-
[quote=Balenciaga;1415011][U]Sharpedo[/U]
טריפוק מגיב במהירות לנסיון הדחיפה של קיטקין, ומתחמק במעוף קל מעליו. הוא וא מסתובב סביב פוקימון החתול מספר פעמים, עף לכיוונו ותוקף אותו בעוצמה באמצעות כנפ החזקה. קיטקין מוטח לאחור, ומתגלגל עד למרגלות העץ שממנו הוא נפל לפני דקה בודדת.
"קיטקין, קום מהר!" קוראת הילדה. "תשתמש במתקפת הקסמה (Charm)!"
הילה ורדרדה ומוזרה מתחילה לצאת מכיוונו של פוקימון החתול. לא היה לך ספק שקיטקין היה פוקימון קטן וחמוד, אך לפתע הוא נראה לך חמוד בהרבה. היה נראה לך אכזרי לתקוף אותו, ותהית מה עליך לעשות עכשיו.
"דילן, אל תיפול בפח." אומר לך פטר. "קיטקין תת קפה הגורמת לכל מסתכל עליו להתאהב בו ולחשוב שהוא חמוד יותר. אני תוהה איך טריפוק יגיב עכשיו." הוא אומר לך.
[/quote]
שכחתי כבר מי זה פטר XD
"תודה פטר,יש לי רעיון" אומר לו בחיוך,"טריפוק!" אקרא בעודי חושב על רעיון, "תצא למספר סיבובים גבוה באוויר! תנסה שההשפעה של מתקפת ההקסמה תפוג! תהיה במרחק שקיטקין לא יוכל להתקיף אותך,כשתרגיש שההשפעה עוברת תעוף לכיוון קיטקין ותבלבל אותו במהירותך,ברגע הנכון תשתמש בהתגרות! לאחר מכן תנקר אותו בראשו!" אדריך את טריפוק, "אתה נהדר עד עכשיו! המשך כך!" אומר לטריפוק בכדי להעלות לו את המוטיבציה.
-
[U]Sharpedo[/U]
"האמת שבמרה הזה, אם פשוט היית משתמש בהתגרות זה גם היה מבטל את ההתקפה של קיטקין. זה הקטע בהתקפה הזו.
אגב תנסה לעשות קצת פחות מהלכים, מקסימום שתים, כי זה נורא נורא קשה לכתוב תגובה בחזרה. כאילו, ספציפית בתגובה הזו טריפוק גם עף באוויר כדי להתחמק מההקסמה, גם עף במעגלים כדי לבבלבל, גם משתמש בהתגרות, וגם משתמש בניקור. זה המוןן חח
ופטר זה איזה אחד שפגשת והוא מתלווה אליך (פטר- שיערו כתום וקצר, פנים מנומשות, עינים כחולות, בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה. יש לו את הארוק פוקימון הלחימה).
----
טריפוק מתחיל לדהות גבוה באוויר יותר ויותר. אתה ממתין חצי דקה בציפייה, ומחכה לרגע שבו טריפוק ירגיש שהשפעת מתקפת ההקסמה תפוג.
לפתע זה קורה, טריפוק צולל באוויר, כשעיניו צבועות באור כחול עמוק. הוא מביט בקיטקין שנראה מהופנט למבטו. האור הורדרד נעלם, וקיטקין מתחיל לנסות לתקוף את טריפוק בעוד באוויר. פוימון החתלתול הקטן מנסה לקפוץ אל טריפוק, אך טריפוק עף גבוה ממנו בהרבה.
-
[quote=Balenciaga;1415014][U]Sharpedo[/U]
"האמת שבמרה הזה, אם פשוט היית משתמש בהתגרות זה גם היה מבטל את ההתקפה של קיטקין. זה הקטע בהתקפה הזו.
אגב תנסה לעשות קצת פחות מהלכים, מקסימום שתים, כי זה נורא נורא קשה לכתוב תגובה בחזרה. כאילו, ספציפית בתגובה הזו טריפוק גם עף באוויר כדי להתחמק מההקסמה, גם עף במעגלים כדי לבבלבל, גם משתמש בהתגרות, וגם משתמש בניקור. זה המוןן חח
ופטר זה איזה אחד שפגשת והוא מתלווה אליך (פטר- שיערו כתום וקצר, פנים מנומשות, עינים כחולות, בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה. יש לו את הארוק פוקימון הלחימה).
