-
[QUOTE=Steve;729918][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
מזל טוב אחי !
~~~
אתה מניף את החנית שלך לצדדים ומצליח לחתוך את אף החזיר , החזיר מתעצבן ופוגע בך מאוד חזק ,
8 חזירים על 2 לוחמים מתחילים , שניכם שוכבים על הרצפה נושקים מכאבים כאשר שמונת החזירים
פוגעים בכם מאוד חזק עם הרגליים שלהם והשנהבים שלהם , אתה לא יודע מה לעשות ונמצא על סף
ההכרה שלך , ופתאום אתה רואה זוהר ירוק ששואב אליו את כל העלים מהעצים ופתאום בפיצוץ כל העלים
משתגרים כמו סכינים וחותכים את כל החזירים , החזירים שוכבים על הרצפה חסרי רוח חיים . אתם קמים
ורואים אדם עם שיער טיפה ארוך בצבע בלונדיני , בגדים מאוד יפים וטבעת מוזהבת זוהרת על ידו .
"אתם בסדר ?" הוא שואל ועוזר לכם לקום .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]
תודה רבה אחי :)
--------------------
"עכשיו כשבאת אנחנו בסדר תודה לך." אגיד לו ואלך אל החזירים אחד אחד ואנסה לתלוש את השנהבים שלהם עם החנית. "שלחו אותנו למשימה לאסוף שנהבי חזירים." אגיד לו.[/SPOILER]
-
[QUOTE][QUOTE=Steve;726551][B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
"אני חושב שהגענו" ג'יימס אומר ואז אתה שומע קול שקט שאומר ברוגע "אתם בגראנאדו , ואני שומר היערות"
אתה מסתובב ומנסה לחפש מי מדבר אבל ג'יימס מפציע ואומר "זה קולו של היער !" ומחייך .
"תמשיכו בשביל שעליו אתם נמצאים , תפנו שמאלה שהשביל מתפצל ותגיעו לכפר החדשים , שם יסבירו לכם בידיוק
על המקום בו אתם נמצאים .
[/QUOTE][/color][/SPOILER]
[SPOILER]"אוקי כדאי שנלך" אני אומר ומתחיל להתקדם בדרך שכולו של היער אמר לי.
מצטער שהתגובה כול כך קצרה.[/SPOILER]
-
[quote=Steve;729918]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]"אני יותר חושב על לוחם או קשת" הוא אומר לך והלוחם מסתכל עליו ואומר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"קשת זאת גם אפשרות טובה , היא כמו לוחם רק שמתקיפה מטווח רחוק , תיראה .. אצל הלוחם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הדבר היחיד שחשוב זה החרב , אצל הקשת גם הקשת חשובה וגם החצים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אצל מתנקש לא חשוב הנשקים כי הוא מייצר אותם בעצמו , רק חשוב הכוח שלו וכמה הוא שולט בצללים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואצל אשף הטבעות חשובות . זה אומר שהכי קשה זה להיות קשת אבל גם מאוד משתלם , חזק ומתקיף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לטווח רחוק . תחשבו שניכם על איזה עבודה אתם רוצים להיות , היומיים הבאים שלי פנויים אוכל לעזור לכם בלהתאמן , ברגע שהמאמן יראה שאתם ראויים לעבודה שלכם , הוא ייקח אותכם לחדר השערים שם השער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]המתאים יישאב אותכם אליו .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"אין בעיה אני אולי אחשוב על הלוחם אבל אני יותר חושב שאשף יותר טוב לדעתי" אומר " אשמח אם תעזור לנו" אוסיף[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אשף זאת גם בחירה מעולה , רק קשה למצוא טבעות מתאימות , אוכל לעזור לשניכם"
הלוחם אומר ומציג את עצמו "שמי פרד" ולוחץ את ידיכם "אני מגיע כדי ללון בממלכה שלכם במשך יומיים ,
אם תוכלו לארח אותי אוכל גם לעשות לכם אימונים מקפידים ."
