-
[U][COLOR=royalblue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=royalblue][B]אתה הולך אחריו לתוך היער ופתאום אתה מאבד אותו,אבל אתה רואה אור שמגיע מסוף היער.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה רץ לשם אבל לפתע פוקימון שחור גדול חוסם אותך.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkred][B]"לא..אין מצב שהיא הולכת עכשיו לעיר..היא בטח הולכת לבסיס שלהם..נגיד לפרופ' שהיא התקדמה שלב.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ואז הוא מתקשר אליו ואומר לו על המקרה, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה את היציאה.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkorange][B]ליאנה אומרת "אל תדאג..תזכור שפתליל הוא רק תינוק..וגם מנטייק הוא רק..תינוקת ! ! ! " היא אומרת בבהלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הרגע שמתי לב שמנטייק הייא בת ולא בן..בגלל אחד מהסימנים על הגוף שלה..בכל מקרה אני כבר רואה שם את היציאה הנה היא כאן ! " ואתה רואה שלט ענק "העיר ליונלי"[/B][/COLOR]
[U][COLOR=navy][B]לוקאס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=navy][B]אתה מבין שאת מגבי וסקארגי הוא לא צד..אבל בעזרתם הוא צד..לפניי שאתה מחזיר את הרקרוס אתה מוציא את הפוכדור ופתאום הוא נעלם לך ביד ! ! אתה מבין שהפוכדור שמיו נתן לך היה זמני .. אתה רואה מרחוק את העיר והמעבדה בעוד החיילים מסתלקים..הרקרוס נשאר שוכב מעולף.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=red][B]קווין אומר "אני דווקא יותר אוהב את הערפל..זה נראה מיסתורי וממש ממש מגניב..אז הלכתי ! ניפגש בעיר הבאה חבר ! " הוא אומר ואתם נפרדים,אתה נכנס ליער ורואה מולך המון יהלומים מנצנצים שלפתע אתה קולט משהו ! זה לא יהלומים אלו עיניים של פוקימונים ![/B][/COLOR]
[U][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=olive][B]הסווידל מתבייש מעט אבל מודה שכן..אתה זורק עליו פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]נידנוד 1..נדינוד 2..נידנוד 3... ונתפס ! ארון שמח מאוד .[/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*עוד לא זרקת על וורמפל פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע את רואה שטוגפי יוצא מהפוכדור שלו ולא רוצה לחזור..את מבינה שהוא לא רוצה להיות בפוכדור(כמו פיקצ'ו) ואת מחזירה את השאר וורמפל עומד עלייך כי אין לו פוכדור עדיין..רם אומר "יש לי עוד פוקימון..הנה..." והוא מראה לך פכדור צהוב.."רק שהוא עלול להיות מסוכן.." הוא אומר בחשש..[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה קורא להם והם בטוחים יותר אך עדיין עומדים ליפול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]גם אתה בודק את המתקפות שלו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]שם: קטרפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]סוג: חרק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יודע: יריית-חוט,נגיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1044078][U][COLOR=royalblue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=royalblue][B]אתה הולך אחריו לתוך היער ופתאום אתה מאבד אותו,אבל אתה רואה אור שמגיע מסוף היער.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה רץ לשם אבל לפתע פוקימון שחור גדול חוסם אותך.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"היי מי אתה?"אשאל את הפוקימון ואתכונן לאוציא את דסקול לקרב כדי שהפוקימון שחוסם את היציאה אתן לי להמשיך אל היציאה.
-
[quote]לוקאס
אתה מבין שאת מגבי וסקארגי הוא לא צד..אבל בעזרתם הוא צד..לפניי שאתה מחזיר את הרקרוס אתה מוציא את הפוכדור ופתאום הוא נעלם לך ביד ! ! אתה מבין שהפוכדור שמיו נתן לך היה זמני .. אתה רואה מרחוק את העיר והמעבדה בעוד החיילים מסתלקים..הרקרוס נשאר שוכב מעולף.[/quote]
"בו הרקרוס" אומר ואסחב אותו על גבי, אתחיל ללכת למעבדה "אתה פוקימון טוב" אומר לו ואגביר מהירות
-
[U][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את דסקול שפתאום אתה רואה שמולך עומד הידרייגון עצבני ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/48/635.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול נבהל ממנו וחוזר לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע בא אלייך אקורווס ושואל "מה קרה ? ומי זה ?! "[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=navy]אחריי המון דקות אתה מגיע אל אולם מעבדה אתה נכנס ואתה רואה איש[IMG]http://www.israup.net/images/5b062913820f7aae973a719647bad8b6.bmp[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"שלום לך! אתה בטח לוקאס ! קח את אלו ! " הוא אומר ונותן לך פוקטץ' פוקדקס ו5 פוכדורים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
אתה קורא להם והם בטוחים יותר אך עדיין עומדים ליפול.
גם אתה בודק את המתקפות שלו :
שם: קטרפי
סוג: חרק
יודע: יריית-חוט,נגיחה[/quote]
"קאטרפי-תשתמשי ביריית חוט לכיווני!" אומר לקאטרפי.
