-
[QUOTE=טום רידל;1053543][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך לכיוון העיירה פלורמה שוב,בסופם של עשר דקות אתה מגיע לעיירה פלורמה אתה שומע את שלי מתלוננת:"אוף,אין לי כוח לזה יותר,העיר אורבורג נמצאת במרחק של יותר משלוש שעות מהעיר אטרנה!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"בוא נחפש מונית לשם."אגיד לשלי ולג'ון ואז אלך לחפש מונית כדי לנסוע עם שלי ועם ג'ון לעיר אורבורג.
-
[quote=טום רידל;1053528]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד מעט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר רואה שאתה רץ והיא רצה אחריך,היא שואלת אותך:"אז מה התחנה הבאה שלנו?" אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שעכשיו כבר צהריים,אתה רואה שלושה פיג'י קטנים עפים להם באזור,אתה רואה שני אלקיד נלחמים זה בזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לסניבי "לך תתידד איתם.." ואצביע על האלקיד..
ובחזרה לספיר "לא אמרנו סנופוינט ? "
ואז אסתכל על סניבי ובמידה והם לא ייתחברו איתו הורה לו להשתמש בצעקה על אחד מהם וחבטה על השני..
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.[/QUOTE]
"מה זה היה הפוקימון הזה פיקאצ'ו?" אשאל את פיקאצ'ו ואלך איתו לדרכי.
-
[QUOTE=טום רידל;1053528][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הכחולה ואתה רואה שזהו חדר קטן מאוד,על כול קיר יש ציור אחר,בקיר הראשון יש נער צעיר שנלחם בעזרת פיקאצ'ו נגד דיאגלה ופאלקיה,בציור השני אתה רואה איך ארסיאוס מגיע,ובציור האחרון אתה רואה צ'רמנדר שנלכד על ידי אזלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*תגובות יותר מושקעות אני מבקש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר רואה שאתה רץ והיא רצה אחריך,היא שואלת אותך:"אז מה התחנה הבאה שלנו?" אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שעכשיו כבר צהריים,אתה רואה שלושה פיג'י קטנים עפים להם באזור,אתה רואה שני אלקיד נלחמים זה בזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]כדור האור השני מפספס את המטרה שלו,ראלטס מתבלבל ונהיה לחוץ ומשתגר ממש ליד סניזל שפוגעת בו במתקפת פריזר,אתה רואה שראלטס נפגע קשות מהמתקפה,אתה רואה גם שהיד השמאלית שלו קפואה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את ראלטס ''אתה יכול להילחם?''
ועם כן אניאומר לו ''תתקוף בשוב בכדור אור בכל הכוח''
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]ג'ון מחייך אליך ואומר לך:"אין אפשרות כזו,יש באזור מערה ואין דרך עוקפת,שלי נו את באה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]שלי באה באי רצון אחריך ואחרי ג'ון,אתה שומע קול של איש זקן שצועק:"הצילו,שמישהו יעזור לי!".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכדור האור של ראלטס לא יוצא כמו שצריך בגלל היד הקפואה שלו,אתה רואה שסניזל מנצל את זה לטובתו בשביל להשתמש במתקפת ציפורן לילה שפוגעת בראלטס ומביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]1-0 לקלייר,אתה בחוץ![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1053570][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]ג'ון מחייך אליך ואומר לך:"אין אפשרות כזו,יש באזור מערה ואין דרך עוקפת,שלי נו את באה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]שלי באה באי רצון אחריך ואחרי ג'ון,אתה שומע קול של איש זקן שצועק:"הצילו,שמישהו יעזור לי!".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
ארוץ לעבר האיש הזקן ואגיד לו תוך כדי הריצה:"מה קרה אדוני?!" תוך כדי שאני מוציא את באגון ואומר לו:"בוא איתי לעבר האיש הזקן במהירות!"
