אביב הוא זה שצריך לבקש סליחה,למה אתה חושב שאני מופרע,עבדתי יום וליל בשביל להגדיל את הניסיון שלי ובשביל לעשות למישהו טוב ובסוף מתברר שהוא סתם ניצל אותי....
Printable View
אביב הוא זה שצריך לבקש סליחה,למה אתה חושב שאני מופרע,עבדתי יום וליל בשביל להגדיל את הניסיון שלי ובשביל לעשות למישהו טוב ובסוף מתברר שהוא סתם ניצל אותי....
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 13 2007, 12:46 PM
[b] אתם רוצים שאני אלך עכשיו מהפורום הזה? [/b][/quote]
לא...
תלך מחר... סתם אל תלך תגיב מהצבא
ותגיב בימי שבת
אלכס מה איתי?
אלכס לא צריך להעלב מכל דבר :|
הדבר אצלי בבית הביא לי מכתב משכן שלי ולא קיללתי אותו
לצבא אני אלך רק בשנה הבאה אז בבקשה אל תאיץ בי ללכת לצבא כי כשאני אלך זאת אומרת שאני לא אוכל להיות פה....זה ממש פוגע בי זה כאילו שאתה רוצה שאני אלך מפה כשאתה אומר לי ללכת לצבא... -_-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 13 2007, 12:49 PM
[b] לצבא אני אלך רק בשנה הבאה אז בבקשה אל תאיץ בי ללכת לצבא כי כשאני אלך זאת אומרת שאני לא אוכל להיות פה....זה ממש פוגע בי זה כאילו שאתה רוצה שאני אלך מפה כשאתה אומר לי ללכת לצבא... -_- [/b][/quote]
אז לא השתמשת בסמיילי הנכון.
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 13 2007, 12:48 PM
[b] אביב הוא זה שצריך לבקש סליחה,למה אתה חושב שאני מופרע,עבדתי יום וליל בשביל להגדיל את הניסיון שלי ובשביל לעשות למישהו טוב ובסוף מתברר שהוא סתם ניצל אותי.... [/b][/quote]
צחקתי איתך, בצבא אם לא תלמד להסתלבט, יתנו לך כאפות מאחורה ><
אוף אל תלך! אם תלך, מי ידבר איתי ככה? מי יספים איתי עד סוף היום?
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 13 2007, 12:30 PM
[b]חוץ מזה נתנאל זה Nel שנרשם לכאן והתחיל להאשים אותנו או לתבוע או משהו כזה...[/b][/quote]
אה, וואלה? אתה שונא את נתנאל?
אני הבאתי אותו לכאן לפני כמעט שבועיים :) .
כבר השעתם אותו?
רציתי לראות איזה טענות הוא יעלה למה האתר הזה לא יכול להקרא האתר הישראלי ושלו כן.
הוא טוען שרק האתר שלו יכול להיקרא ככה, אני חושב ששום אתר נכון לעכשיו לא יכול להיקרא בשם הזה וכבר ניסיתי לעשות משהו נגד זה בזירות שונות.
לא ציפיתי שהוא יפרסם פורום... בכל זאת הוא מנהל פורום הפוקימון השני או השלישי בגודלו.
עריכה של הרגע האחרון: אלכס, למה לא?
חחחח אני לא ספאמר XDDDD טוב ואני לא מבין כל כך צחוקים ובצבא אני יהיה מוכן להכול אבל כאן זה משהו שונה...כי אתם חברים שלי...
אני :XD: אביב ה[img]http://www.evrf.net/forums/images/smilies/locked.gif[/img]
ממש מגניב
מטאגרוס למה אתה מתכוון בלמה לא??
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 13 2007, 12:50 PM
[b] חחחח אני לא ספאמר XDDDD טוב ואני לא מבין כל כך צחוקים ובצבא אני יהיה מוכן להכול אבל כאן זה משהו שונה...כי אתם חברים שלי... [/b][/quote]
אנחנו נישאר חברים שלך לנצח, במיוחד אם תגיב בימי שישי-שבת
אני משתדל להגיב בכל יום ^^
[quote][i]Originally posted by metagross[/i]@Jul 13 2007, 12:50 PM
[b] אה, וואלה? אתה שונא את נתנאל?
אני הבאתי אותו לכאן לפני כמעט שבועיים :) .
כבר השעתם אותו?
רציתי לראות איזה טענות הוא יעלה למה האתר הזה לא יכול להקרא האתר הישראלי ושלו כן.
הוא טוען שרק האתר שלו יכול להיקרא ככה, אני חושב ששום אתר נכון לעכשיו לא יכול להיקרא בשם הזה וכבר ניסיתי לעשות משהו נגד זה בזירות שונות.
לא ציפיתי שהוא יפרסם פורום... בכל זאת הוא מנהל פורום הפוקימון השני או השלישי בגודלו.
עריכה של הרגע האחרון: אלכס, למה לא? [/b][/quote]
באמת האתר שלו חש..
אלכס יש לנו אותו שם נהיה חברים תמיד לא?