-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מודיע שאתה מוכן להתחיל את האתגרים.שינקס שמח שאתה בוחר להשתמש בו בקרב האגדי הזה .הקול ברמקול אומר לך " יופי שאתה מוכן.אז האתגר הראשון שלך הוא פשוט.עליך רק להביס פוקימון כולשהו ואתה עובר את האתגר הראשון שלך.אתה נלחם מול מגנטון.אז שהיה לך בהצלחה רבה נגד מגנטון " .מולך נפער חור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] שעליך להביס בקרב[/COLOR][/B].
[/QUOTE]
"אוקיי.." אאשר לו את הקרב 'מתקפות חשמל לא עובדות על סוג אבןן..' אבין ואומר "סטיליקס,אתה בקרב!"
אחכה שיבוא לזירה ואז אומר "חפירה! ואז.... זנב ברזל!" [/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אוניקס מיד משתמש בחפירה כדי להתחמק מהנשיכה של טראפינץ'.הוא חופר בור ונכנס אליו.כך אוניקס מתחמק מן הנשיכה של טראפינץ'. אוניקס יוצא מהבור שלו ומיד תוקף בזנב ברזל את טראפינץ'. הזנב שלו הופך ללבן.טראפינץ' מנסה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת.טראפינץ' מתאושש מהפגיעה ומיד שולח פצצת בוץ אל אוניקס.[/quote]
"תשתמש ביכולת הפירוק שלך אוניקס!מהר!" אומר לאוניקס.
-
[quote=Woodpecker;1132168]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ככה זה קרבות גמר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]----------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפרט שוב משתמש בתופת על בישארפ.התופת פוגעת בשיראפ וממיסה את ציפורן הברזל שלו.ציפורן הברזל שלו הופכת לנוזלית.התופת מתחילה להשפיע על בישארפ קשה מאוד ועושה לו נזק קשה.למפרט משתמש בטורנדו האש שלו כדי לגמור את בישארפ.בישארפ לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של למפרט ונפגע קשה.לאחר כמה שניות בישארפ מתעלף. השופט מכריז " המנצח הוא קודאק "[/COLOR][/B]
[/quote]
"יפה למפנט!" אומר לו בשמחה.
"מה הפרס שלי?" אשאל.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה גאה מאוד בלמפרט שהצליח לנצח את בישארפ .אבי מחזיר את בישארפ לקלף התפיסהה שלו ויורד מאוכזב מהזירה.ה השופט אומר " קבילת זוראה משלך.זוראה כבר נמצא אצלך בקלף התפיסה שלך. גם קיבלת 200 $ על הניצחון בקרב.טוב להתראות לך וכל הכבוד לך על הניצחון.אתה יורד מהזירה ביחד עם למפרט ואלריק אומר לך " כול הכבוד קודאק ניצחת בתחרות הזאת וזכית בזוראה משלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס במהירות משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו למס' אבנים.פצצת הבוץ לא פוגעת באוניקס מכיון שהוא לא שלם.לאחר מכן אוניקס מעיף את האבנים שמרכיבות אותו לעבר טראפינץ'.הרבה אבנים עפות לעבר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה להתחמק מהם אך הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אוניקס חוזר למצבו הרגיל .אילנה אומרת לטראפינץ' " תשמש בהתקפה מהירה" טראפינץ' תוקף בהתקפה מהירה את אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחליט להשתמש בסטליקיס שילחם נגד מגנטון.אתה מוציא את סטיליקיס מוץ לקלף התפיסה שלו.סטיליקס יוצא שמח מהקלף שלו ונכנס מיד לזירת הקרב.סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אל הבור שחפר.בבור הוא זז לעבר מיקומו של מגנטון.הוא יוצא מהבור ומיד משתמש בזנב ברזל על מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל שלו ונפגע קצת.מגנטון תוקף בכדור ג'ירו את סטיליקיס.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אוניקס במהירות משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו למס' אבנים.פצצת הבוץ לא פוגעת באוניקס מכיון שהוא לא שלם.לאחר מכן אוניקס מעיף את האבנים שמרכיבות אותו לעבר טראפינץ'.הרבה אבנים עפות לעבר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה להתחמק מהם אך הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אוניקס חוזר למצבו הרגיל .אילנה אומרת לטראפינץ' " תשמש בהתקפה מהירה" טראפינץ' תוקף בהתקפה מהירה את אוניקס.[/quote]
"תתקוף אותו בנזנב ברזל במהירות אוניקס!" אומר לאוניקס בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote]ג'ון
נאזליף משתמש בקליע זרעים על הטויסטר של מילוטיק.הטויסטר והקליע הזרעים נפגשים אחד בשני ומתנגשים האחר השני.הם חזקים מאוד ומבטלים את השני.לאחר מכן נאזליף תוקף את מילוטיק בדופק אפל.הוא שולח דופק אפל לעבר החור של מילוטיק כדי לפגוע בו.באגם הדופק האפל זז במהירות לעבר מילוטיק.מילוטיק לא מצליח להתחמק מדופק אפל ונפגע די קשה אך ממשיך להילחם.מילוטיק שוחה לעבר הקרח תוך כדי שימוש בזנב אקוה.[/quote]
"נאזליף תשלח עלי תער לעבר הזנב שלו ואז קליע זרעים לעבר ראשו היפה!" אפקוד על נאזליף בקשיחות.