-
[QUOTE=טום רידל;1053543][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוצם את עיניך,אתה מרגיש איך אתה נרדם לפני שאתה נרדם אתה רואה צל מוזר מתקרב אליך,אתה רואה את עצמך משוטט בעולם חשוך לגמרי,אתה רואה את הפוקימונים שלך בורחים ממשהו,ואז אתה רואה אותו,דארקאי מתקרב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתחיל לדבר בנחמדות אל דאקראי"הי דאקראי מה שלומך?למה אתה מפחיד את הפוקימונים שלי סתם ככה?.מה זה המקום שהבאת אותי לפה?.אני רוצה שתענה על כול השאלות לי אלו שאלות קלות והתשובות קלות היו להן.טוב רק שתדע שאני אחלה מאמן"
-
[QUOTE=טום רידל;1053528][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הכחולה ואתה רואה שזהו חדר קטן מאוד,על כול קיר יש ציור אחר,בקיר הראשון יש נער צעיר שנלחם בעזרת פיקאצ'ו נגד דיאגלה ופאלקיה,בציור השני אתה רואה איך ארסיאוס מגיע,ובציור האחרון אתה רואה צ'רמנדר שנלכד על ידי אזלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*תגובות יותר מושקעות אני מבקש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]כדור האור השני מפספס את המטרה שלו,ראלטס מתבלבל ונהיה לחוץ ומשתגר ממש ליד סניזל שפוגעת בו במתקפת פריזר,אתה רואה שראלטס נפגע קשות מהמתקפה,אתה רואה גם שהיד השמאלית שלו קפואה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'וואה יש סיכוי שזאת צ'רמנדר שלי?' אחשוב לעצמי בלב 'לא אין סיכוי זה לא שאזלף היה פה ושאב אותה לציור',
אחשוב ואפנה לצאת מהחדר לכיוון הדלת הלבנה.
-
[QUOTE]YamiYugi
פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אומר לעצמי ולפיקאצ'ו "לפני רגע המקום לא היה מחוסה בשלג.." ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות מה עשה את זה.
-
[QUOTE=טום רידל;1053570][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכדור האור של ראלטס לא יוצא כמו שצריך בגלל היד הקפואה שלו,אתה רואה שסניזל מנצל את זה לטובתו בשביל להשתמש במתקפת ציפורן לילה שפוגעת בראלטס ומביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]1-0 לקלייר,אתה בחוץ![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''זהו זה'' ואני מחזיר את ראלטס ויוצא מהמכון מנסה לחפש את זורא שראיתי ממקודם
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה,באגון,שלי וג'ון רצים לכיוון האיש הזקן,אתה רואה אותו מתקרב ומתחיל לבכות,הוא אומר לכם:"גנב גנב לי את פיקו שלי,בבקשה מכם תעזרו לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לדלת הלבנה,אתה רואה שהדלת נעולה,אתה שומע קול צווחה מהצד השני של הדלת,אך זה לא קולה של צ'רמנדר שלך,זה קול יותר אנושי,אתה מתקרב לדלת האדומה פותח אותה ואתה רואה את אזלף מתקרב אל צ'רמנדר שלך כמו בציור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1054177][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה,באגון,שלי וג'ון רצים לכיוון האיש הזקן,אתה רואה אותו מתקרב ומתחיל לבכות,הוא אומר לכם:"גנב גנב לי את פיקו שלי,בבקשה מכם תעזרו לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"איפה הגנב הזה? אתה יודע איפה הוא בכלל?"אומר לאיש הזקן ואז אגיד לבאגון:"באגון תחפש פיצ'ו שנגנב אוקיי?!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"לא פיצ'ו,פיקו הוא הווינגל שלי,הגנב הלך לאיפה שהיה פעם בית היציקה של פוגו" הוא מצביע על כיוון העיר אטרנה רק יותר מערבה,אתה רואה את ג'ון רץ לכיוון בית היציקה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1054177][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לדלת הלבנה,אתה רואה שהדלת נעולה,אתה שומע קול צווחה מהצד השני של הדלת,אך זה לא קולה של צ'רמנדר שלך,זה קול יותר אנושי,אתה מתקרב לדלת האדומה פותח אותה ואתה רואה את אזלף מתקרב אל צ'רמנדר שלך כמו בציור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקופי אותו בגל הלם ואחרי זה במכת ברק בכל הכוח''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''לא עזוב אותה!!'',אצעק לאזלף תוך כדי שארוץ במהירות לצ'ארמנדר ואזנק לתפוס אותה בידיי ולהגן עלה,
''מה אתה רוצה ממנה?,חשבתי שאתה אמור להיות פוקימון טוב!'',אצעק לו מגן על צ'ארמנדר בכל מחיר.
-
[QUOTE=טום רידל;1054196][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"לא פיצ'ו,פיקו הוא הווינגל שלי,הגנב הלך לאיפה שהיה פעם בית היציקה של פוגו" הוא מצביע על כיוון העיר אטרנה רק יותר מערבה,אתה רואה את ג'ון רץ לכיוון בית היציקה.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מי זה הפוקימון הזה? אני מתכוון ווינגל. ומי זה פוגו?"אשאל את הזקן בחשש ואז אצעק לעבר ג'ון:"אתה יודע מה אתה עושה? צריך עזרה?!" ואז ארוץ עם באגון לעבר בית היציקה.
