-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 08:10 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"אתה צודק " סטיבן אומר אך לא מחייך
"אבל" הוא מוסיף ואת קצת מתבאס .
"מתקפות הצל הן מתקפות מאוד חזקות כדאי שנלמד אותם דברים בסיסיים , קרבות כמו אצלנו לא עשינו להם עדיין ולהתחמק ולחשוב על אסטרטגיית לחימה , הם לא יודעים ." [/b][/quote]
"טוב אני באמת שכחתי מזה שהם עדיין לא יודעים להילחם כמו שצריך אז בוא נלמד אותם חצעי שיעור את מה שרצית ואז נלמד אותם לישלוט בכוח הצל " אני אומר לו .
-
[b]ג'ו -[/b]
"אין שום בעיה אבל לא בכוח הצל הוא מסובך יותר , בכוח האופל הבסיסי .
שזה אומר כדורי אופל וקרן אופ , עדיין לא קרן צל זה יהיה להם קשה הם עדיין לא שולטים בכוח "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 07:44 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
ג'ני מחייכת ומבקשת שתיתן לה להכין זירה בשביל אייסברג , היא מבקשת שתחכה רק שנייה והולכת , לאחר כמה דקות היא חוזרת עם ג'סיקה בידה ואומרת "כדאי שגם אני יאמן את ג'סיקה , כעת תן לי להכין זירה טובה לשני חיות המחמד שלנו " והיא הולכת למסך המחשב שבכניסה . אחרי 10 דקות של חשיבה מאמץ היא מסיימת ומראה לך מה יצא , היא עיצבה זירה שריצפתה רגילה , לכל אורך המגרש מפוזרים קרחונים , ובמרכז יש אגם , המים באגם נקיים והוא כמו בריכה . אחרי שראית את כל הזירה היא שואלת מה דעתך על הזירה .
[/b][/quote]
"יפה מאוד..
אייסברג נסה להקפיא את המים באגם!"
-
[b] [b]אנטו -[/b]
היא מביא לך בוקס אדמה שמעיף אותך ומפיל אותך מההר .
[/b][/quote]
אני קם מנסה לתקשר אם לילי בטלפתיה ואומר לה "אני צריך שתלמדי אותי איך להשתמש באדמה".
-
[b]ג'ק -[/b]
פרה פרה (:
אתה נכנס לתוך הזירה ומתרשם ממנה , מגיע עם ג'ני וחיות המחמד שלכם אל האגם ומבקש מאייסברג להקפיא את המים שבאגם , הוא צובר כוח ומקפיא חלק נחמד מהאגם , לא גדול ולא קטן.. 1/8 מהאגם .
[b]אנטו -[/b]
"בשביל זה תצטרך להיכנס לממלכה ולהתגייס לצבא האדמה , לא תוכל ללמוד סתם כך את כוח האדמה , רק בממלכה , אלא אם תתאמן לבדך ותשכיר דירה בעיירה עם 5000$ שיש לך , תלך לעבוד בעבודה קשה ואלמד אותך את כוח האדמה לאט לאט.." היא אומרת וניראית שמחה לשמוע שאתה רוצה לדעת איך משתמשים בכוח הזה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 08:25 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"אין שום בעיה אבל לא בכוח הצל הוא מסובך יותר , בכוח האופל הבסיסי .
שזה אומר כדורי אופל וקרן אופ , עדיין לא קרן צל זה יהיה להם קשה הם עדיין לא שולטים בכוח " [/b][/quote]
"רגע אנחנו מלמדים קבוצה חדשה ?? או את אלה שלימדנו בשיעור הקודם??" אני אומר לו ..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 8 2009, 10:56 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
הינאמורי פותחת את הדלת . ברנדון שואל אם אתה בטוח שאתה לא רוצה אותה כאן , אך שואל בלחש כך שלא תשמע , בנתיים מספרת לג'יימס וברנדון עליך ומוסרת שהיא שמחה כ"כ שהכרנו , היא עדיין לא יודעת מהי סיבת ההגעה אליה . [/b][/quote]
''מצטערת ג'יימס וברנדון, אני לא יכול לקחת אותה איתי, אולי תמצאו מישהו/מישהי אחרים?'' אומר בלחש כדי שלא ישמעו, אנופף להינאמורי לשלום ואלך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 08:44 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
"בשביל זה תצטרך להיכנס לממלכה ולהתגייס לצבא האדמה , לא תוכל ללמוד סתם כך את כוח האדמה , רק בממלכה , אלא אם תתאמן לבדך ותשכיר דירה בעיירה עם 5000$ שיש לך , תלך לעבוד בעבודה קשה ואלמד אותך את כוח האדמה לאט לאט.." היא אומרת וניראית שמחה לשמוע שאתה רוצה לדעת איך משתמשים בכוח הזה . [/b][/quote]
אני שואל את לילי "אז איך אני יגיע לשם השומרת לא נותנת לי להכנס?".
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 08:44 PM
[b] [b]ג'ק -[/b]
פרה פרה (:
אתה נכנס לתוך הזירה ומתרשם ממנה , מגיע עם ג'ני וחיות המחמד שלכם אל האגם ומבקש מאייסברג להקפיא את המים שבאגם , הוא צובר כוח ומקפיא חלק נחמד מהאגם , לא גדול ולא קטן.. 1/8 מהאגם .
