-
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לא ג'ולטיאון ניצח לפניך, שחכתי להגיד לו שהוא קיבל פרס.
~~~~~~~~~~~~~~;
"כל הכבוד נתנתה אחלה קרב אבל אתה צריך עוד לאמן את האיווי שלך" אמרה מאמנת המכון והושיטה לך את תג התלתן.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 31 2009, 01:00 AM
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים הוא לא מחליש את בייליף הוא דווקא די מחזק אותה, בייליף מתחילה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.[/i]
[/b][/quote]
"תנצל את הזמן ותתקוף בחבטה פעמיים"אני אומר לסקווירטל
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]גם עם תרצה לא תוכל עכשיו כי אין לך יותר פוקדורים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ויוצא מפארק פוקימוני העשב, לפתע אתה רואה שרייהורן חלש מאוד, ופצועה.[/i]
[/b][/quote]
אני רץ מהר למרכז הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 30 2009, 09:07 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"הטוטודייל שלך ממש חלש וגם אתה" אמר המאמן והתחיל לצחחק, ואז הוא החזיר את ריולו לפוקדור והלך.
אתה ניזכר שקיבלתה פוקדור ריק.[/i] [/b][/quote]
"אני עוד אנצח אותך,ואז נראה מי יצחק" אגיד לו בכעס ואלך חזרה למלון
-
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי תוקפת בראיית הנולד, היא מצליחה לחמוק ממתקפת עלי התער של בלבאזור.
באנירי תוקפת בתיסכול ופוגעת חזק מאוד בבאלבאזור שעף אל אחד העצים וניראה פצוע מאוד, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בגפן מצליפה ותופסת את הרגל של באנירי וזורק אותה על אחד העצים.[/i] [/b][/quote]
"באנרי תקומי ואז תצאי בתסכול ואז חבטה!" אני קוראת בקול.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 31 2009, 01:12 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לא ג'ולטיאון ניצח לפניך, שחכתי להגיד לו שהוא קיבל פרס.
~~~~~~~~~~~~~~;
"כל הכבוד נתנתה אחלה קרב אבל אתה צריך עוד לאמן את האיווי שלך" אמרה מאמנת המכון והושיטה לך את תג התלתן.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img] [/b][/quote]
"בסדר, אני אתאמן אתו" אני אומר, לוקח את התג והולך לרפא את איווי וטרוטוויג.
-
[b]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון אבל טוטודייל חומק, הוא רץ במהירות ואז תוקף באקדח מים בכל הכוח שפוגע חזק בגסטלי[/i] [/b][/quote]
"יפה פרופסור,עכשיו גסטלי פרצוף מפחיד ואז ליקוק!"אני אומר
-
[b] [i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"כל הכבוד נתנתה קרב טוב, אני חושבת שזה מגיעה לך" אמרה המאמנת ונתנה לך את תג התלתן" אמרה ג'ולי מנהגת המכון והושיטה לך את התג.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img]
[/b][/quote]
אני לוקח אותו והולך למרכז הפוקימונים לרפא את פיצ'י ואז הולך להיאמן את שניהם ליקראת תחרות הסרט.
~~~~~~~~~~~~~~
יש איזה מזל שאוונט עדיין לא התחיל =]הייתי היום בבית ספר עד 4
-
[b]מתשמים סליחה שלא הגבתי במשך שלושת הימים האחרונים, כי הייתי עסוק מאוד ואז שחזרתי ללימודים התחלתי ללמוד עד שעה 3 וחצי ושי לי אימון כי אני בקבוצת כדורעף אז אני חוזר הביתה ככה ב7 ואז אני רואה טלביזיה ומתקלח והולך לישון, אז בגלל זה אין לי זמן כל כך.[/b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בבייליף חזק וגום לא לאבד את הריכוז היא לא מצליחה לתקוף בקרן סולרית, היא מנסה לטעון אנרגיה שוב.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה אצ רייהורן ופוליוואג, כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שהמכון פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה הולך בחזרה למלון, אתה עובר דרך היער לפתע אתה רואה חברות הנדורים הם חוסמים שלך את הדרך[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_4p_228.png[/img]
[i]באנירי הפצועה מנסה לקום אבל בלבאזור לא נותן לה הוא תוקף באותה בעלי תער ופוגע בה חזק, באנירי לא מוותר היא קמה במהירות ותוקפת בתיסכול ופוגעת חזק בבאלבזור[/i]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שבעוד חצי שעה יש מפגש של הקבוצה שלך.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]"טוטודייל חמוק ואז תקוף שוב באקדח מים" אמר אוגי, טוטודייל חומק ממתקפת הפרצוף המפחיד ואז תוקף באקדח מים גסטלי תוקף בליקוק כדי לחסום את המכה אבל אל מצליח, גסטלי נפגעה.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה ניצחתה ראשון במכון אז אתה מקבל ביצת פוקימון שחכתי להגיד לך את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ומרפאה את הפוקימונים שלך, "אתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בביצת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.[/i]
[img]http://images2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/2a/EggSprite.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 3 2009, 01:00 AM
[b]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שבעוד חצי שעה יש מפגש של הקבוצה שלך.[/i]
[/b][/quote]
"תודה האחות ג'וי" אני אומר בזמן שאני הולך אל עבר המקום שבו המפגש מתנהל וממתין לשאר חברי הקבוצה.