-
[quote=Woodpecker;1132689][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה גאה מאוד בלמפרט שהצליח לנצח את בישארפ .אבי מחזיר את בישארפ לקלף התפיסהה שלו ויורד מאוכזב מהזירה.ה השופט אומר " קבילת זוראה משלך.זוראה כבר נמצא אצלך בקלף התפיסה שלך. גם קיבלת 200 $ על הניצחון בקרב.טוב להתראות לך וכל הכבוד לך על הניצחון.אתה יורד מהזירה ביחד עם למפרט ואלריק אומר לך " כול הכבוד קודאק ניצחת בתחרות הזאת וזכית בזוראה משלך."[/COLOR][/B]
[/quote]
אוציא את למפנט מקלף התפיסה שלו ואומר "ברכותי,סופסוף יש לך מאמן,אני המאמן החדש שלך!"
-
[QUOTE=Woodpecker;1132689][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחליט להשתמש בסטליקיס שילחם נגד מגנטון.אתה מוציא את סטיליקיס מוץ לקלף התפיסה שלו.סטיליקס יוצא שמח מהקלף שלו ונכנס מיד לזירת הקרב.סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אל הבור שחפר.בבור הוא זז לעבר מיקומו של מגנטון.הוא יוצא מהבור ומיד משתמש בזנב ברזל על מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל שלו ונפגע קצת.מגנטון תוקף בכדור ג'ירו את סטיליקיס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטיליקס!" אקרא לו בקול "תשתמש בקשיחות כדי להגן! ואז תשלח לעברו צווחה כדי שיתבלבל מעט,ואז תקוף אותו בזנב ברזל" אומר לו ואחכה שיבצע את המהלך..
-
[quote=Woodpecker;1132624][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחזיר את סטיליקיס לקלף התפיסה שלך.ביחד עם טוטודיל אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לעוד חדר שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס גם הפעם פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון היריב בעזרת היכולת של הפוקימון שלך.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא בסטיליקיס.מולך מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מאוויל נקבה.[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה טוטודייל, בוא נגמור עם זה מהר" אני אומר לו.
"תשתמש באקדח מים בתור התחלה" אני מוסיף ומצביע עליה.
"אם היא תוקפת תשתמש בפרצוף מפחיד, תמוק ונשיכה" אני לוחש לו אחר כך.
-
[QUOTE=Woodpecker;1132624][B][COLOR="Red"]דארן
אתה חושב לעצמך שמתקפות אש ואדמה עשויות לפגוע בטי אר.צ'ארמיליון מקשיב לך ומיד תוקף בלהביור חזק מאוד את טי אר.אוניקס מקשיב לך ומשתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.הוא יוצא מהבור ותוקף את טי אר.טי אר זז במהירות שאתה אפילו לא רואה שהוא בכלל התחמק.הלהביור לא פוגע בטי אר ואניקס לא פוגע בטי ארטי אר אומר לך " תצטרך להיות מהיר בשביל להרוג אותי.קרן אש ". מן האגרוף שלו הוא יורה קרן אש לעבר אוניקס.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
רגע אני נלחם נגד טיר אר או אגרון?
---
"תתחמק אוניקס!" אני קורא במהירות ובבהלה, 'הוא חזק מאוד...' אני חושב לעצמי בחשש.
"קדימה אוניקס, תשתמש ביכולת הפירוק שלך, ותשליך אבנים בכל הכוח לעבר טי אר!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר טי אר, "צ'ארמיליון תן לו זעם דרקון!"
