לא אשכח P=
Printable View
לא אשכח P=
שקד מה יש לך ממני מה?
אין לי כלום ממך
אני מציין עובדה
הבדיחות שאתה מביא מטומטמות..
אל תתחילו לריב.. -.-"
היי כולם! חזרתי :] מה קורה?
WB
[QUOTE=DoR_RoD;699592]היי כולם! חזרתי :] מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב,ברוך הבא לנו''ד
[spoiler]ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט ![/spoiler]
חזרתי, היי כולם.
לא מצחיק
[quote=DoR_RoD;699592]היי כולם! חזרתי :] מה קורה?[/quote]
בסדר, מה קורה?
[quote=killerbee;699595][spoiler]ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט ![/spoiler][/quote]
לא מצחיק..
[QUOTE=Naruto;699600]לא מצחיק..[/QUOTE]
לא מצחיק אבל זה די נחמד
[spoiler]ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לה : אינעלבוק ![/spoiler]
זה לא
זה גרוע מאוד..
[quote=Captain_Charisma;699603]לא מצחיק אבל זה די נחמד[/quote]
היי מור, מה קורה?.
[QUOTE=Naruto;699606]זה לא
זה גרוע מאוד..[/QUOTE]
אז סתכל ברכבת הבדיחות יש שם כמה בדיחות יותר טובות
[quote=killerbee;699604][spoiler]ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לה : אינעלבוק ![/spoiler][/quote]
חלש...
[quote=Captain_Charisma;699608]אז סתכל ברכבת הבדיחות יש שם כמה בדיחות יותר טובות[/quote]
אני לא רוצה בדיחות.. S:
[quote=Naruto;699610]אני לא רוצה בדיחות.. S:[/quote]
אתה יכול [B][U]לא[/U][/B] לרצות XD
[QUOTE=Damond_Pearl;699607]היי מור, מה קורה?.[/QUOTE]
הכל טוב ואתה?
[quote=DarkTiger;699611]אתה יכול [B][U]לא[/U][/B] לרצות XD[/quote]
יופי
טוב נשבר אתם לא יודעים להעריך בדיחות טובות אצלכם רק מה שבטלוויזיה נחשב לבדיחה טובה אז אני אספר בדיחות
רק לאנשים שמעריכים אותן!
אוף.. אין לי הרבה מה לומר... טוב בואו נחרוש על התגובות Xd
אין לך חוש הומור אם אתה חושב שהבדיחות האלה מצחיקות.. ><
דניס לך תקדיש כבר..
[quote=Captain_Charisma;699612]הכל טוב ואתה?[/quote]
בסדר, משועמם קצת.
רוצה להגיע לטופ 5.
[QUOTE=Naruto;699616]אין לך חוש הומור אם אתה חושב שהבדיחות האלה מצחיקות.. ><[/QUOTE]
לא רק אני חושב שזה מצחיק רק אתה דניס ומור בינתיים חושבים שזה לא מצחיק... אז לא אכפת לי מהדעות המס... שלכם
[quote=Captain_Charisma;699617]דניס לך תקדיש כבר..[/quote]
מקדיש תוך כדי..
[quote=killerbee;699619]לא רק אני חושב שזה מצחיק רק אתה דניס ומור בינתיים חושבים שזה לא מצחיק... אז לא אכפת לי מהדעות המס... שלכם[/quote]
אז כנראה שאין לך חוש הומור כמו שאמרתי קודם כי הבדיחות האלה חרא טהור..
חזרתי
[QUOTE=Naruto;699623]אז כנראה שאין לך חוש הומור כמו שאמרתי קודם כי הבדיחות האלה חרא טהור..[/QUOTE]
ככה אתה חושב זה לא אומר שכולם חושבים ככה
לא לריב!
[quote=Eustass Kid;699624]חזרתי[/quote]
היי, מה קורה?.
[QUOTE=killerbee;699619]לא רק אני חושב שזה מצחיק רק אתה דניס ומור בינתיים חושבים שזה לא מצחיק... אז לא אכפת לי מהדעות המס... שלכם[/QUOTE]
אני לא אמרתי שהבדיחות שלך מצחיקות..
[quote=Eustass Kid;699624]חזרתי[/quote]
WB מה קורה?
[quote=killerbee;699625]ככה אתה חושב זה לא אומר שכולם חושבים ככה[/quote]
כולם אמרו לא מצחיק
חלק אמרו מטומטמות
תגיד אתה עיוור או מה? ><
[QUOTE=Naruto;699630]כולם אמרו לא מצחיק
חלק אמרו מטומטמות
תגיד אתה עיוור או מה? ><[/QUOTE]
שקד מספיק לריב!
היי כולם החלפתי סמל אישי :)