-
-
[quote=ErWiN;692601]משהו בו לא נשמע לי הגיוני
אתה נראלי מסתלבט עליי[/quote]
אז לתת לך אחר?
-
[quote=LordAbizi;692604]אז לתת לך אחר?[/quote]
אם בא לך
-
מור יש לי דרגה חדשה
מנהל ראשי של רציחות נודים מרש''ר מה אתה חושב
-
[quote=The Spaceman;692600][B]התגובה קצת באיחור XD אבל כן, זה אני :)[/B][/quote]
ליאור D:::::::::::::::::
התגעגעתי
מה קורה?
חזרת?
-
[quote=General;692618]ליאור D:::::::::::::::::
התגעגעתי
מה קורה?
חזרת?[/quote]
[B]גם אני התגעגתי D:[/B]
[B]הכל בסדר, מה איתך?[/B]
[B]וכן, חזרתי D:
[/B]
-
-
[quote=ErWiN;692612]אם בא לך[/quote]
חלום מספר 7 לפי מחברת החלומות:
[U]החיים ומה שמססביב:[/U]
בתחילת החלום אני בספק האם אני מתתי או שמא אני עדיין חי, ולאורך כל החלום אני מנסה לבדוק את זה.
תחילה אני מכאיב לעצמי ומהעובדה שכואב לי אני מסיק שאני חי. אבל אז אני חושב שאולי רק דמייניתי את הכאב, ואני מת בכל זאת. יורד גשם, ואני יוצא מהבית, לרחוב, ובשני הקצוות שלו יש ילדים שרוכבים על אופניים, וידוע לי שהם רוצים להרוג אותי. תחילה אני חושב שהעובדה שמישהו רוצה במותי מוכיחה שאני חי, אבל שוב אני מבין שיכול להיות שרק דמיינתי אותם. מרוב פחד אני מתקשר להורים שלי. היא באה לאסוף אותי (לאן? הרי אני ליד הבית). בזמן שאני הולך אליה, אני עובד ליד אחד הילדים. אני אומר לו שאני יודע שהוא מנסה להרוג אותי. אני נכנס למכונית ושואל את ההורים שלי אם זה היה טוב לאמר לו את זה או לא, וכולנו מסכימים שזה היה רע. אחר כך אני נמצא ליד בית הספר וסבא שלי עובר שם. אני ניגש אליו ושואל אם הוא מזהה אותי. הוא אומר שלא.
"נו, אתה לא זוכר אותי, 1+1=2?!" אני אומר לו. הוא ממשיך והולך משם. (דבר דומה היה פעם בחלום אחר, רק עם סבתא שלי)
בסוף החלום לא הצלחתי לקבוע האם אני חי או מת.
-
-
[quote=Captain_Charisma;692631]היי חזרתי מה קורה?[/quote]
בסדר, מיד מתחיל המשחק של הפועל.
-
[QUOTE=Captain_Charisma;692631]היי חזרתי מה קורה?[/QUOTE]
בסדר תקרא את התגובה הקודמת שלי
-
ליאור, זה טוב ויפה שאתה אוהב רוק ומטאל, אבל... 3 דייז גרייס? :s
-
[quote=LordAbizi;692625]חלום מספר 7 לפי מחברת החלומות:
[U]החיים ומה שמססביב:[/U]
בתחילת החלום אני בספק האם אני מתתי או שמא אני עדיין חי, ולאורך כל החלום אני מנסה לבדוק את זה.
תחילה אני מכאיב לעצמי ומהעובדה שכואב לי אני מסיק שאני חי. אבל אז אני חושב שאולי רק דמייניתי את הכאב, ואני מת בכל זאת. יורד גשם, ואני יוצא מהבית, לרחוב, ובשני הקצוות שלו יש ילדים שרוכבים על אופניים, וידוע לי שהם רוצים להרוג אותי. תחילה אני חושב שהעובדה שמישהו רוצה במותי מוכיחה שאני חי, אבל שוב אני מבין שיכול להיות שרק דמיינתי אותם. מרוב פחד אני מתקשר להורים שלי. היא באה לאסוף אותי (לאן? הרי אני ליד הבית). בזמן שאני הולך אליה, אני עובד ליד אחד הילדים. אני אומר לו שאני יודע שהוא מנסה להרוג אותי. אני נכנס למכונית ושואל את ההורים שלי אם זה היה טוב לאמר לו את זה או לא, וכולנו מסכימים שזה היה רע. אחר כך אני נמצא ליד בית הספר וסבא שלי עובר שם. אני ניגש אליו ושואל אם הוא מזהה אותי. הוא אומר שלא.
"נו, אתה לא זוכר אותי, 1+1=2?!" אני אומר לו. הוא ממשיך והולך משם. (דבר דומה היה פעם בחלום אחר, רק עם סבתא שלי)
בסוף החלום לא הצלחתי לקבוע האם אני חי או מת.[/quote]
אני חושב שזה נובע מהפחד שלך למות ,או אשר התת מודע שלך מנסה לשדר את האי ודאות בדבר מסוים
כנראה שהתת מודע שלך מפחד מהחלטות קשות ,מאובססיה שקשורה למישהו ..
אתה מפחד להתחיל התחלה חדשה .
-
[QUOTE=Damond_Pearl;692634]בסדר, מיד מתחיל המשחק של הפועל.[/QUOTE]
התחיל כבר נדמה לי.
-
[quote=Captain_Charisma;692643]התחיל כבר נדמה לי.[/quote]
כן, אני רואה אותו, זה בספורט 5.