[/b][/quote]
פרות יש רק באחו,לא סתם.
-----------------------------------
אתקוף בכדור אש חלק קטן מהאגם הקפוא.
-
[b] [[b]ג'יי -[/b]
אתה מתיישב על *הספה שבסלון , מול מסך הפלזמה בגודל 50 אינצ' , מסך גדול ורחב , קירות הסלון מעוצבות ממש יפה , בצבע אפור בהיר שנוטה ללבן וציור כחול על הקיר , הרהיטים לבנים וקיר הטלוויזיה בצבע צהוב~ירוק .
לאחר כמה דקות הם ניכנסים , לבושים דיי יפה , אתה קם אליהם ושואל מה שלומם , כמובן ששום דבר לא השתנה מאז שראית אותם בבריכה , חוץ מהמראה המשגע של הבחורות שסטיב הביא איתו , במיוחד של ג'סיקה חברתך הראשונה . אתם יושבים בספה בסלון ורואים סרט . [/b][/quote]
אני קם למטבח להביא פופקורן ושואל :
" מה לישתות ביץ' ?! "
-
[b]ג'ק -[/b]
אתה מתכוון להרוס את הקרחון שאייסברג יצר אבל ג'ני עוצרת אותך ואומרת
"ג'ק , אתה משתמש באייסברג בשביל לבטל מים , להקפיא אותם , אם תתיך עכשיו את המים הקפואים הם יחזרו להיות מים , אבל שהם קפואים אין בהם כל טעם , כך ברגע שתילחם עם אדם ששולט בכוח המים אייסברג ינטרל את כל מתקפות המים שלו בזה שיקפיא את המים , מה שאתה צריך זה רק לאמן את אייסברג בקיפאון , הוא יכול להשתמש בעוד מתקפות אנחנו רק צריכים למצוא מתקפה " היא אומרת ומסמנת לך להסתכל על ג'סיקה . ג'סיקה שלה מייצרת קרן שניראית חשמלית אבל זאת קרן קרח , היא מכוונת אותו למים ובן רגע החלק העליון של המים הפכו לקרח , כמו ריצפה שעשויה מקרח .
[b]ג'יי -[/b]
לפני שהם מתיישבים ליראות את הסרט הם מסתובבים בבית ומתרשמים ממנו , משבחים אותך על 'עיצוב' הבית הנהדר ומתיישבים בספה בסלון , אתה מביא פופקורון וכולם קופצים בשמחה . אתה שואל איזה שתייה וכולם עונים בפה אחד "וודקה-רדבול"
[b]אדוארד -[/b]
הם נפרדים מהינאמורי ובאים אחריך . "תשמע אתה מפסיד פה אישה שיכולה להתחזות לפליטה של ג'רוד , היא אכן פליטה של ג'רוד והם ישמחו לקבל אישה שאוחזת בכוח אש וחשמל (חשמל אדום) היא רק תסיח את דעתו של השומר ותעזור לנו להיכנס ." ברנדון אומר וג'יימס מוסיף " יש רק עוד אדם אחד שנוכל לקחת איתנו , הוא גם פליט של ג'רוד ומחזיק בכוח מעניין מאוד - אופל לבן , זה כוח אופל עם שילוב של אוויר , צל לבן , זה פשוט מדהים !"
[b]ג'ו -[/b]
"האמת , שאני לא יודע , אז נישאל אם יש כאן חדשים או מישהו שקיבל מגילה , אם יש מישהו כזה נחכה שהוא ילמד את המתקפות מהמגילות ונתחיל באימון , אם כולם כבר למדו את המתקפות גם אם הם חדשים , נעשה אימון רגיל ."
אתם ממשיכים לדבר והגיע השעה שתגיעו לחדר האימונים .
[b]אנטו -[/b]
"זה היה שומר , וכמובן שהוא לא הכניס אותך , התחצפת אליו .
חוצפה לא מתקבלת אצלנו " היא אומרת וקולה נעלם .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 09:44 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
הם נפרדים מהינאמורי ובאים אחריך . "תשמע אתה מפסיד פה אישה שיכולה להתחזות לפליטה של ג'רוד , היא אכן פליטה של ג'רוד והם ישמחו לקבל אישה שאוחזת בכוח אש וחשמל (חשמל אדום) היא רק תסיח את דעתו של השומר ותעזור לנו להיכנס ." ברנדון אומר וג'יימס מוסיף " יש רק עוד אדם אחד שנוכל לקחת איתנו , הוא גם פליט של ג'רוד ומחזיק בכוח מעניין מאוד - אופל לבן , זה כוח אופל עם שילוב של אוויר , צל לבן , זה פשוט מדהים !" [/b][/quote]
''אוקיי.
אני אלך להביא את הינאמורי, אתם בנתיים תביאו את האדם ששולט באופל הלבן, יותר טוב שהוא והינאמורי הצטרפו ביחד.''