-
[B][COLOR=darkslategray][U]יוגי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]קטרפי יורה חוט עבה לכיוונך ואתה תופס,אתה מושך אותו אך מחליק ונופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אדם ולמפנט שלו מנסים לעזור לכם אך הוא לא מצליח ונופל, הוא מנסה להחזיק אם ידו באבן בינתיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היחידים שאתה רואה למעלה הם חבורת המורקרוו .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044105][B][COLOR=darkslategray][U]יוגי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]קטרפי יורה חוט עבה לכיוונך ואתה תופס,אתה מושך אותו אך מחליק ונופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אדם ולמפנט שלו מנסים לעזור לכם אך הוא לא מצליח ונופל, הוא מנסה להחזיק אם ידו באבן בינתיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היחידים שאתה רואה למעלה הם חבורת המורקרוו .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי מרקרואים!" אצעק לעבר המרקרואים בחשש למצבי ולמצב הפוקימונים "אתה יכולים לעזור לנו בבקשה?" ואנסה להחזיק באדם ובלמפנט שלו.
-
[QUOTE=KoDaK;1044078][U][COLOR=royalblue][B]
[COLOR=olive][B]הסווידל מתבייש מעט אבל מודה שכן..אתה זורק עליו פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]נידנוד 1..נדינוד 2..נידנוד 3... ונתפס ! ארון שמח מאוד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/QUOTE]
אני בודק את ארון ואת סווידל בבודק פוקימונים הזה ואז אני מתחיל להתקדם לעבר העיר
-
[quote]לוקאס
אחריי המון דקות אתה מגיע אל אולם מעבדה אתה נכנס ואתה רואה איש
"שלום לך! אתה בטח לוקאס ! קח את אלו ! " הוא אומר ונותן לך פוקטץ' פוקדקס ו5 פוכדורים..[/quote]
"יופי פוקדור צא!" אומר ואשלח פוקדור על הרקרוס המעולף "אדוני אתה יודע איפה יש חנות? או מכון אני רוצה להילחם וללכוד פוקימונים!"
-
[U][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkred][B]"לא..אין מצב שהיא הולכת עכשיו לעיר..היא בטח הולכת לבסיס שלהם..נגיד לפרופ' שהיא התקדמה שלב.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ואז הוא מתקשר אליו ואומר לו על המקרה, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה את היציאה.[/B][/COLOR]
''לאון שמע אני לא מבין כלום בנוגע לרעים האלו צוות ''o'' ,אבל דבר אחד אני יודע יש פה יציאה'',
אומר ללאון מצביע לכיוון היציאה,
''יאללה בוא החוצה'',אומר ללאון רץ לכיוון היציאה מהיער.
-
[quote=KoDaK;1043728][SIZE=4][COLOR=indigo][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=indigo][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=561[/IMG]סיגילייפ-על-חושי,מעופף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG]וולביט-חרק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]ואין לאף אחד סופת-חול..יש מכת-חול[/COLOR][/B]
[COLOR=indigo][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]דירלינג משתמש בבעיטה נמוכה על סקרמורי שנבהל ועף מהמקום , לפתע הוא חוזר עם אס אווירי חזק ומעיף את דילרינג אחורה מעלף אותו ,סקרמורי עף משם כלא היה..[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש במכת חול ודיטו לא מבין מה זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא משתנה ל[IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=227[/IMG]ומעיף את החול משם שעף על אייפום.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש בהנפת זנב שמתברר כי הוא לא רע בזה ודווקא אוהב להשתמש במתקפה זו..[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש באגרוף ממוקד,חלק אבל טוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא פוגע בדיטו שעדיין לא בטוח כיצד להתחמק מהורדת הדיוק.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]דיטו עף גבוה ללמעלה ולא מתבלבל מהריצה של אייפום.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא משתמש בניקור ופוגע בו חזק.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=indigo]מה תעשי?[/COLOR][/B][COLOR=teal][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד דירלינג ואייפום!" אקרא להם בעידוד. "דירלינג ואייפום, תשתמשו במכת חול באותו זמן ותסתובבו אל עבר דיטו! אחר כך, אייפום, תנסה להתקיף במתקפת מהירות! תרכז את כ לכח המהירות שלך והחוזק שלך בזנב ואז תשחרר את הכח בצורת כוכבים! דירלינג, תשתמשי על דיטו בזרע עלוקה ואם הוא תוקף אותך תברחי ותשתמשי בבעיטה כפולה!" אקרא להם בעידוד ואוסיף: "כדי להוסיף כח למכה, אייפום יעלה על דירלינג ויקפוץ על סקרמורי בזמן שדירלינג מתחתיו!" אומר להם בתקווה שזה יצליח. 'אתם יכולים! אני סומכת עליכם!' אחשוב לי בשמחה. "צאו לדרך, חברים!" אומר להם בעידוד וביטחון.