----
טריפוק מתחיל לדהות גבוה באוויר יותר ויותר. אתה ממתין חצי דקה בציפייה, ומחכה לרגע שבו טריפוק ירגיש שהשפעת מתקפת ההקסמה תפוג.
לפתע זה קורה, טריפוק צולל באוויר, כשעיניו צבועות באור כחול עמוק. הוא מביט בקיטקין שנראה מהופנט למבטו. האור הורדרד נעלם, וקיטקין מתחיל לנסות לתקוף את טריפוק בעוד באוויר. פוימון החתלתול הקטן מנסה לקפוץ אל טריפוק, אך טריפוק עף גבוה ממנו בהרבה.[/quote]
כמישהו ששיחק במשחקים של פוקימון אני יודע שהתגרות מונעת מהיריב להשתמש במתקפות שהן לא התקפתיות,אם אתה אומר שזה גם עוצר מתקופת התקפתיות אני ארשום למולי.
וההמשכים הארוכים היו כי אני רוצה לסיים את הקרב ולהמשיך,אני לא אעשה את זה יותר.
נזכרתי מי זה פטר,תודה.
"טריפוק! נהדר!" אשבח את טריפוק בהתלהבות, "טריפוק עכשיו תצלול לכיוון קיטקין,וברגע הנכון תשנה צד ותתקוף ברדיפה! מיד אחר כך מתקפת ניקור!" אדריך את טריפוק בהתלהבות.
-
[quote=Balenciaga;1415011]
[U]NivX10[/U]
גופו של נוגל מתחיל לזהור בשנית. גופו מתקשח, והגנתו עולה יותר ויותר.
"דאסקלון, תכין את עצמך. הוא עומד להשתמש במתקפת הפלה." אמר טוביאס.
כשהאור המקשיח נעלם, נוגל קפץ באוויר, והטיח את עצמו בדאסקלון עם מתקפת הפלה. פוקימון הארנב חסם את ההתקפה עם שני ידיו תוך שהוא נהדף לאחור.
טוביאס נראה מרוצה. "עכשיו מהר, לפני שהוא מספיק להתקשח שוב, תתקוף אותו מתקפת בעיטה נמוכה!" הוא קרא.
פוקימון הארנב רץ במהירות לכיוונו של נוגל ורגלו פגעה בפוקימון הקטן בעוצמה אדירה שהעיפה אותו באוויר. נוגל נחת על הרצפה ממש לידך, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם. בזווית עיניך הבטת בדאסקלון. לא היה לך ספק שזה הפוקימון החזק ביותר שאי פעם נלחמת בו. ולפתע קלטת - הבעיטה שהוא בעט בנוגל השאירה חבלה קשה בכף רגלו. אמנם נוגל התעלף, אך בהחלט הגוף הקשה שלו עשה את העבודה והשאיר את דאסקלון פצוע.[/quote]
"תודה גם לך נוגל, עשית עבודה טובה" אומר לנוגל בחיבה ואחזיר אותו אל הפוקדור. לאחר מכן אוציא את פלוטובר תוך נשימה עמוקה.
אביט בו ואומר ברצינות "הקשב פלוטובר, מולך עומד פוקימון חזק במיוחד, והכל תלוי בך כרגע. אתה החזק משלושת הפוקימונים שלי אני מאמין בך שתצליח לגבור על דאסקלון."
ואקרוץ אליו.
"עמוד במקומך רגוע ומוכן, הקשב והתבונן היטב בתנועותיו... וברגע שהוא יהיה קרוב השמע גל על-קולי ממש אל מולו! ואז אגרופי שביט!" אסביר לו. אקווה בנוסף שהמכה ברגל תעט את הארנב המרגיז.
-
[U]Sharpedo[/U]
כה אני יודע שזה הכל נובע מתוך רצון לסיים את הקרב כמה שיותר מהר, אבל זה לא בהכרח מה שיעשה את זה.
---
טריפוק מתחיל לצלול לכיוונו של קיטקין כשקצה מקורו בוהק בהילה שחורה ואפלה.
"קיטקין תתחמק!" קוראת הנערה.
קיטקין מנסה לזוז ולהתחמק מהתקפתו של טריפוק, אולם שניה לפני שהוא פוגע בו, הפוקימון המעופף מטה את גופו ופוגע בפוקימון החתול באמצעות מקורו. ההילה השחורה שבהקה ממקורה של טריפוק התפוצצה במגע עם קיטקין, ויצרה הדף אדיר שהעיף את פוקימון החתול.