-
[QUOTE]Bhrui10
*תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.[/QUOTE]
אומר לצ'ארמנדר "שרייטות בכנפו כל עוד הוא משותק!" אומר ואחייך אל אלקיד ואתקרב אליו
-
[QUOTE=טום רידל;1054177][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Sa
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדילן דארקאי"רגע אתה הוא הדילן שאני וצ'רן נלחמו בו והוא ניצח אותנו עם הרוטום שלו?.או שאתה דאקראי ושינת לצורה לדמות שאני מכיר?.יופי אתה תוקף אותנו בהתקפת סיוט זה מגגניב.אתהנ מוזמן להמשיך בתכניתך .אפשר לעזור לך להשמיד תמרכז הפוקימונים?"
-
[quote=טום רידל;1053570]
[/quote]
"יופי ! תגידי לו לתקוף אותם ! וממתי יש לך אותו..? " אשאל ומייד אלייך אל סניבי..
"אתה היית מצויין ! " אומר בשמחה ועיניים נוצצות
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*קיבלת פרס,תבדוק את דף הרשומים שלך.[B][U][COLOR=maroon][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון צועק לך:"בינתיים לא,תדבר עם האדון ואז אתה ושלי תבואו" האיש הזקן אומר לך:"ווינגל הוא פוקימון כנף-מים מהואן,לכדתי אותו שהייתי צעיר יותר מעכשיו,בערך בגילך נערי הצעיר,ווינגל ואני החברים הכי טובים,אני ימות אם יקרה לו משהו,בבקשה תעזרו לי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי-דילן מעוות את פניו ומתפוגג באוויר,אתה רואה שהעולם החשוך שאתה בתוכו מתבהר ואתה מתעורר,אתה רואה את צ'רן מסתכל אליך ואומר לך:"זה היה מפחיד ברמות לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל אלקיד,גם הוא מתקרב אליך,אתם מסתכלים זה על זה,אתה רואה שצ'רמנדר לא יכול לבד,אתה רואה שגם אלקיד מבחין בזה והוא משתמש במתקפת אגרוף חשמלי שמבריח את פיג'יוט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר לא עונה רק מצווה על מגמר:"מגמר תשתמש במתקפת להביור על האלקיד הראשון ועל השני אם הוא לא יברח תשתמש במתקפת ניב אש" אתה רואה להבה אדומה מסתחררת באוויר ופוגעת באלקיד הראשון,אתה רואה את השמש מגיעה למרכז השמיים,אתה רואה שסניבי מתרפא ומתקיף את האלקיד השני,ספיר אומרת לך:"יופי הוא למד סינתזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אולי למד סניתזה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1054787][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*קיבלת פרס,תבדוק את דף הרשומים שלך.[B][U][COLOR=maroon][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון צועק לך:"בינתיים לא,תדבר עם האדון ואז אתה ושלי תבואו" האיש הזקן אומר לך:"ווינגל הוא פוקימון כנף-מים מהואן,לכדתי אותו שהייתי צעיר יותר מעכשיו,בערך בגילך נערי הצעיר,ווינגל ואני החברים הכי טובים,אני ימות אם יקרה לו משהו,בבקשה תעזרו לי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי אני יעזור לך!"אגיד לאיש הזקן ואז אלך עם שלי ובאגון לעבר ג'ון כדי לגלות איפה ווינגל של האיש הזקן.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה ששלי מוציאה פוכדור ומלמלת:"זה יהיה הזמן שלנו" אתה ושלי מגיעים לבניין ישן והרוס,אתה רואה שלט עץ ישן ומרקיב שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו" אתה רואה דלת עץ ישנה שבורה ולידה ג'ון,אתה מבין שמישהו פרץ לכאן,אתה שומע את ג'ון אומר לכם:"מי יכנס קודם?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[quote=טום רידל;1054787]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר לא עונה רק מצווה על מגמר:"מגמר תשתמש במתקפת להביור על האלקיד הראשון ועל השני אם הוא לא יברח תשתמש במתקפת ניב אש" אתה רואה להבה אדומה מסתחררת באוויר ופוגעת באלקיד הראשון,אתה רואה את השמש מגיעה למרכז השמיים,אתה רואה שסניבי מתרפא ומתקיף את האלקיד השני,ספיר אומרת לך:"יופי הוא למד סינתזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אולי למד סניתזה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"יפה סניבי ! חבטה עכשיו ! ואז עוד חבטה ! על הלקיד הראשון !ולבסוף צעקה עליו ! " אומר ואז אתכונן לזרוק עליו פוכדור..
