היי מה קורה?
Printable View
היי מה קורה?
[quote=אין על פוקימון;1161344]היי מה קורה?[/quote]
היי דניאל מה קורה?
[QUOTE=CrashRide;1161346]היי דניאל מה קורה?[/QUOTE]
הכל אחלה מה איתך?
[quote=אין על פוקימון;1161347]הכל אחלה מה איתך?[/quote]
הכל בסדר, משתעמם... מה חדש?
[QUOTE=CrashRide;1161348]הכל בסדר, משתעמם... מה חדש?[/QUOTE]
ביום רביעי קנו לי DARKSPORE אתה מכיר?
[quote=אין על פוקימון;1161349]ביום רביעי קנו לי Darkspore אתה מכיר?[/quote]
לא... על מה זה?
הלכתי ביי
[QUOTE=CrashRide;1161351]לא... על מה זה?[/QUOTE]
קבוצת חייזרים כאלה שנלחמים מול צורות חיים שנדבקו בגן שגורם להם להתפתח אבולוציונית בצורה מהירה ולגרום להם להיום רשעים בערך... יש שם חייזר שדומה לNRG מאוד קח קישור [url]http://darkspore.com/[/url] אתה יכול להוריד משם את הבטא
בשילוב נאלצתי להתחיל אותו מההתחלה...:um_face:
[QUOTE=אין על פוקימון;1161354]קבוצת חייזרים כאלה שנלחמים מול צורות חיים שנדבקו בגן שגורם להם להתפתח אבולוציונית בצורה מהירה ולגרום להם להיום רשעים בערך... יש שם חייזר שדומה לNRG מאוד קח קישור [url]http://darkspore.com/[/url] אתה יכול להוריד משם את הבטא[/QUOTE]
נחמד... רגע, לחייזרים האלה יש כוחות אם שיש להם כל מיני נשקים?
[QUOTE=CrashRide;1161358]נחמד... רגע, לחייזרים האלה יש כוחות אם שיש להם כל מיני נשקים?[/QUOTE]
הם הנשקים זה כל הקטע המוטו של המשחק (בתרגום חופשי) זה נשקים חיים וכן יש להם כוחות
Darkspore עולה כסף???
גדול1 אני משחק בספור רגיל שזה גם מגניב...
[QUOTE=CrashRide;1161364]גדול1 אני משחק בספור רגיל שזה גם מגניב...[/QUOTE]
לי שי את כל משחקי הספור וDARKSPORE הכי טוב! תוריד את הבטא. וגלעד הDARKSPORE בטא חינמי לגמרי המשחק המלא קונים בחנות
[quote=אין על פוקימון;1161366]לי שי את כל משחקי הספור וdarkspore הכי טוב! תוריד את הבטא. וגלעד הdarkspore בטא חינמי לגמרי המשחק המלא קונים בחנות[/quote]
קודם נראה אם אני אצליח להתקין מחדש את הספור הרגיל...:)
[QUOTE=CrashRide;1161367]קודם נראה אם אני אצליח להתקין מחדש את הספור הרגיל...:)[/QUOTE]
אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (DARKSPORE זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)
סוף סוף גמרתי את השילוב הזה! ועכשיו אני מפרסם אותו
[quote=אין על פוקימון;1161369]אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (darkspore זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)[/quote]
אני אתקין את הבטא אם ממש אני אוהב את זה נשאר לי מלא כסף מהר מצווה אז אני אקנה.
עריכה- אני מוריד את זה ברגעים אלה :)
[quote=אין על פוקימון;1161369]אם תתקין את הבטא אנחנו נפתח קבוצה ביחד!אני אתה וגלעד! כל אחד 3 חייזרים בקבוצה מתוך 100 שאפשר להשיג אתה יכול להשיג מלא ולבנות קבוצה זה רק 3 חייזרים (darkspore זה בקושי קשור לספור זאת לא חבילת הרחבה)[/quote]
בקשר לזה אני אוריד את זה מחר בערך
[QUOTE=CrashRide;1161374]אני אתקין את הבטא אם ממש אני אוהב את זה נשאר לי מלא כסף מהר מצווה אז אני אקנה.[/QUOTE]
אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?
אל תורידו, לא שווה את הזמן O:
[quote=אין על פוקימון;1161376]אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?[/quote]
אני אשחק איתך :)
נכסח אותם!
[quote=אין על פוקימון;1161376]אתה יכול לשחק איתי\נגדי גם אם הבטא ובמשחק קבוצתי זה עד 4 אנשים אז זה ממש אבל ממש ממש כיף!. וגלעד אתה מצטרף אלינו?[/quote]
כתבתי שאני מוריד את המשחק מחר
[QUOTE=CrashRide;1161378]אני אשחק איתך :)
נכסח אותם![/QUOTE]
מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :D
[QUOTE=אין על פוקימון;1161383]מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :D[/QUOTE]
צודק! ומי שם דומה לnrg?
