-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1142749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ בחזרה לכיוון העיירה פאלט ואחרי שאתה מגיע למעבדת פרופסור אוק,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"הלכתי,אחזור בעוד רגע,פרופסור אוק" אתה מרגיש פעימות איטיות מגיעות מהתיק,אתה מוריד את התיק ורואה שהכוח שויקטיני נתן לך פועם,צ'רמנדר נוגע בכדור אך הוא נהדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ואומר כול מי שרוצה להשתתף באיוונט "חזרה בזמן" שיגיד לי,אם לא יהיו לי ארבעה משתתפים לפחות אני לא יעשה יותר איוונטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" אה מוזר לא רציתי להגיע לעיר הזאת בכלל רציתי להגיע לורידיאן בכלל " .אני אומר לצ'ארמנדאר " אני מקוה שאתה בסדר גמור ?" .אחזיר את צ'ארמנדאר לפוכדור שלו ואת הכדור לתיק ולך לי לעבר הער ורידיאן
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1142749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"לדעתי השם טוב אבל יהיה קשה מאוד להכין את הדבר הזה תוך כמה שניות,לדעתי אנחנו קודם צריכים ללכת לעיר סאנישור ואחרי זה נצטרך למצוא את רייס" גרין אומר לרד בכעס:"למה אנחנו צריכים את המעצבן הזה רייס?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את הפוקדע שלך ומכוון אותו על צ'ימצ'אר,הפוקדע אומר לך:"צ'ימצ'אר,פוקימון קוף האש,שושלת התפתחות,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואינפרנייפ,צ'ימצ'אר הגיע ממחוז סינו,כוחות האש של צ'ימצ'אר חזקים מאוד יחסית לפוקימון בצורתו הראשונה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial]אייס אומר לך:"זהו מפקדו האכזרי של צוות די,[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial],כדי לך להיזהר ממנו,תאמין לי אם תלך איתי האיש האכזרי הזה לעולם לא יצליח להשיג אותך,הוא במרדף אחרי מספר מאמנים שיש לו חשד שהם עובדים בשביל המחתרת".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכנת יהלום אומרת לך בצער:"רעידות אדמה כאלה בדרך כלל נדירות,אבל זה קורה בעיקר שפוקימון אגדי איך אני אגיד את זה בצורה נעימה,מאבד את כוחו ומתפוגג".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ בחזרה לכיוון העיירה פאלט ואחרי שאתה מגיע למעבדת פרופסור אוק,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"הלכתי,אחזור בעוד רגע,פרופסור אוק" אתה מרגיש פעימות איטיות מגיעות מהתיק,אתה מוריד את התיק ורואה שהכוח שויקטיני נתן לך פועם,צ'רמנדר נוגע בכדור אך הוא נהדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ואומר כול מי שרוצה להשתתף באיוונט "חזרה בזמן" שיגיד לי,אם לא יהיו לי ארבעה משתתפים לפחות אני לא יעשה יותר איוונטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה! נשמע מעניין האיוונט הזה..
~~~~
"מה?!" אתפלא "את אומרת שיש פוקימון אגדי שכרגע התפוגג?" אשאל בצער.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1142749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"לדעתי השם טוב אבל יהיה קשה מאוד להכין את הדבר הזה תוך כמה שניות,לדעתי אנחנו קודם צריכים ללכת לעיר סאנישור ואחרי זה נצטרך למצוא את רייס" גרין אומר לרד בכעס:"למה אנחנו צריכים את המעצבן הזה רייס?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני רוצה...
"סליחה שאני מפריע, אבל מי זה רייס?" אני שואל אותם בחשדנות, וממשיך:" ולמה צריך לשתף אותו?" אני שואל אותם בחשדנות ומחכה לתשובה.