-
[B][COLOR="Red"]דארן
טי אר
-------------------------
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן האש שטי אר יורה לעברו. לאחר מככן אאוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו למס' אבנים.את האבנים שהוא פירק מגופו הוא מעיף אותם לעבר טי אר.אבנים עפות במהירות רבה טי אר לא מצליח להתחמק מהם והם פוגעים בו קשה.האבנים גורמים לו לדימום מהאף.צ'ארמיליון תוקף בזעם דרקון את טי אר.טי אר מצליף בזעם הדרקון עם זנבו ומחסל את זזעם הדרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל נכנס לזירת הקרב.טוטודיל תוקף באקדח מים עוצמתי את מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק אך היא לא מצליחה ונפגעת מאקדח המים של טוטודיל.מאוויל משתמשת בנשיכה אך טוטודיל במהירות משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף מפחיד פוגע בו וגורם לה להיות איטית מאוד.טוטודיל רץ לעברה ומשתמש עליה בנשיכה.הנשיכה פוגעת בה קצת. לאחר מכן מאוויל משתמשת בקרן קרח.היא יורה קרן קרח אל טוטודיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בו אך הנזק קטן.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בצווחה את מגנטון.הצווחה משפיעה מאוד על מגנטון.הוא מתחיל לרעוד מהצווחה.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בזנב ברזל את מגנטון.מגנטון מנסה להתחמק אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד מזנב הברזל.מגנטון מתאושש מהפגיעה ומיד משתמש בגל הלם.הוא שולח גל הלם אל סטיליקיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
קודאק
אתה מוציא את זוראה שקיבלת מתוך קלף התפיסה שלך.מתוך קלף התפיסה שלך יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG] זוראה קטן וחמוד.זוראה רואה אותך ואת אלריק והוא מיד מתחיל להיפחד מכם.הוא רץ במהירות אל רגליך ומסתתר מאחרויהם.אתה לא מבין ממה זוראה מפחד .אלריק אומר לך " כנראה הזוראה הזה לא מזמן בקע מביצה אז הוא לא רגיל לראות אנשים.טוב אז אנחנו משיכים במסע שלנ? אין פה עוד מה לעשות בכפר המשעמם הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף שולח עלי טער לחעבר זנב האקוה של מילוטיק. עלי הטער פוגעים בזנב האקוה של מילטיק.כשהמתקפות פוגעות בשני נוצר פיצוץ חזק. מהדף של הפיצוץ נפגעים נאזליף ומילוטיק.לאחר שמילוטיק עוד מתאווש מהפגיעה נאזליף יורה לעבר ראשו היפה של מילוטיק קליע זרעים.מלא זרעים יוצאים מהפה של נאזליף אל מילוטיק.מילוטיק לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע קשה.לאחר כמה שניות אתה רואה שמילוטיק צף על פני המים. השופט מכריז " המנצח הוא ג'ון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש בזנב ברזל.הוא תוקף במהירות הכי מהירה שהוא יכול את טראפינץ'.טראפינץ' לא עד כדי כך מהיר והוא לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס.זנב הברזל של אוניקס פוגע בו קשה עד שגורם לו לעלפון. אילנה מחזירה את טראפינץ' לקלף שלה ויורד מהזירה. השופט אומר" המנצח הוא סטיב.הקרב הבא הוא סטיב נגד קלי" .אתה רואה שקלי עולה לזירה. השופט אומר " הקרבות הם היו עכשיו 2על 2 ביחדים.השאר הם אותם חוקים תחילו ". קלי מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/33.png[/IMG] נידורינו[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1132624]
[B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט להשתמש באיווי בקרב שלך נגד ג'יראצ'י.איווי שמח שאתה בוחר בו להילחם מול ג'יראצ'.איווי נכנס לזירת הקרב ומיד תוקף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ומיד שולח אותה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מיד מתחמק מימנה בקלות. ג'יראצ'י אומר " אגרוף רעם " .הוא שולח אגרוף רעם לאיווי. אתה סורק את ג'יראצ'י בפוקידע כדי לדעת מה המתקפות שלו. הפוקידע אומר " ג'יראצ'י יודע : אגרוף רע, קרן על חושית,בילבול ,הגנת ברזל, ראש ברזל ואגרוף אש "[/COLOR][/B][/quote]
'כשהוא ישתמש בקרן על חושית אני אשתמש ביכולת של איווי ללמוד אותה' אחשוב לעצמי.
"איווי אל תתן לו לתקוף אותך באגרוף רעם!" אורה לו "תשתמש בסופת חול שוב!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מתכנן על איך איוי ילמד קרן על חושית מג'יראצ'י הזה.איווי משתמש בסופת חול על אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.סופת החול חוסמת את אגרוף הרעם מלפגוע באיווי שלך.סופת החול מסיבה את אגרוף הרעם ונעה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משמש באגרוף אש על סופת החול.אגרוף האש מביס את סופת החול. ג'יראצ'י אומר " מהלך יפה.אגרוף אש ". האגרוף שלו עולה באש.ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1132168][B][COLOR=#ff0000]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה מנסה להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח.זוראה נפגע מן אגרוף הברק אך למזלו לא חוטף שיתוק.לאחר מכן זוראה משתמש במתקפת שריטה על ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהשריטה של זוראה.לאחר מכן זוראה משתמש בכדורי צל כפולים על ג'יראצ'י. שני כדורי צל עפים לעבר ג'יראצ'י.ג'ירצ'י לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף ברק את זוראה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא: "זורא תתחמק במהירות מהאגרוף הברק שלו ואז תשתמש בכדור צל כפול הכי חזק שלך ואז תשתמש ביכולת המיוחדת שלך, אשליה בכל הכוח" ואז אני מחכה לראות מה יקרה אחר כך.
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש בזנב ברזל.הוא תוקף במהירות הכי מהירה שהוא יכול את טראפינץ'.טראפינץ' לא עד כדי כך מהיר והוא לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס.זנב הברזל של אוניקס פוגע בו קשה עד שגורם לו לעלפון. אילנה מחזירה את טראפינץ' לקלף שלה ויורד מהזירה. השופט אומר" המנצח הוא סטיב.הקרב הבא הוא סטיב נגד קלי" .אתה רואה שקלי עולה לזירה. השופט אומר " הקרבות הם היו עכשיו 2על 2 ביחדים.השאר הם אותם חוקים תחילו ". קלי מוציא לקרב נידורינו[/quote]
"אוקיי אוניקס, תשאר בקרב!" אומר לאוניקס "עכשיו, תשתמש ביכולת הפירוק שלך על הנידורינו!" בביטחון ואחר כך אבדוק את הנידורינו היריב בפוקידע.
