פוקימון אגדי? חח האגדי הזה יותר מדי op,
מה הסיכוי שבפרק הבא גרוקי יתפתח?
-
פרק 100 hype!
אש מקבל קרדיט מילדים מקומיים! אש מפר הבטחות!.. ופתיח חדש! דון עדיין מופיעה בפתיח, אז אולי היא תופיע גם בהמשך? פיקאצ'ו עם הכובע של אש... הזה שמדובב על ידי המדובב של levi (חרב?) והחברה שלו עם הדובים ביחד עם גו... עושים משהו... והמשהו הזה זה נלחמים ברגיגאס... קוהארו נראית כמו מתאמת פוקימונים... בת בפוקימון ומופע פוקימונים, הציגו duo יותר ייצוגי. גארי... כל החברים מאלולה שאני לא מכיר... אייריס חיימשליייייי סיטרון ויוריקה!!!! פול! (שמעולם ראיתי כמה badass הוא כי לא ראיתי את dppt) מי זה הבחור עם הבייליף והגלייד? וואלי? או מי שפגשנו קודם בסדרה עם גאלייד שכזה התעלל קצת באש? והופעה קצרה של גקוגה, אולי גקוגה אלוהים? אוקיי אובה הוא מהelite 4 של סינו והוא מקום 7 בעולם אבל אני לא זוכר אותו בכלל מהמשחקים. אבל אש זוכר שזה טוב! בטניס אסור להיכנס במהלך משחק. רק בהפסקות. Just saiyin. אש, זה ידוע ש bros before hoes, היית צריך להישאר עם גו. אש היה צריך לטוס אחריו על דרגונייט. המכונית של סוניה נוסעת באופן לא פיזיקלי. אז דנדה הוא אש בעוד כמה שנים. ציפורים שחורות מפחידות. מה לעזאז לדנדה עושה wtf. הרגע שמתי לב שהמראות במכונית של דנדה נראות כמו הגפיים של צ'ריזרד... אוקיי פרק חביב אבל ללא ארועים כל כך..
אכן, מה שיש בפתיח גורם לפה שלי להיות לח, אבל נקווה שזה באמת יקרה במידה דרושה...
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו עם הצורה המפותחת של סרונורי....
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514321]פרק 100 hype!
אש מקבל קרדיט מילדים מקומיים! אש מפר הבטחות!.. ופתיח חדש! דון עדיין מופיעה בפתיח, אז אולי היא תופיע גם בהמשך? פיקאצ'ו עם הכובע של אש... הזה שמדובב על ידי המדובב של levi (חרב?) והחברה שלו עם הדובים ביחד עם גו... עושים משהו... והמשהו הזה זה נלחמים ברגיגאס... קוהארו נראית כמו מתאמת פוקימונים... בת בפוקימון ומופע פוקימונים, הציגו duo יותר ייצוגי. גארי... כל החברים מאלולה שאני לא מכיר... אייריס חיימשליייייי סיטרון ויוריקה!!!! פול! (שמעולם ראיתי כמה badass הוא כי לא ראיתי את dppt) מי זה הבחור עם הבייליף והגלייד? וואלי? או מי שפגשנו קודם בסדרה עם גאלייד שכזה התעלל קצת באש? והופעה קצרה של גקוגה, אולי גקוגה אלוהים? אוקיי אובה הוא מהelite 4 של סינו והוא מקום 7 בעולם אבל אני לא זוכר אותו בכלל מהמשחקים. אבל אש זוכר שזה טוב! בטניס אסור להיכנס במהלך משחק. רק בהפסקות. Just saiyin. אש, זה ידוע ש bros before hoes, היית צריך להישאר עם גו. אש היה צריך לטוס אחריו על דרגונייט. המכונית של סוניה נוסעת באופן לא פיזיקלי. אז דנדה הוא אש בעוד כמה שנים. ציפורים שחורות מפחידות. מה לעזאז לדנדה עושה wtf. הרגע שמתי לב שהמראות במכונית של דנדה נראות כמו הגפיים של צ'ריזרד... אוקיי פרק חביב אבל ללא ארועים כל כך..
אכן, מה שיש בפתיח גורם לפה שלי להיות לח, אבל נקווה שזה באמת יקרה במידה דרושה...
