-
ירין
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr271.png[/img]
--
טנטאקול כבר עדף את כדור הצל בזרוע שלו, שים לב לתגובות שלי. בעקבות כך הוא לא יכול להעיף את כדור הצל אל סטארלי, כי הוא ספג אותו בעצמו!
טנטאקול שולח אקדח מים אל מיסדרווס, ומידרווס נפגע. סטארלי בינתיים מתקרב ומנקר את טטנטאקול מה שגורם לו להפסיק. בינתייים מיסדרווס משתמש בצל לילה. אקדח המים של לוטאד שעדיין יורה עליך מתחיל להציק. תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, כי אפילו אני לא חשבתי איך הוא עוזר לך (להפריע זה גם סוג של עזרה).
ניתאי
"רטיקייט התחמק במהירות, והשתמש אחר כך בנישיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהלהביור ולאחר מכן הוא נושך את מגבי ונפגע מגלגל הלהבה.
מקס
ההתנגשות שלהם היא רגעית, לפחות יותר רגעית ממה שזה יקח עד שספירו יבין מה אתה רוצה ממנו.
--
ספירו משתמש ברוח, אך רטיקייט נופל בעזרת כדור הארץ, ולבסוף נוחת על הרצפה, ספירו משתמש בניקור.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט משליך את עצמו לעבר ספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 02:37 PM
[b] מקס
ההתנגשות שלהם היא רגעית, לפחות יותר רגעית ממה שזה יקח עד שספירו יבין מה אתה רוצה ממנו.
--
ספירו משתמש ברוח, אך רטיקייט נופל בעזרת כדור הארץ, ולבסוף נוחת על הרצפה, ספירו משתמש בניקור.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט משליך את עצמו לעבר ספירו. [/b][/quote]
XDD ניסיתי
--
"ספירו, תעוף למעלה כדי שהוא יפספס ואז תשתמש ברוח כדי להפיל אותו ותשתמש בדחיפה!"
-
[b] ירין
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr271.png[/img]
--
טנטאקול כבר עדף את כדור הצל בזרוע שלו, שים לב לתגובות שלי. בעקבות כך הוא לא יכול להעיף את כדור הצל אל סטארלי, כי הוא ספג אותו בעצמו!
טנטאקול שולח אקדח מים אל מיסדרווס, ומידרווס נפגע. סטארלי בינתיים מתקרב ומנקר את טטנטאקול מה שגורם לו להפסיק. בינתייים מיסדרווס משתמש בצל לילה. אקדח המים של לוטאד שעדיין יורה עליך מתחיל להציק. תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, כי אפילו אני לא חשבתי איך הוא עוזר לך (להפריע זה גם סוג של עזרה).
[/b][/quote]
א ני יכול לעצור בצד?
-----------
"היי לוטאדים אני יעזור לכם! רק תשפריצו אקדחי מים על סטארלי ועל מיסדרווס! וטנטקול עוקץ רעל על סטארלי ועל מיסדרווס!!!" אני אומר
-
מקס
"תנחת היטב, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף כשהוא דוחף אותך!" אומר פול מורפי, רטיקייט מתחשב ברוח בחישובים פיסיקליים מסובכים ביותר, ונוחת בשלום. לאחר מכן הוא קופץ אל ספירו כדי להשתמש בחבטת גוף.
ירין
אחי, אתה הרגת את אח של הלוטד הזה, אתה מצפה שהוא יעזוב אותך? ואם אתה עוצר בצד, לצערי אני לא חושב שאני אוכל להמשיך לך עוד.
--
סטארלי ומיסדרווס מתחמקים, וגם אתה מספיק לברוח (יחד עם טנטקול) מצל הלילה. מיסדרווס משתמש בכדור צל וסטארלי משתמש ברוח כדי להעיף עליכם מים. זמן משוער למפל: 2 דקות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 03:16 PM
[b] ירין
אחי, אתה הרגת את אח של הלוטד הזה, אתה מצפה שהוא יעזוב אותך? ואם אתה עוצר בצד, לצערי אני לא חושב שאני אוכל להמשיך לך עוד.