-
[b]
[i]באנירי הפצועה מנסה לקום אבל בלבאזור לא נותן לה הוא תוקף באותה בעלי תער ופוגע בה חזק, באנירי לא מוותר היא קמה במהירות ותוקפת בתיסכול ופוגעת חזק בבאלבזור[/i] [/b][/quote]
"עבודה טובה עכשיו שוב תסכול!" אני קוראת.
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בבייליף חזק וגום לא לאבד את הריכוז היא לא מצליחה לתקוף בקרן סולרית, היא מנסה לטעון אנרגיה שוב.[/i]
[/b][/quote]
"תרוץ אליו מהר ותתקוף שוב בחבטה ואז נסיגה!"אני אומר לסקווירטל
-
[b] [b]מתשמים סליחה שלא הגבתי במשך שלושת הימים האחרונים, כי הייתי עסוק מאוד ואז שחזרתי ללימודים התחלתי ללמוד עד שעה 3 וחצי ושי לי אימון כי אני בקבוצת כדורעף אז אני חוזר הביתה ככה ב7 ואז אני רואה טלביזיה ומתקלח והולך לישון, אז בגלל זה אין לי זמן כל כך.[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה הולך בחזרה למלון, אתה עובר דרך היער לפתע אתה רואה חברות הנדורים הם חוסמים שלך את הדרך[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_4p_228.png[/img] [/b][/quote]
לאפחד אין כל כך זמן....
---------------------
"טוטודייל! פנה אותם עם אקדח מים!"
-
[b] [b]מתשמים סליחה שלא הגבתי במשך שלושת הימים האחרונים, כי הייתי עסוק מאוד ואז שחזרתי ללימודים התחלתי ללמוד עד שעה 3 וחצי ושי לי אימון כי אני בקבוצת כדורעף אז אני חוזר הביתה ככה ב7 ואז אני רואה טלביזיה ומתקלח והולך לישון, אז בגלל זה אין לי זמן כל כך.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה אצ רייהורן ופוליוואג, כעבור כמה דקות אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שהמכון פתוח ושיש לך מספיק פוקימונים כדי להלחם בו.[/i]
[/b][/quote]
זה בסדר.. רק תעדכן פרקים בסיפור....
-----
אי הולך למכון
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה ניצחתה ראשון במכון אז אתה מקבל ביצת פוקימון שחכתי להגיד לך את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ומרפאה את הפוקימונים שלך, "אתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בביצת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.[/i]
[img]http://images2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/2a/EggSprite.png[/img] [/b][/quote]
אני אומר לה:"תודה"ויוצא מהמרכז ואז הולך לאמן את פיצ'י וקוקי.
-
[b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i]אתה הולך לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה שמפילה אותך על הריצפ התא ה רואה שכל האנשים נופלים על הריצפה והדברים שהיו על המדפים גם נפלו, אתה מנסה לקום אבל רעידת האדמה גורמת לך לאבד שיווי משקל.[/i]
[i]באנירי עומדת לתקוף שוב בתיסכול לפתע אתם מרגישים רעדית אדמה חזקה באנירי נופלת על הריצפה, לפתע עץ אחד עומד לפול על באנירי, בלבאזור תוקף מהר בגפן מצליפה ותופס את באנירי ומושך אותה לכיוונו שניה לפני שהעץ נופל עליה.