-
תעדכנו בבקשה את התוצאה כאשר יהיה משהו מעניין
-
[quote=ErWiN;692640]אני חושב שזה נובע מהפחד שלך למות ,או אשר התת מודע שלך מנסה לשדר את האי ודאות בדבר מסוים
כנראה שהתת מודע שלך מפחד מהחלטות קשות ,מאובססיה שקשורה למישהו ..
אתה מפחד להתחיל התחלה חדשה .[/quote]
או... שחבר שלי שיגע לי את הצורה עם טיעונים בסגנון דרגון בול של : "אם אתה מתאבד בעולם המתים אז אתה חוזר לעולם החיים", אבל בגלל שעבר יותר מדי זמן מרגע החלום קשה לי לתת תאריכים. ואגב, יש לי מעל ל30 חלומות במחברת הזאת, במוזרות הולכת וגדלה. (באחד מהם אני מנסה להבין משהו במתמטיקה מתוך ספר של אח שלי, אבל אני נתקל בהגדרה מאוד מוזרה, שבמציאות זו הגדרה מטומטמת שלא אומרת כלום)
-
היי כולם, אני עכשיו באמצע משחק, עכשיו אני בהפסקה, אז מה קורה?
-
-
[quote=ErWiN;692653]כל אחד והפאק שלו ><[/quote]
הרשה לי להציע לך (או לכל אחד אחר שעיתותיו בידיו) לפתוח נושא חלומות בו כל אחד יפרסם את הארסנל המלא של חלומותיו. (אני נראה לי יצטרך קודם לכתוב את זה בקובץ וורד מפאת האורך)
-
יאללה הלכתי לבדוק מה קורה בהפועל זלזניצ'אר
-
-
[quote=LordAbizi;692657]הרשה לי להציע לך (או לכל אחד אחר שעיתותיו בידיו) לפתוח נושא חלומות בו כל אחד יפרסם את הארסנל המלא של חלומותיו. (אני נראה לי יצטרך קודם לכתוב את זה בקובץ וורד מפאת האורך)[/quote]
רעיון טוב .
מצוין .
אני אפתח נושא חלומות רשמי בדיבורים יותר מאוחר .
-
אוקיי אני זזתי למשחק, אף אחד לא מתייחס אלי כאן.
-
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=692639#post692639[/url]
CHAMPION!
EPIC FUCKIN' WIN!!!
-
חזרתי 0-0 כמעט גול להפועל
-
[quote=איש האבטיח;692636]ליאור, זה טוב ויפה שאתה אוהב רוק ומטאל, אבל... 3 דייז גרייס? :s[/quote]
[B]למה? אחלה להקה!
[/B]
-
[quote=Captain_Charisma;692669]חזרתי 0-0 כמעט גול להפועל[/quote]
מקווה שיעשו הפעם יותר מ5-0
-
[QUOTE=ErWiN;692672]מקווה שיעשו הפעם יותר מ5-0[/QUOTE]
מסכים איתך.
-
נו בטח שאתה מסכים
אתה אוהד הפועל ><
-
[QUOTE=The Spaceman;692670][B]למה? אחלה להקה!
[/B][/QUOTE]
להקה של פוסיז, לא סובל אותם...
-
-
טוב ביי הלכתי להתראות מחר בבוקר
-
[quote=Captain_Charisma;692552]בואנה אחי ממש קטלתם את יופלה שטוזים היום בפורום חתימות..
מה נסגר איתכם ילד בן 11...
קצת תשדלו להתנסח טיפה יותר נחמד ולא להתכסח..
איזה רוע.[/quote]
מה רוע, זו תגובה בונה, ורועי כתב לו בדיוק אותו הדבר והוא אח שלו.. ><
לא קטלנו אותו ולא כלום, נתנו לו תגובה בונה ושישפר את מה שרע, הוא בעצמו הסכים שהגיע לקבל על זה 4/10
-
[QUOTE=ErWiN;692675]נו בטח שאתה מסכים
אתה אוהד הפועל ><[/QUOTE]
מה חשבת?
ד''א 208 הודעות היום
-
כמעט גול לבוסנית, זה היה קרוב.
-
בחופש הגדול הקודם עשיתי איזה 10k, בחופש הזה עוד לא עשיתי 700 הודעות...
-
[QUOTE=Damond_Pearl;692685]כמעט גול לבוסנית, זה היה קרוב.[/QUOTE]
וואי וואי אל תלחיץ אותי אה?
אני רואה כוכב נולד עכשיו(לא אני... אמא שלי תפסה את הטלויזיה.. :( )
-
[quote=Captain_Charisma;692688]וואי וואי אל תלחיץ אותי אה?
אני רואה כוכב נולד עכשיו(לא אני... אמא שלי תפסה את הטלויזיה.. :( )[/quote]
אני לא מלחיץ, ביקשו להעדכן לא?.
כמעט גול להפועל של שכטר ממסירה של ורמוט.
-
[quote=Naruto;692680]מה רוע, זו תגובה בונה, ורועי כתב לו בדיוק אותו הדבר והוא אח שלו.. ><
לא קטלנו אותו ולא כלום, נתנו לו תגובה בונה ושישפר את מה שרע, הוא בעצמו הסכים שהגיע לקבל על זה 4/10[/quote]
שקד צודק חוץ מזה פומבה בכלל הגזים הוא כל הזמן מבקר את החתימות שלו ברוע מה הוא חושב שבגלל שהוא מבין בחתימות אז מותר לו לרדת על חתימות של אחרים