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו עם הצורה המפותחת של סרונורי....
[/spoiler][/QUOTE]
הבחור עם הבייליף, זה החבר של גו מהפלאשבאק שכשהוא טייל בג'וטו ( פרק 32).
עכשיו גילתי שהוא יופיע שוב בפרק 102+ [COLOR=#ffff00]גארי[/COLOR]
-
[B]פרק 101
[/B]נראה כמו פרק פילר, דווקא חשבתי שגרוקי יתפתח בפרק הזה אבל נאדה.
מנסה להבין איך האימונים שאש העביר את הקוף הזה, עזרו לו להיות מתופף יותר טוב?
ומאיפה לעזאזל הגורילה הזאת הפליצה תוף?
טוב הפרק הבא נראה מעניין.
-
ה-curry זה מה שהם למדו מהסלוקוינגים, אני מניח. גו רצה ללכוד גם סרונורי וגם בצ'ינקי? Bro, חמדנות זה רע! אני מניח שה ingridients vendor הוא מהמשחקים.. מה הקטע של התחלתיי עשב להיות כל כך מפגרים (אני מסתכל גם על ההארימרון מ-xyz...) אוי לא ה bad guys הגיעו! עומד להיות להם drum-off? איזה פתרון מפגר. פשוט תתופף פי שתיים מהר יותר. מה. אש סתם מנצל את זה לאימון של כל הפוקימונים שלו לול. אוקיי קול סטורי בו.
בפרק הבא:
[spoiler]
החבר של גו, גארי וארטיקונו.... נשמע מבטיח.
[/spoiler]
-
[B]פרק 102
[/B]פרק על שמתעסק בפרויקט תמיד יהיה מעניין.
כמה נחמד לראות את גארי וחברו של גו חוזרים. נראה שהם יופיעו עוד פעם.
גו צריך לעבוד קצת על שיתוף פעולה. הוא אשכרה השתמשת בפוקימונים שמי זוכר מתי תפס אותם!
הפרק הבא ישודר ב1.4 , אבל זה יהיה פרק כפול לכבוד 25 שנה לאנימה.
-
[B]פרק 102[/B]
חוזרים לעסוק בפרוייקט מיו ולכן מזכירים לנו את כל מה שקרה עד כה. Raid battle נגד ארטיקונו... עם גארי, אם אני זוכר מהpreview. אש נלחם נגדו בbattle factory. אחד הקרבות. יאי המקום של ארטיקונו הוא פחות או יותר המקום הקנוני לפי המשחקים. הגשר הטבעי הצר הזה נראה לגמרי בטוח. וואי אני זוכר את הדרך לארטיקונו בfrlg. הפעם הראשונה שבה שיחקתי כל כך התקשיתי עם ללכוד את ארטיקונו! הפוקימונים של הבחור מותשים מלהילחם בג'יודודים...? איזה מעפן. כן, ברור שאינטליאון יכול לעשות את זה. סארונורי נכנס לפוכדור??? אבל פקיא'ו לא. הפתרון של גו - ללכוד הכל. גו הביא איתו קטרפי נגד ארטיקונו??? איזה תירוץ קלוש. "אם אני אתפוס את כל העל חושיים אז אני מזה אבין איך להגיע לסלבי, אז בפרט אני צריך ללכוד את מיו שהוא על חושי." היה יותר הגיוני אם הוא היה אומר "אוקיי, אין דבר כזה project celebi, אבל ל project mew יש מטרה דומה מספיק עם המון משאבים, אז הכלים שאני ארכוש בproject mew יעזרו לי גם במשימה שלי למצוא את סלבי". והנה גארי. סירת מנוע מתקפלת לגודל של 10 סנטימטר על 10 סנטימר, נהדר. והנה ארטיקונו. גארי משתמש בטרייניטאר. והם כולם מתו אחרי מכה אחת??? Wtf. לול "try fighting from a distance" - אייסברן, לוקאריו וגלייד - קופצים מטר אחורה. אוקיי. אז הפוקימונים של גארי נכון לעכשיו: ארקניין, אמבריון, וטרייניטאר. אמבריון הוא קלאסי. לא זוכר אם ארקניין היה שלו עוד מהפרקים הקלאסיים. די בטוח שטרייניטאר לא? אש פשוט מקבל את התכנית של גארי מבלי להתווכח. מעניין לעקוב אחרי היחסים בין אש וגארי בראי העבר, אני לא זוכר מהם כלום כי גארי נעלם בסוף ליגת ג'וטו כשאש ניצח אותו? כן, צריך cleric בכל pq. סליחה, המייפלסטורי שלי דלף לי. ה cleric מת. והפוקימונים האחרונים הם רגנרולה, פיקאצ'ו ובייליף... גארי ואש בחוץ.ממש לאריטקונו אכפת מenergy ball. אה וגם רגנרולה הפסיד בabsolute zero. תכלס גם אש צריך לקבל token. הוא עזר! לול גו קיבל token אחד פחות. בקיצור גארי הוא טרול עם כוונות טובות, סוג של.
