-
[QUOTE=ttrrtte;1277349]דרייק- ''כרגעץץץעם לא ניתפס ניצטרך לחכות בסביבות השבוע'' אומרת לך שרלין, לפתע נשמע קול צעדים, ''או או'' אומרת שרלין ואומרת לכולכם להסתתר, אתם מתחבאים בין השיחים וקבוצת מאמנים עוברת שם ''שמעתי שיש פה מלא פוקימונים טובים!'' אומר אחד, ''כה, צ'ינטר, גיבל, איווי ומה לא!'', ''אני אתפוס אותם!'' אומר שוב הראשון
מרקוס-'ביינתים בזמן שאתה מעולף..-
'יש!'' אומר המאמן שגרם לעילפונך, וזורק פוקדור ''טום חומד תישאר כאן בבקשה'' אומרת מאיה לטום, ומשתמשת בעלי תער בכדי לשבור את הפוקדור שנזרק לעברך, ''וואוו...זאת חתיכת דירלינג'', ''אני יודעת'' אומרת הילדה שמאיה היכתה אותה, ''היא ממש פצועה'' אומר שוב הילד, ''צודק! צ'ארמנדר גלגל להבה!'' אומרת המאמנת, ''לא!'' אומרת מאיה בפוקימונית בדיוק שגלגל הלהבה פוגע בא, מאיה שוכבת ללא תזוזה, היא מנסה לקום אך נופלת פעם אחר פעם, ''תברח טום חמוד...תברח'' אונרת מאיה לפני שהיא מתעלפת,''יש!'' אומרת הילדה וזורקת פוקדור על מאיה שנתפסת בקלות בגלל חולשתה הרבה, ''כנ''ל!'' אומר הילד השני וזורק עלייך פוקדור, 'נתפס!'' הוא אומר בשמחה, ''וגם שלי!'' אומר הילד שתפס את תום לפני שהספיק להתחמק.
הדבר הבא הוא שאתה קם בחצר כלשהי מלאה דשא ירוק מטופח ופרחים צבועוניים בשיא פריחתם,
ולידך מאיה ישנה ולידה טום צמוד, מלקק אותה בניסיון להעיר אותה, ''אז התעוררת...חברה שלך נלחמה היטב..'' אתה שומע קול אנושי, אתה מסתובב ורואה את הילד שלכד אותך מושיט יד ללטף אותך
______
הגזמתי אייל לא? Xd
ג'ינה-באמת...לא הבנת שהפוקימונים השתוללו?!
"אני חושבת ליער, אנחנו צריכים לעשות הרבה דברים שפתאום חשבתי עליהם שאי אפשר שנעשה במקום שיכולים להאזין לנו"
-
[QUOTE=ttrrtte;1272380]תומאס-דירלינג מתחמק בקפיצה ענ'ית ומשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בוופוריאון אשר עף לאחור ומשגר את קרן קרח לתקרה העשוייה זכוכית, הקרן משתגרת מטה חזרה במפגש עם הזכוכית ומקפיאה את וופוריאון, ''אוי לא!'' אומר מנהיג המכון ומחזיר את וופוריאון הקפוא ''צא'' הוא אומר ומוציא פוליוואג
[/QUOTE]
"אוקיי להשאר מרוכזים דירלינג עלי טער ועלים קסומים" אני אומר בלחץ
-
סקוט-מישל מוציאה את הטורצ'יק אשר לכדת בשבילה ואומרת ''אמבר, (כן הטורצ'יק שלה הוא בת וכן מישל נתנה לה שם חיבה), תקפצי ברגע שצ'ימצ'אר יגיע עם גלגל הלבה, ותנחתי על הגלגל, תקבלי אנרגייה מן האש בעזרת התרגיל שלמדנוף ואז תחסמי את השריטה שיוצאת מן גלגל הלהבה, תספגי עוצמה מן הלהביור ותתקפי בציפורן אש!'' מסיימ מישת את דבריה, אמבר (הטורצ'יק) קופצת על גלגל הלבה ומתחילה לזהור בכתום, ונראה כי היא נהיית חזקה יותר ויותר, לאחר מכן היא קופצץת בהתחמקול מן השריטה אשר יוצאת מן גלגל הלהבה ונוחת עליו שוב, היא שואבת את הלביור (כן כן הוא למד) לתוכה, ומשתמשת בשריטה, אך שריטה שמוקפת בכדורי אש, אשר פוגעים בצ'מצ'אר בחוזקה לא נורמאלית ומעלפת אותו, ''אמבר חזרי, שוש צאי'' היא אומרת ומוציאה במפתיע עוד פוקדור וממנו יוצא.... שלוס ורוד, מישל אומרת ''לכדתי אותו שהלכתי לקטוף פירות וכפי שאתה רואה גם אימנתי את הפוקימונים, מי הבא שלך.?w' היא שואלת
דרייק-שרלין מצחקקת ואומרת ''בשום מצב, אל תיתנו להם לתפוס אותכם, תאמינו לי האימונים שהם מעבירים אתכם. והיחס שלהם אליכם..'' היא אומרת והבעה מרירה עולה על פניה כאשר זכרונות העבר עוברים במוחה, היא אומרת ''עם הם מוצאים אותנו דברו פוקימונת, אתם תצליכו לא לדאוג'' היא אומרת בדיוק שאחד הילדים מסיט את השיח ואומר ''מצאתי!''