לפתע את שומעת אנשים שצורחים זה מגיעה מן העיר.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה שוב ופוגע חזק בבייליף ומצליח לחסל אותה אתה מנצח בקרב, לפתע אתם מרגישים רעידת אדמה חזקה העצים שנימצאים במחון מתחילים לפול, אתה רואה שהמאמנת לוקחת את בייליף ובורת אבל אחד העצים נופל וחוסם לך את הדרך כדי ללכת אחריה, לפתע אתה רואה שסקווירטל רץ לאחד הכיוונים ביער.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה חזקה וטוטודייל מאבד את הריכוז, הוא נופל על הריצפה, לפתע חבורת ההנדורים מתחילה לברוח חוץ מאחד שנופל עליו עץ והוא נפצע קשה, אתה רואה שהעצים ביער מתחילים לפול.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]שיהיה לי זמן אני אפסם עוד פרק, כניראה היום בערב, פרק 8 הוא חושב וארוך מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה אתה רואה שכמה מהאנשים שהןלכים בעיר נופלים, לפתע אתה רואה אנשים שרצים בבהלה וכמה שמצבעים על הר גבוה ורחוק שנימצא באי, אתה רואה משהוא גדול יוצא מן ההר, אבל בגלל העשן אתה לא רואה מה זה, אתה רואה שכל האנשים בעיר מתחילם לברוח.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]לפתע מתחילה מן רעידת אדמה חזקה הביצה נופלת לך אבל קוקי תופסת את הביצה, אתה נופל על הריצפה ומאבד שווי משקל, לפתע אתה רואה מן הדלת השקופה של מרכז הפוקימונים מלא אנשים שרצים בבהלה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 06:33 AM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה שוב ופוגע חזק בבייליף ומצליח לחסל אותה אתה מנצח בקרב, לפתע אתם מרגישים רעידת אדמה חזקה העצים שנימצאים במחון מתחילים לפול, אתה רואה שהמאמנת לוקחת את בייליף ובורת אבל אחד העצים נופל וחוסם לך את הדרך כדי ללכת אחריה, לפתע אתה רואה שסקווירטל רץ לאחד הכיוונים ביער.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל חכה!"אני צועק ומתחיל לרוץ אחריו
-
[b] [b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]שיהיה לי זמן אני אפסם עוד פרק, כניראה היום בערב, פרק 8 הוא חושב וארוך מאוד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה אתה רואה שכמה מהאנשים שהןלכים בעיר נופלים, לפתע אתה רואה אנשים שרצים בבהלה וכמה שמצבעים על הר גבוה ורחוק שנימצא באי, אתה רואה משהוא גדול יוצא מן ההר, אבל בגלל העשן אתה לא רואה מה זה, אתה רואה שכל האנשים בעיר מתחילם לברוח.[/i]
[/b][/quote]
אני יהיה בחופש היום ומחר..
--
אני מתחיל לרוץ להר הגעש
-
[b] [b]טוב אז אני מתחיל את האוונט, בגלל שיום שישי אני אהיה יותר בפורום, האוונט יהיה עד עמוד 70, מי שינסה לתפוס פוקימון אגדי לא יצליח לא משנה עם יש לכם מסטארבול או לא, עכשיו אני אקשר אתכם לאוונט.[/b]
[i]אתה הולך לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה שמפילה אותך על הריצפ התא ה רואה שכל האנשים נופלים על הריצפה והדברים שהיו על המדפים גם נפלו, אתה מנסה לקום אבל רעידת האדמה גורמת לך לאבד שיווי משקל.[/i]
[/b][/quote]
לא פיר T^T
--
"לעזאזל" אני ממלמל לעצמי ומנסה לזחול אל עבר אחד השולחנות, מתחבא מתחתיו עד שרעידת האדמה תסתיים.
-
[b]
[i]באנירי עומדת לתקוף שוב בתיסכול לפתע אתם מרגישים רעדית אדמה חזקה באנירי נופלת על הריצפה, לפתע עץ אחד עומד לפול על באנירי, בלבאזור תוקף מהר בגפן מצליפה ותופס את באנירי ומושך אותה לכיוונו שניה לפני שהעץ נופל עליה.