[QUOTE=CrashRide;1161386]צודק! ומי שם דומה לnrg?[/QUOTE]
גוליאט ככה קוראים לו
[quote=אין על פוקימון;1161383]מי שיתקרב יקבל לייזר בפרצוף!. שקד אולי אתה לא אוהב את זה אבל הוא אוהב חייזרים :d[/quote]
זה לא משחק ששווה את הזמן שלי O:
יש הרבה משחקים שלא שווים את הזמן שלי.. O:
גם ההארי פוטר שאני מוריד עכשיו לא שווה את הזמן שלי אבל אני הולך עוד מעט אז לא אכפת לי להשאיר את זה פתוח, ככה זה לא מבזבז לי זמן O:
[quote=אין על פוקימון;1161387]גוליאט ככה קוראים לו[/quote]
נייס... אם הוא טוב אני אהיה הוא :)
עריכה- יש בעיה בהתקנה... אני לא מוצא את הקובץ!
עריכה- מצאתי אותו...
[QUOTE=CrashRide;1161390]נייס... אם הוא טוב אני אהיה הוא :)[/QUOTE]
יש 100 שאתה יכול להיות הם במשחק המלא ובבטא 10 שמהם אתה מרכיב קבוצות של 3 שאתה יכול לסדר בתוכם חייזרים, אם תשחק תבין הכל...
בקשר לבעיה שלך אתה נכנס ל[url]http://darkspore.com/[/url] לוחץ הורדה (זה באנגלית) ואז אתה מוריד זה קל :)
[quote=אין על פוקימון;1161392]יש 100 שאתה יכול להיות הם במשחק המלא ובבטא 10 שמהם אתה מרכיב קבוצות של 3 שאתה יכול לסדר בתוכם חייזרים, אם תשחק תבין הכל...[/quote]
אחלה...רוצה לשחק עכשיו? סיימתי להתקין.
[QUOTE=CrashRide;1161393]אחלה...רוצה לשחק עכשיו? סיימתי להתקין.[/QUOTE]
תעשה משתמש...
[quote=אין על פוקימון;1161394]תעשה משתמש...[/quote]
איך...?
[QUOTE=CrashRide;1161395]איך...?[/QUOTE]
שאתה נכנס למשחק מה זה כותב?
[quote=אין על פוקימון;1161396]שאתה נכנס למשחק מה זה כותב?[/quote]
חלון כזה שכתוב וולקאם טו דארקספור וזה מראה שזה מוריד עוד משהו...
למישהו יש רעיו ןלשילוב?
[QUOTE=CrashRide;1161398]חלון כזה שכתוב וולקאם טו דארקספור וזה מראה שזה מוריד עוד משהו...[/QUOTE]
עכשיו זה מוריד תחכה כמה זמן (שזה מוריד) ואז שזה יסיים תכנס למשחק תעשה משתמש בעזרת מייל סיסמה תאריך לידה וכ"ו ואז אתה תקבל מתחיל תתחיל להלחם תעלה רמות תפתח עוד חייזרים וביניהם גוליאט
[quote=אין על פוקימון;1161400]עכשיו זה מוריד תחכה כמה זמן (שזה מוריד) ואז שזה יסיים תכנס למשחק תעשה משתמש בעזרת מייל סיסמה תאריך לידה וכ"ו ואז אתה תקבל מתחיל תתחיל להלחם תעלה רמות תפתח עוד חייזרים וביניהם גוליאט[/quote]
אוקיי...
יש לי רעיון! נגייס עוד משתמשים למשחק אני ואתה נבנה שלבים וניהיה קבוצת פורום פוקימון (כל מי שנגייס)
[quote=אין על פוקימון;1161402]יש לי רעיון! נגייס עוד משתמשים למשחק אני ואתה נבנה שלבים וניהיה קבוצת פורום פוקימון (כל מי שנגייס)[/quote]
אין בעיה... ואולי גם נעשה קבוצת משימות כזאת (אם ראית\קראת את הקומיקס פעם ליגת הצדק, אז כמו זה :)) שכל פעם שולחים ארבעה אחרים למשימה כזאת, זה יהיה מגניב :)
[QUOTE=CrashRide;1161403]אין בעיה... ואולי גם נעשה קבוצת משימות כזאת (אם ראית\קראת את הקומיקס פעם ליגת הצדק, אז כמו זה :)) שכל פעם שולחים ארבעה אחרים למשימה כזאת, זה יהיה מגניב :)[/QUOTE]
נכון! ובגלל שאתה בבטא אני אעשה שכפול גנטי של שלי ואתן לך