למה הוא לא שבר את הראש למה ?!?!?!
Printable View
למה הוא לא שבר את הראש למה ?!?!?!
טוב יש את רכבת הבדיחות...לט כאן...
[QUOTE=killerbee;695729]כן מצחיק זאת אחת הטובות[/QUOTE]
נותרו 3המשכים
יש עוד ?
לך כבר!!
[QUOTE=elbaz2008;695731]טוב יש את רכבת הבדיחות...לט כאן...[/QUOTE]
אף אחד לא מגיב שם
אז תשמור אותם...
ישו עולה לשמיים לאחר שצלבו אותו, והוא מטייל שם הרבה זמן, ואחרי כמה שנים הוא פתאום רואה אדם זקן עם זקן ארוך לבן, הוא ניגש לאותו אדם שנראה לו מוכר, ואומר לו, תגיד, אתה היית נגר במקצוע שלך ? הזקן אמר לו : כן, למה ? ישו המשיך לשול ושאל : היה לך בן שהוא לא בדיוק שלך ? הזקן הנרגש, קם ורץ לעבר ישו, ישו רץ לכיוונו וצעק לו : אבאאא ! והזקן חיבק אותו ואמר : פינוקיו !! זה בדיחה גזענית על יהודים והמבין יבין
עד יהודים יא מסריח!
[QUOTE=elbaz2008;695738]עד יהודים יא מסריח![/QUOTE]
אני לא מסריח גם אני התעצבנתי על זה שחבר שלי כתב לי את זה וסימנתי על זה X אדום אבל אני עוד מבין מה כתוב
אהה טוב...
ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל !
חחח חמוד...
תכתוב בדיחות לא על יהודים !
בדיוק...
בסדר סליחה אתם בכלל הבנתם מה הבדיחה?
[QUOTE=killerbee;695744]ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל ![/QUOTE]
חחח איזה אבא דפוק :D
[b]היי כולם, מה קורה? :)[/b]
[b]~~~~~~~~~~~~~~~~[/b]
[b]פתחתי בית ספר לזיופים!!![/b]
[QUOTE=The Spaceman;695752][b]היי כולם, מה קורה? :)[/b]
[b]~~~~~~~~~~~~~~~~[/b]
[b]פתחתי בית ספר לזיופים!!![/b][/QUOTE]
ראיתי נרשמתי...
[quote=The Spaceman;695752][B]היי כולם, מה קורה? :)[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
[B]פתחתי בית ספר לזיופים!!![/B][/quote]
נירשמתי.
תענה לי בפרטי
ניי ליאור...
[QUOTE=The Spaceman;695752][b]היי כולם, מה קורה? :)[/b]
[b]~~~~~~~~~~~~~~~~[/b]
[b]פתחתי בית ספר לזיופים!!![/b][/QUOTE]
הכל טוב אחי מאיתך ?
הנה בדיחה איכותית:
מרצה לפיסיקה באוניברסיטה נתפס על ידי שוטר על זה שהוא נסע באדום. המרצה אומר "אדוני השוטר, אם היית לומד פיסיקה באוניברסיטה אז היית יודע שבגלל אפקט דופלר כשנעים במהירות אור אדום נראה כמו ירוק (קוראים לזה הסחה לכחול)"
השוטר עונה "לא, אני למדתי באוניברסיטה פיסיקה. ואני יודע שכדי שאור אדום יראה כמו ירוק אתה צריך לנוע במהירות גבוהה מאוד, אז אני כונס אותך על מהירות מופרזת!"
שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : אני חושב שציפור חרבנה לי על הקרחת, מה אני יעשה ? אז השני ענה לו : תיקח נייר ותנגב, אז הראשון אמר : אבל מה איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?
חמוד...
[QUOTE=killerbee;695760]שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : אני חושב שציפור חרבנה לי על הקרחת, מה אני יעשה ? אז השני ענה לו : תיקח נייר ותנגב, אז הראשון אמר : אבל מה איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?[/QUOTE]
תגיב במשחק
[QUOTE=LordAbizi;695758]הנה בדיחה איכותית:
מרצה לפיסיקה באוניברסיטה נתפס על ידי שוטר על זה שהוא נסע באדום. המרצה אומר "אדוני השוטר, אם היית לומד פיסיקה באוניברסיטה אז היית יודע שבגלל אפקט דופלר כשנעים במהירות אור אדום נראה כמו ירוק (קוראים לזה הסחה לכחול)"
השוטר עונה "לא, אני למדתי באוניברסיטה פיסיקה. ואני יודע שכדי שאור אדום יראה כמו ירוק אתה צריך לנוע במהירות גבוהה מאוד, אז אני כונס אותך על מהירות מופרזת!"[/QUOTE]
זה מצחיק למי שהבין ובגלל שאני נטמתיקאי לשעבר זה היה לי ממש קל להבין אבל כל אדם פשוט יכול להבין בקלות (חרוז XD)
ליאור אני לא מאמין כל הכבוד לך!
מהקורה חברה
[QUOTE=Eustass Kid;695768]מהקורה חברה[/QUOTE]
זה לא יאמן שהצלחת!
מה ההבדל בין מרוקאי שתופס ציפור לתימני שתופס עוף?מרוקאי מוציא לו את הכנפיים שלא יוכל לברוח.
תימני מוציא לו תמוח שלא יחשוב לברוח..
[QUOTE=elbaz2008;695770]מה ההבדל בין מרוקאי שתופס ציפור לתימני שתופס עוף?מרוקאי מוציא לו את הכנפיים שלא יוכל לברוח.
תימני מוציא לו תמוח שלא יחשוב לברוח..[/QUOTE]
אממ... לא הבנתי
לא משנה...
עומר מחובר
מה??
[QUOTE=Eustass Kid;695775]עומר מחובר[/QUOTE]
תראה לואת ההגבות שלך ואז תגיב שוב!
טוב..
[QUOTE=killerbee;695777]תראה לואת ההגבות שלך ואז תגיב שוב![/QUOTE]
מה אתה אומר על ההמשכים
מה אתהרוצה לא הבנתי
דיי לבלבל במוח כלבלב....
[QUOTE=Eustass Kid;695780]מה אתה אומר על ההמשכים
מה אתהרוצה לא הבנתי[/QUOTE]
המשכים טובים ביותר (קראתי את של כולם) ומי כלבלב אביב?!?!?!
[QUOTE=killerbee;695782]המשכים טובים ביותר (קראתי את של כולם) ומי כלבלב אביב?!?!?![/QUOTE]
תודה מקווה שעומר ואביב יאהבו אותם