-
[quote=Woodpecker;1133016][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתכנן על איך איוי ילמד קרן על חושית מג'יראצ'י הזה.איווי משתמש בסופת חול על אגרוף הרעם של ג'יראצ'י.סופת החול חוסמת את אגרוף הרעם מלפגוע באיווי שלך.סופת החול מסיבה את אגרוף הרעם ונעה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משמש באגרוף אש על סופת החול.אגרוף האש מביס את סופת החול. ג'יראצ'י אומר " מהלך יפה.אגרוף אש ". האגרוף שלו עולה באש.ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"איווי תתקוף במכת חול על העיניים שלו!" אורה לו "תשתמש בכדור צל כשג'יראצ'י מנסה להוציא את החול מהעיניים!"
-
[quote=Woodpecker;1132989][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל נכנס לזירת הקרב.טוטודיל תוקף באקדח מים עוצמתי את מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק אך היא לא מצליחה ונפגעת מאקדח המים של טוטודיל.מאוויל משתמשת בנשיכה אך טוטודיל במהירות משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף מפחיד פוגע בו וגורם לה להיות איטית מאוד.טוטודיל רץ לעברה ומשתמש עליה בנשיכה.הנשיכה פוגעת בה קצת. לאחר מכן מאוויל משתמשת בקרן קרח.היא יורה קרן קרח אל טוטודיל.[/COLOR][/B][/quote]
"תגיב לקרן הקרח עם קרן משלך, קרן מים!" אני קורא בנחישות.
"אחר כך תשתמש שוב באקדח מים עליה" אני אומר לו.
-
[quote]ג'ון
נאזליף שולח עלי טער לחעבר זנב האקוה של מילוטיק. עלי הטער פוגעים בזנב האקוה של מילטיק.כשהמתקפות פוגעות בשני נוצר פיצוץ חזק. מהדף של הפיצוץ נפגעים נאזליף ומילוטיק.לאחר שמילוטיק עוד מתאווש מהפגיעה נאזליף יורה לעבר ראשו היפה של מילוטיק קליע זרעים.מלא זרעים יוצאים מהפה של נאזליף אל מילוטיק.מילוטיק לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע קשה.לאחר כמה שניות אתה רואה שמילוטיק צף על פני המים. השופט מכריז " המנצח הוא ג'ון"[/quote]
"כול הכבוד נאזליף!" אומר לנאזליף בעידוד ואז אחכה לזוראה שאני אמור לקבל בגלל שניצחתי בקרב הזה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף שמח מאד שהוא ניצח בקרב ובזכותו ניצחת בתחרות הזאת.השופט אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לגבור על כול התחרים שלך וניצחת.טוב זוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך.אם תרצה לראות אותו רק תוציא אותו מהקלף.אתה מקבל גם 200$ על הזזכיה בתחרות הזאת " .אתה יורד עם נאזליף ופרוסאס מהזירה .קרל אומר אומר לך " היתת גדול כול הכבוד על הניצחון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל משתמש ביכולת שלו.הוא משתמש בקרן המים כמתקפת נגד קרן הקרח של מאוויל.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טטוטדיל.היא מתנגשת בקרן הקרח של מאוויל.קרן המים מביסה את קרן הקרח של מאוויל.קרן המים פוגעת קשה מאוד במאוויל.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי על מאוויל.מאוויל זזה ומצליחה להתחמק מאקדח המים.מאוויל רצה לעבר טוטודיל בנשיכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש במכת חול על עינו של ג'ייראצ'י.הוא מעיף חול אל ג'יראצ'י.החול נכנס לעינו של ג'יראצ'י.זה גורם לו לעיורן והוא מפסס את איוי מלפגוע בו עם אגרוף אש.איווי מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע מימנו קצת.לאחר מכן ג'יראצ'י מצליח להוציא את החול מעינו ואומר לך " איווי יריב קרשה. קרן על חושית " .ג'יראצ'י שולח קרן על חושית על איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה זז במהירות והוא מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם שג'יראצ'י שולח לעברו.לאחר מכן זוראה תוקף בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.שני כדורי צל עפים הישר אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהם.הוא מצליח להתחמק מאחד ומהם ומהשני הוא נפגע די קשה.לאחר מכן וראה משתמש ביכולת שלו אשליה.זוראה משנה טת צורתו לג'יראצ'י.אתה רואה שני ג'יראצ'י נמצאים בזירה.ג'יראצ'י לא מבין מה קורה פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס גם בקרב הזה בתור הפוימון הראשון שלך.אתה מיד מורה לאוניקס להשתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא משתמש בפירוק.אוניקס מפרק את גופו לאבנים ואז מעיף אותם לעבר נידורינו.נירוינו מנסה להתחמק מן האבנים אך הוא לא מצליח ונהפגע קשה.אתה בודק את נידורינו בפוקידע " יכולת המיוחדת שלו שריון רעל השריון מגן עליו מפני התקפות לכמה דקות ". נידורינו משתמש בקרן רעל[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש במכת חול על עינו של ג'ייראצ'י.הוא מעיף חול אל ג'יראצ'י.החול נכנס לעינו של ג'יראצ'י.זה גורם לו לעיורן והוא מפסס את איוי מלפגוע בו עם אגרוף אש.איווי מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע מימנו קצת.לאחר מכן ג'יראצ'י מצליח להוציא את החול מעינו ואומר לך " איווי יריב קרשה. קרן על חושית " .ג'יראצ'י שולח קרן על חושית על איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בכדור צל במתקפת נגד!" אורה לאיווי "על חושי לא פועל על אופל!"
