הלכתי
Printable View
הלכתי
[QUOTE=DarkTiger;1103504]הלכתי[/QUOTE]
ביי דניס
להתראות דניס
3...
2...
1..
ודניס אומר ג'ללו!
ג'ללו
[QUOTE=DarkTiger;1103520]ג'ללו[/QUOTE]
והנה הג'ללו שלנו!
זה הג'ללו שלי! חוצפנים!
סאלאמת'
[QUOTE=DarkTiger;1103531]זה הג'ללו שלי! חוצפנים!
סאלאמת'[/QUOTE]
סאלאמתכ יא באבא :)
קודק אני אשפד אותך אם תעקוף אותי O.o
[quote=DarkTiger;1103531]זה הג'ללו שלי! חוצפנים!
סאלאמת'[/quote]
ביי דניס.
אנשים לאט לאט משכיחים אותי מהפורום....
[QUOTE=buizel שולט;1103584]אנשים לאט לאט משכיחים אותי מהפורום....[/QUOTE]
אתה עדיין חי וקיים :)
סופסוף מישהו הגיב!
הלכתי..
[quote=buizel שולט;1103584]אנשים לאט לאט משכיחים אותי מהפורום....[/quote]
הקדשתי לך..לא?
אם לא,מצטער :(
זה לא קשור גם ככה לפני זה לא היו מקדישים, ההקדשה מראה על חברות כלשהי, פעם היו לפחות 2 שהיו מקדישים לי ועכשיו זה התאפס...
זה כנראה בגלל שאני לא מגיב בנו"ד כי זאת הדרך היחידה "להתקבל" בחברה כאן...
[quote=buizel שולט;1103592]זה לא קשור גם ככה לפני זה לא היו מקדישים, ההקדשה מראה על חברות כלשהי, פעם היו לפחות 2 שהיו מקדישים לי ועכשיו זה התאפס...
זה כנראה בגלל שאני לא מגיב בנו"ד כי זאת הדרך היחידה "להתקבל" בחברה כאן...[/quote]
אם אתה רוצה למרוד נגד החברה, התאחד עמי, וביחד נצליח איפה שהירשל נכשל, ונהרוס את המוסכמות החברתיות!
[QUOTE=LordAbizi;1103593]אם אתה רוצה למרוד נגד החברה, התאחד עמי, וביחד נצליח איפה שהירשל נכשל, ונהרוס את המוסכמות החברתיות![/QUOTE]
הירשל?
הי עידן
[quote=cladino;1103594]הירשל?[/quote]
הירשל הורביץ, הגיבור של הרומאן "סיפור פשוט" מאת שמואל יוסף עגנון.
עוד פעם שכחתי שהגבתי בנו״ד ><״
נוסה ממש מגניב שהתייחסת לתגובה שלי... וכן, במובן מסויים אני רוצה למרוד בחברה...
[quote=buizel שולט;1103607]עוד פעם שכחתי שהגבתי בנו״ד ><״
נוסה ממש מגניב שהתייחסת לתגובה שלי... וכן, במובן מסויים אני רוצה למרוד בחברה...[/quote]
עלינו ללמוד מהטעויות של הירשל. הוא ביצע זאת כמעט באופן מושלם:
הוא לא הסכים עם עקרונות החברה, אך הוא שתק ולא הביע זאת. הוא ניסה להביע זאת בדרך מתוחכמת כמו לא לאכול בשר מחשש שזה יראה כמו השתלבות לחברה, ואחר כך הוא גם רץ ליער עם תפילין על הראש, כדי למרוד נגד הדת שהיא למעשה יסוד החברה. כמו כן היער הוא מחוץ לעיר, מחוץ לחוקי החברה. ואז גם הוא השתגע ואפשר לאמא שלו לחטוף אותו לרופא שטיפל בו ואמר לו שעליו להכנע לחברה.
אנחנו לא נהיה כה פאסיביים.
גם אנחנו, כמובן, נשתגע ונתחרפן, אבל אנחנו נביע זאת כלפי חוץ ונרצח את האלים!
אני משוגע ומחורפן כבר... אני נכנס לפורום כדי למצוא את מעט השפיות שנותרה לי..,
אני רוצה לקרוא את הספר הזה...
[quote=buizel שולט;1103617]אני משוגע ומחורפן כבר... אני נכנס לפורום כדי למצוא את מעט השפיות שנותרה לי..,
אני רוצה לקרוא את הספר הזה...[/quote]
זה לא ספר קל כל כך לקריאה. רובו משעמם, והפרקים שבהם הוא משתגע הם קצת לפני 27 עד קצת אחריו (אני מעולם לא קראתי אחרי פרק 27 כי לא הייתה שום שאלה בעבודה על הסיפור הזה שמתייחסת להמשך).
הספר כתוב בשפה גבוה של לשון חז"ל. אם לא תתאמץ כל כולך כדי להבין אותו, אתה בקלות ללכת לאיבוד.
אם לא הצלחתי להרתיע אותך: "סיפור פשוט"\ש"י עגנון.
ער''ט
חזרתי מהחוג אנגלית..היה מצחיק..
היי אביב
אהלן דניס..מה קרה מאז שהלכתי חוץ מזה שהיה פה בטח משעמם טוסיק אז אנשים קרעו בגדים והתאבדו והכל בגללי?
מה פירוש השם?
והחיים שלי מספיק משעממים אז זה קטן עליי.... אוקיי אין לי את הכוח להתחיל לנסות לפרק את הספר... עכשיו הוא מתחיל להגיע אל מעמקי הפחד שלי.... כן, אני מפחד מהספר הזה... אני לא רוצה שתהיה לי עבודה עליו..
לפרש*
לא יודע, גם אני הלכתי
ישש!חבר סופסוף הסביר לי איך להוריד סרטים לאייפוד מהמחשב..
איך?
צריך שהאייפוד יהיה פרוץ..ואז להוריד Vlc או משהו כזה..ואז באייטונס יש לך מן קישורית מיוחדת ואפשר לגרור לשם את הסרט..
[quote=buizel שולט;1103640]מה פירוש השם?
והחיים שלי מספיק משעממים אז זה קטן עליי.... אוקיי אין לי את הכוח להתחיל לנסות לפרק את הספר... עכשיו הוא מתחיל להגיע אל מעמקי הפחד שלי.... כן, אני מפחד מהספר הזה... אני לא רוצה שתהיה לי עבודה עליו..
לפרש*[/quote]
רוב בתי הספר לא לומדים אותו. יש המון בחירה בבגרות בספרות.
ולאיזה שם אתה מתכוון?
אהה..
איתי מנהל ספורט לשעבר אמר לי את זה כבר פעם
"סיפור פשוט"
תגיבו בדיון בירוק
היי לכולם..
היי ראול
היי דניס,
מה קורה?
בסדר, מה איתך?
[QUOTE=DarkTiger;1103666]בסדר, מה איתך?[/QUOTE]
שום דבר חדש..