-
[COLOR=red][B]קווין אומר "אני דווקא יותר אוהב את הערפל..זה נראה מיסתורי וממש ממש מגניב..אז הלכתי ! ניפגש בעיר הבאה חבר ! " הוא אומר ואתם נפרדים,אתה נכנס ליער ורואה מולך המון יהלומים מנצנצים שלפתע אתה קולט משהו ! זה לא יהלומים אלו עיניים של פוקימונים ![/B][/COLOR]
/QUOTE]
אני מתעלם מן הפוקימונים שצופים בי וממשיך ללכת בדרך עד סופה.עד שאני אגיע לעיר הבאה.אני נזהר בדרך מן הסכנות שהיו לי
-
[U][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslategray][B]המורקרוו באים לעזרתכם ומצליחים להעלות אתכם עד שגם הם כמעט נופלים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]לפתע אתה רואה איש אחד [IMG]http://www.israup.net/images/b30d55bcce16a03c903541396a7fca0c.bmp[/IMG]הוא מרים אתכם בעזרת הפוקימונים שלו:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]סקארפטי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=560[/IMG]) והריאמה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=297[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]אדם מודה לו על עזרתו.[/COLOR][/B]
[COLOR=olive][B]אתה בודק אותם :[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם: ארון[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: מתכת / אבן[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: בלימה,התקשות[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]----[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם:סווידל[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: חרק / עשב[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: יריית חוט,בלימה[/B][/COLOR]
[U][COLOR=navy][B]לוקאס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=navy][B]הוא אומר "החנות נמצאת פה מימין למרכז הפוקימונים הזה , המכון נמצא אחריי הנהר וצומת הדרכים איפה שהעיר הבאה..וכדי לך לתפוס פוקימונים בצומת בדרכים או בנהר ! תלוי מאוד מי אתה רוצה ! טוב אני צריך לזוז..ביי לבינתיים ! " והוא הולך.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=sienna][B]אתה יוצא מהעיר ורואה עיר ענקית בגודלה שכתוב בשלט "העיר ליונלי" בגדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה נכנס ורואה מכון,מרכז לריפוי הפוקימונים,חנות,תחנת אימון פוקימונים וכמה ילדים נלחמים בינהם.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue][B]*דירלינג התעלף את לא קראת? [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום משתמש במתק' חול אך זה לא משפיע על סקרמורי שעף ללמעלה, הוא לא מצליח ליצור מהירות (כשהוא יילמד הוא יילמד..) ודיטו מנצל את הרגע ומשתמש בניקור שוב ושוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא מעיף אותו אחורה ואת רואה שאייפום כבר מותש (לא מעולף אלה מותש..עייף מלנסות לנצח..)[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה ממשיך בדרכך שלפתע אתה שומע יללה,אתה מנסה לזוז מהנתיב וללכת בנתיב אחר אבל עדיין אתה שומע,שלפתע אתה רואה מאחורייך פוצ'יאנה זוהר קטן ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=261&shiny=1[/IMG]) מיילל ומכשכש בזנבו, אתה רואה שהוא מעט מחבב אותך.[/B][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
הוא אומר "החנות נמצאת פה מימין למרכז הפוקימונים הזה , המכון נמצא אחריי הנהר וצומת הדרכים איפה שהעיר הבאה..וכדי לך לתפוס פוקימונים בצומת בדרכים או בנהר ! תלוי מאוד מי אתה רוצה ! טוב אני צריך לזוז..ביי לבינתיים ! " והוא הולך.[/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם, חושב לעצמי 'נראלי אני אלכוד פוקימון מים, קרח או אופל אז אני אלך לנהר'
כשאצא מהמרכז עם פוקימונים בריאים אני אלך לחנות (בשביל האוונט) לקנות קצת ציוד
-
[QUOTE=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslategray][B]
[U][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=sienna][B]אתה יוצא מהעיר ורואה עיר ענקית בגודלה שכתוב בשלט "העיר ליונלי" בגדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה נכנס ורואה מכון,מרכז לריפוי הפוקימונים,חנות,תחנת אימון פוקימונים וכמה ילדים נלחמים בינהם.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
*יפריע לך אם אני מתייחס לזה כאילו דרומקה כל הזמן לידי ולא בפוקדור שלו??
----------------------
''ואוו שווה לאון מה נעשה קודם??,ברור שאני חייב לאתגר את מנהיגת המכון אבל אני גם אצטרך להתאמן,
נראה לי עדיף שקודם נלך למרכז פוקימונים'',
אומר ללאון רץ למרכז הפוקימונים חושב על מה לעשות בעיר הזאת.
-
[B][COLOR=navy][U]לוקאס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה מרפא אותם והולך לכיוון החנות אתה נכנס ומקבל את פניך איש שהוא כנראה המוכר[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"שלום לך ! מה אתה מחפש ? " הוא אומר ואתה אומר לו שרק באת להסתכל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לפתע אתה רואה על הרצפה אבן בצבעי האדמה היבשה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Bag_Claw_Fossil_Sprite.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][U]עידן[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]*לא אכפת לי..אם אתה רוצה אתה יכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה חושב מנה לעשות ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]האחות ג'ואי אומרת "היי אתה באת לאתגר את המנהיגה,כן ? היום היא לא נמצאת במכון.."[/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
המורקרוו באים לעזרתכם ומצליחים להעלות אתכם עד שגם הם כמעט נופלים.
לפתע אתה רואה איש אחד הוא מרים אתכם בעזרת הפוקימונים שלו:
סקארפטי () והריאמה ()
אדם מודה לו על עזרתו.[/quote]
"תודה רבה!" אומר לאיש בשמחה ואחלץ את ידו.
לאחר מכן אצא מן המפל ואלך אל המכולת.
-
[quote=KoDaK;1044180][B][COLOR=navy][U]לוקאס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה מרפא אותם והולך לכיוון החנות אתה נכנס ומקבל את פניך איש שהוא כנראה המוכר[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"שלום לך ! מה אתה מחפש ? " הוא אומר ואתה אומר לו שרק באת להסתכל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לפתע אתה רואה על הרצפה אבן בצבעי האדמה היבשה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Bag_Claw_Fossil_Sprite.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[/quote]
באסה רציתי את הענבר אבל לא נורא, של מי זה?