בפרק הבא:
[spoiler]
סיטרון ויוריקה!!!!! שמעתי את הcatchphrase של סיטרון וכבר שכחתי שזה הוא! הו דאוס. בכל מקרה, elite four בקאלוס, נשמע מרגש בהינתן זה שאש היה שם סגן אלוף בליגה! סיטרון חיימשלי.
[/SPOILER]
-
אז לכבוד 25 שנה לפוקימון(אתמול) קיבלנו פרק פרק כפול.
בנוסף קיבלנו הצצה לפרקים הבאים שמרמזים על זה שאנימה כנראה מתקרבת לסופה(?)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=1a04Tizpmm4[/url]
[B]פרק 103-104
[/B]
2 פרקים נחמדים, אם כבר קלמונט ובוני הופיעו שיראו גם את סרנה!
2 הפוקימונים המרכזיים של אש בפרק יש להם 2 שמות קשים לכתיבה אז אקרא להם X ו Y.
כמה נחמד ששניהם למדו מתקפות חדשות ואהבתי את היחסים ביניהם, זה היה מש נחמד שהם עודדו אחד השני.
אש היה צריך להשתמש בגנגר שיודע מתקפת פייה נגד האלית' פור.
X ו Y נתנו הופעה מרשימה נגד האלית פור.
נחמד שהקרב נערך באצטדיון של ליגת קלאוס.
יאי אש מקום 9!!!
-
הולי מולי, פרק כפול? איך לקמפל את זה? טוב, ספיישל קאלוס, נתחיל:
103
הנמל תעופה נראה בדיוק כמו בסוף של xyz. וואו קרב של אש נגד מישהו מהאליט 4. אש אף פעם לא מנצח קרבות נגד האליט פור, היסטורית. וחוץ מזה, אש הוא גם מפורסם יחסית בקאלוס, כי הוא היה הסגן אלוף לפני x זמן (כי הזמן באנימה לא בדיוק עובר). לול שוב קרומטסו... גו, אני חושב שיש לך מספיק התחלתיים..? יוריקה ודדנה! לול הילד שסיטרון נלחם מולו נראה כמו ליקיטונג בעצמו. רובו-סיטרון חיימשלי! פחח איזה נוב, מי מפסיד בקרב מכון???? הארנב של סיטרון התפתח. וכמובן, ההארימארון המטומטם של סיטרון. למה אתם מראים לנו במשך דקה רצופה את המקל של פרפדג'נייט? זאת תמונה קצת... פורנוגרפית? מה לעזאזל קורה פה. גו אפילו לא טורח להילחם בפוקימונים שהוא מנסה ללכוד, הוא פשוט מפציץ אותם בפוכדורים עד שהם נכנעים... וגו אכן לכד קרומטסו! הקאצ'פרייז של סיטרון -.- כן, בזמן שיוריקה מעסיקה את אונורגון, נגיגנייט יכול להתאמן בהתקפת כוכב. הכוח של אנליטיקיס. אוקיי אבל הדגלים הרבה יותר קלים מהחרב של נגיגנייט... וכמובן שהסיטרוניק גיר יתפוצץ, הם לא יכלו בלי זה. לול לוקאריו נאבק עם הורודו בזמנו הפנוי. ויאללה קרב כפול. Wtf המתקפה הזאת הרגה את רנטורר במכה אחת??? טוב, למה אפשר לצפות בswift bot של סיטרון... הממ האונורגון של אש רציני... הוא עדיין לא באמת השתמש בו בקרב רציני, אז אולי זה הקרב שלו. הא, האביר הזה הוא מי שעזר לנגיגנייט הווא גם מהאליט פור... בעצם אש ניצח אותו כשהוא אימן את נגיגנייט, לא? אבל זה לא היה קרב רציני, זה היה חלק מאימון... אז הצוות שלה מורכב מדרודיגון, הפוקימון הזה שגם לאש היה בקאלוס, אלטריה, ודרקון גדול ולא מזוהה.