מרקוס- הילד מסתכל עלייך בחיוך ואומר ''מצטער, אני לא מבין אותך אבל על פי תנועת היידים שלך נראה לי קצת אתה מבולבל..'' הוא ממשיך, ''אנ לכדתי אותך ואחותי לכדה את החברה שלך, שדרך אגב ממש חזקה ונלחמה היטב, והתאום שלי לכד את המאדקיפ הקטן ההוא, שלא מנסה להפסיק להעיר אותה, אבל לדעתי ייקח זמן עד שתקום, היא עברה קרב קשה'', הוא לוקח נשיפה עמוקה ונותן לך יד ללחיצה ''אני ג'ימי, המאמן החדש שלך''
תומאס-טוב שנזכרת במ''ת..:)
[QUOTE=ttrrtte;1277367]סקוט-מישל מוציאה את הטורצ'יק אשר לכדת בשבילה ואומרת ''אמבר, (כן הטורצ'יק שלה הוא בת וכן מישל נתנה לה שם חיבה), תקפצי ברגע שצ'ימצ'אר יגיע עם גלגל הלבה, ותנחתי על הגלגל, תקבלי אנרגייה מן האש בעזרת התרגיל שלמדנוף ואז תחסמי את השריטה שיוצאת מן גלגל הלהבה, תספגי עוצמה מן הלהביור ותתקפי בציפורן אש!'' מסיימ מישת את דבריה, אמבר (הטורצ'יק) קופצת על גלגל הלבה ומתחילה לזהור בכתום, ונראה כי היא נהיית חזקה יותר ויותר, לאחר מכן היא קופצץת בהתחמקול מן השריטה אשר יוצאת מן גלגל הלהבה ונוחת עליו שוב, היא שואבת את הלביור (כן כן הוא למד) לתוכה, ומשתמשת בשריטה, אך שריטה שמוקפת בכדורי אש, אשר פוגעים בצ'מצ'אר בחוזקה לא נורמאלית ומעלפת אותו, ''אמבר חזרי, שוש צאי'' היא אומרת ומוציאה במפתיע עוד פוקדור וממנו יוצא.... שלוס ורוד, מישל אומרת ''לכדתי אותו שהלכתי לקטוף פירות וכפי שאתה רואה גם אימנתי את הפוקימונים, מי הבא שלך.?w' היא שואלת
[/QUOTE]
"גסטליי,צא." אני אומר,ומוציא את גסטליי.'אולי היא הצליחה לנצח את צ'ימצ'אר,אבל גסטליי הצליח לנצח במכון האבן לבד.הוא אל יהיה יריב כל כך קל."עכשיו גסטליי,כל מה ששלוס מנסה לעשות לך,תחמקו בעזרת יכולות הרוח שלך. אחריי זה תשתמש בהיפנוזה ואז כדור צל." אני אורמ לו בביטחון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277367]סקוט-מישל מוציאה את הטורצ'יק אשר לכדת בשבילה ואומרת ''אמבר, (כן הטורצ'יק שלה הוא בת וכן מישל נתנה לה שם חיבה), תקפצי ברגע שצ'ימצ'אר יגיע עם גלגל הלבה, ותנחתי על הגלגל, תקבלי אנרגייה מן האש בעזרת התרגיל שלמדנוף ואז תחסמי את השריטה שיוצאת מן גלגל הלהבה, תספגי עוצמה מן הלהביור ותתקפי בציפורן אש!'' מסיימ מישת את דבריה, אמבר (הטורצ'יק) קופצת על גלגל הלבה ומתחילה לזהור בכתום, ונראה כי היא נהיית חזקה יותר ויותר, לאחר מכן היא קופצץת בהתחמקול מן השריטה אשר יוצאת מן גלגל הלהבה ונוחת עליו שוב, היא שואבת את הלביור (כן כן הוא למד) לתוכה, ומשתמשת בשריטה, אך שריטה שמוקפת בכדורי אש, אשר פוגעים בצ'מצ'אר בחוזקה לא נורמאלית ומעלפת אותו, ''אמבר חזרי, שוש צאי'' היא אומרת ומוציאה במפתיע עוד פוקדור וממנו יוצא.... שלוס ורוד, מישל אומרת ''לכדתי אותו שהלכתי לקטוף פירות וכפי שאתה רואה גם אימנתי את הפוקימונים, מי הבא שלך.?w' היא שואלת
דרייק-שרלין מצחקקת ואומרת ''בשום מצב, אל תיתנו להם לתפוס אותכם, תאמינו לי האימונים שהם מעבירים אתכם. והיחס שלהם אליכם..'' היא אומרת והבעה מרירה עולה על פניה כאשר זכרונות העבר עוברים במוחה, היא אומרת ''עם הם מוצאים אותנו דברו פוקימונת, אתם תצליכו לא לדאוג'' היא אומרת בדיוק שאחד הילדים מסיט את השיח ואומר ''מצאתי!''