---------------------------------------
"הממפ, מעניין מה זה?" אומר וארים את זה "טוב אני אשמור את זה לאחר כך" אומר לעצמי
"אדוני הייתי שמח לכמה גרגרים וגם מרפאים היה נחמד, אתה יודע איפה יש מטע גרגרים קרוב?" אומר ואוציא את הארנק שלי מהכיס
-
[QUOTE=KoDaK;1044087][U][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את דסקול שפתאום אתה רואה שמולך עומד הידרייגון עצבני ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/48/635.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול נבהל ממנו וחוזר לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע בא אלייך אקורווס ושואל "מה קרה ? ומי זה ?! "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"לא יודע הוא לא נותן לי לעבור כדי להגיע לעיר סנייר..."אומר לאקורווס בחשש מהידרייגון.
-
[QUOTE=KoDaK;1044180][B][COLOR=navy][U]
[B][COLOR=sienna][U]עידן[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]*לא אכפת לי..אם אתה רוצה אתה יכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה חושב מנה לעשות ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]האחות ג'ואי אומרת "היי אתה באת לאתגר את המנהיגה,כן ? היום היא לא נמצאת במכון.."[/COLOR][/B][/QUOTE]
''מה המנהיגה לא פה?,את יודעת במקרה איפה היא'',
אומר לאחות ג'וי,אם היא תגיד איפה המנהיגה אומר ללאון,''מה אתה אומר שנלך למנהיגה עכשיו?,אולי אספיק לראות את הסגנון שלה'',במקרה והיא תגיד שהיא לא יודעת איפה היא אומר לה תודה ואומר ללאון,
''לאון אולי בינתיים עד שהיא תחזור נחפש מקום לאמן בו את הפוקימונים,אולי משהו כמו מועדון קרב כזה''.
-
[QUOTE=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslategray][B]
[COLOR=olive][B]אתה בודק אותם :[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם: ארון[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: מתכת / אבן[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: בלימה,התקשות[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]----[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם:סווידל[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: חרק / עשב[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: יריית חוט,בלימה[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לחפש עוד כמה פוקימונים ביער, במידה ואני לא מוצא אני מתקדם לעיר הקרובה.
-
[U][B]יוגי[/B][/U]
[B]לפניי שאתה יוצא מהמפל אתה רואה שאחד מהמוקרוו בא ואומר לך שהוא מוכן להצטרף אליך אם תנצח אותו וחבריו בקרב פוקימונים של 3X3 כל פעם אחד נגד האחד (כלומר ריולו נגד מורקרוו , בוויזל נגד מורקרוו אחר וקטרפי נגד מורקרוו אחר )[/B]
[U][B]לוקאס[/B][/U]
[B]"בוודאי חבר ! יש לי כאן מרפאים וגרגרים ..מה תרצה ? " הוא אומר ומראה לך את רשימת הכסף של כל דבר.[/B]
[B](תסתכל בדף הראשי..)
[/B]
[U][B]תומר[/B][/U]
[B]לאחר כמה שיחות בין אקורווס להידרייגון אקורווס אומר "הוא בסה"כ שואל אם אתה מכיר את לולה ואם כן אז איפה היא ? ושאבא שלה שלח אותו.. " הוא אומר וההידרייגון מתקרב אליך במטרה לשמוע מה יש לך לאמר.[/B]
[U][B]עידן[/B][/U]
[B]"היא הלכה ליער--השחור..לפי מה שהבנתי לסדר כמה דברים.." ואז היא ניגשת לעבודתה והולכת לרפא את הפוקימונים של המאמנים. "הנה היער השחור זה שם.." אומר לך לאון ומצביע על דרך עפר שמובילה ליער.[/B]
[B]ומהצד השני אתה רואה אולם קרבות של פוקימונים ומאמנים.[/B]
[U][B]אליס[/B][/U]
[B]אתה מחפש ביער פוקימונים ורואה :[/B]
[B]בורמי ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/412-trash.png[/IMG]) מיצ'ינו ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=572[/IMG]) פידג'י ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=16[/IMG])
[/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044244][U][B][U][B]תומר[/B][/U]
[B]לאחר כמה שיחות בין אקורווס להידרייגון אקורווס אומר "הוא בסה"כ שואל אם אתה מכיר את לולה ואם כן אז איפה היא ? ושאבא שלה שלח אותו.. " הוא אומר וההידרייגון מתקרב אליך במטרה לשמוע מה יש לך לאמר.[/B]
[/QUOTE]
מה עם ההשקעה?
------------------------------------
"כן אני מכיר אותה אבל היא נעלמה בדיוק שהלכתי איתה לכאן..."אומר להידרייגון בחשש וקצת בשמחה.