קיטקין שכב על הרצפה, מעולף לגמרי מהמתקפה האחרונה.
"וואו, זו הייתה מתקפה מעניינת." אמרה הנערה. "ניצחת אותי ביושר, אין ספק." היא אומרת, ומושיטה לך 100 דולר. אתה לוקח אותם, ומכניס אותם לכיסך.
[U]NivX10[/U]
אתה מחזיר את נוגל אל תוך הפוקדור, ומוציא את פלוטובר. פוקימון דוב המים עומד על הרצפה הקשה, ומביט בדאסקלון המאיים. אתה אומר לפלוטובר את פקודותיך, וממתין שטוביאס יעשה את המהלך הבא.
"קדימה דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" פוקד טוביאס.
פוקימון הארנב האפל מתחיל להתקדם לכיוון פלוטובר העומד במקומו בציפייה. וכשדסקלון נמצא מטר בודד ממנו, רעשים מוזרים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון המים. גלי הקול הידהדו באוויר, ודאסקלון שרץ עד אותו רגע איבד את שיווי משקלו ונפל על הרצפה כשהוא מועד על רגלו הפצועה. פלוטובר ניצל את ההזדמנות הזו, והחל לתקוף את דאסקלון ברצף מהיר של אגרופים. האגרוף השביט היה מהיר עד כדי כך שלא ניתן היה לראות את ידיו של פלוטובר בזמן המתקפה, ודאסקלון התקפל מכאב בכל אגרוף ואגרוף שנחת הישר בבטנו.
תוך מספר שניות של התקפה, דאסקלון היה מעולף לגמרי.
"לא ציפיתי שאיזשהו פוקימון שלך יצליח לגבור על דאסקלון," אמר טוביאס והחזיר את פוקימון הארנב שלו אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור נוסף, וזרק אותו לאוויר.
פוקימון קרפדי בצבע תורכיז הופיע על האדמה הקשה. הפוקימון היה רירי, ושלפוחיות שחורות כיסו את גופו.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D505D005DE05E405D405D905E80.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1415022][U]Sharpedo[/U]
כה אני יודע שזה הכל נובע מתוך רצון לסיים את הקרב כמה שיותר מהר, אבל זה לא בהכרח מה שיעשה את זה.
---
טריפוק מתחיל לצלול לכיוונו של קיטקין כשקצה מקורו בוהק בהילה שחורה ואפלה.
"קיטקין תתחמק!" קוראת הנערה.
קיטקין מנסה לזוז ולהתחמק מהתקפתו של טריפוק, אולם שניה לפני שהוא פוגע בו, הפוקימון המעופף מטה את גופו ופוגע בפוקימון החתול באמצעות מקורו. ההילה השחורה שבהקה ממקורה של טריפוק התפוצצה במגע עם קיטקין, ויצרה הדף אדיר שהעיף את פוקימון החתול.
קיטקין שכב על הרצפה, מעולף לגמרי מהמתקפה האחרונה.
"וואו, זו הייתה מתקפה מעניינת." אמרה הנערה. "ניצחת אותי ביושר, אין ספק." היא אומרת, ומושיטה לך 100 דולר. אתה לוקח אותם, ומכניס אותם לכיסך.
[/quote]
"היה תענוג להילחם איתך!" אומר לה בחיוך, "טריפוק היית מצוין! אני גאה בך מאוד ניצחת בקלות!" אומר לו בחיוך גדול ואלטף את ראשו, "אם תרצה,תוכל לנוח על הכתף שלי ולהמשיך איתי,או לחזור לפוכדור,מה שתבחר" אציע לטריפוק,אם יבחר להישאר אתן לו לנוח על הכתף שלי,אם ירצה להיכנס לפוכדור אחזיר אותו, "להתראות" אומר לילדה ואנופף לה לשלום ואמשיך בדרכי.
-
[U]Sharpedo[/U]
טריפוק נראה מסוקרן מהצעת לנוח על כתפך, ולאחר מספר שניות בהן הוא נראה מהרהר, הוא מתעופף ונוחת על הכתף הימנית שלך.
הילדה מנופפת לך לשלום, ואתה ממשיך בדרכך.