-
[quote]ג'ון
נאזליף שמח מאד שהוא ניצח בקרב ובזכותו ניצחת בתחרות הזאת.השופט אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לגבור על כול התחרים שלך וניצחת.טוב זוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך.אם תרצה לראות אותו רק תוציא אותו מהקלף.אתה מקבל גם 200$ על הזזכיה בתחרות הזאת " .אתה יורד עם נאזליף ופרוסאס מהזירה .קרל אומר אומר לך " היתת גדול כול הכבוד על הניצחון"[/quote]
"תודה קרל!" אומר לקרל, אחזיר את נאזליף לקלף ואז אוציא את זוראה החוצה כדי לראות איך הוא.
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל משתמש ביכולת שלו.הוא משתמש בקרן המים כמתקפת נגד קרן הקרח של מאוויל.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טטוטדיל.היא מתנגשת בקרן הקרח של מאוויל.קרן המים מביסה את קרן הקרח של מאוויל.קרן המים פוגעת קשה מאוד במאוויל.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי על מאוויל.מאוויל זזה ומצליחה להתחמק מאקדח המים.מאוויל רצה לעבר טוטודיל בנשיכה.[/COLOR][/B][/quote]
"תחזיר לה בנשיכה גם" אני אומר ומצביע עליה.
"עכשיו! קרן מים! גמור אותה!" אני קורא.
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס גם בקרב הזה בתור הפוימון הראשון שלך.אתה מיד מורה לאוניקס להשתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא משתמש בפירוק.אוניקס מפרק את גופו לאבנים ואז מעיף אותם לעבר נידורינו.נירוינו מנסה להתחמק מן האבנים אך הוא לא מצליח ונהפגע קשה.אתה בודק את נידורינו בפוקידע " יכולת המיוחדת שלו שריון רעל השריון מגן עליו מפני התקפות לכמה דקות ". נידורינו משתמש בקרן רעל[/quote]
"אוניקס-תתחמק ותשתמש בזנב ברזל!" אומר לאוניקס.
-
[QUOTE=Woodpecker;1132989][B][COLOR="Red"]דארן
טי אר
-------------------------
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן האש שטי אר יורה לעברו. לאחר מככן אאוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו למס' אבנים.את האבנים שהוא פירק מגופו הוא מעיף אותם לעבר טי אר.אבנים עפות במהירות רבה טי אר לא מצליח להתחמק מהם והם פוגעים בו קשה.האבנים גורמים לו לדימום מהאף.צ'ארמיליון תוקף בזעם דרקון את טי אר.טי אר מצליף בזעם הדרקון עם זנבו ומחסל את זזעם הדרקון[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'הוא באמת חזק...' אני חושב לעצמי בחשש, אך לא מתייאש, "צ'ארמיליון תן לו להביור חזק!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר טי אר, "אוניקס תן לו זנב ברזל בכל הכוח! קדימה חסלו אותו!" אני צועק בתקווה.
-
[quote=Woodpecker;1132989]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את זוראה שקיבלת מתוך קלף התפיסה שלך.מתוך קלף התפיסה שלך יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG] זוראה קטן וחמוד.זוראה רואה אותך ואת אלריק והוא מיד מתחיל להיפחד מכם.הוא רץ במהירות אל רגליך ומסתתר מאחרויהם.אתה לא מבין ממה זוראה מפחד .אלריק אומר לך " כנראה הזוראה הזה לא מזמן בקע מביצה אז הוא לא רגיל לראות אנשים.טוב אז אנחנו משיכים במסע שלנ? אין פה עוד מה לעשות בכפר המשעמם הזה[/COLOR][/B]
/quote]
"בוא זורואה" אומר ואחזיק אותו.
אחרי זה אמשיך ללכת איתו ועם אלריק לכפר הבא.
