-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2009, 05:07 PM
[b]
בן-
אתה רואה שטריקו התשוש הביס את אוניקס , ורוארק מוציא את קריינדוס וקריינדוס יורה להביור עצום על טריקו , אתה נידהם מהקרב הזה .
''וואו , איזה קרב טוב .''
אומר האיש שלידך . [/b][/quote]
"כן" אני אומר לו בחיוך, וחוזר להביט בקרב.
-
[b]בן-[/b]
''אז?כבר הכנת לעצמך שלישייה נגד רוראק?''
הוא אומר בסקרנות , ואז מוסיף , ''עצה שלי , תיזהר מהקריינדוס הזה , הוא מהיר מאוד וחזק מאוד .''
הוא אומר .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2009, 08:38 PM
[b] [b]בן-[/b]
''אז?כבר הכנת לעצמך שלישייה נגד רוראק?''
הוא אומר בסקרנות , ואז מוסיף , ''עצה שלי , תיזהר מהקריינדוס הזה , הוא מהיר מאוד וחזק מאוד .''
הוא אומר . [/b][/quote]
"גם לי יש קריינדוס" אשיב לו בחויך.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2009, 05:07 PM
[b] הארלי-
טריקו רץ אל אוניקס עם מתקפה מהירה , אוניקס חוסם את המתקפה ומעיף את טריקו עם קצה כפול , טריקו עף למעלה ועושה עלי תער על אוניקס , אוניקס נפגע קשה ולא יכול להמשיך בקרב .
''יפה יפה , טוב נו , היה לך יתרון .''
הוא קורץ לך , במטרה לעצבן אותך .
''קבל את הפוקימון החזק ביותר שלי , צא קריינדוס !''
הוא אומר ומתוך הפוקדור יוצא קריינדוס- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa408.png[/img]
''בוא נראה אותך עכשיו , קריינדוס להביור !''
קריינדוס יורה להביור חזק מאוד על טריקו ! והוא מתקרב אליו במהירות עצומה ! [/b][/quote]
"ולך היה שכל. פעם. טוב נו, לא היה"
אני אומר במטרה להעליב.
"טריקו הקריינידוס הזה הוא סתם זבל!
אל תתייחס אליו, תתחמק מהלהביור עם מתקפה מהירה, ושלח עלי טער ללא הפסקה!"
אני אומר במטרה ללמד אותו עלה קסום.
-
[b]בן-[/b]
''וואו! יש לך קריינדוס?! אז אתה תהיה יריב ראוי לקריינדוס שלך רוראק !''
הוא אומר , ואז לפתע אתם שומעים פיצוץ אדיר משדה הקרב , קריינדוס מעיף את טריקו עם ראשיית זן .
טריקו לא מסוגל להילחם .
[b]הארלי-[/b]
טריקו מתחמק מן הלהביור , לפני שהוא מספיק לעשות עלי תער , קריינדוס מעיף אותו עם ראשיית זן .
''טריקו לא יכול להילחם ! קריינדוס מנצח !''
אומר השופט .
-
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 16 2009, 10:08 PM
[b] יש התחלה? [/b][/quote]
כן , הינה היא:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם !
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 16 2009, 10:11 PM
[b] כן , הינה היא:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ! [/b][/quote]
מרוגש, אני דופק בדלת וממתין.
-
[b]תומאס-[/b]
אתה דופק , כולך התרגשות ורגשות של סיפוק , לפתע פרופסור נעמד בדלת המעבדה , עם משקפיו , ''שלום לך , אני פרופסור האלם , באת לקבל את הפוקימון שלך?''
הוא אומר בקריצה , ומחייך לפתע , ''יש לי בחירה מצויינת של פוקימון בשבילך , בוא כנס .''
הוא אומר , ומשאיר לך את הדלת פתוחה .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2009, 09:46 PM
[b] [b]הארלי-[/b]
טריקו מתחמק מן הלהביור , לפני שהוא מספיק לעשות עלי תער , קריינדוס מעיף אותו עם ראשיית זן .