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה מתקדם בשביל לכיוון ממלכת החדשים ," ליט הרבור " , פתאום בידיוק שאתה פונה שמאלה
קופץ עליך חזיר ומפיל אותך על הרצפה
[IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
אתה נבהל ומפיל את הנשק שלך .
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
"באמת זה היה מוזר.." הוא אומר כאילו שהוא יודע מה היה המקרה האמיתי , ואז אתה שם לב ש-45 הדקות
שהיו לך להפסקה נגמרו ואתה צריך לחזור לעבודה
--
מה קורה איתך אתה לא מגיב בליגה כבר..הייתי בטוח שאתה משתמש פעיל מאוד .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
אתה מוציא את השנהבים מהחזירים ורואה שנשארו לך לאסוף רק עוד 2 שנהבים ,
ג'יימס שם אותם בתיק הגב והאשף מספר על עצמו "אני פרד נעים להכיר , אני מחפש
היכן ללון במשך יומיים , מצפה לי מסע ארוך" הוא מסביר .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;733286]
[B][COLOR=red]טיסון~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]"אשף זאת גם בחירה מעולה , רק קשה למצוא טבעות מתאימות , אוכל לעזור לשניכם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הלוחם אומר ומציג את עצמו "שמי פרד" ולוחץ את ידיכם "אני מגיע כדי ללון בממלכה שלכם במשך יומיים ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אם תוכלו לארח אותי אוכל גם לעשות לכם אימונים מקפידים ."[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"אכפת לך שהוא יהיה איתנו בחדר ג'יימס?" שאל את ג'יימס "הוא יכול להיות איתנו ואז נקום מחר ונתאמן" אוסיף לג'יימס[/SPOILER]
-
[quote=Steve;733286]
[B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"באמת זה היה מוזר.." הוא אומר כאילו שהוא יודע מה היה המקרה האמיתי , ואז אתה שם לב ש-45 הדקות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]שהיו לך להפסקה נגמרו ואתה צריך לחזור לעבודה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה קורה איתך אתה לא מגיב בליגה כבר..הייתי בטוח שאתה משתמש פעיל מאוד .[/COLOR][/B][/quote]
[SPOILER]
שלחתי לך ה"פ מזמן
--
"אני צריך לחזור לעבודה" אני אומר לו וחוזר לחנות העתיקות
[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"כמובן" הוא אומר ומחייך , פרד מחייך בחזרה ואומר ברצינות "אני מודה לכם מאוד , באמת .
אשן אצלכם אבל אל תגידו לאף אחד שאני לא מהממלכה הזאת כי זה אסור בד"כ , אבל אל תדאגו אני יגיע בדרך אחרת
לחדר שלכם , עכשיו כבר מאוחר לכו לחדר שלכם אין יותר יצורים כאן , מיד אגיע" הוא אומר ורץ מסביב לחומת הטירה .
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
"להתראות , יום טוב !" אומר ג'וני בידידותיות ואתה נכנס מהר לחנות , אתה רואה שיש שם לקוח צעיר בערך בגיל שלך
הוא רואה אותך וניראה שהוא מזהה אותך , כניראה שהייתם ביחד בבצפר , שמו ג'יימס .
"היי אייס ! מה שלומך ? גם אתה באת לכאן בשביל לקנות שריון ?" הוא שואל .
[/color][/SPOILER][/B]
-
[quote=Steve;733661][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]"להתראות , יום טוב !" אומר ג'וני בידידותיות ואתה נכנס מהר לחנות , אתה רואה שיש שם לקוח צעיר בערך בגיל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הוא רואה אותך וניראה שהוא מזהה אותך , כניראה שהייתם ביחד בבצפר , שמו ג'יימס .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"היי אייס ! מה שלומך ? גם אתה באת לכאן בשביל לקנות שריון ?" הוא שואל .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"שלום" אני עונה בהשתוממות, מופתע שהוא מתייחס אלי בידידות "אני המוכר פה, מה אתה מחפש?"