--
סטארלי ומיסדרווס מתחמקים, וגם אתה מספיק לברוח (יחד עם טנטקול) מצל הלילה. מיסדרווס משתמש בכדור צל וסטארלי משתמש ברוח כדי להעיף עליכם מים. זמן משוער למפל: 2 דקות. [/b][/quote]
"אלקטרבז צא! עמוד מאחורי ותשתמש במכת ברק בכל הכח על סטארלי ומיסדרווס! טנטקול תשלב אקדח מים עם המכת חשמל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 03:16 PM
[b] מקס
"תנחת היטב, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף כשהוא דוחף אותך!" אומר פול מורפי, רטיקייט מתחשב ברוח בחישובים פיסיקליים מסובכים ביותר, ונוחת בשלום. לאחר מכן הוא קופץ אל ספירו כדי להשתמש בחבטת גוף.
[/b][/quote]
סתם מתייחס לסיפור של ירין: לוטאד זה לא ההתפתחות הראשונה של מה שהבאת?(התמונה)
--
"ספירו, תשתמש בניקור!"
-
ירין
סטארלי משתמש ברוח שהודפת את אקדח מים, ומיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את החשמל. לוטאד מתעייף מאקדח המים, אז הוא בינתיים הפסיק.
מקס
שניהם נפגעים, ורטיקייט נוחת על הרצפה, וספירו עדיין מתעופף.
"רטיקייט השתמש בניב על!!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 04:04 PM
[b] ירין
סטארלי משתמש ברוח שהודפת את אקדח מים, ומיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את החשמל. לוטאד מתעייף מאקדח המים, אז הוא בינתיים הפסיק.
[/b][/quote]
"אלקטראבאז תמשיך על המכת חשמל והחשמליור! וטנטקול חומצה(הוא יודע נכון?)!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 04:04 PM
[b] מקס
שניהם נפגעים, ורטיקייט נוחת על הרצפה, וספירו עדיין מתעופף.
"רטיקייט השתמש בניב על!!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"ספירו, תתחמק ותגע בו עם ניקור, אחר כך תשתמש ברוח!"
-
ירין
כנראה
--
סטארלי משתמש ברוח שעוצרת את החומצה, ומיסדרווס בצל לילה שמתנגש עם החשמליור, אבל בסוף החשמליור גובר ופוגע במיסדרווס. זמן הגעה למפל: דקה.
מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, והחזק את מקומך כשהוא משתמש ברוח!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים מהניקור וחבטת הגוף, ולאחר מכן כשספירו משתמש ברוח, רטיקייט נאחז ברצפה ונשאר במקומו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 06:17 PM
[b] מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, והחזק את מקומך כשהוא משתמש ברוח!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים מהניקור וחבטת הגוף, ולאחר מכן כשספירו משתמש ברוח, רטיקייט נאחז ברצפה ונשאר במקומו. [/b][/quote]
"ספירו! אל תוותר, תמשיך ברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 17 2009, 07:39 PM
[b] ניתאי ודודי אתם נגד רטיקייט, תתחילו מהלך כרצונכם.
[/b][/quote]
"נשיכה ואז עלי טער!"
-
מקס
"רטיקייט אחוז באדמה בכל מה שיש לך!" אומר פול מורפי. ספירו מגביר את הרוח ורטיקייט מחזיק עוד יותר את הרצפה, אבל הוא מתחיל לנוע מעט בכיוון הרוח שספירו מייצר.
דודי
"רטיקייט, גם אתה תנשוך אותו!" אומר פול מורפי. טורטוויג ורטיקייט נושכים זה את זה "עדוף את עלי התער עם ניב על!". טורטוויג יורה עלי תער, ורטיקייט חותך אותם עם ניב העל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:02 PM
[b] דודי
"רטיקייט, גם אתה תנשוך אותו!" אומר פול מורפי. טורטוויג ורטיקייט נושכים זה את זה "עדוף את עלי התער עם ניב על!". טורטוויג יורה עלי תער, ורטיקייט חותך אותם עם ניב העל. [/b][/quote]
"דחוף אותו ואז שוב עלי טער"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:02 PM
[b] מקס
"רטיקייט אחוז באדמה בכל מה שיש לך!" אומר פול מורפי. ספירו מגביר את הרוח ורטיקייט מחזיק עוד יותר את הרצפה, אבל הוא מתחיל לנוע מעט בכיוון הרוח שספירו מייצר.
[/b][/quote]
"ספירו! אתה מצליח! תמשיך עם הרוח!"
