יו תיגרארו אתה חייב להפסיק להציף את הפורום בשאלות האלו... אם אתה רוצה להילחם פשוט תתחבר ותבדוק מי מחובר...
מור, אני שמח שהכל בסדר, ואשמח לנסות את הדק הרצינית שלך מתישהו...
Printable View
יו תיגרארו אתה חייב להפסיק להציף את הפורום בשאלות האלו... אם אתה רוצה להילחם פשוט תתחבר ותבדוק מי מחובר...
מור, אני שמח שהכל בסדר, ואשמח לנסות את הדק הרצינית שלך מתישהו...
אני לא מתכוון לעבור אחד אחד ברשימה פה, בשביל זה נועד הנושא הזה..
בקשות קרבות, בעיות ואלוהים יודע מה עוד
וטיגרארו זה בט'
איזה ניצחון היה לי על אליה עם הווינגד קאריבו דק, תודה למי שעזר לי איתה כי באמת היא לא אכזבה אותי
אליה אל תעשה חפיסות אקראיות.. זה היה רעיון טיפשי..
[quote=alonsiro;1220005]יו תיגרארו אתה חייב להפסיק להציף את הפורום בשאלות האלו... אם אתה רוצה להילחם פשוט תתחבר ותבדוק מי מחובר...
מור, אני שמח שהכל בסדר, ואשמח לנסות את הדק הרצינית שלך מתישהו...[/quote]
אני יכול להשתמש באחת מהרצינויות שלי נגדך(לא הכי אבל היא כן רצינית מאוד) בכחול אבל אני לא משתמש בהן סתם בירוק או באדום
ניצחתי את דניס ואת החבילת אוג'מה שלו עם חבילת הscrap האגדית שלי חחח
תשמע בר, טעית- בעיה שלך, אתה לא יכול לשנות בחירה אחרי שאומרים לך שתקפת מפלצת עם יותר התקפה.
זה כמו שתתקוף לי מפלצת בסט אבל בגלל שיש לה יותר הגנה מההתקפה של התוקף אתה תאבד חיים אתה תשנה.
אתה לא יכול לשנות, זה לא אומר שאני ילד קטן, תלמד להפסיד.
אם תקפת- בעיה שלך, תשים לב יותר מה קורה במשחק.
ולא ניצחת, היית אמור להפסיד בגלל הטעות, [b]טעויות קורות[/b]
בונא הפכתם לחזקים אתם אההה??!?!? אני צריך לחזור להתאמן!!!
אני עובד על הטווילייט ועם ה X-saber (לא ביחד, זה שתיים שונות)
אשמח לעצות יסוסים!
[QUOTE=Tigraro;1220037]תשמע בר, טעית- בעיה שלך, אתה לא יכול לשנות בחירה אחרי שאומרים לך שתקפת מפלצת עם יותר התקפה.
זה כמו שתתקוף לי מפלצת בסט אבל בגלל שיש לה יותר הגנה מההתקפה של התוקף אתה תאבד חיים אתה תשנה.
אתה לא יכול לשנות, זה לא אומר שאני ילד קטן, תלמד להפסיד.
אם תקפת- בעיה שלך, תשים לב יותר מה קורה במשחק.
ולא ניצחת, היית אמור להפסיד בגלל הטעות, [b]טעויות קורות[/b][/QUOTE]
ואוו דניס לא חשבתי שאתה כולכך קטנוני,תגיד לי אתה נורמאלי??? חשבתי שהפעלת על הירוק את הזה נו בחיאת דניס אני ניצחתי אני לא מאמין היום אתה בן 14 15 לא יודע תחשוב קצת לא ציפתי ממך את זה. [B]אל תיהיה ראש קטן[/B]
יכולת לקרוא בהודעות הקודמות של הצ'אט
אני לא כועס על זה, ממש לא אכפת לי מהדואל.
אני רק נותן לך טיפ שתשים יותר לב, אני אולי ניצחתי אבל אם היית שם יותר לב אתה היית מנצח.