אומר ואשלח אותם לדרכם, בנתיים אלך ואדפוק בדלתה של הינאמורי, כשהיא תפתח אכנס ואגיד, ''הינאמורי, אולי..תרצי לבוא איתי ביחד עם הקבוצה שהכנתי להרוג את תאו?'' אומר ואז אנשק אותה על שפתייה, ''רק שתדעי, אני אשמור עליך.'' אומר בלחש.
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
אתה מתכוון להרוס את הקרחון שאייסברג יצר אבל ג'ני עוצרת אותך ואומרת
"ג'ק , אתה משתמש באייסברג בשביל לבטל מים , להקפיא אותם , אם תתיך עכשיו את המים הקפואים הם יחזרו להיות מים , אבל שהם קפואים אין בהם כל טעם , כך ברגע שתילחם עם אדם ששולט בכוח המים אייסברג ינטרל את כל מתקפות המים שלו בזה שיקפיא את המים , מה שאתה צריך זה רק לאמן את אייסברג בקיפאון , הוא יכול להשתמש בעוד מתקפות אנחנו רק צריכים למצוא מתקפה " היא אומרת ומסמנת לך להסתכל על ג'סיקה . ג'סיקה שלה מייצרת קרן שניראית חשמלית אבל זאת קרן קרח , היא מכוונת אותו למים ובן רגע החלק העליון של המים הפכו לקרח , כמו ריצפה שעשויה מקרח .
[/b][/quote]
"אייסברג המשך להקפיא!" אגיד לו במעט חוסר סבלנות.
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
לפני שהם מתיישבים ליראות את הסרט הם מסתובבים בבית ומתרשמים ממנו , משבחים אותך על 'עיצוב' הבית הנהדר ומתיישבים בספה בסלון , אתה מביא פופקורון וכולם קופצים בשמחה . אתה שואל איזה שתייה וכולם עונים בפה אחד "וודקה-רדבול" [/b][/quote]
" ערסים " אני אומר להם וצוחק ואז מגיש להם את הוודקה רדבול.
-
[b]ג'יי -[/b]
"דווקא לא " ג'סיקה אומרת .
"תסתכל כולם פה סטייליסטים , אנחנו לא אוהבים ערסים"
[b]אדוארד -[/b]
היא מנשקת את שפתיך ומסתובבת . הולכת אחורה בקצת ואומרת
"מה גרם לך לשנות את דעתך ?"
בנתיים ברנדון וג'יימס רצים ויוצאים מהממלכה , הם בדרכם לאיש ששולט בכוח האופל הלבן . פתאום ברנדון חוזר .
אתה לא מבין מה הוא עושה לבד , הוא אומר לך
"אדוארד שכחנו לספר לך משהו , ג'יימס גם הוא אוחז בכוח של ג'רוד , הוא נקרא הצל הסולארי , אחד מהכוחות הכי מיוחדים , אופל וחשמל שהשתלבו והפכו לצל של אופל בצבע שחור עם פסים צהובים של חשמל . האופל יותר אפקטיבי ."
אתה תוהה למה הוא מספר לך את זה דווקא עכשיו והוא ממשיך
"אני מספר לך את זה עכשיו בגלל שהאיש שאוחז באופל הלבן , נפטר , ממש לפני כמה שבועות , רק עכשיו גילינו את זה . כרגע ג'יימס אצל סבו שאוחז בכוח האופל הלבן . מה תעדיף אופל לבן או צל סולארי ? לג'יימס יש אפשרות לוותר על הצל הסולארי ולקבל במקום את האופל הלבן ."
[b]ג'ק -[/b]
הוא עומד בלי לעשות שום דבר .
ג'ני מתקרבת אליך , מלטפת את פניך ואומרת "ג'ק , כמו שאתה משדר את אהבתך אליי , אני חושבת שאתה צריך גם לשדר את האהבה שלך אל אייסברג , הוא חבר , הוא חלק ממך , הוא חיית המחמד שלך , ללא עידוד ואהבה הוא לא יצליח לשרוד"
-
[b]
[b]ג'ו -[/b]
"האמת , שאני לא יודע , אז נישאל אם יש כאן חדשים או מישהו שקיבל מגילה , אם יש מישהו כזה נחכה שהוא ילמד את המתקפות מהמגילות ונתחיל באימון , אם כולם כבר למדו את המתקפות גם אם הם חדשים , נעשה אימון רגיל ."
אתם ממשיכים לדבר והגיע השעה שתגיעו לחדר האימונים .
[/b][/quote]
וודקה רדבול :lol: טעים=]
!~~~~~~~~~
אני הולך איתו לחדר האימונים ומסתכל אם בין הנוקלסים נמצאות רוברטה והשנייה...
ונותן לבטיבן להתחיל באימון ואני ימשיך...
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 09:59 PM
[b]
[b]אדוארד -[/b]
היא מנשקת את שפתיך ומסתובבת . הולכת אחורה בקצת ואומרת
"מה גרם לך לשנות את דעתך ?"
בנתיים ברנדון וג'יימס רצים ויוצאים מהממלכה , הם בדרכם לאיש ששולט בכוח האופל הלבן . פתאום ברנדון חוזר .