-
דודי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי, וטורטוויג נושך את רטיקייט, ורטיקייט הודף את טורטוויג "כעת שוב, השתמש בניב העל כדי לעצור את עלי התער!" אומר פול מורפי, רק הפעם עלה או שתיים פגעו ברטיקייט
מקס
"אתה חזק יותר!" אומר פול מורפי. ספירו ממשיך, אך הנפנופים שלו נהיים איטיים יותר וחלשים יותר, והרוח כבר לא כך חזקה "כעת, חבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט חובט בספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:32 PM
[b] דודי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי, וטורטוויג נושך את רטיקייט, ורטיקייט הודף את טורטוויג "כעת שוב, השתמש בניב העל כדי לעצור את עלי התער!" אומר פול מורפי, רק הפעם עלה או שתיים פגעו ברטיקייט
[/b][/quote]
"תרטוויג תישתחרר ואז תנסה להישתמש בכדור עשב! ועם זה לא מצליח אז עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:32 PM
[b] מקס
"אתה חזק יותר!" אומר פול מורפי. ספירו ממשיך, אך הנפנופים שלו נהיים איטיים יותר וחלשים יותר, והרוח כבר לא כך חזקה "כעת, חבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט חובט בספירו. [/b][/quote]
"ספירו! תעוף אל רטיקייט בניקור!"
-
*בידוף תקף אותי בנשיכה,ואני אמרתי לגיבל להשתמש בטופרי דרקון כשהואר יתקרב.הייתי שמח אם היית ממשיך משם.* ;)
-
דודי
להתשחרר ממה?
--
טורטוויג מנסה, ויוצא כדור עשב חלש מאוד, שפוגע ברטיקייט וכמעט לא עושה לו נזק
"רטיקייט, קדימה, נשיכה!" אומר פול מורפי.
מקס
"תספוג את הניקור, והשתמש בנשיכה על הזנב שלו כדי לעכב אותו!" אומר פול מורפי, ספירו מנקר את רטיקייט, ועוזב אותו, ורטיקייט נושך את הזנב של ספירו.
תמיר
אם אתה אומר
--
בידוף מתחמק מהשריטה עם אחת הידיים של גיבל, ונפגע מהשריטה עם היד השנייה, ולאחר מכן גיבל נושך את היד של בידוף.
"מצוין בידוף, כעת התרחק ממנו והשתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי, בידוף מתחיל להתרחק מגיבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:56 PM
[b] דודי
להתשחרר ממה?
--
טורטוויג מנסה, ויוצא כדור עשב חלש מאוד, שפוגע ברטיקייט וכמעט לא עושה לו נזק
"רטיקייט, קדימה, נשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"עלי טער לתוך הפה שלו טרטוויג"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 06:17 PM
[b] ירין
כנראה
--
סטארלי משתמש ברוח שעוצרת את החומצה, ומיסדרווס בצל לילה שמתנגש עם החשמליור, אבל בסוף החשמליור גובר ופוגע במיסדרווס. זמן הגעה למפל: דקה.
[/b][/quote]
אני מחזיר אותם לפוכדור ומתחיל להאיץ
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 09:56 PM
[b] תמיר
אם אתה אומר
--
בידוף מתחמק מהשריטה עם אחת הידיים של גיבל, ונפגע מהשריטה עם היד השנייה, ולאחר מכן גיבל נושך את היד של בידוף.
"מצוין בידוף, כעת התרחק ממנו והשתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי, בידוף מתחיל להתרחק מגיבל. [/b][/quote]
"יופי גיבל!אתה מעולה!חכה עד שהוא יתקרב מספיק ואז כשהוא די קרוב תשתמש בזעם דרקון!" אני מעודד את גיבל.
'אני חייב להראות כמה אני שווה!' אני חושב לעצמי
-
[b] ניתאי
"רטיקייט התחמק במהירות, והשתמש אחר כך בנישיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהלהביור ולאחר מכן הוא נושך את מגבי ונפגע מגלגל הלהבה [/b][/quote]
"מגבי,בפעם הבאה שתפגע בו עם גלגל להבה תשתמש בלהביור לפני שהוא יקום!"
-
דודי
"התחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות ובורח מכל עלי התער, ולבסוף נושך את טורטוויג
ירין
נראה לי שלא הבנת את המצב נכון: אם אין לך פוקימון מאחורה, אז הלוח חשוף, ואם הלוח נפגע אתה תמות. אני לא רוצה להרוג אותך, אבל אם תכריח אותי לא תהיה לי ברירה, ואני מיד אדגיש זאת שוב.