-
[quote=Woodpecker;1133315][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה זז במהירות והוא מצליח להתחמק מן אגרוף הרעם שג'יראצ'י שולח לעברו.לאחר מכן זוראה תוקף בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.שני כדורי צל עפים הישר אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהם.הוא מצליח להתחמק מאחד ומהם ומהשני הוא נפגע די קשה.לאחר מכן וראה משתמש ביכולת שלו אשליה.זוראה משנה טת צורתו לג'יראצ'י.אתה רואה שני ג'יראצ'י נמצאים בזירה.ג'יראצ'י לא מבין מה קורה פה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא שלי: "כל הכבוד זורא, עכשיו אם אתה לוקח גם את המתקפות שלו, תשתמש באגרוף אש הכי חזק שלך ואז בקרן על הכי חזק שלך" ואז אני מחכה למהלך הזה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את ג'יראצ'י. ג'יראצ'י גם הוא מחליט לתתקוף את זוראה באגרוף האש. שני אגרופי האש מתנגשים אחד בשני וכול פוקימון נפגע קצת מהתנגשות בין אגרופי האש.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י משתמש בקרן על ג'יראצ'י. הוא יורה קרן על הרסנית לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י איננו מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשה מאוד. ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית את זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה ניגש אל זוראה ומחזיק אותו בידך כדי שלא יפחד. אלריק אתה ללמפרט וזוראה מתחילים ללכת לכיעון היציאה מן הכפר. כעבור מס' דקות אתם יוצאים מן הכפר הזה ומשיכים הלאה.לאחר מס' דקות של הליכה מערה מופיעה אליכם. אתם נכנסים למערה ללא חשש.לפתע אתה שם לב שאלריק למפרט וזוראה נעלמו במערה. מולך מופיעה אמא שלך. אמא שלך אומרת לך " קודאק מזמן לא התראינו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
למרות שאתה רואה עד כמה חזק טי אר אתה לא מתיאש וממשיך להילחם.צ'ארמיליון תוקף בלהביור את טי אר.טי אר לא מתחמק וסופג בגופו את הלהביור.נראה שהלהביור בקושי מזיז לו. לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את טי אר.טי אר מתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. טי אר אומר לך " טוב ילד תשמע כדי לך להתחזק אם תרצה להביס אותי בעתיד.ככה לעולם לא תביס אותי.אנחנו עוד נתראה " .טי אר נעלם ואתה לא רואה אותו כבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס מתפתל בזירה ומצליח להתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס עובר לתקוף בזנב ברזל.הזנב שלו הופך כולו ללבן .הוא משתמש בזנב ברזזל על נידורינו.נידורינו מנסה להתחמק אך הוא לא מספיקק מהיר.הוא סופג מכה קשה מן זנב הברזל של אוניקס. קליי אומר " נידורינו תשמש בציפורן צל על אוניקס". נידורינו רץ במתקפת ציפורן צל לעבר אוניקס כדי לפגוע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל רץ לעבר מאוויל וגם הוא משתמש בנשיכה.שני הנשיכות משתלבות זה בזו ושני הפוקימונים נפגעים מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא שוב משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה מאוד יוצאת מן הפה של טוטודיל הישר למאוויל.מאאויל לא מצליחה להתחמק מן קרן המים ונפגעת מימנה קשה.קרן המים מצליחה להוציא את מאוויל מן הזירה וכך אתה מנצח בקרב. קול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס בדלת האדומה " .מול נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחזיר את נאזליף לקלף התפיסה שלך ואז מתוך קלף התפיסה שלך אתה מוציא את זוראה שקיבלת מן התחרות. מתוך קלף התפיסה שלך יוצא לו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG] זוראה קטן וחמוד.לאחר שזוראה רואה אותך ואת קרל הוא נתקף בהתקף חרדה והוא מתחיל לפחד מכם. קרל אומר לך " כנראה שזוראה רק נולד מביצה אז קצת מפחד מבני אדם ". פרולסאס ניגשת אל זוראה ומסבירה לו כול מיני דברים שאתם לא מבינים.לאחר זאת זוראה כבר לא מפחד ממך ומקרל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל כמתקפת נגד קרן העל חושית.מכיון שמתקפת חושך לא פועלת על על חושי.איווי מקשיב לך והוא מיד משתמש בכדור צל.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הצל לעבר קרן העל חושית.כדור הצל חוסם את קרן העל חושית מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות כדור הצל וקרן העל חושית נעלמים מהזירה.לאחר מכן ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1133722][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל רץ לעבר מאוויל וגם הוא משתמש בנשיכה.שני הנשיכות משתלבות זה בזו ושני הפוקימונים נפגעים מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא שוב משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה מאוד יוצאת מן הפה של טוטודיל הישר למאוויל.מאאויל לא מצליחה להתחמק מן קרן המים ונפגעת מימנה קשה.קרן המים מצליחה להוציא את מאוויל מן הזירה וכך אתה מנצח בקרב. קול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס בדלת האדומה " .מול נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B][/quote]
"יופי טוטודייל, בוא נמשיך" אני אומר והולך לחדר הבא.
'האגדי עכשיו, מעניין אם הוא קשה' אני חושב.
-
[QUOTE=Woodpecker;1133722][[B][COLOR="Red"]דארן
למרות שאתה רואה עד כמה חזק טי אר אתה לא מתיאש וממשיך להילחם.צ'ארמיליון תוקף בלהביור את טי אר.טי אר לא מתחמק וסופג בגופו את הלהביור.נראה שהלהביור בקושי מזיז לו. לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את טי אר.טי אר מתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. טי אר אומר לך " טוב ילד תשמע כדי לך להתחזק אם תרצה להביס אותי בעתיד.ככה לעולם לא תביס אותי.אנחנו עוד נתראה " .טי אר נעלם ואתה לא רואה אותו כבר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"פחדן..." אני ממלמל בכעס ואז אני משתמש בפוקידע כדי לרפא את אוניקס ואת צ'ארמיליון.
לאחר מכן, אני מחזיר את אוניקס אל קלף התפיסה, ואז אני מתחיל לחזור על עקבותיי, בניסיון לצאת מהמקום הזה ולחזור את העיר.