אתה לא מבין מה הוא עושה לבד , הוא אומר לך
"אדוארד שכחנו לספר לך משהו , ג'יימס גם הוא אוחז בכוח של ג'רוד , הוא נקרא הצל הסולארי , אחד מהכוחות הכי מיוחדים , אופל וחשמל שהשתלבו והפכו לצל של אופל בצבע שחור עם פסים צהובים של חשמל . האופל יותר אפקטיבי ."
אתה תוהה למה הוא מספר לך את זה דווקא עכשיו והוא ממשיך
"אני מספר לך את זה עכשיו בגלל שהאיש שאוחז באופל הלבן , נפטר , ממש לפני כמה שבועות , רק עכשיו גילינו את זה . כרגע ג'יימס אצל סבו שאוחז בכוח האופל הלבן . מה תעדיף אופל לבן או צל סולארי ? לג'יימס יש אפשרות לוותר על הצל הסולארי ולקבל במקום את האופל הלבן ." [/b][/quote]
''אוקיי, אני מניח שאני, הינאמורי אתה וג'יימס מספיקים למשימה.''
אומר ואוסיף, ''לך תקרא לג'יימס.''
לאחר שהוא הולך, אגיד להינאמורי, ''הינאמורי, אני פשוט חששתי, אך הבנתי שאת חזקה וגם תוכלי להגן על עצמכם, אני פשוט.. מתחיל להתאהב בך.'' אומר ואנשק אותה.
-
[b]
[b]אנטו -[/b]
"זה היה שומר , וכמובן שהוא לא הכניס אותך , התחצפת אליו .
חוצפה לא מתקבלת אצלנו " היא אומרת וקולה נעלם . [/b][/quote]
אני מתקדם אל העיר ואומר לשומר "אני מצטער האם אתה יכול להכניס אותי אל הממלחה.
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
"דווקא לא " ג'סיקה אומרת .
"תסתכל כולם פה סטייליסטים , אנחנו לא אוהבים ערסים" [/b][/quote]
אני נותן להם את הוודקה רדבול ומתיישב ליראות ת'סרט
-
[SIZE=3][b]ג'ו (רומה) זכה במגילה כי פתח את עמוד 50 ![/b][/SIZE]
[b]הפרס הבא יהיה כאשר ייפתח עמוד 70 .[/b]
[b]ג'יי -[/b]
אתם יושבים לראות סרט , נהנים , ולאט לאט מכיר את כל החברה .
- ג'סיקה - כמובן האישה שהביאה אותך , עם השיער השחור הבוהק . גוף טוב .
- סטיב - כבר הכרת אותו , שיער חום עיניים ירוקות , חתיך הורס .
- ברנדון וג'יימס - תאומים נחמדים
- ג'ולייט - נערה נחמדה שיער שחור ציצים גדולים
- רוברטה - בלונדה , גוף שווה .
[b]אנטו -[/b]
"כן , מה שמך ?"
[b]אדוארד -[/b]
אתם מתנשקים והיא אומרת שהיא מרגישה אליך את אותו הדבר ובשביל זה רצתה לבוא כי היא פחדה שתסתבך שם ושהיא תהיה עלולה לאבד אותך . שלושתכם יורדים למטה , לפתע אתה ברנדון נזכר שלא אמרת לו מה החלטת שאתה רוצה שיקרה , שג'יימס ייבחר בכוח האופל הלבן או הצל הסולארי (אופל חשמלי) .
[b]ג'ו -[/b]
אתם באים לחדר האימונים , רוברטה וג'ולייט שם .
סטיבן מבקש שאתה תתחיל .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 9 2009, 10:49 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
"כן , מה שמך ?"
[/b][/quote]
אני אומר לו "שמי אנטו"
-
[b]
[b]אדוארד -[/b]
אתם מתנשקים והיא אומרת שהיא מרגישה אליך את אותו הדבר ובשביל זה רצתה לבוא כי היא פחדה שתסתבך שם ושהיא תהיה עלולה לאבד אותך . שלושתכם יורדים למטה , לפתע אתה ברנדון נזכר שלא אמרת לו מה החלטת שאתה רוצה שיקרה , שג'יימס ייבחר בכוח האופל הלבן או הצל הסולארי (אופל חשמלי) .
[/b][/quote]
''אוקיי, ברנדון, אנחנו יוצאים למבצע, ג'יימס אתה תבחר בצל הסלוארי, חשמל זה טוב נגד מים.''
אומר ואחייך, ''מה שקורה זה ככה, הדרך היחידה להיכנס לממלכה של תאו, היא דרך המים, וכמובן רק חייל מים יכול לעשות זאת.
לכן, אנחנו נלכוד חייל מים שסתם מטייל או נאבד, ונכריח אותו לקחת אותנו לממלכה של תאו.
לאחר-מכן, הינאמורי, את תלכי לשומר ותגידי לו שאת פליטה מהצבא של ג'רוד ויש לך את הסוד איך לנצח אותו, השומר כפי שאני חושב, יזמין מאסטר נוקלס או מישהו בדרגה גבוהה יותר כדי לאשר את הדברים, וכאן ג'יימס וברנדון נכנסים לתמונה, אתם מנטרלים את הצבא של תאו ביסודיות ובשקט, כמו שאתם יודעים, לאחר שהינאמורי תמשוך זמן אצל תאו, אני אנטרל את הכניסות לממלכה וסביר להניח שתופעל ההאזעקה, תהרגו כל מי שבדרך שלכם, אני אגיע לחדרו של תאו ואצא איתו לדו קרב, בתקווה שאיכשהו הנשמה של אבי תצא משליטתו.