--
מיסדרווס יורה מספר כדורי צל, שאחדים פוגעים במים ומטלטלים אותך, והאחרון עף לכיוון הלוח ונראה שהוא יפגע, אך אז זוהר סגול מופיע והאיש עם הכתובת "אביזי" מעל הראש, עוצר את כדור הצל עם חרב אור סגולה
"ירין, שלא תעז לעשות טועת מטומטמת כזאת שוב, כי אם תעשה, אני אהרוג אותך באופן אישי! אם אתה דואג לפוקימונים במפל, תאמין לי שיהיה לך את כל הזמן שבעולם לדאוג על זה במהלך המפל עצמו. כעת, עשה משהו, או שאני אאלץ בדרך ברוטאלית ביותר להוציא אותך מהמשחק!" הוא אומר ונעלם.
תמיר
"בידוף, שים לב אליו, והשתדל להשתמש במהירות כדי להטעות את הכיוון שלו כשהוא טוען את הזעם!" אומר פול מורפי. גיבל מתחיל לייצר את זעם הדרקון, ובידוף קופץ מצד לצד וגורם לגיבל להחטיא, ולבסוף בידוף פוגע בגיבל עם חבטת הראש.
ניתאי
אני מניח שלא התכוונת לתנאי עצמו, אלא לביצוע ההוראה של התנאי
--
"רטיקייט, התחמק במהירות, ותתיש אותו מסביב לזירה!" אומר פול מורפי. מגבי רודף אחרי רטיקייט עם גלגל הלהבה, ורטיקייט בורח במהירות, ואז למגבי נמאס והוא משתמש בלהביור, ורטיקייט מתחמק גם ממנו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 09:59 PM
[b] ניתאי
אני מניח שלא התכוונת לתנאי עצמו, אלא לביצוע ההוראה של התנאי
--
"רטיקייט, התחמק במהירות, ותתיש אותו מסביב לזירה!" אומר פול מורפי. מגבי רודף אחרי רטיקייט עם גלגל הלהבה, ורטיקייט בורח במהירות, ואז למגבי נמאס והוא משתמש בלהביור, ורטיקייט מתחמק גם ממנו. [/b][/quote]
"מגבי,תשתמש בלהביור ותעקוב אחריו עד שתפגע!"
-
[b]
ירין
נראה לי שלא הבנת את המצב נכון: אם אין לך פוקימון מאחורה, אז הלוח חשוף, ואם הלוח נפגע אתה תמות. אני לא רוצה להרוג אותך, אבל אם תכריח אותי לא תהיה לי ברירה, ואני מיד אדגיש זאת שוב.
--
מיסדרווס יורה מספר כדורי צל, שאחדים פוגעים במים ומטלטלים אותך, והאחרון עף לכיוון הלוח ונראה שהוא יפגע, אך אז זוהר סגול מופיע והאיש עם הכתובת "אביזי" מעל הראש, עוצר את כדור הצל עם חרב אור סגולה
"ירין, שלא תעז לעשות טועת מטומטמת כזאת שוב, כי אם תעשה, אני אהרוג אותך באופן אישי! אם אתה דואג לפוקימונים במפל, תאמין לי שיהיה לך את כל הזמן שבעולם לדאוג על זה במהלך המפל עצמו. כעת, עשה משהו, או שאני אאלץ בדרך ברוטאלית ביותר להוציא אותך מהמשחק!" הוא אומר ונעלם.
[/b][/quote]
אני מודע לזה שאני בתוך משחק?ולמה הוא מתכוון בלעשות משהו?
----
"טנטקול צא! תמשיך להגן עלי ותירה עוקץ רעל בלי הפסקה! טאתה אלקטרבז חשמליור בכל ה כח!" אני אומר ומאיץ
-
[b] דודי
"התחמק!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות ובורח מכל עלי התער, ולבסוף נושך את טורטוויג [/b][/quote]
וואי אין לי כבר כוח לקרב הזה
-----------------------------
"דחיפה ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 10:59 PM
[b]
תמיר
"בידוף, שים לב אליו, והשתדל להשתמש במהירות כדי להטעות את הכיוון שלו כשהוא טוען את הזעם!" אומר פול מורפי. גיבל מתחיל לייצר את זעם הדרקון, ובידוף קופץ מצד לצד וגורם לגיבל להחטיא, ולבסוף בידוף פוגע בגיבל עם חבטת הראש. [/b][/quote]
'שיט' אני חושב לעצמי בכעס,מבואס מהרעיון של עצמי
-------------------------
*זה הדבר הכי מעצבן במשחקי תפקידים של פוקימון.מצד אחד,אני לא יכול להגיד לו שיחכה עד שיתקרב,כי אז או שהוא יפגע בי או שאתה תתקע עם התגובה.מצד שני,כשאני אומר את המתקפה,אתה כבר יודע עליה ומתכנן איך לנצח אותה...*
------------------------
"תשתמש בטופר דרקון מהר!" אני פוקד על גיבל,מרגיש אנדרנלין מופרש לגופי,ומתחבר לקרב בכל נימי נשמתי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:56 PM
[b] מקס
"תספוג את הניקור, והשתמש בנשיכה על הזנב שלו כדי לעכב אותו!" אומר פול מורפי, ספירו מנקר את רטיקייט, ועוזב אותו, ורטיקייט נושך את הזנב של ספירו.