104
דרסנה משחקת בmind games ככה לפגוש את היריב שלה לפני הקרב. איזה mind games בחיי. הווו.. אני רציתי לראות את סיטרון נגד דרסנה לול. רק שניים נגד שניים... שוב, קצת מאכזב. אונברן, כן, זה הפוקימון שהיה לאש. וכן, ברור שגו יבדוק את זה בפוקדקס ולא אש, כי לאש היה את הפוקימון הזה!!! ושוב, מה שחסר לי זה התייחסות לזה שלאש היה גם אונברן... מה זה היא מטאטאת עם נגיגנייט את הרצפה. זה נראה יותר מרשים נגד רנטרור... חילוף טקטי של נגיגנייט... נשיכה הדדית לול דרסנה עם החילוף הטקטי. וקוראת לאלטריה. האם היא תשתמש במגה התפתחות שיש לה? אונורגון שוב נהיה מפגר. כן, היא משתמשת בזה. אני לא חושב שזה הכרחי, אבל בוא נגרום לאש להיראות עוד יותר טוב, הא? מגה אלטריה. אוי לא. אש קלט... משהו. זה נראה כל כך מטומטם אני לא עומד בזה. לול כשזה מגה מפותח זה עמיד בפני מתקפות דרקון, איזה טרול. רוטום לא אמר שאונורגון הפסיד, אז זה גם חילוף טקטי... אני חושב שעל דבר כזה צריך פשוט להפסיל את אש. אני חושב שזה נגד הקודקס אבל בסדר... וכרגיל בקרבות של אש, המתקפה הראשונה שהוא באמת מצליח בה מנצחת את היריב... ועכשיו אונברן נגד נגיגנייט ואונורגון. רק נגד אונורגון, לול. לול גמפי. אבל dragon dive זה לא beam זאת מתקפה פיזית, למה הדרקונים האלו התחילו להילחם באמצע האוויר??? ושוב, אש איכשהו ניצח. וזה הניצחון הרשמי הרציני הראשון (אני חושב?) של אש נגד אליט פור כלשהו! לעלות 6 נקודות מניצחון ברמה הזאת... נראה לי קצת מוגזם. הייתי מצפה שאש יעלה למקום... 13. או משהו. אני לא זוכר אם המאטסר קלאסר זה טופ 10 או טופ 8? נשמע שזה טופ 8... אז אש עדיין לא יכול לאתגר את דנדה. אוי, שוב החרטא הזה של יוריקה... לא התגעגעתי.
יופי, אחלה פרקים!
בפרק הבא!
[spoiler]
משהו עם קוהארו ותחרויות. בנות בפוקימון ותחרויות תיאום... Name a more iconic duo.
[/spoiler]
-
[B]פרק 105
[/B]
אחלה פרק, יפה שבחרו להראות את נימפיה של סרנה ולא סתם דמות חדשה.
המראה החדש של סרנה מבגר אותה, היא נראת לי כמו בת 18+, נחמד לראות את התחלתי האש שלה התפתח לצורתו הסופית.
בזיון תחרות פוקימונים שנערכת בהואן בלי מאי.
אש לא זוכר מי זה וואלאס אבל זוכר מי זה אלוף הואהן- יפה לו.