שאלות?'' אומר ואנוח מעט.
-
[b] [SIZE=3][b]ג'ו (רומה) זכה במגילה כי פתח את עמוד 50 ![/b][/SIZE]
[b]הפרס הבא יהיה כאשר ייפתח עמוד 70 .[/b]
[b]ג'ו -[/b]
אתם באים לחדר האימונים , רוברטה וג'ולייט שם .
סטיבן מבקש שאתה תתחיל . [/b][/quote]
אבל ביקשתי שהוא יתחיל XD
ומה רוברטה וג'ולייט עושות אצל דודיXD
~~~~~~~~~~~~~~
אני מתעצבן קלות ואז מתחיל באימון :"טוב קודם לפני שנתחיל אני רוצה לדעת אם יש בניכם נוקלבים חדשים שעדיין לא הישתמשו במגילות שלהם?" .
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
הוא עומד בלי לעשות שום דבר .
ג'ני מתקרבת אליך , מלטפת את פניך ואומרת "ג'ק , כמו שאתה משדר את אהבתך אליי , אני חושבת שאתה צריך גם לשדר את האהבה שלך אל אייסברג , הוא חבר , הוא חלק ממך , הוא חיית המחמד שלך , ללא עידוד ואהבה הוא לא יצליח לשרוד" [/b][/quote]
"תשמעי,עם כל הרצון לאהבה והכל יש עוד רצון לא קטן של נקם.
אני כבר רוצה להלחם בקובי וכל מה שעומד בדרכי לא יהיה שם.
טוב,אייסברג תקוף את המים שוב,נסה כמה פעמים." אגיד לו ברוגע.
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתם יושבים לראות סרט , נהנים , ולאט לאט מכיר את כל החברה .
- ג'סיקה - כמובן האישה שהביאה אותך , עם השיער השחור הבוהק . גוף טוב .
- סטיב - כבר הכרת אותו , שיער חום עיניים ירוקות , חתיך הורס .
- ברנדון וג'יימס - תאומים נחמדים
- ג'ולייט - נערה נחמדה שיער שחור ציצים גדולים
- רוברטה - בלונדה , גוף שווה . [/b][/quote]
חחח התמונה של סטיב לא הכי יפה :huh:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" טוב, מה נעשה ?! " אני שואל אותם
-
[b]ג'יי -[/b]
סטיב *החתיך* מחייך ואומר "אחי שים מוזיקה שנירקוד קצת ונהנה ."
אתה לא מבין מאיפה ואז הוא קם ומראה לך את השלט של חדרי ה-VIP
הוא לוחץ על כמה כפתורים ומיד יורד כדור דיסקו מהתקרה ומנורות צבעוניות , האור מתכבה ומוזיקה נדלקת .. כולם קמים לרקוד .
[b]אדוארד -[/b]
ג'יימס הוא החכם יותר אם שמת לב , הוא תמיד יודע מה להגיד ומה לתקן אם צריך "אדוארד , כמה תיקונים , או יותר נכון שכתוב של הפעולה שלנו :
אומת המים לבושה בבגדים כחולים עם מגנים לבנים ושיערם שחור , נלך לאגם המרכזי שמוביל לאומת המים , אנחנו רק צריכים לראות לאן הוא נכנס , כי אחרי שהוא ייכנס לשם האדמה תהיה מעובדת ונוכל להיכנס מיד אחריו בעזרת כמה מתקפות על החור שנסתם . לאחר מכן ניכנס לממלכה , ונעשה את התוכנית כפי שהסברת אותי , אך הבעיה היא שלא נוכל להילחם מול צבא מים שלם וענק , נצטרך עוד כמה חיילים , ואני מכיר אחד בנוק C , הוא מרגל הוא יוכל לעזור לנו . ג'יימס יביא חבר אחד , והינאמרוי תביא את שתי חברותיה . יחד , שמונה אנשים בעל יתרון על אומת המים , נוכל לחסל אותם אחד~אחד . ועכשיו לעיקר בדברי , אתה לא יכול לתת לסטיב למות , ואתה ממש [SIZE=1]טמבל[/SIZE] !
אפשר להוציא נשמה מגוף של מישהו , אסביר לך בדרך איך עושים את זה .
עכשיו אדוארד אתה תבוא אחריי ונלך למקס - אחי התאום , מרגל מנוק C .
ברנדון אתה תלך להביא את פיין , והינאמורי תלך להביא את שתי חברותיה - ג'ולייט ורוברטה . הכל ברור ?" הוא אומר ונושם נשימה ארוכה אחרי שכתוב הפעולה .
[b]ג'ו -[/b]
אני לא יכול לזכור כ"כ הרבה שמות בשביל זה אני משתמש באותם שמות למשתמשים שונים .
