מה??
Printable View
מה??
מה מה?
מה מה מה?
מאמא, הווו,
אני לא רוצה למות
לפעמים הייתי מעדיף לא להיוולד בכלל
*guitar Solo*
מה?
יש כזה שיר
אהה..עכשיו הכל מובן..מה??
מה זה נוד?
נושא דיבורים..
נו, הוא בסך מנסה לטעון שכל תבנית בילינארית ממרחב מרוכב לC ניתן לכתיבה כסכום של k ריבועים לפי בסיס מסויים, זה עד כדי כך מסובך?
מה??
אתם מושעממים
נכון..
נו, נניח שיש לנו מרחב V מעל C כך ש dimV = n. אז אם f:VxV ->C תבנית בילינארית, ואם הדרגה של f היא k אז קיים בסיס B לV בו f מיוצגת על ידי סכום של k ריבועים.
המונה שלי טס!
[quote=LordAbizi;750047]נו, נניח שיש לנו מרחב V מעל C כך ש dimV = n. אז אם f:VxV ->C תבנית בילינארית, ואם הדרגה של f היא k אז קיים בסיס B לV בו f מיוצגת על ידי סכום של k ריבועים.[/quote]
מה שתגיד
Oם
שבת בערב, לילה נחמד...
+1
דודי!
[quote=pokedex;750052]מה שתגיד
Oם[/quote]
זה לא אני אמרתי, זה המתמטיקאים הגדולים שהמציאו את האלגברה הלינארית אמרו. יתר על כן, זה משפט מספר X.23 בקורס אלגברה לינארית 2.
זזתי להוריד את הכלב לטיול,ביי כולם
ביי..
ביי
ביי אביב וניר
ההיי ניר..
נתגעגע מור
ההיי אביב
סוף סוף הפעילות חוזרת ...
דודי..רוה להצתרף לקבוצה שלי ושל ארוין?
[quote=David Villa;750067]סוף סוף הפעילות חוזרת ...[/quote]
אל תגזים...
דודי רוצה להצטרף לקבוצה שלי במקום?
לא הוא מצתרף אלינו..
לא.
David Villa הוא מתמטיקאי בנפש וברוח.
מקומו בקבוצה שלי.
[QUOTE=LordAbizi;750073]לא.
David Villa הוא מתמטיקאי בנפש וברוח.
מקומו בקבוצה שלי.[/QUOTE]
לא, מקומו במיטה שלי :@
אל תדברו שטויות...
[quote=Stranger in a Strange Land;750075]לא, מקומו במיטה שלי :@[/quote]
אין בכך סתירה.
אני יתן לך סתירה!
[quote=elbaz2008;750080]אני יתן לך סתירה![/quote]
אתה לא יכול לתת לי סתירה שתכאיב לי, כי במתמטיקה כפי שאני מכיר אותה היום אין סתירות. כל שאר הסתירות שאתה יכול לנסות לתת לי לא יכאיבו, כי אני במרחק מעל 5 קילומטר ממך.
[QUOTE=LordAbizi;750078]אין בכך סתירה.[/QUOTE]
בטח שיש.
אם מקומו במיטה שלי סימן שהוא שוכב איתי, ואם הוא שוכב איתי הוא צריך לשלם על קונדומים. אם הוא משלם על קונדומים הוא כנראה בעלב עבודה, ואם יש לו עבודה אז הוא הגבר ואני האישה. אם אני בתור האישה אומר לו לעשות משהו עליו לציית לי (כי יש לי ציצים). מכאן נובע שדודי צריך לציית לי ומקומו הוא בקבוצה שלי ובמיטה שלי.
:punch:תוכיח..
[quote=LordAbizi;750081]אתה לא יכול לתת לי סתירה שתכאיב לי, כי במתמטיקה כפי שאני מכיר אותה היום אין סתירות. כל שאר הסתירות שאתה יכול לנסות לתת לי לא יכאיבו, כי אני במרחק מעל 5 קילומטר ממך.[/quote]
מאיפה אתה יודע? אולי אתה והוא גרים באותו יישוב?