-
[quote]ג'ון
אתה מחזיר את נאזליף לקלף התפיסה שלך ואז מתוך קלף התפיסה שלך אתה מוציא את זוראה שקיבלת מן התחרות. מתוך קלף התפיסה שלך יוצא לו זוראה קטן וחמוד.לאחר שזוראה רואה אותך ואת קרל הוא נתקף בהתקף חרדה והוא מתחיל לפחד מכם. קרל אומר לך " כנראה שזוראה רק נולד מביצה אז קצת מפחד מבני אדם ". פרולסאס ניגשת אל זוראה ומסבירה לו כול מיני דברים שאתם לא מבינים.לאחר זאת זוראה כבר לא מפחד ממך ומקרל.[/quote]
"תודה פרוסלאס..." אומר לפרוסלאס ואז אגש לזוראה, "אני המאמן שלך, אני מקווה שנעשה חיים!" אומר לו ואז אמשיך במסע אחר חיפוש אבן עלה עם זוראה ועם פרוסלאס.
-
[quote]סטיב
אוניקס מתפתל בזירה ומצליח להתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס עובר לתקוף בזנב ברזל.הזנב שלו הופך כולו ללבן .הוא משתמש בזנב ברזזל על נידורינו.נידורינו מנסה להתחמק אך הוא לא מספיקק מהיר.הוא סופג מכה קשה מן זנב הברזל של אוניקס. קליי אומר " נידורינו תשמש בציפורן צל על אוניקס". נידורינו רץ במתקפת ציפורן צל לעבר אוניקס כדי לפגוע בו.[/quote]
"תשתמש ביכולת הפירוק שלך כדי לעצור אותו ולאחר מכן תשתמש בזנב ברזל אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון.
-
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
סטיליקיס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בו אך הנזק קטן.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בצווחה את מגנטון.הצווחה משפיעה מאוד על מגנטון.הוא מתחיל לרעוד מהצווחה.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בזנב ברזל את מגנטון.מגנטון מנסה להתחמק אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד מזנב הברזל.מגנטון מתאושש מהפגיעה ומיד משתמש בגל הלם.הוא שולח גל הלם אל סטיליקיס.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מעולה סטיליקס!" אשמח ואראה את גל ההלם המתקרב "תתחמק בעזרת חפירה,ואז תשתמש עליו שוב בצווחה!"
[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1133722]
[B][COLOR=green]אתה ניגש אל זוראה ומחזיק אותו בידך כדי שלא יפחד. אלריק אתה ללמפרט וזוראה מתחילים ללכת לכיעון היציאה מן הכפר. כעבור מס' דקות אתם יוצאים מן הכפר הזה ומשיכים הלאה.לאחר מס' דקות של הליכה מערה מופיעה אליכם. אתם נכנסים למערה ללא חשש.לפתע אתה שם לב שאלריק למפרט וזוראה נעלמו במערה. מולך מופיעה אמא שלך. אמא שלך אומרת לך " קודאק מזמן לא התראינו "[/COLOR][/B]
[/quote]
"איך זורואה נעלם אם הוא היה בידיי?
~~
"אמא?" אשאל בההלה ואחשוב 'מה היא עושה כאן?'.
"מה את עושה כאן?!" אשאל אותה בהתרגשות.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
תבין בהמשך
---------------------------------------------------------
אתה די מתרגש שאימך הצליחה לשרוד כמוך ואתה פוגש אותה פה מול עינך. אמא שלך אומרת לך " סתם רציתי לראות את הבן שלי שאני הכי אוהבת בעולם הזה. לאחר שעזבת לעולם החדש הצלחתי לשרוד מהברק ולא נהרגתי.אאז נכנסתי לשער מימדי והגעתי לעולם הזה. פגשתי את קוא שאמר לי שאתה פה ואז התחלתי לעקוב אחריך עד לפה".לאחר כמה שניות אימך גם היא נעלמת בחושך המוחלט הזה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס משתמש בחפירה והוא חופר לעצמו בור ונכנס אליו. גל הלם מפספס את סטיליקיס בשניות ספורות בלבד.לאחר מכן סטיליקיס יוצא מהבור שלו.לאחר שהוא יוצא מהבור שלו הוא משתמש בצווחחה קטלנית על מנגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מהצווחה. הצווחה כמעט שוברת את עורו. מגנטון מתאווש מהפגיעה של הצווחה של סטיליקיס.לאחר מכן מגנטון שוב משתמש במתקפת בכדור ג'ירו על סטיליקיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מודה לפרולסאס על העזרה שהיא עזזרה לך.לאחר מכן אתה מכיר את עצמך בפני זוראה.זוראה שמח מאוד להכיר אותך והוא מעלה חיוך על פניו.אתה פרולסאס,זוראה וקרל מתחילים ללכת ומשיכים במסע שלך. תוך כדי הליכה אתם מחפשים אבן עלה בשביל נאזזליף.אך אתם לא מוצאים שום אבן עלה ושום חפץ אחר בדרך שאתם הולכים בה. כעבור כמה דקות של הליכה אתם מגיעים למערה.קרל אומר לך " אם תרצה להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את המערה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מתעצבן וקורא לטי אר פחדן על זה שברח מימך.אתה בערזת הפוקידע שלך מרפא את צ'ארמיליון ואת אוניקס מהפציעות שיש להם.לאחר זאת אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים ללכת לכיון היציאה.אתם מגיעים ליציאה ומשיכים ללכת על שביל האבנים.לבסוף אתם מגיעים לחור.אתם מתחילים לטפס על החור ולאחר כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתה רואה שחושך בכפר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה וטודיל נכנסים דרך הדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק ובו זירת קרב שמתפרסת לאורך כול החדר הענק הזה.לאחר כמה שניות של המתנה מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לכם " סליחה המתנה שחיכתם לי.טוב כשיו עליך להילחם נגדי אם אחד הפוקימונים שלך.מותר להשתמש ביכולת שלהם.תוכל לרפאות את הפוקימון שנלחם עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.טוב הסברתי את החוקים מקווה שהבנת אז תוציא את הפוקימון שילחם מולי."[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