נכון ביקשת מסטיבן להתחיל אך הוא לא ידע מה לאמר , אתה פתחת את עמוד 50 ולכן בא שליח לחדר האימונים והביא לך חבילת פרס . כולם מתרגשים לראות בפעם הראשונה חבילת פרס , אתה פותח אותה ויוצאת משם מגילה רגילה אך לא עם פס שחור כמו המגילה שקיבלת בהתחלה אלא פס לבן ובוהק !
אתה שואל אם יש למישהו מגילה ומספר אנשים מצביעים .
[b]ג'ק -[/b]
"או זה היה מצויין" ג'ני אומרת ואתה מחכה לראות מה אייסברג הצליח לעשות.
בפעם הראשונה יצר שכבה דקה של קרח שמונחת על כל המים . אך היא נשברה , עודדת אותו ליצור עוד שכבה והוא צבר כוח השתמש בקרן קרח ! ויצר שכבה עבה של קרח שמונחת על כל המים !" כל הכבוד ג'ק " ג'ני צועקת .
"עכשיו תוכל ללמד אותו ליצור קרח גם בלי להקפיא מים .. ליצור קרחונים וסלעי קרח ."
את הקרחונים תוכל לשבור ולהשתמש בהם בתור שורקינים מקרח .
אגב הגיעו לחנות שבממלכה שורקיני חשמל .
[b]אנטו -[/b]
"כנס" הוא אומר .
אתה נכנס ומתפער מהממלכה המפוארת , אתה מתרגש לראות דבר כ"כ יפה ..
אתה נכנס לממלכה אך השומר בכניסה מצביע על בית קטן שליד הטירה ואומר
"לך תירשם במרכזייה" .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 04:41 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אני לא יכול לזכור כ"כ הרבה שמות בשביל זה אני משתמש באותם שמות למשתמשים שונים .
נכון ביקשת מסטיבן להתחיל אך הוא לא ידע מה לאמר , אתה פתחת את עמוד 50 ולכן בא שליח לחדר האימונים והביא לך חבילת פרס . כולם מתרגשים לראות בפעם הראשונה חבילת פרס , אתה פותח אותה ויוצאת משם מגילה רגילה אך לא עם פס שחור כמו המגילה שקיבלת בהתחלה אלא פס לבן ובוהק !
אתה שואל אם יש למישהו מגילה ומספר אנשים מצביעים .
[/b][/quote]
"טוב אז למי שיש מגילה שיפרוש אותה על הריצפה ויעשה כמוני" אני אומר להם ופורש את המגילה על הרצפה .. אחר כך מוציא את החרב שלי וחותך את המגילה בכעס..
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
סטיב *החתיך* מחייך ואומר "אחי שים מוזיקה שנירקוד קצת ונהנה ."
אתה לא מבין מאיפה ואז הוא קם ומראה לך את השלט של חדרי ה-VIP
הוא לוחץ על כמה כפתורים ומיד יורד כדור דיסקו מהתקרה ומנורות צבעוניות , האור מתכבה ומוזיקה נדלקת .. כולם קמים לרקוד . [/b][/quote]
אני רוקד איתם ודוחף לשתייה סם אונס
לא סתם סתם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני רוקד איתם
-
[b] [b]ג'ק -[/b]
"או זה היה מצויין" ג'ני אומרת ואתה מחכה לראות מה אייסברג הצליח לעשות.
בפעם הראשונה יצר שכבה דקה של קרח שמונחת על כל המים . אך היא נשברה , עודדת אותו ליצור עוד שכבה והוא צבר כוח השתמש בקרן קרח ! ויצר שכבה עבה של קרח שמונחת על כל המים !" כל הכבוד ג'ק " ג'ני צועקת .
"עכשיו תוכל ללמד אותו ליצור קרח גם בלי להקפיא מים .. ליצור קרחונים וסלעי קרח ."
את הקרחונים תוכל לשבור ולהשתמש בהם בתור שורקינים מקרח .
אגב הגיעו לחנות שבממלכה שורקיני חשמל .
[/b][/quote]
"אייסברג! לא לחינם קראתי לך כך! עכשיו צור לי פה קרחון בלי להקפיא את המים!" אגיד לו בשמחה ואעודד אותו.
בנתיים אשבור קרחונים קיימים ואהפוך אותם לשוריקני קרח, אותם אקח איתי.
-
[SIZE=4][b]הודעה חשובה לכולם ! אני מועמד לניהול פורום ציור ממוחשב ואני צריך תומכים , אם אתם חושבים שאני מתאים צרפו להודעה שלכם את מה שאתם חושבים , אם אני מתאים או לא . אם אתם חושבים שאני מתאים אני יצרף את השם שלכם לרשימת הממליצים שלי ואודה לכם .[/b][/SIZE]
[b]ג'יי -[/b]
בכל מקרה אין לך סם אונס ><
אתם רוקדים מתבקים (רק עם בנות כמובן) אוכלים נהנים , והגיע הזמן ללכת , מה תגיד להם ?