מרקוס- הילד מסתכל עלייך בחיוך ואומר ''מצטער, אני לא מבין אותך אבל על פי תנועת היידים שלך נראה לי קצת אתה מבולבל..'' הוא ממשיך, ''אנ לכדתי אותך ואחותי לכדה את החברה שלך, שדרך אגב ממש חזקה ונלחמה היטב, והתאום שלי לכד את המאדקיפ הקטן ההוא, שלא מנסה להפסיק להעיר אותה, אבל לדעתי ייקח זמן עד שתקום, היא עברה קרב קשה'', הוא לוקח נשיפה עמוקה ונותן לך יד ללחיצה ''אני ג'ימי, המאמן החדש שלך''
סקוט-נכון בתגובות האחרונות חפרתי?!xd
אתה מוציא את גאסטלי מן הפוקדור, ''גאסטלי היפנוזה'' אתה אומר לו, גאסטלי משתמש בהיפנוזה שמרדימה את שלוס, ''או או'' אורת מישל מעט בלחץ, גאסטלי משגר כדור צל ''שלוס דיבור שינה!'' אומרת מישל בחיוך ערמומי לשלוס שמשתמש בפעימת מים תוך כדי כדור צל, שתי המתקפות מתנגשות, בפיצוצן קטן אשני הפוקימונים נהדפים לאחור,
מרקוס- אתה הולך בשמחה אל מאיה אשק עדיין שוכבת ישנה על הדשא, אתה מנדנד אותה בעדינות (או שלא :0) ובעזרת נידנודייך הלא עדינים והליקוקים של טום, היא פותחת עיינים בבהלה, ''איפה אני?1, אתה מסביר לה מה קרה, והיא מיד נבהלת מן העובדה שנתפסה, עייניה מוצפות דמעות, היא ניגשת אל טום ואומרת לו שתנסה לברוח איתו במהירו האפשרית, ביינתים הילדה אשר לכדה את מאיה מתקרבת אליה מעט בחשש, אוחזת במקום בוא הוכתה על ידי מאיה קודם ואומרת ''שלום, אני יובל, אני המאמנת החדשה שלך'' ומושיטה לעבר מאיה יד, מאיה נרצעת לאחור (דבר המצביע כי הוכתה בעבר), ומביטה בך בעיינים מפוחדות
-
[QUOTE=ttrrtte;1277367]
[/QUOTE]
אני אומר "גיבל, גיב גיב!" ואני מתכוון, כולם, לתקוף! אני משתמש בנשימת דרקון על הילד. אני צופה בכל חבריי תוקפים יחד איתי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277376]סקוט-נכון בתגובות האחרונות חפרתי?!xd
אתה מוציא את גאסטלי מן הפוקדור, ''גאסטלי היפנוזה'' אתה אומר לו, גאסטלי משתמש בהיפנוזה שמרדימה את שלוס, ''או או'' אורת מישל מעט בלחץ, גאסטלי משגר כדור צל ''שלוס דיבור שינה!'' אומרת מישל בחיוך ערמומי לשלוס שמשתמש בפעימת מים תוך כדי כדור צל, שתי המתקפות מתנגשות, בפיצוצן קטן אשני הפוקימונים נהדפים לאחור,
מרקוס- אתה הולך בשמחה אל מאיה אשק עדיין שוכבת ישנה על הדשא, אתה מנדנד אותה בעדינות (או שלא :0) ובעזרת נידנודייך הלא עדינים והליקוקים של טום, היא פותחת עיינים בבהלה, ''איפה אני?1, אתה מסביר לה מה קרה, והיא מיד נבהלת מן העובדה שנתפסה, עייניה מוצפות דמעות, היא ניגשת אל טום ואומרת לו שתנסה לברוח איתו במהירו האפשרית, ביינתים הילדה אשר לכדה את מאיה מתקרבת אליה מעט בחשש, אוחזת במקום בוא הוכתה על ידי מאיה קודם ואומרת ''שלום, אני יובל, אני המאמנת החדשה שלך'' ומושיטה לעבר מאיה יד, מאיה נרצעת לאחור (דבר המצביע כי הוכתה בעבר), ומביטה בך בעיינים מפוחדות[/QUOTE]
"אב ר רה? (זה קרה לך פעם)" אשאל בתמיהה.
-
דרייק-מסכן הילד...רחמים
הילד עף לאחור וצועק לחבריו, לפתע הפוקימונים שלך נעלמים ''זה בסקר, הם יחזרו שתחזור להיו בן אדם הם בתוך מימד מיוחד של פוקימונים'' מרגיע אותך שירן, כל קבוצת המאמנים נאספת, ילדה אחת אומרת ''האיווי כל כך שלי!'', ילד אחר אומר ''והגיבלשלי!'', ושלישי אומר ''לא לגעת הטריקו שלי!'', הם שולפים פוקדורים- מי שרוצה לתפוס את שרלין מוציאה שינקס, מי שרוצה אותך מוציא גם גיבל ומי שרוצה לתפוס את מייק מוציא צ'ימצ'אר
מרקוס-''כן...'' היא ממלמלת בפוקימונית, ''אני לא רוצה לדבר על זה...'' היא אומרת ואז שואלת בקול כועס יותר ''למה התערבת?! יכולתי להחזיק מעמד!'' היא אמרה בקול כעוס
-
[QUOTE=ttrrtte;1277387]דרייק-מסכן הילד...רחמים
הילד עף לאחור וצועק לחבריו, לפתע הפוקימונים שלך נעלמים ''זה בסקר, הם יחזרו שתחזור להיו בן אדם הם בתוך מימד מיוחד של פוקימונים'' מרגיע אותך שירן, כל קבוצת המאמנים נאספת, ילדה אחת אומרת ''האיווי כל כך שלי!'', ילד אחר אומר ''והגיבלשלי!'', ושלישי אומר ''לא לגעת הטריקו שלי!'', הם שולפים פוקדורים- מי שרוצה לתפוס את שרלין מוציאה שינקס, מי שרוצה אותך מוציא גם גיבל ומי שרוצה לתפוס את מייק מוציא צ'ימצ'אר
מרקוס-''כן...'' היא ממלמלת בפוקימונית, ''אני לא רוצה לדבר על זה...'' היא אומרת ואז שואלת בקול כועס יותר ''למה התערבת?! יכולתי להחזיק מעמד!'' היא אמרה בקול כעוס[/QUOTE]
"לא היית מסתדרת" אומר בכעס.