לפתע את שומעת אנשים שצורחים זה מגיעה מן העיר.[/i] [/b][/quote]
"תודה באלבאזור הצלת אותה!" אני אומרת לו בחיוך. "הייתי ממשיכה, אבל אני חייבת לבדוק מה קרה" אני אומרת ומתחילה ללכת,נעצרת ואז מיסתובבת "תרצה להיצטרף אליי?" אני שואלת.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
לפתע מתחילה מן רעידת אדמה חזקה הביצה נופלת לך אבל קוקי תופסת את הביצה, אתה נופל על הריצפה ומאבד שווי משקל, לפתע אתה רואה מן הדלת השקופה של מרכז הפוקימונים מלא אנשים שרצים בבהלה.
[/b][/quote]
אני קם ולוקח את הביצה מקוקי ומנסה ליראות אם מישהו צריך עזרה.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לתקוף באקדח מים אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה חזקה וטוטודייל מאבד את הריכוז, הוא נופל על הריצפה, לפתע חבורת ההנדורים מתחילה לברוח חוץ מאחד שנופל עליו עץ והוא נפצע קשה, אתה רואה שהעצים ביער מתחילים לפול.[/i] [/b][/quote]
'אני לא יכול להשאיר אותו ככה' אגיד ואכניס את טוטודייל לפוכדור שלו,אנסה לשחרר את הונדור ולברוח איתו הרחק מהמקום
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אחרי סקווירטל בעזרו אתה מצליח לצאת מהיער, אתה רואה שיש דלת יציאה אחורית מהמכון סקווירטל מנסה לפתוח אותה אבל הוא לא מצליח.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]1 ההר רחוק ממך מאוד יקח לך הרבה זמן להגיעה עליו 2 זה לא הר געש, העשן שיוצא ממנו הוא העשן שהפוקימון גרם כשהו היה בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שמלא אנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה, משדרים משהו מאוד חשוב.[/i]
[i]רעידת האדמה לא מפסיקה אתה רואה אנשים מבחוץ שרצים בבהלה, רעידת האדמה מתחזקת.[/i]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להצטרף עליך, את זורקת עליו פוקדור ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, את יוצאת במהירות מפארק פוקימוני העשב לפתע את רואה משהו ענקי שורד מאזור ההרים, אתה לא רואה מה זה כי החול העשן והעצים שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רואה שכולם בסדר רעידת האדמה ממשיכה לפתע הדלת הכניסה מן הזכוכית מתנפצת לחתיכות קטות כולם ניראים מבוהלים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מתקשה לשחרר את האנדור, לפתע רעידת האדמה מתחזקת היא מרגישה כמו צעדים ענקיים של פוקימון, לפתע אתה רואה משהו ענקי שמתקרב הוא בגדול בלתי יאומן ענקי יותר מכל מגדל שראיתה או שמעתה עליו בחיים שלך, עם לא תברח מהר הוא ימחץ אותך, אתה רואה שהאנדור המיואד מתחיל לבכות.
[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 05:17 PM
[i]אתה רץ במהירות אחרי סקווירטל בעזרו אתה מצליח לצאת מהיער, אתה רואה שיש דלת יציאה אחורית מהמכון סקווירטל מנסה לפתוח אותה אבל הוא לא מצליח.[/i]
[/b][/quote]
"תחזור"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,אני מנסה לפתוח את הדלת בעצמי.
-
[i]אתה מתקשה לשחרר את האנדור, לפתע רעידת האדמה מתחזקת היא מרגישה כמו צעדים ענקיים של פוקימון, לפתע אתה רואה משהו ענקי שמתקרב הוא בגדול בלתי יאומן ענקי יותר מכל מגדל שראיתה או שמעתה עליו בחיים שלך, עם לא תברח מהר הוא ימחץ אותך, אתה רואה שהאנדור המיואד מתחיל לבכות.
[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל צא! תעזור לי לשבור את הגזע!" אגיד במהירות ואנסה למשוך את הונדור בכל כוחי
-
[b]
[i]רעידת האדמה לא מפסיקה אתה רואה אנשים מבחוץ שרצים בבהלה, רעידת האדמה מתחזקת.[/i]
[/b][/quote]
אני מנסה לזחול אל היציאה מהמרכז, וכשאני יוצא אני מנסה לקום ולרוץ לאן שרוב האנשים רצים.
-
[b] i]
[i]בלבאזור רוצה מאוד להצטרף עליך, את זורקת עליו פוקדור ותוך כמה שניות הוא נתפס בפוקדור, את יוצאת במהירות מפארק פוקימוני העשב לפתע את רואה משהו ענקי שורד מאזור ההרים, אתה לא רואה מה זה כי החול העשן והעצים שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i] [/b][/quote]
'מה לכל הרוחות?!' אני חושבת לעצמי ומנסה להתקרב לראות מה זה.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה רואה שכולם בסדר רעידת האדמה ממשיכה לפתע הדלת הכניסה מן הזכוכית מתנפצת לחתיכות קטות כולם ניראים מבוהלים.