-
[SIZE=3][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]*מצטער..הייתי חייב לעשות משהו חשוב אז...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אקוורוס אומר "אמ.. הוא אומר: תעלה עליי ותעזור לי למצוא אותה .." אתה עולה עליו בחשש ונפרד מאקורווס ולפתע אתה רואה את לולה בעיר סנייר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יורד והיידרייגון נותן לה חבילה שחורה-כחלחלה ומסתלק משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044276][SIZE=3][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]*מצטער..הייתי חייב לעשות משהו חשוב אז...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אקוורוס אומר "אמ.. הוא אומר: תעלה עליי ותעזור לי למצוא אותה .." אתה עולה עליו בחשש ונפרד מאקורווס ולפתע אתה רואה את לולה בעיר סנייר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יורד והיידרייגון נותן לה חבילה שחורה-כחלחלה ומסתלק משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
'מעניין מה זה...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני אומר ללולה:"מה יש בתוך החבילה?משהו חשוב?אם כן ספרי אליו ודרך אגב הולכים למרכז הפוקימונים ואז למכון?!"
-
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*אין פה מכון..יש באקט-סיטי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אה ! זה מאבא ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]והיא פותחת אותה ויש בה מכתב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][QUOTE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ללולה הקטנה שלי ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כבר הרבה זמן לא פגשתי אותך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כל הבית מתגעגע אלייך ורוצה שתגמרי את המסע ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אבא..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/QUOTE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ובתוך המעטפה יש פוכדור שחור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044288][B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*אין פה מכון..יש באקט-סיטי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אה ! זה מאבא ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]והיא פותחת אותה ויש בה מכתב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ובתוך המעטפה יש פוכדור שחור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
למה אתה לא משקיע כמו בפעמים הקודמות?
זה משעמם בלי השקעה...
--------------------------
"וואו מה זה הפוקדור השחור הזה?!"אשאל את לולה ואחרי שהיא תענה לי אלך למרכז הפוקימונים איתה כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אלך לחפש את צוות O.
-
[QUOTE=KoDaK;1044244][U][B]
[U][B]אליס[/B][/U]
[B]אתה מחפש ביער פוקימונים ורואה :[/B]
[B]בורמי ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/412-trash.png[/IMG]) מיצ'ינו ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=572[/IMG]) פידג'י ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=16[/IMG])
[/B][/QUOTE]
אני מוציא את סווידל וארון על הפידג'י.
אני אומר לסווידל לנסות ולקשור את פידג'י.
כל פעם שפידג'י מסתער אני אומר לארון להגן על סווידל ועצמו בעזרת התקשחות.
ברגע שפידג'י קרוב מספיק, או שהכנפיים שלו נדבקו והוא לא מסוגל לעוף. אני אומר לארון ולסווידל להשתמש ביחד בבלימה.
-
[QUOTE=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslategray][B]י
[COLOR=red][B]אתה ממשיך בדרכך שלפתע אתה שומע יללה,אתה מנסה לזוז מהנתיב וללכת בנתיב אחר אבל עדיין אתה שומע,שלפתע אתה רואה מאחורייך פוצ'יאנה זוהר קטן ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=261&shiny=1[/IMG]) מיילל ומכשכש בזנבו, אתה רואה שהוא מעט מחבב אותך.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוצ'יאנה"מצטער אני לא אקחותך איתי כי אני לא צריך עוד פוקימון מסוג אופל אצלי בשישיה.יש לי שני פוקימוני אופל בשישיה שלי ואני לא צריך עוד אחד.אם היה לך סוג אחר שהוא לא אופל אולי הייתי לוקח אותך.עלהה רעיון אתה תהיה אתי ואז אני אמכור אותך על משהו ששוה.בטח הרבה ירצו פוקימון זוהר".אני זורק עליו פוכדור
-
[quote]יוגי
לפניי שאתה יוצא מהמפל אתה רואה שאחד מהמוקרוו בא ואומר לך שהוא מוכן להצטרף אליך אם תנצח אותו וחבריו בקרב פוקימונים של 3x3 כל פעם אחד נגד האחד (כלומר ריולו נגד מורקרוו , בוויזל נגד מורקרוו אחר וקטרפי נגד מורקרוו אחר )[/quote]
"סבבה!" אומר למרקרוו בשמחה ואקרא לריולו להילחם נגד המרקרוו הראשון.
לאחר שריולו יבוא אומר לו:"ריולו-השתמש בהתקפה מהירה על המרקרוו!"
-
[QUOTE=KoDaK;1044244][U][B]
[U][B]עידן[/B][/U]
[B]"היא הלכה ליער--השחור..לפי מה שהבנתי לסדר כמה דברים.." ואז היא ניגשת לעבודתה והולכת לרפא את הפוקימונים של המאמנים. "הנה היער השחור זה שם.." אומר לך לאון ומצביע על דרך עפר שמובילה ליער.[/B]
[B]ומהצד השני אתה רואה אולם קרבות של פוקימונים ומאמנים.[/B]
[/B][/QUOTE]
''טוב לאון עדיף שלא נפריע לה בעיסוקיה מה אתה אומר שנלך לאולם קרבות פוקימונים הזה ונילחם קצת?'',
אומר ללאון להוט לקרב ואצא לכיוון האולם,
-
[quote=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue][B]*דירלינג התעלף את לא קראת? [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום משתמש במתק' חול אך זה לא משפיע על סקרמורי שעף ללמעלה, הוא לא מצליח ליצור מהירות (כשהוא יילמד הוא יילמד..) ודיטו מנצל את הרגע ומשתמש בניקור שוב ושוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא מעיף אותו אחורה ואת רואה שאייפום כבר מותש (לא מעולף אלה מותש..עייף מלנסות לנצח..)[/B][/COLOR][/quote]
אה! הבנתי! חשבתי שדירלינג נפלה והותשה, לא משנה, הבנתי.