-
מרקוס-''כן הייתי, אני חזקה ואתה יודע את זה! עם לא היית מתערב לא הייתי יוצאת מאיזון והייתי מצליחה לשמור על הכח עד שהמאמנים היו מתייאשים, ביינתים ג'ימי ויובל רואים את כל הריב מהצד (כל מ שהם שומעים זה אבר אברה דירלי דיר), '' מה נעשה?'' לוחש ג'ימי ליובל, ''שנפריד?'' היא שואלת\ ''טוב'' הוא מחזיר לה, ג'ימי מרים אותך ולוקח אותך לצד אחד של החצר ויובל עושה כך עם דירלינג וטום כמון עוקב אחרייך, קקמוכן להתאמן אברה.'' שואל אותך ג'ימי
-
[QUOTE=ttrrtte;1277393]מרקוס-''כן הייתי, אני חזקה ואתה יודע את זה! עם לא היית מתערב לא הייתי יוצאת מאיזון והייתי מצליחה לשמור על הכח עד שהמאמנים היו מתייאשים, ביינתים ג'ימי ויובל רואים את כל הריב מהצד (כל מ שהם שומעים זה אבר אברה דירלי דיר), '' מה נעשה?'' לוחש ג'ימי ליובל, ''שנפריד?'' היא שואלת\ ''טוב'' הוא מחזיר לה, ג'ימי מרים אותך ולוקח אותך לצד אחד של החצר ויובל עושה כך עם דירלינג וטום כמון עוקב אחרייך, קקמוכן להתאמן אברה.'' שואל אותך ג'ימי[/QUOTE]
"אב(כן)" אומר בזעם.
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1277376]סקוט-נכון בתגובות האחרונות חפרתי?!xd
[/QUOTE]
"גסטליי,פעימת אופל משולבת בכדור צל,ותתחמק מכל דבר ששלוס משגר עלייך בעזרת יכולות הרוח שלך." אני אורמ לגסטליי בחיוך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277296]מקס-אתה מוציא את הפוקדע של ו מכוון על סאנדשרו ''סאנדשרו, פוקימון החולות סאנדשרו מסתובבים בדרך כלל באזור חולי כמו המדבר, הם עוטים לגופם דיריון אשר מגן על גופם''
צ'ארמנדר נעמד מול סאנדשרו שמסכל עלייך במבט תמוהה, ''צ'ארמנדר גחלת על סאנדשרו!'' אתה אומר לצ'ארמנדר אשר יוצא בגחלת, סאנדשרו, עדיין במבט תמוהה מתחמק ויוצא בקבר חול
[/QUOTE]
את מתכוונת שהוא חופר בור באדמה?
--
"צ'ארמנדר! תשתחרר ותשתמש בשריטה על סאנדשרו!"
-
מרקןס-ג'ימי מורה לך על כמה פעולות שונות שאתה מצע זו אחר זו, ג'ימי מלטף אותך ומחייך באושר, בינתים אתה רואה שיובל מנסה לגרום למאיה להתאמן אך היא רק שוכבת כאשר טום לצידה, אתה שם לב שהעיינים שלה ממוקדות על הפוקדור שלה שלך ושל טום אשר נמצאיפ בצל, ונראה כי היא עומדת לזנק לעברם
ג'ינה-''אוקיי אני לא אוהב להיות בתוך הפוקדורף את נולדת לזוג הורים עניים שהתעללו בך קשות, ולכן החלטת לעזוב א הבית ללא ידיעת הורייך, ואז מצאת אותי כאיווי על סף בית שמתחתיו ישנת ואימצת אותי לחקך, הלכתי על הגרסא העצובה איך זה?'' שואל טום בחיוך
סקוט-התכנית שלך מצליחה ושלוס הקטן מתעלף, מישל משבחת אותו על עבודותו (כרגיל מרפאה אותו בעזרת ידו) ומחזירה אותו לפוקדורף ''קרב יפה'' היא אומרת לך וממשיכה ''אני ממש רעבה....למישהו יש הצעות?''
מקס- הוא חופר לעצמו דרך החוצה מן קבר החול ומשתמש בשריאה אשר פוגעת, סאנדלאש מתעלף
-
[QUOTE=ttrrtte;1277475]מרקןס-ג'ימי מורה לך על כמה פעולות שונות שאתה מצע זו אחר זו, ג'ימי מלטף אותך ומחייך באושר, בינתים אתה רואה שיובל מנסה לגרום למאיה להתאמן אך היא רק שוכבת כאשר טום לצידה, אתה שם לב שהעיינים שלה ממוקדות על הפוקדור שלה שלך ושל טום אשר נמצאיפ בצל, ונראה כי היא עומדת לזנק לעברם
ג'ינה-''אוקיי אני לא אוהב להיות בתוך הפוקדורף את נולדת לזוג הורים עניים שהתעללו בך קשות, ולכן החלטת לעזוב א הבית ללא ידיעת הורייך, ואז מצאת אותי כאיווי על סף בית שמתחתיו ישנת ואימצת אותי לחקך, הלכתי על הגרסא העצובה איך זה?'' שואל טום בחיוך
סקוט-התכנית שלך מצליחה ושלוס הקטן מתעלף, מישל משבחת אותו על עבודותו (כרגיל מרפאה אותו בעזרת ידו) ומחזירה אותו לפוקדורף ''קרב יפה'' היא אומרת לך וממשיכה ''אני ממש רעבה....למישהו יש הצעות?''