"תטפלי בשני.." אומר לספיר..
-
[QUOTE=טום רידל;1054797][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה ששלי מוציאה פוכדור ומלמלת:"זה יהיה הזמן שלנו" אתה ושלי מגיעים לבניין ישן והרוס,אתה רואה שלט עץ ישן ומרקיב שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו" אתה רואה דלת עץ ישנה שבורה ולידה ג'ון,אתה מבין שמישהו פרץ לכאן,אתה שומע את ג'ון אומר לכם:"מי יכנס קודם?".[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני יכנס קודם!"אומר באומץ ואז אכנס עם באגון לתוך הבית היציקה של פוגו בחשש אבל אני לא מראה זאת.
-
[QUOTE=טום רידל;1054787][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי-דילן מעוות את פניו ומתפוגג באוויר,אתה רואה שהעולם החשוך שאתה בתוכו מתבהר ואתה מתעורר,אתה רואה את צ'רן מסתכל אליך ואומר לך:"זה היה מפחיד ברמות לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"זה לא היה מפחיד כלל כולא פגשתי את דארקי שהשתמש בסיוט לילה על המרכז הפוקימונים.כנראה שלא הושפעתי מן הסיוט לילה שלו ובגלל זה לא פחדתי.טוב אתה יודע מה השעה עכשיו?"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ובאגון נכנסים לתוך בית היציקה,אתה רואה מאמן בעל גלימה חומה עיניים שחורות לגמרי ועור חיוור לחלוטין עומד ליד כלוב שבתוכו ווינגל זקן מאוד,אתה מבין שהמאמן הוא הגנב והווינגל הוא פיקו,אתה רואה את ג'ון ואת שלי נכנסים אחריך.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מסתכל על שעון היד שלו ואומר לך:"השעה עשר בבוקר,בוא ממשיכים לעיר אורבורג" צ'רן לובש את הווסט שלו ויוצא מחדר הוא אומר לך:"תרד למטה שאתה מסיים,אני הולך לראות אם קיבלתי משהו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מחזירה את מגמר לפוכדור שלו ואומרת לך:"למה לעשות את זה,במילא האלקיד השני ברח" אתה רואה שבאמת סניבי נלחם נגד אלקיד אחד אבל האלקיד השני נטש את חברו,אתה רואה את סניבי משתמש בנגיחה אבל אלקיד משתמש באגרוף חשמל ומחטיא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1054894][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ובאגון נכנסים לתוך בית היציקה,אתה רואה מאמן בעל גלימה חומה עיניים שחורות לגמרי ועור חיוור לחלוטין עומד ליד כלוב שבתוכו ווינגל זקן מאוד,אתה מבין שהמאמן הוא הגנב והווינגל הוא פיקו,אתה רואה את ג'ון ואת שלי נכנסים אחריך.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"למה גנבת את הווינגל הזה? למה?? תגיד לי מיד!!!"אצעק בזעם לעבר הגנב ואז אגיד לבאגון:"באגון תשתמש בפעימת דרקון על האיש ואז תשתמש בניב אש בכול הכוח!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש חושף את כף ידו השמאלית,אתה רואה עין מוזרה מקועקעת על הכף אתה רואה שבאגון מתעלף מיד,המאמן אומר לך:"אני הוא רד-איי,באתי ממחוז נידח מאוד למחוז הזה בשביל לגנוב פוקימונים נדירים וחזקים ולמכור אותם למי שירצה,ווינגל הזה יודע להשתמש במתקפת מטאור דרקון,אז הוא די נדיר שאני חושב על זה,רק שתדע מה שעשיתי לבאגון יקרה גם לך ולחברים שלך אם לא תסתלק מפה עכשיו!" ג'ון חושב מעט ואומר לך:"תומר,שלי תשתמשו בהם!" נראה ששלי מבינה על מה הוא מדבר היא מוציאה אבן כחולה,אתה נזכר שגם לך יש אותה,אתה מבין שג'ון רוצה שתשתמשו בלטיאוס ולטיאס שלכם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1054904][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש חושף את כף ידו השמאלית,אתה רואה עין מוזרה מקועקעת על הכף אתה רואה שבאגון מתעלף מיד,המאמן אומר לך:"אני הוא רד-איי,באתי ממחוז נידח מאוד למחוז הזה בשביל לגנוב פוקימונים נדירים וחזקים ולמכור אותם למי שירצה,ווינגל הזה יודע להשתמש במתקפת מטאור דרקון,אז הוא די נדיר שאני חושב על זה,רק שתדע מה שעשיתי לבאגון יקרה גם לך ולחברים שלך אם לא תסתלק מפה עכשיו!" ג'ון חושב מעט ואומר לך:"תומר,שלי תשתמשו בהם!" נראה ששלי מבינה על מה הוא מדבר היא מוציאה אבן כחולה,אתה נזכר שגם לך יש אותה,אתה מבין שג'ון רוצה שתשתמשו בלטיאוס ולטיאס שלכם.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אוקיי ג'ון!"אגיד לג'ון תוך כדי שאני מוציא את האבן של לטיאוס ואומר לעצמי:'מקווה שזה יצליח!" ואז אצעק בקול חזק תוך כדי שאני מחזיר את באגון לפוקדור שלו:"לטיאוס בוא לכאן! אני צריך את העזרה שלך בבקשה!"