[/b][/quote]
"ספירו! תשתמש ברוח על הרצפה כדי לעוף ולהשתחרר מהנשיכה!"
-
ניתאי
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני ותפגע עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט קופץ גבוה, ומגבי מכוון עליו את הלהביור, ורגע לפני שרטיקייט מצליח לפגוע במגבי, הלהביור פוגע בו, ומפיל את רטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט נושך את מגבי.
ירין
זה שאלה פילוסופית מעניינת, אולי אנחנו בתור בני אדם בתוך משחק של יצורים על אינטלגנטיים עם 482 זרועות ו3 ראשים? וחוץ מזה אני צריך איכשהו להציל אותך, אז זה כמו "התערבות אלוהית".
--
טנטאקול יורה את עוקצי הרעל, ומיסדרוווס משתמש בכוחות המחשבה כדי לבלום אותם (כמו במטריקס עם הכדורים). סטארלי מתחמק מהחשמליור של אלקאטבאז, אבל לבסוף החשמליור פוגע בו וסטארלי נופל ונעלם.
תמיר
אני מבין בהחלט את הפאראדוקס שאתה נמצא בו, זה מזכיר לי את הבעיה של 'לשחק יוגי הו עם עצמי'. אני יודע ששמתי קלף מלכודת, ולכן האם האני השני צריך לדעת את זה, ומה הוא יעשה כדי להמנע מזה? בעקרון בגלל שלא אמור להיות סדר למכונים, אז זה שהמכון הזה 'ראשון' לא הופך אותו לחלש יותר, פשוט יש לו קצת פקוימונים חלשים יותר, אבל מבחינת רמת התכנון שלו, הוא זהה בקירוב טוב לשאר המכונים. אבל מה לעשות לפעמים התכנית שלו נכשלת.
--
בידוף מתחיל להתרחק, ואז גיבל רודף אחריו ופוגע עם טפרי הדרקון.
"בידוף השתמש בחבטת גוף, ואחר כך בנשיכה!" אומר פול מורפי
דודי
אף אחד לא מכריח אותך להמשיך, אתה תמיד יכול: 1. להתאבד במשחק 2. לפרוש מהמכון 3. 1 ו2 ביחד, 4. לחכות בסבלנות, כי לירין כל הקרב הזה לקח 15 עמודים. ותשמור את העייפות לקרב עם קלפייבל, אז אתה תבין מה זה ייאוש אמיתי.
--
רטיקייט נפגע מהדחיפה, ולאחר מכן מנסה להתחמק מעלי התער, אבל לבסוף נפגע מהם.
"רטיקייט, המשך, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
מקס
"אל תתן לו לברוח!" אומר פול מורפי, ספירו מנפנף בכנפיים ולבסוף משתחרר, אבל אחת הנוצות שלו נתלשה, וספירו מתחיל להתעצבן מאוד. אתה רואה "רצח בעיניים" שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:11 AM
[b]
תמיר
אני מבין בהחלט את הפאראדוקס שאתה נמצא בו, זה מזכיר לי את הבעיה של 'לשחק יוגי הו עם עצמי'. אני יודע ששמתי קלף מלכודת, ולכן האם האני השני צריך לדעת את זה, ומה הוא יעשה כדי להמנע מזה? בעקרון בגלל שלא אמור להיות סדר למכונים, אז זה שהמכון הזה 'ראשון' לא הופך אותו לחלש יותר, פשוט יש לו קצת פקוימונים חלשים יותר, אבל מבחינת רמת התכנון שלו, הוא זהה בקירוב טוב לשאר המכונים. אבל מה לעשות לפעמים התכנית שלו נכשלת.