מקס-לא, קבר חול זה שהפוקימון קובר בחול את היריב שלו, תערוך את התגובה] שתסיים שלך לי ה''פ ואני גם יערוך את שלי[/QUOTE]
"כן" אגיד "עכשיו אני. אני גדלתי למשפחה עשירה שרצתה שאהפוך למדעית מכובדת אך רציתי להיות מאמנת פוקימון אז כשמצאתי אותך ברחתי איתך מהבית"
-
[QUOTE=ttrrtte;1277387]דרייק-מסכן הילד...רחמים
[/QUOTE]
לא הבהרתי את עצמי טוב... התכוונתי לכיוון הילד, כד שהוא יבהל ויברח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גי, גיבל (אתה ממש חלש)..." אני אומר כשאני מסתכל על הגיבל שלו. אני מחפש שני עצים שנמצאים במקביל זה לזה כדי שיהיה קל לקפוץ בין אחד לשני עד לצמרת, כדי לקפוץ למטה ולהשתמש בחבטת גוף, או התנגשות ג'יגה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277475]
מקס- הוא חופר לעצמו דרך החוצה מן קבר החול ומשתמש בשריאה אשר פוגעת, סאנדלאש מתעלף[/QUOTE]
"צא פוקדור" אני צועק וזורק תפוקדור על סאנדשרו
-
[QUOTE=ttrrtte;1277475]מרקןס-ג'ימי מורה לך על כמה פעולות שונות שאתה מצע זו אחר זו, ג'ימי מלטף אותך ומחייך באושר, בינתים אתה רואה שיובל מנסה לגרום למאיה להתאמן אך היא רק שוכבת כאשר טום לצידה, אתה שם לב שהעיינים שלה ממוקדות על הפוקדור שלה שלך ושל טום אשר נמצאיפ בצל, ונראה כי היא עומדת לזנק לעברם
מקס- הוא חופר לעצמו דרך החוצה מן קבר החול ומשתמש בשריאה אשר פוגעת, סאנדלאש מתעלף[/QUOTE]
"אב ר אברה רבהא (אני הסחה)" אומר כשאהיה חמוד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277475]
[/QUOTE]
"שנייה.יכול להיות שיש לי אוכל בתיק." אני אורמ בחיוך ומחטט בתקי שלי,מחפש אחר סנדוויצ'ים.
-
[b]זיהמו את המ''ת שלנו ;( (תסתכלו למעלה בספאם)
[/b]
מקס-אתה זורק את הפוקדור על סאנדשרו המעולף, הפוקדור מתנדנד מעט אך לבסוף תופס!, אתה מסתכל קדימה בשמחה ולפתע רואה קצוות בניינים של העיר הראשונה!, אתה ממש שמח והולך לשם, במהרה אתה מגיע- מה תעשה-
מכון
מרכז פוקימונים?
ג'ינה0''נו טוב..'' אומר טום ושואל אותך מה עושים עכשיו
מרקוס-הייתי בטוחה שתעצור אותה... וכך תוכל להתאמן עוד....
מאיה ממשיכה להביט בפוקדורים אך לא מזנקת, במהרה אתה מבין מדוע, מ'צ'אמפ, של יובל נמצא גם בחצר וקלט את מבטיה של מאיה והבין את תכניתה ולכן משגיח עליה בשבע עיינים, לפתע יובל מחזירה את מ'צ'אמפ לפוקדור ומאיה מזנקת לעבר שלושת הפוקדורים
סקוט-אתה מחפש בתיק שלך ומוצא שלושה סנדוויצ'ים עם גבינת מילטאנק, אתה מגיש לכל אחד כריך ואתם אוכלים בהנאה, לפתע, מאי צועקת ''הנה העיר השלישית! תראו!'' אתם מסתכלים לכיוון אליו מאי מצביע ואכן רואים את העיר השלישית, אתם הולכים לשם ומישל שואלת ''מכון או מרכז פוקימונים?'' ''אהמ או תחרות אהמ'' מוסיפה מאי
דרייק-אתה מסכל אך לא מוצא עצים כאלו, ''גיבל חבטת זן!'' נשמע קולו של הילד, וגיבל שועט לערך בחבטת זן
-
[QUOTE=ttrrtte;1277533][b]זיהמו את המ''ת שלנו ;( (תסתכלו למעלה בספאם)
[/b]
מקס-אתה זורק את הפוקדור על סאנדשרו המעולף, הפוקדור מתנדנד מעט אך לבסוף תופס!, אתה מסתכל קדימה בשמחה ולפתע רואה קצוות בניינים של העיר הראשונה!, אתה ממש שמח והולך לשם, במהרה אתה מגיע- מה תעשה-
מכון
מרכז פוקימונים?
מאיה ממשיכה להביט בפוקדורים אך לא מזנקת, במהרה אתה מבין מדוע, מ'צ'אמפ, של יובל נמצא גם בחצר וקלט את מבטיה של מאיה והבין את תכניתה ולכן משגיח עליה בשבע עיינים, לפתע יובל מחזירה את מ'צ'אמפ לפוקדור ומאיה מזנקת לעבר שלושת הפוקדורים
סקוט-אתה מחפש בתיק שלך ומוצא שלושה סנדוויצ'ים עם גבינת מילטאנק, אתה מגיש לכל אחד כריך ואתם אוכלים בהנאה, לפתע, מאי צועקת ''הנה העיר השלישית! תראו!'' אתם מסתכלים לכיוון אליו מאי מצביע ואכן רואים את העיר השלישית, אתם הולכים לשם ומישל שואלת ''מכון או מרכז פוקימונים?'' ''אהמ או תחרות אהמ'' מוסיפה מאי[/QUOTE]
"אומ..." אומר בזמן שאשגר את שלושת הפוקדורים אל מאחורי התחת שלי ואשב אליהם.