-
[QUOTE=טום רידל;1054894][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Sawא
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מסתכל על שעון היד שלו ואומר לך:"השעה עשר בבוקר,בוא ממשיכים לעיר אורבורג" צ'רן לובש את הווסט שלו ויוצא מחדר הוא אומר לך:"תרד למטה שאתה מסיים,אני הולך לראות אם קיבלתי משהו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אוקי אז ביי" אני קם מהמיטה מתלבש מהר.לאחר מכן נועל תחדר עם המפתח ויורד במעלית.שארה את האחות ג'וי אחזיר לה תמפתח ואז אחפש את צ'רן ואראה מה הוא עושה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רד-איי מעוות את פניו ומלמל:"לטיאוס?!" אתה שומע את שלי אומרת בדיוק אותו הדבר כמעט:"לטיאס,בואי לכאן בבקשה,אני וחבריי צריכים עזרה" אתה מרגיש איך האבן שלך פועמת,אתה רואה שתי דמויות מגיחות מהדלת,אלה לטיאוס ולטיאס,אתה רואה את לטיאוס משתמש במתקפת קרן אור על רד-איי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רן מחזיק חבילה קטנה שכנראה מכילה פוכדור אחד ויחיד,צ'רן רואה שהגעת והוא אומר לך:"הנה אתה,בדיוק קיבלתי מאמי היקרה את הפוקימון היחיד שהשארתי באונובה,לא רציתי לקחת אותו,אך אחרי הקרב נגד דילן אני רוצה אותו בחזרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1054913][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Sawרן אור על רד-איי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רן מחזיק חבילה קטנה שכנראה מכילה פוכדור אחד ויחיד,צ'רן רואה שהגעת והוא אומר לך:"הנה אתה,בדיוק קיבלתי מאמי היקרה את הפוקימון היחיד שהשארתי באונובה,לא רציתי לקחת אותו,אך אחרי הקרב נגד דילן אני רוצה אותו בחזרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ/רן"אם לא אכפת לך תוכל להגיד לי איזה פוקימון השארת מחוז אנובה.זה מס'קרן אותי מאוד איזה פוקימון קיבלת מחחוז אנוב שהארת שם".אחרי נלך לעיר אורבוג
-
[QUOTE=טום רידל;1054913][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רד-איי מעוות את פניו ומלמל:"לטיאוס?!" אתה שומע את שלי אומרת בדיוק אותו הדבר כמעט:"לטיאס,בואי לכאן בבקשה,אני וחבריי צריכים עזרה" אתה מרגיש איך האבן שלך פועמת,אתה רואה שתי דמויות מגיחות מהדלת,אלה לטיאוס ולטיאס,אתה רואה את לטיאוס משתמש במתקפת קרן אור על רד-איי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"לטיאוס תהרוס את רד-איי בקרן אור עם על-חושי בכול הכוח!"אגיד ללטיאוס ואצפה במעשיו.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שרד איי מתגונן בעזרת העין שלו,הוא צועק:"בסדר,בסדר אני אשחרר את הווינגל הזה רק אל תחסלו אותי אני מבקש!" אתה רואה שג'ון אומר לך:"אל תעזוב אותו,האיש הזה הוא גנב!" לעומת זאת שלי צועקת:"אל תהרוג אותו,בבקשה ממך!",עכשיו אתה נמצא בדילמה,למי תקשיב לשלי או לג'ון?[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"ברור שלא אכפת לי להגיד לך,הפוקימון שאותו השארתי במחוז אונובה הוא זורארק,אחרי הקרב נגד דילן הבנתי שסוג אופל יהיה הכי טוב על סולוסיס של יוליוס והרוטום של דילן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]לצ'רן יש זורארק![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1054934][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחייך ואומר לך:"ברור שלא אכפת לי להגיד לך,הפוקימון שאותו השארתי במחוז אונובה הוא זורארק,אחרי הקרב נגד דילן הבנתי שסוג אופל יהיה הכי טוב על סולוסיס של יוליוס והרוטום של דילן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]לצ'רן יש זורארק![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"כיף לך יש לך זורארק.זוארק הוא פוקימון חזק ויש לו יכולת מגניבה מאוד.הוא בהחלט יעזור לך להביס את דילן.גם אני רוצה זוארק.טוב בוא נלך ליר אורבוג הרי רצינו להגיע לעיר אורבוג כבר ממזמן".אנחנו הולכים לאורבוג