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!
אוףףף מה ניהיה איתי, בחיים לא היה לי לוסט קונקשיין.. מה קרה בחודש האחרון!?!?!!?!?!!?!!????
[QUOTE=NivX10;1220074]לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!
אוףףף מה ניהיה איתי, בחיים לא היה לי לוסט קונקשיין.. מה קרה בחודש האחרון!?!?!!?!?!!?!!????[/QUOTE]
לי היו מאז ומתמיד אבל לא כאלה חמורות. זה הגיע למצב שאני לא יכול לשחק.:cry:
כל אלה עם הבעיות לוסט קונקשן גם לי היה את זה, תשחקו בבוקר כל פעם שאתם קמים ואז לאט לאט עם הזמן כל הבעיות יפתרו לי כבר אין לוסט קונקשן
איזה spirit דק חייתית יש לי עכשיו מילה =]
עריכה:wtf ניצחתי עכשיו גם דק גרייבקיפר! וגם דק סיקס סמוראי! עם הספירט שלי!!!! וכאלה עם ביילד טוב לא סתם
[QUOTE=accelerator;1220127]איזה spirit דק חייתית יש לי עכשיו מילה =]
עריכה:wtf ניצחתי עכשיו גם דק גרייבקיפר! וגם דק סיקס סמוראי! עם הספירט שלי!!!! וכאלה עם ביילד טוב לא סתם[/QUOTE]
יפה! סיקס סמוראי טובים! למרות שהגבילו אותם.. והגרייבקיפרס לא כל כך טובים... צריך חפיסה ממש חייתי והרבה מזל כדי לנצח איתם. בחול מקרה כל הכבוד
[quote=ArTiCUnO;1220128]יפה! סיקס סמוראי טובים! למרות שהגבילו אותם.. והגרייבקיפרס לא כל כך טובים... צריך חפיסה ממש חייתי והרבה מזל כדי לנצח איתם. בחול מקרה כל הכבוד[/quote]
תודה רבה אחי ודקוקא אני תופס מגרייבקיפרס יותר עכשיו נסה להילחם עם אחת למרות שזה נראה כאיל 0 אסטרטגיה והכל זה נקרווולי\ספיי הם טובים =]
[quote=accelerator;1220132]תודה רבה אחי ודקוקא אני תופס מגרייבקיפרס יותר עכשיו נסה להילחם עם אחת למרות שזה נראה כאיל 0 אסטרטגיה והכל זה נקרווולי\ספיי הם טובים =][/quote]
אני לא יודע מי הרעיל לך את המוח מהתחלה שזה אפס חשיבה. גייבקיפרס אף פעם לא היה ככה. נכון שהוא תלוי בנקרווולי אבל זה כמו דרגוניטי. פשוט דרגוניטי החלישו ואת הקיפרס כמעט ולא!
[quote=NivX10;1220206]אני לא יודע מי הרעיל לך את המוח מהתחלה שזה אפס חשיבה. גייבקיפרס אף פעם לא היה ככה. נכון שהוא תלוי בנקרווולי אבל זה כמו דרגוניטי. פשוט דרגוניטי החלישו ואת הקיפרס כמעט ולא![/quote]
וואי אחי תקרא את כל התגובה שלי אתה מעוות את מה שאמרתי XD התכוונתי לכך שגרייבקריפרס נראה ככה בגלל נקרוולי וספיי לא אמרתי שחשבתי ככה מלכתחילה
וזה אמנם לא 0 אסטרטגיה אבל כן 0 חשיבה כמו סיקס סמוראי
[quote=accelerator;1220274]וואי אחי תקרא את כל התגובה שלי אתה מעוות את מה שאמרתי XD התכוונתי לכך שגרייבקריפרס נראה ככה בגלל נקרוולי וספיי לא אמרתי שחשבתי ככה מלכתחילה
וזה אמנם לא 0 אסטרטגיה אבל כן 0 חשיבה כמו סיקס סמוראי[/quote]
כל מטה שתלוי בזירה זה 0 חשיבה. גם דארק וורלד, דרגוניטי... ועוד כמה. הרבה מטה.