-
[/b]
סקוט-אתה מחפש בתיק שלך ומוצא שלושה סנדוויצ'ים עם גבינת מילטאנק, אתה מגיש לכל אחד כריך ואתם אוכלים בהנאה, לפתע, מאי צועקת ''הנה העיר השלישית! תראו!'' אתם מסתכלים לכיוון אליו מאי מצביע ואכן רואים את העיר השלישית, אתם הולכים לשם ומישל שואלת ''מכון או מרכז פוקימונים?'' ''אהמ או תחרות אהמ'' מוסיפה מאי[/QUOTE]
"אני חושב שקודם נלמד את צ'ימצ'אר ואת גסטליי מתקפות חדשות. צ'ימצ'אר קרוב מאוד ללמוד להביור,ואני גם אנסה ללמד את גסטליי צל לילה ועל חושי." אני אומר. אני הולך לקרחת היער,ומוציא את גסטליי וצ'ימצ'אר שוב.אוקיי גסטליי,תנסה להרים את הסלע הקטן שם בעזרת על חושי,פשוט תרכז את כוח הרצון שלך.צ'ימצ'אר,תשתמש בלהביור על הסלע הגדול שם." אני אומר בחיוך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277367]
----------
"אוקיי דירלינג שוב שחררי שורה של מתקפות קטלניות של עלי טער ועלים קסומים" אני אומר בקול רם
-
מרקוס- יובל וג'ימי צופים בהכל מן הצד, ג'ימי מוחא לך כפיים וכך גם יובל, ''רעה דירלינג רעה'' נוזפת יובל ביד רמה, ומאיה מיד נרתעת אך יובל אינה מכה אותה, ''דיר ליג ליג'' אומרת מאיה (זה הזמן לנשק הכבד) בשפת הפוקימונים, היא אומרת בשפת בני האדם ולא הפוקימונים ''שחררו אותנו!'' בקול כמעט בוכה אך מעט רגוז, ג'ימי ויובל נרתעים לאחור ומתקרבים אל הפוקדור משקשקים מפחד בכדי לשחרר אתכם
סקוט-אתה מוציא את גאסטלי שמצליח להרים את האבן!! וצ'מצ'אר מתיך לחלוטין את האבן השנייה! ''כבר שקיעה, שנלך למרכז הפוקימונים?'' שואל תאותך מאי
תומאס-אני כבר לא זוכרת יש לך שותפה?
-__________________________
דירלינג שוב תוקפת וסילון האקווה נחסם ופולוואג מתעלף, מנהיג המכון מחייך חיוך מבוייש ואומר ''לכדתי אותו רק אתמול..'' ומוציא מאג'יקארפ חסר אונים שמקפץ על אדמת המכון הקשה
-
[QUOTE=ttrrtte;1277550]מרקוס- יובל וג'ימי צופים בהכל מן הצד, ג'ימי מוחא לך כפיים וכך גם יובל, ''רעה דירלינג רעה'' נוזפת יובל ביד רמה, ומאיה מיד נרתעת אך יובל אינה מכה אותה, ''דיר ליג ליג'' אומרת מאיה (זה הזמן לנשק הכבד) בשפת הפוקימונים, היא אומרת בשפת בני האדם ולא הפוקימונים ''שחררו אותנו!'' בקול כמעט בוכה אך מעט רגוז, ג'ימי ויובל נרתעים לאחור ומתקרבים אל הפוקדור משקשקים מפחד בכדי לשחרר אתכם
סקוט-אתה מוציא את גאסטלי שמצליח להרים את האבן!! וצ'מצ'אר מתיך לחלוטין את האבן השנייה! ''כבר שקיעה, שנלך למרכז הפוקימונים?'' שואל תאותך מאי
דירלינג שוב תוקפת וסילון האקווה נחסם ופולוואג מתעלף, מנהיג המכון מחייך חיוך מבוייש ואומר ''לכדתי אותו רק אתמול..'' ומוציא מאג'יקארפ חסר אונים שמקפץ על אדמת המכון הקשה[/QUOTE]
"אנחנו לא פוקימונים תשחררו אותנו ואסביר" אומר בהרגעה.
-
דרייק-אתה מסכל אך לא מוצא עצים כאלו, ''גיבל חבטת זן!'' נשמע קולו של הילד, וגיבל שועט לערך בחבטת זן[/QUOTE]
תתייחסי למה שאני אומר בשפת הפוקימונים, טוב?
~~~~~~~
"למה אתה עושה מה שהוא אומר לך לעשות?" אני שואל את הגיבל ומשתמש בנשימת דרקון. "אם לא תנסה להילחם בי, ותעזור לי להציל את החברים שלי, תוכל לבוא איתנו!" אני אומר ומנסה להשתמש בריקוד דרקון ואז ציפורן דרקון משולבת עם נשימת דרקון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277550]
[/QUOTE]
"מגניב.אבל רק שנייה,גסטליי,עכשיו תנסה להשתמש בצל לילה בכך שתרכז את האנרגיה שלך בקרני אנרגיה במקום בכדור כמו בכדור צל." אני אומר לגסטליי בחיוך.
~~~
אז זה אומר שגסטליי למד על חושי וצ'ימצ'אר להביור?
-
[/b]
מכון
מרכז פוקימונים?