--
בידוף מתחיל להתרחק, ואז גיבל רודף אחריו ופוגע עם טפרי הדרקון.
"בידוף השתמש בחבטת גוף, ואחר כך בנשיכה!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"זעם דרקון עכשיו!" אני מצוה על גיבל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 07:11 AM
[b] ניתאי
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני ותפגע עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט קופץ גבוה, ומגבי מכוון עליו את הלהביור, ורגע לפני שרטיקייט מצליח לפגוע במגבי, הלהביור פוגע בו, ומפיל את רטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט [/b][/quote]
"להביור שוב,ואז גלגל להבה!"
-
[b]
ירין
זה שאלה פילוסופית מעניינת, אולי אנחנו בתור בני אדם בתוך משחק של יצורים על אינטלגנטיים עם 482 זרועות ו3 ראשים? וחוץ מזה אני צריך איכשהו להציל אותך, אז זה כמו "התערבות אלוהית".
--
טנטאקול יורה את עוקצי הרעל, ומיסדרוווס משתמש בכוחות המחשבה כדי לבלום אותם (כמו במטריקס עם הכדורים). סטארלי מתחמק מהחשמליור של אלקאטבאז, אבל לבסוף החשמליור פוגע בו וסטארלי נופל ונעלם.
[/b][/quote]
"אלקטרבז לשמליור על ומיסדרוווס ! טנטקול אקדח מים גם אתה עליו!" אני אומר
-
תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון ופוגע בבידוף, ולאחר מכן בידוף משתמש בנשיכה ופוגע בגיבל
"מצוין בידוף, כעת השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי.
ניתאי
רטיקייט נפגע מהלהביור, ומתחמק מגלגל הלבה.
"מצוין רטיקייט, כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
ירין
מידסרווס מנסה להתחמק, אבל טנטאקול ואלקטאבאז עוקבים אחרין עם המתקפות שלהם, ולבסוף מיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את המתקפות שלהם. זמן עד למפל: 15 שניות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 10:30 AM
[b]
ירין
מידסרווס מנסה להתחמק, אבל טנטאקול ואלקטאבאז עוקבים אחרין עם המתקפות שלהם, ולבסוף מיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את המתקפות שלהם. זמן עד למפל: 15 שניות. [/b][/quote]
"תמשיכו עם המתקפות בכל הכח!!" אני אומר ומתחיל להאיץ וברגע שהם פוגעים בו אני מחזיר אותם ומאיץ שוב
-
[b] מקס
"אל תתן לו לברוח!" אומר פול מורפי, ספירו מנפנף בכנפיים ולבסוף משתחרר, אבל אחת הנוצות שלו נתלשה, וספירו מתחיל להתעצבן מאוד. אתה רואה "רצח בעיניים" שלו. [/b][/quote]
"ספירו! זה הזמן להאיץ לכיוונו ולתקוף בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:30 AM
[b] תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון ופוגע בבידוף, ולאחר מכן בידוף משתמש בנשיכה ופוגע בגיבל
"מצוין בידוף, כעת השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"גם אתה חבטת ראש גיבל,ואחרי זה טופרי דרקון!"
-
ירין
רררררררר
--
שניהם פוגעים, אבל מיסדרווס עדיין שם. וכשאתה מתכוון להחזיר אותם בא צ'אטוט שגונב לך את הפוכדורים שלהם, אתה עוקב אחריו ורואה שהוא שם אותם בראש המפל, ושהוא הסתלק משם. ראה בכך עוד סוג של "התערבות אלוהית" בחיי שזה מתחיל לעצבן אותי. זמן הגעה למפל: 5 שניות. שים לב שצריך לשנות את הכיוון של אונפוע הים רק ברגע ההתנגשות, כלומר בתגובה שלך אתה צריך לספור עד שתשאר שנייה אחת ואז לשנות כיוון.
מקס
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וספירו תוקפים זה את זה בעצבנות, ושניהם נפגעו.
תמיר
שניהם נפגעים, ובדיוף נפגע קשה יותר (הראש שלו רך יותר מזה של גיבל), ולכן הוא מזועזע מעט, ולכן נפגע מטופרי הדרקון
"קדימה בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 11:32 AM
[b] מקס
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וספירו תוקפים זה את זה בעצבנות, ושניהם נפגעו.
[/b][/quote]
"ספירו! תהיה למעלה כדי שהוא לא יוכל להגיע אלייך ותשתמש שוב ברוח!"