אני אוהב את הדרגוניטי אלף כי אני מאוד אוהב דרקונים, דבר שני, עד לא מזמן היה להם מגוון מהלכים עצום שאתה אשכרה צריך לבחור איזה מהלך יתאים לאיזה מצב. (היה רשימת מהלכים, שאתה לומד כמו תוקי. פשוט היית צריך לדעת איזה לעשות ומה לזמן בשביל להגיע למצב של נצחון סגור!)
ועכשיו שהחלישו אותה.. זה מבאס. אבל יש כאן יותר חשיבה!
[quote=NivX10;1220287]כל מטה שתלוי בזירה זה 0 חשיבה. גם דארק וורלד, דרגוניטי... ועוד כמה. הרבה מטה.
אני אוהב את הדרגוניטי אלף כי אני מאוד אוהב דרקונים, דבר שני, עד לא מזמן היה להם מגוון מהלכים עצום שאתה אשכרה צריך לבחור איזה מהלך יתאים לאיזה מצב. (היה רשימת מהלכים, שאתה לומד כמו תוקי. פשוט היית צריך לדעת איזה לעשות ומה לזמן בשביל להגיע למצב של נצחון סגור!)
ועכשיו שהחלישו אותה.. זה מבאס. אבל יש כאן יותר חשיבה![/quote]
אין מה לעשות גבר זה באן ליסט חוויתי מלא כאלה שביאסו אותי וקמתי מחדש לראשון מתרגלים הכי לאט אבל בסופו של דבר מסתדרים
אני אתן לך עצה שנתנה לי להסתד תבנה פאן דק, אבל אחת שבאמת עובדת ושתהיה חזקה ברמות ז"א שתיהיה פאן דק רק בגלל שאתה אוהב אותה ומשום סיבה אחרת כמו הספיריט שלי
אבל תבנה אותה עם קלפים לא שגרתיים יש בנושא עזרים שלי דקים בויקי
תחפש כל מיני דקים לא שגרתים אבל כאלה שעובדים טוב יש מלא כאלה שפשוט לא שמת אליהם לב =]
מישהו רוצה דואל?
בירוק
אני רוצה
אני אזמין,איך קוראים לך שם?
Dark Tiger נכון?
כן, אבל תחכה 5 דקות אני מסיים לבנות דק..
תפתח אותי בצ'אט ואני אגיד לך כשאסיים
דואל מישהו?
[QUOTE=Aporia;1220888]דואל מישהו?[/QUOTE]
אני אני אני
אוקיי
אני פותח בירוק הניק הוא DarknessAngel
למה אף אחד לא מגיב ל Duel Puzzel?!
מישהו רוצה דואל?
אני רוצה
מישהו רוצה דואל?
שיפרתי את הקריסטל ביסט דק
דואל אניוואן?[באנגלית Duel Anyone?] יש לי דק דרגוניטי שאני מת לנסות,אגב רק בירוק
מישהו רוצה דואל?
עוד לא ניסיתי את הקריסטל ביסט [=
דניס,אני אנסה איתך את הדרגוניטי ואתה תנסה איתי את הקריסטל ביסט שלך,מה דעתך?
מבחינתי סבבה
יאללה פתחתי חדר עכשיו תזמין
אתה בטוח שזה בירוק?
איך קוראים לך שם..?
דארקנס אנג'ל כמו תמיד
eקרב מישהו?
אלון אני מקווה שהפנמת מאוד את מה שאמרתי ותבין שאני לא הולך להילחם נגדך בזמן הקרוב אני רק חושב מה היה קורה אם היינו משחקים בכחול בכלל אל תדאג אני לא יספר לאף אחד
מישהו רוצה לשחק
באלי בטוב עומר אני עדיין בכמה בחינות של דק חדשה רוצה?