[b]ג'ו -[/b]
אתה פורש את המגילה ומוציא את החרב השחורה שלך , אתה חותך את המגילה ונכנס לתוכה , כרגע אתה לא יודע מה האחרים עשו אבל נשאבת לתוך המגילה , אתה נמצא בתור כדור שקוף בצבע שחור , הכדור מתפוצץ והופך לצל , לפתע הצל השחור מתערבב עם צל לבן .. צל טהור ומיוחד . אתה רואה את עצמך מוציא מהיד שלך כדור צל לבן ועושה ממנו קרן צל לבנה כמו שעשיתם בשיעור , אתה מצליח אפילו לשלב את שתי צבעי הצללים . הצל הלבן , בכל מתקפה ללא יוצא מן הכלל - עובד על הכוחות החמים :
-אדמה
-אש
-אופל
-חשמל
הצל השחור חזק יותר מהכוחות הקרים :
-מים .
-אוויר .
-קרח .
אתה לא בלתי ניתן לחיסול וזהו רק טיפ שעוזר לך לדעת באיזה צל להשתמש . אתה אוחז בשני סוגי האופל , כל הכבוד .
[b]ג'ק -[/b]
הוא הצליח ליצור קרחונים , לא עצומים אבל מספיקים ליצירת שוריקני קרח , יצרת שוריקני קרח ושמרת אותם אצלך , לאחר כמה דקות גילית שהם נמסו .
לכן תצטרך להשתמש בשוריקן באותו רגע שיצרת אותו , עם זאת תצטרך לעודד את אייסברג ליצור קרחונים יותר גדולים .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:14 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
אתה פורש את המגילה ומוציא את החרב השחורה שלך , אתה חותך את המגילה ונכנס לתוכה , כרגע אתה לא יודע מה האחרים עשו אבל נשאבת לתוך המגילה , אתה נמצא בתור כדור שקוף בצבע שחור , הכדור מתפוצץ והופך לצל , לפתע הצל השחור מתערבב עם צל לבן .. צל טהור ומיוחד . אתה רואה את עצמך מוציא מהיד שלך כדור צל לבן ועושה ממנו קרן צל לבנה כמו שעשיתם בשיעור , אתה מצליח אפילו לשלב את שתי צבעי הצללים . הצל הלבן , בכל מתקפה ללא יוצא מן הכלל - עובד על הכוחות החמים :
-אדמה
-אש
-אופל
-חשמל
הצל השחור חזק יותר מהכוחות הקרים :
-מים .
-אוויר .
-קרח .
אתה לא בלתי ניתן לחיסול וזהו רק טיפ שעוזר לך לדעת באיזה צל להשתמש . אתה אוחז בשני סוגי האופל , כל הכבוד .
[/b][/quote]
"אני אצחק צחוק מרושע ואשאר שם [יאנו במגילה] עד שאגיעה לרמת שליטה מושלמת על השני סוגי הצל והמתקפות שהם יוצרים.ואז אשתגר חזרה לחדר..
נ.ב.
אתה לא מתאים...
..
...
אתה מושלם לתפקיד הזהXD :XD:
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:14 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
בכל מקרה אין לך סם אונס ><
אתם רוקדים מתבקים (רק עם בנות כמובן) אוכלים נהנים , והגיע הזמן ללכת , מה תגיד להם ? [/b][/quote]
מועמד מושלם
~~~~~~~~~
" טוב חברס, אני מצתער להרוס את הסיבה, אבל מחר יש לי את האימון הראשון שלי, תבואו בבוקר נעשה את מסיבה קטנה " אני אומר
-
תודה (: .
[b]ג'יי -[/b]
כל אחד אומר יפה שלום ולילה טוב , עוזרים לך לסדר את הבית .
הבית נקי ומצוחצח ואפילו ג'סיקה כבר הלכה .
אתה רוצה ללכת לישון ונזכר שלא פרקת עדיין את המזוודה שקיבלת מדומיניק - שליט ממלכת האופל . אתה שם את המזוודה על המיטה ומחפש דרך לפתוח אותה , אך היא נעולה ולא קיבלת אליה מפתח . מתבאס ומנער את המזוודה , נשמע שזה לא בגדים אלא משהו שברירי .
אתה הולך לישון , קם בבוקר ומגלה שיש לך בידיוק חצי שעה להתארגן לאימון . חדר האוכל הוא בקומת החדר שלך אך תוכל גם לאכול בחדר ה-VIP שלך .
[b]ג'ו-[/b]
אתה נשאר עוד בתוך המקום המיוחד הזה וכמעט מגלה איך משנים צורה !
אבל נשאבת חזרה החוצה . שאר הילדים מבחוץ מביטים עליך בבהלה . ומיד עושים את מה שאתה עשית . כל הילדים שאוחזים במגילות חותכים את המגילות ונכנסים אליהם . כעבור חצי דקה כולם חוזרים .
סטיבן שואל אם יש משהו שלא הבינו והפעם לא הייתה שום בעיה , הוא אומר להם להתחמם - לרוץ 10 פעמים סביב המגרש ואחרי זה עושה להם תרגיל מתיחות . בזמן שהם עושים את זה הוא שואל אותך מה תעשו לחיילים אחרי שהם יסיימו .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:41 PM
[b] תודה (: .