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחזיק את הפוכדור של זורארק ואומר לך:"כן,קדימה לעיר אורבורג" הוא שם את התיק שלו על גבו ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה יוצא אחריו,אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם כשאתם מגיעים למכרות אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידיהם של צ'רמנדר ואזלף יש קלפים,אתה מבין שאזלף לא ניסה לפגוע בצ'רמנדר שלך אלא רק רצה לשחק איתה,אתה רואה שצ'רמנדר קמה ומסתתרת מאחורי אזלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1054934][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שרד איי מתגונן בעזרת העין שלו,הוא צועק:"בסדר,בסדר אני אשחרר את הווינגל הזה רק אל תחסלו אותי אני מבקש!" אתה רואה שג'ון אומר לך:"אל תעזוב אותו,האיש הזה הוא גנב!" לעומת זאת שלי צועקת:"אל תהרוג אותו,בבקשה ממך!",עכשיו אתה נמצא בדילמה,למי תקשיב לשלי או לג'ון?[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"שלי לגנבים אין חיים אז צריכים להרוג אותו."אומר לשלי ואז אגיד ללטיאוס:"תחסל את האיש בקרן אור!"
-
[QUOTE=טום רידל;1054944][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידיהם של צ'רמנדר ואזלף יש קלפים,אתה מבין שאזלף לא ניסה לפגוע בצ'רמנדר שלך אלא רק רצה לשחק איתה,אתה רואה שצ'רמנדר קמה ומסתתרת מאחורי אזלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אשפיל את מבטי ממבוכה ואומר ,''אזלף אני מצטער חשבתי שזה כמו בציור ממקודם וחשבתי שאתה עומד לתקוף אותה'',אומר לאזלף ואפנה לצ'ארמנדר שם יד על השריטה מתחת לעין,
''צ'ארמנדר אני מצטער על הכל רק רציתי לקחת אותך למרכז פוקימונים ופתאום ברחת לי אני מצטער על החוסר רגישות שלי ואם לא תרצי לבוא איתי אני מבין את זה לגמרי'',אומר לה משפיל את מבטי למטה וכמעט בוכה.
-
[QUOTE=טום רידל;1054894][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מחזירה את מגמר לפוכדור שלו ואומרת לך:"למה לעשות את זה,במילא האלקיד השני ברח" אתה רואה שבאמת סניבי נלחם נגד אלקיד אחד אבל האלקיד השני נטש את חברו,אתה רואה את סניבי משתמש בנגיחה אבל אלקיד משתמש באגרוף חשמל ומחטיא.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יופי אנו מתקרבים לניצחון ! צעקה מהר ! עד שהוא יתרגז ואז חבטה ! " ואז אזרוק עליו פוכדור..
-
[QUOTE=טום רידל;1054944][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מחזיק את הפוכדור של זורארק ואומר לך:"כן,קדימה לעיר אורבורג" הוא שם את התיק שלו על גבו ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה יוצא אחריו,אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם כשאתם מגיעים למכרות אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"יופי אנחנו קרובים לעיר אורבוג אחרי המכרה הזה אנחנו נראה את העיר אורבוג.אבל אני רוצה לחפש חפצים במכרה הזה.אז חכה לי כמה דקות". אנימוציא את טדיאורסה ואומר לו,תשתמש ציפורן ברזל על האבנים עד שתמצא משו"