עכשיו שלאש יש תג כפול הוא ימכור אותו בEBAY?:sunglasses:
-
אוקיי אז זה פרק שיהיה בסימן תיאום, או משהו. כן, בדיוק חשבתי על זה שקוהארו כבר פגשה את כל המפותחים של איווי חוץ מנימפיה... איזה כיף לפרופסור סאקורגי שהוא יושב על GRANT אינסופי לנסיעות... מינאמו זה ליליקוב, העיר עם הגמר תחרויות תיאום אני חושב, במשחקים. כמובן שגברת סוואבלו מסתובבת תשים לב דווקא לקוהארו... גו, אולי תלכוד סוואבלו ותפתח..? האם השם של הפרק שגברת סוואבאלו המציאה זה גם השם של הפרק..? סרנה!!!! כפרעלייך!! כן, מופע שנותן לאנשים אחרים כוח הוא אכן המטרה של סרנה נכון לסוף של XYZ, שזה גם למה היא דחתה את העזרה של הסופר סטאר ההיא... אני לא בטוח שהמסר "זה מדכא כשזה לא עובד אבל זה עוד יותר משמח כשזה כן עובד" הוא טוב לבריאות הנפש, אבל אוקיי. מעניין איך תיראה הפגישה של אש וסרנה בהינתן הסצינה האחרונה שערבה את שניהם ב-XYZ לול. זה לא יהיה AWKWARD בכלל. סרנה מצטטת משהו אבל אני לא יכול לומר בביטחון מלא אם זה אש או הסופרסטאר שאימצה אותה ב-XYZ, או אף אחד מהם... וואלאס מרפרר דברים שלא ראיתי >.< אה גברת סוואבלו היא אחיינית של וואלאס... סטיבןןןן חיימשליייייי. רגע וואלאס הוא אבל אלוף הליגה באמרלד... וסטיבן הלך למסע חיפוש עצמי באמרלד... אז מה הקנון???? אה כן היו שתי סופרסטאריות בסיפור של סרנה, הייתה את ELLE, שהיה לה הצורה המפותחת ביותר של ההתחלתי אש, והייתה אחת מבוגרת יותר שהייתה המנטורית של ELLE והציעה גם להיות המנטורית של סרנה, משהו כזה. הכל כתוב בנושא האחר... סוואמפרט חיימשלי. מה אש מוציא דרגונייט נגד סוואמפרט. בקיצור התפקיד של וואלאס בפרק הזה זה למנוע את הפגישה הAWKWARD בין סרנה לאש לולוללול. הם עושים קרב של יותר מ-1x1???? לול USE TACKLE ON THE FAIRY WIN... אוקיי ברו. כן, וואלאס היה שם רק כדי למנוע מסרנה להיפגש עם אש, אני מת על זה. אש בוערת בתוך טבעת מקרח... אוקיי. גברת סוואבלו מופיעה במסטר קלאס רק עם פוקימון אחד? שאפתני. אה רגע מגה התפתחות. מה הקטע של וואלאס לול. גברת סוואבלו וסרנה עשו תיקו, אוקיי... לא, הם עומדים להיפגש ככלות הכל??? AWWW אין שום אזכור! כן אני חושב שסרנה הייתה צריכה קצת יותר מ-3 דקות של לצעוק לאש את תקציר קורות חייה בזמן האחרון מאשר מה שהיא קיבלה... נו טוווב.
כן, תמשיכו לשים דמויות מהעבר!
בפרק הבא:
[SPOILER]
פרק רוקט. נשמע כמו פרק מסרטן.
[/SPOILER]
-
[B]פרק 106
[/B]
פרק משעמם, לפחות קיבלנו הופעת אורח של ברוק.
-
אז היום יש פרק רוקט.
מעניין אם זה הומאג' ל"צוות רוקט משתלט על גולדנרוד" ממשחקי דור 2. גקסי קצת התחרפנה. אהה אין קאבר מיוחד לפתיח עם הדמויות של צוות רוקט במקום? כמה מאכזב. לול קצת מכות לאיך זה מרגיש להיות content creator נישתי מאוד... לאש יש חולצה של פיקאצ'ו לול. רנג'י וסאקורגי עובדים שעות נוספות. איזה בומרים לול. שבירת קיר רביעי עם היציאה לפרסומות בתוך הסדרה ומחוץ לסדרה בו זמנית. וואו איכשהו זה עבד והם צברו פופלריות... ובאופן די משעשע ברגע שהם נהיו פופולריים מספיק אז אין שום דבר בתכנית שלהם שמדבר בכלל על צוות רוקט... לול העצה שלהם לאבא שמרגיש שהבת שלו מאבדת את הקשר איתו בגלל פוקימונים זה להפוך לפרוספור של פוקימון, seems legit. לול ברוק. מה הוא עושה אי שם בפרדס בכלל? אין לו חללית שאיתה הוא מרפא פוקימונים? לול מנהיג מכון הרוח מקשיב לזה גם. לול הם מקריאים הודעה של רנג'י לאש ולגו. רגע זה הכל קרה באותו פרק??? חשבתי שרנג'י התחיל להקשיב להם ב-56, והם קראו גם את המכתב שלו ב-56?? בטח פספסתי משהו. אה כן, הכל קרה באותו פרק... מוזר. לול אבל סאקורגי הוא כבר פרופסור לפוקימונים!!! כמה חסרי תועלת אתם יכולים להיות!! לול ה narrator של פוקימון משתתף פעיל בפרק?!?!?!?!? זה חדש. Radio sommelier!!!! דנט חיימלשי!!!!!!!!