---
"יפה, אייפום!" אומר לו. "וגם אתה מצוין, דיטו." אוסיף לדברי. "אייפום, נלחמת הרבה היום ואתה בטח מותש." אומר לו כשאראה את פצעיו ואת עיפותו. "בל, אני חושבת שנמשיך אם לא ראית פוקימון שאהבת." אומר לבל ואביט על דיטו. "ואתה, דיטו." אפנה אליו. "אתה רוצה להצטרף אלי?" אשאל. "אני פשוט לא רוצה לעייף את הפוקימונים שלי בקרב." אומר לו. "אתה יודע, אתה לא חייב להצטרף, רק אם אתה רוצה." אוסיף. "בל, אולי, אם יש לך אוכל לפוקימונים, אולי נערוך פיקניק?" אשאל אותה ואחכה לתשובה מבל ודיטו.
-
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*עוד לא זרקת על וורמפל פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע את רואה שטוגפי יוצא מהפוכדור שלו ולא רוצה לחזור..את מבינה שהוא לא רוצה להיות בפוכדור(כמו פיקצ'ו) ואת מחזירה את השאר וורמפל עומד עלייך כי אין לו פוכדור עדיין..רם אומר "יש לי עוד פוקימון..הנה..." והוא מראה לך פכדור צהוב.."רק שהוא עלול להיות מסוכן.." הוא אומר בחשש..[/COLOR][/B]
אני זורקת על וורמפל פוקדור ומוציאה גם אתה האחרים
"טוגפי אתה רוצה להישאר בחוץ? אין בעיה!" אני אומרת ולוקחת אותו בידים
"נו תראה אותו אני והשאר כבר נסתדר איתו אם הוא יתפרע "
-
[U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][SIZE=4][COLOR=black]הפעם השקעתי בתגובותכם יותר מכרגיל ![/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=6]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE][/COLOR][/U][/I]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה רוצה שאני אשקיע ? אז תעשה במשחק משהו שדורש השקעה ! תשקיע תקבל תגובה מושקעת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תסתכל לדוגמא על נל..כל פעם היא עושה בין 3-4 שורות מלאות !
--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אממ..זה פוקימון מהמכון.." והיא זורקת את הפוכדור ויוצא ממנו:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דרגונייר ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/148_dragonair_front_norm.png[/IMG]) ארוך ואצילי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר "דרגו ! דרגו-נייר ! ! " לפתע לאירון יוצאת ואומרת שהיא רוצה קרב אבל אתה מחזיר אותך ואומר לה שעוד מעט..אתם הולכים למרכזס הפוקימונים,והאחות ג'ואי מקבלת אתכם בברכה ואז אתם מרפאים את הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] אתם הולכים לחפש את צוות O ואתה מסתכל סביבך ורואה פסל ענק של דיאלגה ועוד דחפור שבתוכו חייל עם הסמל של צוות O עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] ואיש ([IMG]http://www.israup.net/images/604b6bce6c36926ade1208c047c842d3.bmp[/IMG]) עם סטארמי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=121[/IMG]) עומד ליד הדחפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש רואה אותך ואומר לסטארמי שלו "אקדח מים על הצעירה הזאת ! " ומצביע על לולה שלא רואה אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]באותו הזמן החייל מוציא אלקטאבז ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=125[/IMG]) שמשחרר כדור חשמלי לעברך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]כזאת תגובה רצית ? [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=olive][U][I][B]אליס[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]סווידל קושר את פידג'י שלא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י משתחרר בעזרת בלימה חזקה ומשתמש במתקפת חול שמעוותת לארון וסווידל את הראייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]בינתיים ארון וסווידל לא יודעים מאין הוא בא הוא משתמש בבלימה כמה פעמים חזקות על סווידל שעף ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מנסה להשתמש על ארון אך הוא שם לב אליו בזמן ומשתמש בהתקשות ואז בבלימה כך ששניהם נפגעים אך ארון פחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] [/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]אתה תמיד יכול לשים פוקימונים כמה אצל הפרופסור... XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אתה לא תלכוד פוקימון ביער שלי רק בשביל כסף ! ! ! " אתה שומע קול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולפתע אתה רואה הקורווס ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=612[/IMG]) ענקי מולך שמשתמש בפעימת דרקון ומעיף לך את הפוכדור ושובר אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוצ'יינה נבהל ממך והולך לכיוון ההקורווס הענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה רואה לטיאס ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=380[/IMG]) קטן (יחסית לגודל שהוא אמור להיות..כלומר הוא גדול אבל קטן ביחס לגודלו הרגיל..) יורד מהשמיים וממנו יורד איש עם חלוק מעבדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא מדבר כמה זמן עם ההקורווס ואז זורק פוכדור על פוצ'יינה ותופס אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ניגש לעברך ואתה רואה שזה הפרופסור ! הוא שואל אותך "לי..לי..לי..