ג'ינה0''נו טוב..'' אומר טום ושואל אותך מה עושים עכשיו
סקוט-אתה מחפש בתיק שלך ומוצא שלושה סנדוויצ'ים עם גבינת מילטאנק, אתה מגיש לכל אחד כריך ואתם אוכלים בהנאה, לפתע, מאי צועקת ''הנה העיר השלישית! תראו!'' אתם מסתכלים לכיוון אליו מאי מצביע ואכן רואים את העיר השלישית, אתם הולכים לשם ומישל שואלת ''מכון או מרכז פוקימונים?'' ''אהמ או תחרות אהמ'' מוסיפה מאי
דרייק-אתה מסכל אך לא מוצא עצים כאלו, ''גיבל חבטת זן!'' נשמע קולו של הילד, וגיבל שועט לערך בחבטת זן[/QUOTE]
"שנייה אחת" אגיד ואוציא את צ'ארמנדר "תשאל אותו מה קרה ולמה כולם התפרעו ככה"
-
[QUOTE=ttrrtte;1277550]
דירלינג שוב תוקפת וסילון האקווה נחסם ופולוואג מתעלף, מנהיג המכון מחייך חיוך מבוייש ואומר ''לכדתי אותו רק אתמול..'' ומוציא מאג'יקארפ חסר אונים שמקפץ על אדמת המכון הקשה[/QUOTE]
כן
-------------------------
"טוב שוב מה שעשית מקודם ביותר כח דירלינג" אני אומר
-
מרקוס-ג'ימי ויובל, עדיין מזעזעים מרימים את הפוקדורים שלכם ומוחצים אותם, ''אמרתי לך טום חמוד'' אומרת מאיה כאשר הפוקדור של טום נשבר, ''מי אתם ומה קורה פה?'' שואל אתכם ג'ימי
דרייק-''קוד הפוקימון, דא....'' אומר לך הגיבל בשפת הפוקימונים, אתה מצליח רק להשמש בנשימת דרקון מפני ששאינך מיומן דיו עדיין למתקפות אחרות, גיבל נפגע אך לא נכנע ''גיבל סיים את זה עם...'' אך הוא לא מסיים את המשפט מפני שגיבל כבר שוכב מעולף מכדור הצל של שרלין ''אין בעד מה'' היא אומרת לך בציניות בשפה הפוקימונים
סקוט-יאם ויאפ
גאסטלי מרכז את כל האנרגיה שלו, אך לא מניב תוצאות, אתה הולך עם מישל ומאי ואתם לוקחים חדר במרכז הפוקימונים, מאי ומישל נרדמות כל אח באחת משלוש המיטות ואתה בשלישית, אתה קם למשמע קול נפץ עז, החדר הפוך ומובלגן כל הפוקימונים שלך מתרוצצים אנה ואנה, הוילונות קרועים, והספות הפוכות, והפוקימונים-משחקים, מטפסים אך למראה העובדה שקמת מיד משתתקים ומתחילים להסמיק (מישל ומאי ישנות)
ג'ינה-טום שואל את צ'ארמנדר בפוקימונית מה קרה, צ'ארמנדר מסמיק ומסתכל ארצה ומתחיל לדבר ולדבר, שהוא מסיים טום אומר ''קצר את כל הסיפור ונסכם- הם שיחקו מחבואים ותופסת, את התעוררת באמצע התופסת...''\
תומאס-דירלינג משתמשת שוב בעלי תער ועלים קסומים אשר פוגעים במאג'יקארפ שתעלף מיד, מנהיג המגון מושיט לך את תג המכון
-
[QUOTE=ttrrtte;1277692]
תומאס-דירלינג משתמשת שוב בעלי תער ועלים קסומים אשר פוגעים במאג'יקארפ שתעלף מיד, מנהיג המגון מושיט לך את תג המכון[/QUOTE]
"שולט תג מכון יש טוב בואו נצא כולם" אני אומר באושר
-
[/b]
מכון
מרכז פוקימונים?
[/QUOTE]
אני רץ לכיוון המרכז פוקימונים כדי לתת לפוקימונים שלי מנוחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1277692]מרקוס-ג'ימי ויובל, עדיין מזעזעים מרימים את הפוקדורים שלכם ומוחצים אותם, ''אמרתי לך טום חמוד'' אומרת מאיה כאשר הפוקדור של טום נשבר, ''מי אתם ומה קורה פה?'' שואל אתכם ג'ימי
דרייק-''קוד הפוקימון, דא....'' אומר לך הגיבל בשפת הפוקימונים, אתה מצליח רק להשמש בנשימת דרקון מפני ששאינך מיומן דיו עדיין למתקפות אחרות, גיבל נפגע אך לא נכנע ''גיבל סיים את זה עם...'' אך הוא לא מסיים את המשפט מפני שגיבל כבר שוכב מעולף מכדור הצל של שרלין ''אין בעד מה'' היא אומרת לך בציניות בשפה הפוקימונים
סקוט-יאם ויאפ
גאסטלי מרכז את כל האנרגיה שלו, אך לא מניב תוצאות, אתה הולך עם מישל ומאי ואתם לוקחים חדר במרכז הפוקימונים, מאי ומישל נרדמות כל אח באחת משלוש המיטות ואתה בשלישית, אתה קם למשמע קול נפץ עז, החדר הפוך ומובלגן כל הפוקימונים שלך מתרוצצים אנה ואנה, הוילונות קרועים, והספות הפוכות, והפוקימונים-משחקים, מטפסים אך למראה העובדה שקמת מיד משתתקים ומתחילים להסמיק (מישל ומאי ישנות)
ג'ינה-טום שואל את צ'ארמנדר בפוקימונית מה קרה, צ'ארמנדר מסמיק ומסתכל ארצה ומתחיל לדבר ולדבר, שהוא מסיים טום אומר ''קצר את כל הסיפור ונסכם- הם שיחקו מחבואים ותופסת, את התעוררת באמצע התופסת...''\
תומאס-דירלינג משתמשת שוב בעלי תער ועלים קסומים אשר פוגעים במאג'יקארפ שתעלף מיד, מנהיג המגון מושיט לך את תג המכון[/QUOTE]
"אנחנו מאמנים שהפכו לפוקימונים" אומר בנימת הקלה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277692]
[/QUOTE]
"בואי נעזור למייק, הוא די קטן." אני אומר לה ומחפש במבטי את הטורצ'יק. כשאני רואה אותו, אני מנסה לרוץ אליו בכל המהירות של ולקפוץ מעליו, להסתובב באוויר ולהשתמש בנשימת דרקון על הראש שלו, ואז לנגוח בו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277692]
סקוט-יאם ויאפ
[/QUOTE]
"לא כדאי להעיר אותם.אז למה שלא תתחילו לסדר?" אני שואל אותם בחיוך.