[/b][/quote]
אני מנסה להגן על קוקי ופיצ'י מהזכוכיות ואז מחזיר אותם לפוכדור ומנסה ליראות עם מי שהוא ניפגע .
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה מנסה לפתוח את הדלת ומצליח, אתה יוצא מבניין המכון אל העיר, אתה רואה שכל האנשים רצים בבהלה, לפתע אתה רואה משהו מרחוק רחוק הוא מההרים שנימצאים בעוד הרבה קילומטרים אתה רואה משהו ענקי יוצא מההרים הוא בגודל לא הגיוני, אבל אתה לא רואה בדיוק איך הפוקימון ניראה כי כי העשן והחול שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל לא יודע איך לשבור את הזעם לא אמרתה לא לתקוף באף מתקפה, הוא מנסה לתקוף בזעם כדי לגלגל את בול העץ מעל הנדור, אתה מושך את הנדור וטוטודייל דוחף את הבולך עץ ובסוף אתה מצליח להוציא את ההנדור.[/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שכל האנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה.[/i]
[i]ההרים רחוקים מאוד העיר שלך יש עוד מלא קילומטרים וערים עד ההרים, לפתע את מבכינה שגרי מדבר עם משהו הוא ניראה לחוץ במיוחד[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אף אחד לא היה ליד הדלת ואף אחד לא נפגע, לפתע אתה רואה שהפוקדור של פיצ'י ניפתח, פיצ'י מזיז את עוזניו בצורה מוזרה ואז הוא רץ ויוצא מהמכון אל תוך העיר.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 12:14 PM
[b]
[i]ההרים רחוקים מאוד העיר שלך יש עוד מלא קילומטרים וערים עד ההרים, לפתע את מבכינה שגרי מדבר עם משהו הוא ניראה לחוץ במיוחד[/i] [/b][/quote]
אני מתקרבת אליו "גרי מה קרה פה?" אני שואלת בבהלה.
-
[i]טוטודייל לא יודע איך לשבור את הזעם לא אמרתה לא לתקוף באף מתקפה, הוא מנסה לתקוף בזעם כדי לגלגל את בול העץ מעל הנדור, אתה מושך את הנדור וטוטודייל דוחף את הבולך עץ ובסוף אתה מצליח להוציא את ההנדור.[/i] [/b][/quote]
"חזור" אגיד לטוטודייל וארוץ עם הונדור הרחק מהמקום
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אף אחד לא היה ליד הדלת ואף אחד לא נפגע, לפתע אתה רואה שהפוקדור של פיצ'י ניפתח, פיצ'י מזיז את עוזניו בצורה מוזרה ואז הוא רץ ויוצא מהמכון אל תוך העיר.
[/b][/quote]
אני רץ אחריו במהירות.
-
[b]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לפתע אתה רואה שכל האנשים מתאספים סביב חנות הטלויזיה.[/i]
[/b][/quote]
אני הולך אל חנות הטלוויזיה בשביל לבדוק על מה המהומה.
-
[i]"המפלצת היא יצאה מן ההרים היא הולכת לתקוף את אחת ההרים שליד, עוד מעט מגיע מסוק שיכח אותי למקום בו נימצא המפלצת" אמר גרי[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מרים את הנדור ומחזיק אותו בידיים, כי הוא מעולף ורץ אל כיוון העיר את הרואה משהו ענקי כל צעד שלו מפיל מלא עצים ביער הוא משמיע מן כל של רובוט מוזר, יש לו על פניו מן יהלומים מוזרים.