''טריקו לא יכול להילחם ! קריינדוס מנצח !''
אומר השופט . [/b][/quote]
"גם כן זבל" אני חושב לעצמי.
"טריקו היית נפלא! צא קאבוטו!" אני אומר ומוציא את קאבוטו.
"תתקשה על ההתחלה בשביל שהוא לי יפגע בך!" אני אומר במהירות.
-
[b]הארלי-[/b]
קאבוטו יוצא , קריינדוס יורה עליו להביור וקאבוטו מתקשה , הוא מצליח לספוג את המכה , ''קריינדוס , נגיחה !'' אומר רוראק , וקאבוטו מתוך התגוננות מעיף את קריינדוס עם דחיפה חזקה , ''קריינדוס תתאושש , אל תתן לפוקימון העלוב הזה לפגוע בך .''
רוראק מעיר , ''קריינדוס , תכין ראשיית זן !'' הוא אומר לבסוף , וקריינדוס טוען ראשיית זן .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2009, 09:46 PM
[b] [b]בן-[/b]
''וואו! יש לך קריינדוס?! אז אתה תהיה יריב ראוי לקריינדוס שלך רוראק !''
הוא אומר , ואז לפתע אתם שומעים פיצוץ אדיר משדה הקרב , קריינדוס מעיף את טריקו עם ראשיית זן .
טריקו לא מסוגל להילחם .
[/b][/quote]
"זה מעניין..." אמלמל ואסתכל על קאבוטו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 02:25 PM
[b] [b]הארלי-[/b]
קאבוטו יוצא , קריינדוס יורה עליו להביור וקאבוטו מתקשה , הוא מצליח לספוג את המכה , ''קריינדוס , נגיחה !'' אומר רוראק , וקאבוטו מתוך התגוננות מעיף את קריינדוס עם דחיפה חזקה , ''קריינדוס תתאושש , אל תתן לפוקימון העלוב הזה לפגוע בך .''
רוראק מעיר , ''קריינדוס , תכין ראשיית זן !'' הוא אומר לבסוף , וקריינדוס טוען ראשיית זן . [/b][/quote]
מה לא הבנתי, העלילות שלי ושל קורן התנגשו?
----
"היי רוראק!" אני אומר לו.
"תלמד להפסיד בכבוד... אתה יודע שאני הולך לקרוע לך את האמ אמא, אז אתה בוכה לי פה? מאוד בוגר" אני אומר לו במטרה להעליב במיוחד הפעם. "איך היה בגן?" אני ממשיך.
"קאבוטו, תשתמש מהר בדחיפה בשביל שהוא לא יסיים לטעון, ואז בשאיבה!" אני אומר לו.
-
[b]בן-[/b]
אתה בוהה בקאבוטו בפליאה , ובקריינדוס הנפלא , האיש שיושב לידך פונה אליך , ''אוי , שכחתי להציג את עצמי , אני ג'ון , העוזר של רוראק , נעים מאוד .''
הוא מושיט לך יד .
[b]הארלי-[/b]
''אתה יודע שאתה לא ממש עם תושייה , נכון?לא מומלץ לעצבן אותי שאני עם קריינדוס !''
הוא צועק , וקאבוטו מתקרב אל קריינדוס , קריינדוס מעיף אותו בראשיית זן מאוד חזקה , קאבוטו מצליח לשרוד , אך הוא נפצע בינוני .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2009, 03:33 PM
[b] [b]בן-[/b]
אתה בוהה בקאבוטו בפליאה , ובקריינדוס הנפלא , האיש שיושב לידך פונה אליך , ''אוי , שכחתי להציג את עצמי , אני ג'ון , העוזר של רוראק , נעים מאוד .''
הוא מושיט לך יד .
[/b][/quote]
"נעים להכיר אותך" אני משיב לו בחיוך, "מה אתה חושב על חושב על במאמן הזה?" אשאל אותו.