-
תומאס- אתה יוצא מן המכון וחושב על מה לעשות, לילך מתחילה לזהור וחוזרת להיות בן אדם ''זה היה מהיר משחשבתי, קל יותר לזהות אותי כך ולכן יתפסו אותי בקלות כדי לי לחזור חזרה לפוקימון או לא??'' שואלת לילך
מקס- אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומבקש מן האחות ג'וי שבמרכז לרפות לך את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים ומבקשת ממך להמתין בחדר ההמתנה, אתה מתיישב ולפתע מתיישבת לידך נערה בת גילך, בעלת שיער חום גלי יפה ועייני דבש מקסימות, היא לובשת שמלה לבנה מהממת, היא נראת לך ממש יפה, לפתע היא מביטה אלייך ושואלת ''שלום, למה אתה פה?''
מרקוס-ג'ימי ויובל מסתכלים אחד על השני באימה, ''איך זה קרה לכם? מי עשה לכם את זה? מתי? אתם צריכים עזרה?'' שואלים ג'ימי ויובל יחד ונראה כי הם עומדים להתפוצץ מרוב שאלות
דרייק-אתה משתמש בנשימת דרקון על ראשו של טורצ'יק שמתעלף מעוצמת המכה, אתה שמח על הניצחון אך מהר מאוד גיליתם שנכנסתם למלכודת, המאמנים הוציאו ארבעה פוקימונים-צ'אריזארד, בייליף, בלייזיקן ובאלבאזור.
''האיווי הכי חזקה צ'אריזארד ובייליף צאו!'' אומר אחד הילדים, ושרלין המסכנה מותקפת מצד אחד באשר וצד אחד בעלי תער, אתה רואה ששרלין נשרפת מצד אחד ומצד שני נחתכת, אך היא עומדת במתקפות בגבורה (היא לא יכולה לברוח בגלל שהיא תוע בלחץ בין המתקפות), היא אומרת ''תי...זהר...הגן על מייק'' בשפת הפוקימונים, לפניך ניצב הבלייזיקן ומול מייק הקטן הבאלבאזור
סקוט-כל הפוקימונים מתחילים לסדר הכל, מישל ומאי קמות מן הרעש ולא מבינות מה כל הבאלגן ושואלות אותך מה קרה, הפוקימונים נעצרים ומביטים בך בעיינים גדולות של אל-תספר-להן-בבקשה
-
[QUOTE=ttrrtte;1278064]
סקוט-כל הפוקימונים מתחילים לסדר הכל, מישל ומאי קמות מן הרעש ולא מבינות מה כל הבאלגן ושואלות אותך מה קרה, הפוקימונים נעצרים ומביטים בך בעיינים גדולות של אל-תספר-להן-בבקשה[/QUOTE]
"זה בסדר,כלום לא קרה.אל תשאלו.כמה פוקימונים נכנסו דרך החלון והרסו פה הכל. אבל הפוקימונים שלנו גירשו אותם." אמרתי בחיוך."אז בואו נסדר פה.אחר כך נלך למכון,ואחר כך נתחיל לברר אם שי פה תחרות בזמן הקרוב." אמרתי,והתחלתי לסדר. אחרי שסיימנו לסדר הלכנו כולנו אל המכון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1278064]
מקס- אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומבקש מן האחות ג'וי שבמרכז לרפות לך את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים ומבקשת ממך להמתין בחדר ההמתנה, אתה מתיישב ולפתע מתיישבת לידך נערה בת גילך, בעלת שיער חום גלי יפה ועייני דבש מקסימות, היא לובשת שמלה לבנה מהממת, היא נראת לך ממש יפה, לפתע היא מביטה אלייך ושואלת ''שלום, למה אתה פה?''
[/QUOTE]
'אני אהיה מאסטר פוקימונים!" אני חושב בזמן שאותה נערה מתיישבת לידי 'כולם יזכרו את שמי!'
אני ממשיך לחשוב ולחשוב עם חיוך על הפנים ומרגיש שאני עייף, פתאום שאני מסתכל הצידה אני רואה את הנערה מסתכלת במבט קצת חסר סבלנות, אני מנסה להבין מה היא שאלה לפני רגע אבל נראה שהיא כל-כך יפה שאני לא יכול להגיד כלום.
"מה?" שאלתי לבסוף כאילו התעוררתי מחלום
"שאלתי למה אתה פה..." היא חוזרת
"מחכה לסיום הטיפול פפוקימונים שלי" אני עונה בחיוך ומנסה שלא להסתכל בעיניה היפות "ואת?"