[/SPOILER]
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]דניס ~
[SPOILER]"אה.. אתה המוכר ? חשבתי שגם אתה באת לחפש שריון ,
בכל מקרה .. אני צריך שריון מתכת וזה מאוד מצא חן בעיניי"
הוא אומר ומצביע על השריון היחיד שיש בחנות "איפה יש כאן חדר הלבשה ?"
הוא שואל , שבכלל אין חדרי הלבשה . כריס רואה שהוא מסתכל על השריון ואומר
"לאלא בחור צעיר השריון הזה שמור" ומצביע עליך בלי שתיראה
"אה הוא שמור בשבילך ?" הוא שואל אותך ואתה לא יודע מה לענות
כריס מוריד את ראשו ומתנהג כאילו לא עשה את זה , ואז אומר
"תבוא מחר אני מזמין לך היום שריון , איזה מידה אתה ?"
ג'יימס אומר "מדיום , תודה ולהתראות" ויוצא מהחנות .[/SPOILER]
[/COLOR][/B]
-
[quote=Steve;733726][B][COLOR=deepskyblue]דניס ~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][spoiler]"אה.. אתה המוכר ? חשבתי שגם אתה באת לחפש שריון ,[/spoiler][/COLOR][/B][spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]בכל מקרה .. אני צריך שריון מתכת וזה מאוד מצא חן בעיניי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הוא אומר ומצביע על השריון היחיד שיש בחנות "איפה יש כאן חדר הלבשה ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הוא שואל , שבכלל אין חדרי הלבשה . כריס רואה שהוא מסתכל על השריון ואומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"לאלא בחור צעיר השריון הזה שמור" ומצביע עליך בלי שתיראה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אה הוא שמור בשבילך ?" הוא שואל אותך ואתה לא יודע מה לענות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כריס מוריד את ראשו ומתנהג כאילו לא עשה את זה , ואז אומר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"תבוא מחר אני מזמין לך היום שריון , איזה מידה אתה ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'יימס אומר "מדיום , תודה ולהתראות" ויוצא מהחנות .[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"למי הוא שמור?" אני שואל את כריס ברגע שג'יימס יצא מהחנות
[/SPOILER]
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]אייס ~
[SPOILER]"אני שומר את השריון .. אמ..ל.." הוא אומר ומתחיל לגמגם "לאחיין שלי יש לו הצגה בתיכון הוא חייב את השריון
הזה" הוא מוצא תירוץ טוב ואומר לך אותו , "אין לקוחות אתה יכול ללכת לחדר האחורי לשחק בפלייסטיישן
ברגע שיהיו לקוחות אתה תשמע את צלצול הפעמון בדלת .[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[quote=Steve;733743]"אני שומר את השריון .. אמ..ל.." הוא אומר ומתחיל לגמגם "לאחיין שלי יש לו הצגה בתיכון הוא חייב את השריון
הזה" הוא מוצא תירוץ טוב ואומר לך אותו , "אין לקוחות אתה יכול ללכת לחדר האחורי לשחק בפלייסטיישן
ברגע שיהיו לקוחות אתה תשמע את צלצול הפעמון בדלת .[/quote]
'הוא מתנהג מוזר' אני חושב לעצמי ומחליט לא לשאול, אני הולך לחדר האחורי ומתחיל לשחק בפליסטיישן
-
[quote=Steve;733286]
[B][COLOR=#3457ee]ג'ק~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=#3457ee]אתה מוציא את השנהבים מהחזירים ורואה שנשארו לך לאסוף רק עוד 2 שנהבים ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#3457ee]ג'יימס שם אותם בתיק הגב והאשף מספר על עצמו "אני פרד נעים להכיר , אני מחפש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#3457ee]היכן ללון במשך יומיים , מצפה לי מסע ארוך" הוא מסביר .[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]"פרד אולי תשאר אצלנו בבית הספר ובתמורה תעזור לנו לחפש את השנהבים שנותרו?" אציע לו[/SPOILER]