[b]ג'יי -[/b]
כל אחד אומר יפה שלום ולילה טוב , עוזרים לך לסדר את הבית .
הבית נקי ומצוחצח ואפילו ג'סיקה כבר הלכה .
אתה רוצה ללכת לישון ונזכר שלא פרקת עדיין את המזוודה שקיבלת מדומיניק - שליט ממלכת האופל . אתה שם את המזוודה על המיטה ומחפש דרך לפתוח אותה , אך היא נעולה ולא קיבלת אליה מפתח . מתבאס ומנער את המזוודה , נשמע שזה לא בגדים אלא משהו שברירי .
אתה הולך לישון , קם בבוקר ומגלה שיש לך בידיוק חצי שעה להתארגן לאימון . חדר האוכל הוא בקומת החדר שלך אך תוכל גם לאכול בחדר ה-VIP שלך . [/b][/quote]
אני מזמין לאכול
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 05:41 PM
[b]
[b]ג'ו-[/b]
אתה נשאר עוד בתוך המקום המיוחד הזה וכמעט מגלה איך משנים צורה !
אבל נשאבת חזרה החוצה . שאר הילדים מבחוץ מביטים עליך בבהלה . ומיד עושים את מה שאתה עשית . כל הילדים שאוחזים במגילות חותכים את המגילות ונכנסים אליהם . כעבור חצי דקה כולם חוזרים .
סטיבן שואל אם יש משהו שלא הבינו והפעם לא הייתה שום בעיה , הוא אומר להם להתחמם - לרוץ 10 פעמים סביב המגרש ואחרי זה עושה להם תרגיל מתיחות . בזמן שהם עושים את זה הוא שואל אותך מה תעשו לחיילים אחרי שהם יסיימו . [/b][/quote]
רגע החדר שלי זה גם VIP ?? ומה גם דודי בממלכת האופל ?? הוא אמור ליהיות בחשמל :angry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לו:" אל תדאג אני כבר יטפל בזה:)",אני מכחה שהם יסיימו תחימום ואז אומר להם:"אז ככה נתחיל בזה שנחלק אתכם לקבוצות , לאה שיודעים כמה קסמי אופל ואלו שלא. מיש לא יודע שיעמוד בצד ימין של החדר מי שכן שיעמוד בצד שמאל"
-
[b]ג'יי[/b] - מיד מגיעה אליך בחורה נחמדה עם שולחן על גלגלים ויוצאת מהחדר , על השולחן מזון מפנק במיוחד על הבוקר .
[b]ג'ו -[/b]
חחחחחח איזה מעצבן זה שאתם קוראים הודעות אחד של השני .. ככה אני חייב לכולם את אותו הדבר . לא קיבלת חדר VIP אבל יש לך חדר גדול .
חצי VIP חחחח XD?
בכל מקרה כולם הולכים לצד ימין ושואלים מה הכוונה למתקפות אופל .?
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:01 PM
[b] [b]ג'יי[/b] - מיד מגיעה אליך בחורה נחמדה עם שולחן על גלגלים ויוצאת מהחדר , על השולחן מזון מפנק במיוחד על הבוקר . [/b][/quote]
אני טוחן ת'מזון כאילו אין מחר
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:01 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
חחחחחח איזה מעצבן זה שאתם קוראים הודעות אחד של השני .. ככה אני חייב לכולם את אותו הדבר . לא קיבלת חדר VIP אבל יש לך חדר גדול .
חצי VIP חחחח XD?
בכל מקרה כולם הולכים לצד ימין ושואלים מה הכוונה למתקפות אופל .? [/b][/quote]
WTF
אני מסתכל עליהם במבט של נאצי ואז אומר :" סטיבן טפל בהם שיעור קודם אני עשיתי את הרוב תורך לעשות קצת ואני קצת עייף עדיין מהאימון של נוק A
-
[b]ג'ו -[/b]
"רק שנייה ג'ו , אני ימשיך איתם את האימון אבל אני צריך שתגיד למה התכונת מתקפות אופל ? הם יודעים כפילים , כדור אופל , והשתגרות .
כולם יודעים , אז איך נחלק אותם ?"
[b]ג'יי -[/b]
אתה טורף את המזון המפנק ומדמיין שהמזון הם החזה השופעה של ג'סיקה או אחת מחברותיה (ג'ולייט למשל.. שדיים ענקיים) .
סיימת את הארוחה ובדקת מה השעה , יש לך עוד 15 דקות עד תחילת האימון .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 10 2009, 06:22 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
"רק שנייה ג'ו , אני ימשיך איתם את האימון אבל אני צריך שתגיד למה התכונת מתקפות אופל ? הם יודעים כפילים , כדור אופל , והשתגרות .
כולם יודעים , אז איך נחלק אותם ?"
[/b][/quote]
יואוו איזה מציק זה שאתה לא מבין למה אני מתכוון.
~!~~~~~~~~~~~~~
"לאלה מה אתה טיפשXD, קיצר תעביר להם הסבר אסטרתגיות לחימה ושליטה בכוח ואחר כך מי שלא יבין יפנה אליי ותיתן להם להיתאמן על זה בעזרת קרבות " אני אומר לו בעליונות מושלמת XD