אתה באמת ניסית לתפוס פוקימון ולנצל את העובדה שהוא מחבב אותך והוא זוהר בשביל כסף או כל דבר אחר ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][I][B]יוגי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו נראה בטוח בעצמו ויושב על אחד הסלעים הקרובים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו קצת חושש כי הייתרון פה הוא של מורקרוו אך זוכר שמתקפת הדלפק שלו עוצמתית עליו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו רץ בהתחלה לחימום מצד לצד ואז רץ לכיוון מורקרוו מורקרוו קם ועף למעלה וריולו מתבלבל ופוגע בסלע במקום במורקרוו,מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור,אתה מבין שזה המורקרוו החכם בקבוצה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]המורקרוו מאריך את מקורו ופוגע בריולו שעף אחורה אך ריולו החכם לפניי זה משתמש בדלפק ולכן לאחר מכן פוגע במורקרוו ושניהם עפים אחורה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[U][I][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך לכיוון אולם התחרויות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ונרשם לשם ולאון אומר שעדיף שהוא לא יילחם והוא ייצפה בך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]כשאתה נרשם לתחרות האישה אומרת לך "אנא תמלא את הפרטים הבאים:שם,פוקימון,שותף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]היא מסבירה לך "בשותף תבחר מספר מ1 ועד 10 ואתם תלחמו ביחד..המנצח מקבל פרס.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U][I][B]נל[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]דיטו רואה שאת מתחשבת בפוקימונים שלך ולפתע את רואה שהוא משתנה לצורתו האמיתית ואז לצ'אטוט והוא אומר "ממ..ממ..בסדר ! בסדר ! אני להיות ! אני להיות ! איתך ! איתך ! " והוא חוזר לצורתו הרגילה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ! (דיטו יודע כמובן..השתנות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן אורחות פיקניק ביחד ואוכלות שלפתע את רואה שדיטו מחזיק בפרי סגלגל ומוזר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=teal][U][I][B]נוקו[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]והשתחרר !
[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו עוד פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]רם מוציא את הפוקימון שלו ומהפוכדור יוצא באגון עצבני ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=371[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044078]
[U][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkorange][B]ליאנה אומרת "אל תדאג..תזכור שפתליל הוא רק תינוק..וגם מנטייק הוא רק..תינוקת ! ! ! " היא אומרת בבהלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הרגע שמתי לב שמנטייק הייא בת ולא בן..בגלל אחד מהסימנים על הגוף שלה..בכל מקרה אני כבר רואה שם את היציאה הנה היא כאן ! " ואתה רואה שלט ענק "העיר ליונלי"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מגניב, קרב המכון הראשון שלי הנה אני בדרך" אחשוב לעצמי.
"קדימה ליאנה כדי שנלך לעיר למרכז הפוקימונים" אגיד לליאנה והתקדם לכיוון השלט למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]אתה תמיד יכול לשים פוקימונים כמה אצל הפרופסור... XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אתה לא תלכוד פוקימון ביער שלי רק בשביל כסף ! ! ! " אתה שומע קול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולפתע אתה רואה הקורווס ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=612[/IMG]) ענקי מולך שמשתמש בפעימת דרקון ומעיף לך את הפוכדור ושובר אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוצ'יינה נבהל ממך והולך לכיוון ההקורווס הענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה רואה לטיאס ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=380[/IMG]) קטן (יחסית לגודל שהוא אמור להיות..כלומר הוא גדול אבל קטן ביחס לגודלו הרגיל..) יורד מהשמיים וממנו יורד איש עם חלוק מעבדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא מדבר כמה זמן עם ההקורווס ואז זורק פוכדור על פוצ'יינה ותופס אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ניגש לעברך ואתה רואה שזה הפרופסור ! הוא שואל אותך "לי..לי..לי..אתה באמת ניסית לתפוס פוקימון ולנצל את העובדה שהוא מחבב אותך והוא זוהר בשביל כסף או כל דבר אחר ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
שכחתי מזה לגמרי
----------------------------------
אני אומר להקרוס"אתה הרסת לי פוכדור ועכשיו אתה צריך לשלם על הפוכדור הזה הבנת אותי?". אני אומר לפרופסור"טוב כן תבין לא רציתי עוד פוקימון אופל אז רציתי למכור אותו.אז מה תעשה לי תאסור עלי להיות מאמן פוקימונים לעכד רק בשביל שתכנתי למכור פוקימון.מה תעשה אני רוצה לדע?.אני רק רוצה להגיד שזה לא יחזור על זה שוב מבטיח לך"
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=4][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][SIZE=4][COLOR=black]הפעם השקעתי בתגובותכם יותר מכרגיל ![/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=4]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE
[SIZE=4][COLOR=olive][U][I][B]אליס[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]סווידל קושר את פידג'י שלא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י משתחרר בעזרת בלימה חזקה ומשתמש במתקפת חול שמעוותת לארון וסווידל את הראייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]בינתיים ארון וסווידל לא יודעים מאין הוא בא הוא משתמש בבלימה כמה פעמים חזקות על סווידל שעף ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מנסה להשתמש על ארון אך הוא שם לב אליו בזמן ומשתמש בהתקשות ואז בבלימה כך ששניהם נפגעים אך ארון פחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] [/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/COLOR][/B][/QUOTE]
למה סווידל כזה חלש?
אני יודע שהוא מתחיל וזה, אבל עדיין...
ותעשה לי טובה, שאני כותב תגובה טקטית אז אל תעשה שבאופן קסום היא לא פועלת. כמו הרבה מאוד משחקים שעברתי...
רצית תגובה מושקעת? קיבלת
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מחזיר את סווידל לפוכדור.