סטיליקיס משתמש בחפירה והוא חופר לעצמו בור ונכנס אליו. גל הלם מפספס את סטיליקיס בשניות ספורות בלבד.לאחר מכן סטיליקיס יוצא מהבור שלו.לאחר שהוא יוצא מהבור שלו הוא משתמש בצווחחה קטלנית על מנגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מהצווחה. הצווחה כמעט שוברת את עורו. מגנטון מתאווש מהפגיעה של הצווחה של סטיליקיס.לאחר מכן מגנטון שוב משתמש במתקפת בכדור ג'ירו על סטיליקיס.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"סטיליקס תשתמש בקשיחות כדי להגן ואז רוץ לעברו,חסל אותו בזנב ברזל קטלנית!" אומר לו [/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס משתמש בקשיחות כדי להגן עליו מפני כדור הג'ירו של מגנטון. הקשיחות מעלה לסטיליקיס את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בסטיליקיס אך זה בקושי מזיז לו.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בזנב ברזל.הוא שולח את זנב הברזל שלו הישר לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של סטיליקיס ומפסיד בקרב. הקול ברמקול אומר לך" כנס בדלת האדומה ". מולך נפתחת לה דלת אדומה.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.[/quote]
"אוניקס-השתמש בצעקה כדי להסית את קרן הקרח ואחר כך תשתמש עליו בזנב ברזל, אבל תפרק שתי אבנים מגופך, בפירוק ברזל!" אומר לאוניקס.
-
[quote]ג'ון
אתה מודה לפרולסאס על העזרה שהיא עזזרה לך.לאחר מכן אתה מכיר את עצמך בפני זוראה.זוראה שמח מאוד להכיר אותך והוא מעלה חיוך על פניו.אתה פרולסאס,זוראה וקרל מתחילים ללכת ומשיכים במסע שלך. תוך כדי הליכה אתם מחפשים אבן עלה בשביל נאזזליף.אך אתם לא מוצאים שום אבן עלה ושום חפץ אחר בדרך שאתם הולכים בה. כעבור כמה דקות של הליכה אתם מגיעים למערה.קרל אומר לך " אם תרצה להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את המערה "[/quote]
"אז בוא נעבור!" אומר לקרל ואז אמשיך עם קרל במערה וגם עם פרוסלאס וזוראה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
רגע לפני שאתה נכנס למערה קרל אומר לך " ג'ון תיזהר כשתהיה במערה הזאת " .לאחר זאת ארבעתכם נכנסים למערה.אתם מתחילים ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה כבר לא רואה את קרל לידך.אתה ממשיך ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה לא רואה גם את פרולסאס ואת זוראה שלך.אתה ללא מבין מה קורה פה. לפתע מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/470.png[/IMG] ליפיון. ליפיון אומר לך "ליפי ליפי ליפי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש בצווחה.הצווחה מסיטה את קרן הקרח לכיון אחר כך שלא תפגע באוניקס.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 2 אבנים מגופו ואז משתמש במתקפת זנב ברזל2 ביחד עם 2 האבנים וזנב ברזל הוא תוקף את נידורינו. קליי אומר לנידורינו " יכולת מיחדת תפעיל שריון רעל .הילה סגולה מקיפה את נידורינו.הילה הסגולה מגנה על נידורינו מןן המתקפות של אוניקס.לאחר מכן המגן יורד וניורינו משתמש שוב בקרן רעל על אוניקס.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134072][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה וטודיל נכנסים דרך הדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק ובו זירת קרב שמתפרסת לאורך כול החדר הענק הזה.לאחר כמה שניות של המתנה מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לכם " סליחה המתנה שחיכתם לי.טוב כשיו עליך להילחם נגדי אם אחד הפוקימונים שלך.מותר להשתמש ביכולת שלהם.תוכל לרפאות את הפוקימון שנלחם עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.טוב הסברתי את החוקים מקווה שהבנת אז תוציא את הפוקימון שילחם מולי."[/COLOR][/B][/quote]
"אוקיי, אבל רק שתדע, אתה תפסיד" אני אומר לו ומוציא ליד את קלף התפיסה.
"צא ג'יאודוד, אני אומר ומוציא אותו מהקלף.
"ג'אודוד, אם הוא תוקף תשתמש בחפירה ואז תצא מאחוריו עם גלגול" אני אומר לו חלש.