אתה רואה שהפוקימון עובר מעלך בלי לדרוך עליך הוא הולך לכיוון העיר הוא ענקי ויכול למחוץ מלא אנשים.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אחרי פיצ'י לפתע אתה רואה שהוא רץ לכיוון בית המלון, לפתע אתה רואה שמכיוון ההרים הרחוקות מאוד יש עשן ומלא אנשים מביטים לכיוון של ההרים.[/i]
[i]לפתע אתה רואה שמחברת החדשןת חבורה של מסוקים מצלמת את המפלצת לפתע העשן מתפזר ואתה רואה רג'יג'יגאס ענקי הוא עצבני במיוחד עם אחד מהידיים שלו הוא תופס את אחד המסוקים וזורק אותו על אחד ההרים, המסוק מתפוצץ[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 5 2009, 01:10 PM
[i]אתה מרים את הנדור ומחזיק אותו בידיים, כי הוא מעולף ורץ אל כיוון העיר את הרואה משהו ענקי כל צעד שלו מפיל מלא עצים ביער הוא משמיע מן כל של רובוט מוזר, יש לו על פניו מן יהלומים מוזרים.
אתה רואה שהפוקימון עובר מעלך בלי לדרוך עליך הוא הולך לכיוון העיר הוא ענקי ויכול למחוץ מלא אנשים.[/i] [/b][/quote]
"אני לא אתן לזה לקרות,טוטודייל צא! אקדח מים!" אגיד בלי לחשוב
-
[b]
[i]לפתע אתה רואה שמחברת החדשןת חבורה של מסוקים מצלמת את המפלצת לפתע העשן מתפזר ואתה רואה רג'יג'יגאס ענקי הוא עצבני במיוחד עם אחד מהידיים שלו הוא תופס את אחד המסוקים וזורק אותו על אחד ההרים, המסוק מתפוצץ[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4p_486.png[/img] [/b][/quote]
רגי'גיגאס *~*
אוף, למה אני לא יכול ללכוד אותו עם המאסטרבול? :(
--
"מישהו יודע מאיפה הם שידרו?!" אני שואל בחחש ונלחץ מהמצב של האי.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה רץ במהירות אחרי פיצ'י לפתע אתה רואה שהוא רץ לכיוון בית המלון, לפתע אתה רואה שמכיוון ההרים הרחוקות מאוד יש עשן ומלא אנשים מביטים לכיוון של ההרים.
[/b][/quote]
אני חושב לעצמי בזמן שאני רץ 'מה יכול היה ליגרום לדבר כזה'.וממשיך לרוץ אחרי פיצ'י
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"המפלצת היא יצאה מן ההרים היא הולכת לתקוף את אחת ההרים שליד, עוד מעט מגיע מסוק שיכח אותי למקום בו נימצא המפלצת" אמר גרי[/i] [/b][/quote]
"אפשר לבוא איתך?" אני שואלת
-
[i]אתה מנסה לפתוח את הדלת ומצליח, אתה יוצא מבניין המכון אל העיר, אתה רואה שכל האנשים רצים בבהלה, לפתע אתה רואה משהו מרחוק רחוק הוא מההרים שנימצאים בעוד הרבה קילומטרים אתה רואה משהו ענקי יוצא מההרים הוא בגודל לא הגיוני, אבל אתה לא רואה בדיוק איך הפוקימון ניראה כי כי העשן והחול שהוא מעיף מסתירים אותו.[/i]
[/b][/quote]
אני לוקח את הסיכון ומתחיל לרוץ לכיוון ההרים ובדרך אני מחפש מאמנים שיבואו איתי
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים אבל לפוקימון הענקי לא מזיז כלום, גופו כל כך ענקי שהוא בקושי מרגיש את העצים שהוא דורך אליהם.
אתה רואה שעוד שני צעדים הוא מגיע אל העיר.[/i]
[i]כי אני שונא שאנשים תופסים אגדיים וזה יהרוס את המשחק כל המשחק על הפוקימון הזה, כל מי שתופס אגדי רק מנצל את המתקפות שלו, במשחק הזה לא תתפסו אגדיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה מכיוון ההרים הם רחוקים מאוד העיר הזו אבל הם קורים לעיר הבירה, עם הוא יגיע לעיר הבירה הוא יגורם לבאלגן רציני." אמר אחד האנשים שניראה מבוהל במיוחד.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה ניכנס אל תוך המלון לפתע אתה רואה את אוגי הוא מדבר בפלאפון שלו הוא ניראה מבוהל במיוחד.[/i]
[i]"את יודעת שיש סיכוי שאת יכולה למות, זה מסוכן מאוד, אתה בטוחה שאת רוצה לבוא?" שאל פרופסור גרי אוק.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]ההרים רחוקים מאוד מהעיר יקח לך כמה ימים להגיע אליהם, לפתע אתה רואה את סנתייה היא מדברת בפלאפון שלה עם משהו.[/i]