-
[QUOTE]KaKashi
אתה פותח את הפוקדע שלך ומכוון אותו על צ'ימצ'אר,הפוקדע אומר לך:"צ'ימצ'אר,פוקימון קוף האש,שושלת התפתחות,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואינפרנייפ,צ'ימצ'אר הגיע ממחוז סינו,כוחות האש של צ'ימצ'אר חזקים מאוד יחסית לפוקימון בצורתו הראשונה".[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר, רוצה להילחם נגדי?" אשאל את הצ'ימצ'אר הפראי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]גרין מסביר לך:"רייס הוא אחד מהסוכנים היותר מתקדמים שלנו,הוא סוג של מדען שבשנים האחרונות פיתח סוג של מתקפה שאמורה להיות סוג של תחליף ל..."[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רד אומר לגרין:"אתה אומר יותר מדי,בקצרה,רייס וגרין לא מסתדרים כול כך טוב והוא לא סובל אותו,בסדר?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שוב שומע את הקול של מאנפי שאומר:"אתה לא לומד,מה אתה חושב שאני אידיוט,בסדר,על טעויות משלמים" אתה רואה פלאש מהיר ואחרי הפלאש אתה רואה שאתה באמצע אי שנראה דומם,אתה מחפש את הפוכדורים שלך אך אינך מוצא אותם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה על טוטודייל שלך,טוטודייל מתחמק בזמן והוא משתמש במתקפת אקדח מים יחד עם ניב קרח,מה שיוצר את שילוב סילון הקרח שלו שגם הוא מחטיא את מטרתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון העיר רוסטבורו,אחרי חמש דקות של ריצה אתה נופל בגלל אבן די גדולה,אתה שומע את אייס אומר לך:"כדי לך להיזהר,אתה ביער פטלבורג,יש פה פוקימוני חרק מסוכנים מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא עוצם את עיניו והופך להיות מרקורו,אתה שומע שוב את הקול המסתורי הזה שאומר:"זורא אומנם יכול לשנות את צורתו אבל את יכולות הפוקימון שעליו הוא משתנה הוא אינו מקבל,לכן ראייתו של זורא-מרקורו נשארה בדיוק כמו שהייתה עם זורא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכנת יהלום אומרת לך:"כנראה שכן,מה שבטוח שזה לא גיראטינה,פאלקיה,דיאגלה או ארסיאוס,אחרת לא היינו פה עכשיו,אתה עדיין לא מבין למה אני מתכוונת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך לכיוון העיר ורידיאן,אתה רואה את פרופסור אוק מחפש בשדות משהו,אתה מתקרב אליו ושואל אותו:"היי פרופסור,מה אתה מחפש?"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]פרופסור אוק אומר לך:"זו תהיה תשובה די מוזרה אבל,אני מחפש את ויקטיני".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלושה נרשמו לאיוונט אני צריך עוד שלושה בשביל לקיים אותו,מי רוצה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 50 יקבל פוקימון בצורת התפתחות שנייה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#003300][B][U]Druddigon man
[/U][/B][FONT=Arial]הסוכנת יהלום אומרת לך:"כנראה שכן,מה שבטוח שזה לא גיראטינה,פאלקיה,דיאגלה או ארסיאוס,אחרת לא היינו פה עכשיו,אתה עדיין לא מבין למה אני מתכוונת?".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כן, אני מבין.." אשיב לה ואחשוב בתסכול 'אני לא מאמין, כרגע מת פוקימון אגדי..'
אמשיך ללכת איתה ואשאל את סוכנת יהלום "את יודעת איזה פוקימון אגדי התפוגג?"
-
[QUOTE]Born This Way
זורא עוצם את עיניו והופך להיות מרקורו,אתה שומע שוב את הקול המסתורי הזה שאומר:"זורא אומנם יכול לשנות את צורתו אבל את יכולות הפוקימון שעליו הוא משתנה הוא אינו מקבל,לכן ראייתו של זורא-מרקורו נשארה בדיוק כמו שהייתה עם זורא".[/QUOTE]
[I]אני רוצה להירשם לאיוונט...[/I]
~~~~~~~~~~~
"אוקיי..." אמלמל לעצמי, "זוראה תנסה לחפש במערה הימינית את קרובט ואני באמצעית!" אומר לו ואז ארוץ למערה האמצעית.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1143701][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה ממשיך לכיוון העיר ורידיאן,אתה רואה את פרופסור אוק מחפש בשדות משהו,אתה מתקרב אליו ושואל אותו:"היי פרופסור,מה אתה מחפש?"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]פרופסור אוק אומר לך:"זו תהיה תשובה די מוזרה אבל,אני מחפש את ויקטיני".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלושה נרשמו לאיוונט אני צריך עוד שלושה בשביל לקיים אותו,מי רוצה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 50 יקבל פוקימון בצורת התפתחות שנייה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה
-------------------------
אני אומר לאוק " זה לא תשובה מוזרה.לפני לא מעט זמן פגשתי ויקטני אחד פצוע ומאז לא ראיתי אותו. אבלהויקטני הזה נתן לי חפץ והחפץ הז אצלי. ". אני מגיש לאוק את מה שויקטני נתן לי ואז אומר ללו" מקודם שהיתי בעיר פאלט אז החפץ הזה התחיל לפעום משהו כזה. אתה יודע מה זה עושה ?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1143701][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]גרין מסביר לך:"רייס הוא אחד מהסוכנים היותר מתקדמים שלנו,הוא סוג של מדען שבשנים האחרונות פיתח סוג של מתקפה שאמורה להיות סוג של תחליף ל..."[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רד אומר לגרין:"אתה אומר יותר מדי,בקצרה,רייס וגרין לא מסתדרים כול כך טוב והוא לא סובל אותו,בסדר?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שוב שומע את הקול של מאנפי שאומר:"אתה לא לומד,מה אתה חושב שאני אידיוט,בסדר,על טעויות משלמים" אתה רואה פלאש מהיר ואחרי הפלאש אתה רואה שאתה באמצע אי שנראה דומם,אתה מחפש את הפוכדורים שלך אך אינך מוצא אותם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה על טוטודייל שלך,טוטודייל מתחמק בזמן והוא משתמש במתקפת אקדח מים יחד עם ניב קרח,מה שיוצר את שילוב סילון הקרח שלו שגם הוא מחטיא את מטרתו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון העיר רוסטבורו,אחרי חמש דקות של ריצה אתה נופל בגלל אבן די גדולה,אתה שומע את אייס אומר לך:"כדי לך להיזהר,אתה ביער פטלבורג,יש פה פוקימוני חרק מסוכנים מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא עוצם את עיניו והופך להיות מרקורו,אתה שומע שוב את הקול המסתורי הזה שאומר:"זורא אומנם יכול לשנות את צורתו אבל את יכולות הפוקימון שעליו הוא משתנה הוא אינו מקבל,לכן ראייתו של זורא-מרקורו נשארה בדיוק כמו שהייתה עם זורא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכנת יהלום אומרת לך:"כנראה שכן,מה שבטוח שזה לא גיראטינה,פאלקיה,דיאגלה או ארסיאוס,אחרת לא היינו פה עכשיו,אתה עדיין לא מבין למה אני מתכוונת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 50 יקבל פוקימון בצורת התפתחות שנייה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי אני אוציא את באלבי זה אחת מהסביבות הטבעיות שלו"אני אומר ומוציא את באלבזור מהפוקדור" אוקי בוא נמשיך"
----------
מה זה האיונט הזה?כנראה אני אהיה מתי הוא יהיה?
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1143701][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תחליף למה?" אני שואל וכשהם עונים לי אני אומר:"ונחזור לשאלה השנייה שלי, למה חייבים לקחת אותו? כי לדעתי עדיף שיהיו מעורבים בזה מה שפחות אנשים- יותר טוב. אנחנו מספיקים עם ארבעה." אני אומר ומחכה לראות איך הם יגיבו
-
[QUOTE]KaKashi
צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה על טוטודייל שלך,טוטודייל מתחמק בזמן והוא משתמש במתקפת אקדח מים יחד עם ניב קרח,מה שיוצר את שילוב סילון הקרח שלו שגם הוא מחטיא את מטרתו.[/QUOTE]
"אוקיי טוטודייל!השתמש בניב קרח ואז בנשיכה!" אומר לטוטודייל.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140182][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]רד אומר לך:"עד כמה שידוע לנו,האגדיים הראשיים בעיקר,שלושת הציפורים,סויקון וראיקו,וכול האגדיים של אונובה,קנטו,וסינו" אתה רואה שמשהו יוצא מתוך המים,אתה רואה שזה פוקימון מים קטן מאוד שמזכיר טיפה את מאנפי,הפוקימון אומר לכם:"אני פיונה,נסיך המים מאנפי ושליט המים קיוגר שלחו עוד תשעה כמוני לשמור על הימים של סינו,יש לכול פיונה כמוני צבא ימי שלם,ואני,פיונה שמנהיג את הים הדרומי מוכן לתת לצבאי פקודה לעזור לכם במלחמתם נגד בני האדם הרעים שבנהגת האחד המכונה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]",רד אומר לפיונה:"אנחנו נהיה מוכנים לקבל כול עזרה שצריך".