אוקיי זה היה פרק משעשע. מחזק את מה שידוע כבר, שצוות רוקט הם די מוכשרים, הם פשוט בוחרים לבזבז את הזמן שלהם על שטויות.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק בוונפאצ'י, וגם סוויקון יופיע בו... גו לא לכד את סוויקון או משהו?
[/spoiler]
-
[B]פרק 107[/B]
היה פרק נחמד , היה כיף להיזכר בפוקימונים שגו לכד, חצי מהם בכלל שכחתי שיש לו אותם מרוב שלא הופיעו הרבה.
פשש סוויקון חזר .
חייב להבין מה הקטע של פוקימון מפללפון הים הזה? למה יד יוצאת לו מהפה?
-
איזו שבירת קיר רביעי על ההתחלה שמצלמים את אש וגו מאחורה אבל זה למעשה המצלמה של קוהארו שבאמת מצלמת אותם in universe. כל כך עמוק much אפקטים. וכן, אני לא באמת חושב שאש וגו יכולים לתפעל את כל הגן חיות הזה לבדם... סארונורי ממשיך להיות הטמבל הרגיל שהוא. כלבים מוצים דברים לפי ריח meme. הפתיח לא התחיל לאחר המילה go, אני מבולבל. הפינסיר חולה אהבה של גו. שוב השיט הזה? כבר היה פרק על זה. אה אוקיי הם מודים בזה שהם כבר חוזרים על זה. לול הוא פשוט חטף את הקוף מים כדי שישטוף את האבקנים מהרקרוס. לול רטטה. בואו נשמע את ההסבר של גולאג... רגע גולאג לא יכול לדבר! הוא פשוט גנב את הויברבה הזה.. איזה טרול וואנפצ'י... אבל קצת מוזר שאזור אחד בנהר חום ולידו אזור כחול צלול כאילו כלום... כן... אני לא חושב שזה עובד ככה אבל אוקיי. כאילו, זה לא עובד ככה, אבל נזרום. ויבראבה על כרטיס הפרק מכל הפוקימונים.. זה כמו אחד מי יודע הפרק הזה. כאילו, אתם מסתכלים על הבעיה. יש מפל של מים נקיים שנופל לתוך מים מזוהמים. אז המים המזוהמים חייבים להתחיל פה.... לול גריימר הרס את המים לכולם. Wtf מה זה ההרמוניה הזאת בין גריימר לקרומטסו... אולי תבנו בית לקרומטסו ולא לגריימר? למה שקרומטסו יחיה בבית הזבל של גריימר...? Insert song. סוויקון משחק אותה ישו. ואני לא יודע למה למלפפון הזה יוצאת יד מהפה. עכשיו שסוויקון יפתח את וונאפצ'י לראיקו. סוויקון op pls nerf. וואי וואי, הקרב הבא של אש הוא נגד הבחור הראשון שראינו שנלחם בדנדה... אין מצב שאש מנצח את זה. אני רק לא מבין מי יזם את הקרב הזה, הרי לקיבנה אין אינטרס ליזום קרב כזה. או שאולי אש שלח הזמנה כזאת קודם ועכשיו הגיע האישור שלה (אני מניח שניצחון של קיבנה בכל זאת ייתן לו קצת דירוג, אולי יעלה אותו למקום 7). Hype
בפרק הבא
[spoiler]
גקוגה אלוהים??? אוקיי הייתי אומר שהסיכוי של אש לנצח [b]קצת[/b]ג€‹ עלה. פאק, גקוגה אלוהים.
[/spoiler]