ברגע שפידג'י מגיע אני אומר לארון להיתקשות, לזנק לכיוונו, ולהיתכווץ לכדור.
כתוצאה מזה הוא מכווץ לכדור וכל האיברים שלו צמודים, מה שיוצר סיטואציה של אבן.
אם פידג'י נכנס בו חזק מדי פידג'י חוטף מכה רצינית.
ברגע שארון מועף מההתנגשות אני אומר לו לרוץ בשיא המהירות ולראות עד כמה פידג'י נפגע מבחינת מהירות.
ושפידג'י יהיה קרוב מספיק אומר לו להתנגש בו ישירות
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[I][U][COLOR=black][SIZE=4]אני מבקש [/SIZE][SIZE=6]להחזיר תגובה מושקעת ומעניינת ! [/SIZE][/COLOR][/U][/I]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה רוצה שאני אשקיע ? אז תעשה במשחק משהו שדורש השקעה ! תשקיע תקבל תגובה מושקעת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תסתכל לדוגמא על נל..כל פעם היא עושה בין 3-4 שורות מלאות !
--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא אומרת "אממ..זה פוקימון מהמכון.." והיא זורקת את הפוכדור ויוצא ממנו:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דרגונייר ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/148_dragonair_front_norm.png[/IMG]) ארוך ואצילי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא אומר "דרגו ! דרגו-נייר ! ! " לפתע לאירון יוצאת ואומרת שהיא רוצה קרב אבל אתה מחזיר אותך ואומר לה שעוד מעט..אתם הולכים למרכזס הפוקימונים,והאחות ג'ואי מקבלת אתכם בברכה ואז אתם מרפאים את הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] אתם הולכים לחפש את צוות O ואתה מסתכל סביבך ורואה פסל ענק של דיאלגה ועוד דחפור שבתוכו חייל עם הסמל של צוות O עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] ואיש ([IMG]http://www.israup.net/images/604b6bce6c36926ade1208c047c842d3.bmp[/IMG]) עם סטארמי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=121[/IMG]) עומד ליד הדחפור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האיש רואה אותך ואומר לסטארמי שלו "אקדח מים על הצעירה הזאת ! " ומצביע על לולה שלא רואה אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]באותו הזמן החייל מוציא אלקטאבז ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=125[/IMG]) שמשחרר כדור חשמלי לעברך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]כזאת תגובה רצית ? [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"][SIZE="2"]ברור!
------------------------
'אוי זה לא טוב אבל כדי להוציא את אקסאדריל'אחושב לעצמי בחשש ואז אוציא את הפוקדור של אקסאדריל, אוציא אותו מהפוקדור שלו ואגיד לו:"תחסום את הכדור חשמלי ששולח אלקטאבז ואז תתקוף אותו באגרוף חול שיעלף אותו בגלל שהוא חשמל ואתה אדמה!ואם הוא לא מתעלף תשתמש בציפורני ברזל בכול הכוח שיש לך!אתה מסוגל אקסאדריל!".
תוך כדי כול הדברים אוציא את מרשטומפ ואגיד לו:"מרשטומפ תחסום את המתקפה של סטארמי כדי שלולה לא תיפצע קשות!אתה מסוגל לזה ואז תשתמש ביריית בוץ על המנהיג ועל סטארמי בכול הכוח שיש לך!אתה מסוגל לזה מרשטומפ!"[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]הודעה חשובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[U][I][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך לכיוון אולם התחרויות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ונרשם לשם ולאון אומר שעדיף שהוא לא יילחם והוא ייצפה בך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]כשאתה נרשם לתחרות האישה אומרת לך "אנא תמלא את הפרטים הבאים:שם,פוקימון,שותף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]היא מסבירה לך "בשותף תבחר מספר מ1 ועד 10 ואתם תלחמו ביחד..המנצח מקבל פרס.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
*אל תדאג אני תמיד משקיע חחחח :wink::big_wink:
-----------------------
''אוקי'',אומר לאישה להוט לקרב ואשב למלות את הטופס,
'שם:עידן ברק
פוקימון:דרומקה
שותף:3',
לאחר שאגמור למלות את הטופס אמסור לאישה אותו בהתלהבות רבה ואומר לדרומקה,
''דרומקה אתה מוכן אנחנו הולכים לתת את כל מה שיש לנו בקרב הזה אוקי!''.
-
[quote]יוגי
מורקרוו נראה בטוח בעצמו ויושב על אחד הסלעים הקרובים.
ריולו קצת חושש כי הייתרון פה הוא של מורקרוו אך זוכר שמתקפת הדלפק שלו עוצמתית עליו.
ריולו רץ בהתחלה לחימום מצד לצד ואז רץ לכיוון מורקרוו מורקרוו קם ועף למעלה וריולו מתבלבל ופוגע בסלע במקום במורקרוו,מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור,אתה מבין שזה המורקרוו החכם בקבוצה.
המורקרוו מאריך את מקורו ופוגע בריולו שעף אחורה אך ריולו החכם לפניי זה משתמש בדלפק ולכן לאחר מכן פוגע במורקרוו ושניהם עפים אחורה.
מה תעשה? [/quote]
"טוב ריולו!" אומר לריולו בשמחה "התקפה טובה!תשתמש עכשיו בהתקפה מהירה!" ובמוחי אתכנן איך להביס את המרקרוו.