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מאנפי מתחיל להיות יותר כועס מרגע לרגע והוא אומר לך:"אני לא התפתחתי משום פיונה עלוב!לך עכשיו" אתה רואה שעיניו השחורות-כתומות הקטנות שלו הופכות להיות כחולות-שחורות,אתה מרגיש שהאוויר שלך מרגיש להיגמר,הוא אומר לך:"אני ממליץ לך ללכת,אחרת תמות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את ברמי שלך מהפוכדור שלה,הסיבוב השני התחיל,ברמי שלך נגד סקווירטל של קוטורי,קוטורי אומרת לך:"בדיוק מי שחשבתי שתוציא,אני מבינה שאתה לא מהאלה שחושבים שהפוקימון הראשון שלהם הוא הכי טוב,תבין,יש כאלה שמוציאים את הפוקימון הראשון שלהם לקרבות,למרות אי שיוון הסוגים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי משתמש בחוט פלדה שלוכד את סקווירטל אך בכול זאת ניב החרק מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו בועט באדמה ואומר לך:"טרי,טרי,טריקו,טרי" |טוב,כשאין ברירה אין ברירה,אני הולך עכשיו למערת האיחוד,אני אחכה לך שמה,נסה לתפוס פוקימון חדש עד אז ואז אני אלחם מולו,אני אנסה להתפתח וככה אני אהיה יותר חזק,להתראות חבריי| הוא קופץ לאחד העצים ומתחיל לרוץ מערבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאלבזור רצים לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אתה רואה שמתחיל להיווצר ערפל מסתורי שגורם לך ובאלבזור לא לראות כלום,אתה רואה צל של מישהו שאומר לך:"אם אתה מעוניין להיות המאמן הכי חזק במחוז,בוא איתי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא יודע,היא פשוט מוזרה,תבין עזבתי את האי רק לפני חודש ויצאתי ישר לקבלת הפוקימון הראשון שלי,הדבר האחרון שאני ראיתי פה זה קבוצת קרבי שנלחמת מול קבוצת קורפיש,באי הזה הקורפיש והקרבי הם יריבים גדולים,וזה מוזר מאוד לראות קורפיש וקרבי ביחד ולא נלחמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"תבין,יש כאלה שמוכנים להיות פוקימון של מאמנים,אבל יש כאלה שמעדיפים להישאר פראיים אבל לעזור לנו,בינינו,אנחנו מעדיפים שהפוקימונים האלה יישארו פה,לפי הנבואה העתיקה,הקרב האחרון ייערך פה,ורק צד אחד יישאר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להשיג את פיקאצ'ו שלך אבל אתה לא מצליח בגלל שפיקאצ'ו רץ מאוד,אתה רואה שווטורטל משתמש במתקפת אקדח מים,שני הסילונים הראשונים מפספסים את פיקאצ'ו אך הסילון האחרון פוגע ישירות בפיקאצ'ו ומפסיק לרוץ,הוא שולח מתקפת מכת ברק שפוגעת בווטורטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]סווינב משתמש במתקפת רוח קרה על הפוכדור,הוא אומר לך:"סווי,סווינב!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|קודם נסיים את הקרב!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]הוא משתמש במתקפת שבירי קרח על סינדוקוויל שמגיב בגלגל להבה שמצליח להמיס את שבירי הקרח של סווינב לפני שהם פוגעים בו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*זה גחלת לא להט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שלך משתמש במתקפת ציפורן מתכת ואז הוא משתמש במתקפת גחלת,מה שיוצר ציפורן אש חזקה במיוחד שפוגעת בצ'יקוריטה הזוהרת של המאמן המסתורי,המאמן אומר לך:"יפה מאוד הצלחת לשלב מתקפה אבל אני לא פראייר,אני אתן לך עוד צ'אנס אחד להביס את צ'יקוריטה שלי ואז אתחיל להילחם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''אני לא יוצאי אותו עד שאני יראה לכנון להוצאי אותו'' בורמי תתקפי ''בנשיכת חרק שוב אבל תזהרי לא לקרוע את הקוטים''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1141583]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#800000][/COLOR]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב משתמש במתקפת רסיסי קרח שהודפים את מתקפת הגחלת של סינדוקוויל שלך,סינדוקוויל מתעצבן ויוצא למתקפה ישירה של גלגל להבה,סווינב משתמש במתקפת משב רוח שמפסיק את מתקפת גלגל הלהבה של סינדווקויל ומחליש קצת את האש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סינדקוויל, תתקוף בגחלת!" אגיד לסינדקוויל שלי
---
סליחה שהתגובה לא מושקעת, יש לי קצת חום וקשה לי לחשוב..
-
ננעל לפי בקשת פותח המשחק.