השדות החקלאיים המאפיינים כל כך את האיזור התחילו להתמעט יותר ויותר. האדמה נעשה צחיחה יותר כשהתקדמת צפונה, ואוויר נעשה יבש.
"תראה, אנחנו כבר ממש קרובים לאיזור הצחיח." אומר לך פטר, ומצביע לאופק. "אתה רואה את הקו היבש הזה שם? אין שם צמחים בכלל. זה איזור מדברי לגמרי. אנחנו נצטרך לחצות אותו אם אנחנו רוצים להגיע לעיר הבאה."
שעת הדמדומים הגיע. המשכתם להתקדם, והאדמה הפכה אט אט לחולית יותר. לפתע, ראית ממולך בקתת אבן קטנה שנראתה נטושה. החלונות היו מנופצים, ושום עשן לא בקע מהארובה.
-
[quote=Balenciaga;1415024][U]Sharpedo[/U]
טריפוק נראה מסוקרן מהצעת לנוח על כתפך, ולאחר מספר שניות בהן הוא נראה מהרהר, הוא מתעופף ונוחת על הכתף הימנית שלך.
הילדה מנופפת לך לשלום, ואתה ממשיך בדרכך.
השדות החקלאיים המאפיינים כל כך את האיזור התחילו להתמעט יותר ויותר. האדמה נעשה צחיחה יותר כשהתקדמת צפונה, ואוויר נעשה יבש.
"תראה, אנחנו כבר ממש קרובים לאיזור הצחיח." אומר לך פטר, ומצביע לאופק. "אתה רואה את הקו היבש הזה שם? אין שם צמחים בכלל. זה איזור מדברי לגמרי. אנחנו נצטרך לחצות אותו אם אנחנו רוצים להגיע לעיר הבאה."
שעת הדמדומים הגיע. המשכתם להתקדם, והאדמה הפכה אט אט לחולית יותר. לפתע, ראית ממולך בקתת אבן קטנה שנראתה נטושה. החלונות היו מנופצים, ושום עשן לא בקע מהארובה.[/quote]
השתמשתי כבר בשני המתתקים הנדירים שלי?
"מה אתה אומר פטר? שנלך לבדוק את הבקתה?" אשאל את פטר,לאחר הסכמתו שנינו נתחיל ללכת ליכוון הבקתה, "טריפוק תהיה קשוב ומוכן לכל סכנה שתארוב לנו שם" אומר לטריפוק בשקט.
אתקדם לתוך הביקתה ואכנס אליה,אשאל את פטר אם ברשותו פנס כדי שנוכל להאיר ולראות יותר טוב.
-
[U]Sharpedo[/U]
לפי מה שרשום לי עוד לא השתמשת בהם. אבל בכנות אני כבר לא זוכר. נגיד שלא השתמשת חח
---
"אני לא בטוח לגי זה. אני לא ממש אוהב לחקור מקומות נטושים..." הוא אומר לך בדאגה. "אבל... בסדר." הוא בולע את רוקו ואתם מתחילים להתקדם לכיוון הבקתה.
אתה ניגש אל ידית הדלת הרעוע והישנה, ופותח אותה באיטיות. אתה מציץ פנימה, ורואה חשכה מוחלטת. אתה מבקש מפטר שיביא לך פנס, אך עוד לפני שהוא מספיק לחפש בתיקו אחר הפנס, האורות נדלקים. אתה מחסיר פעימה, אבל מתעשת במהירות.
במרכז החדר ישב אדם על כיסא עץ מתנדנד. האיש היה זקן מאוד, וזקן אפור כיסה את פניו והגיע עד מרכז בטנו. הוא ישב בבגדים מלוכלכים, ועיניו הפקוחות היו אפורות וחסרי הבעה. קלטת ממבטו שהאיש הזקן היה עיוור לגמרי.
"מי זה?" שאל אותך האיש הזקן בקול צרוד.
-
[quote=Balenciaga;1415030][U]Sharpedo[/U]
לפי מה שרשום לי עוד לא השתמשת בהם. אבל בכנות אני כבר לא זוכר. נגיד שלא השתמשת חח
---
"אני לא בטוח לגי זה. אני לא ממש אוהב לחקור מקומות נטושים..." הוא אומר לך בדאגה. "אבל... בסדר." הוא בולע את רוקו ואתם מתחילים להתקדם לכיוון הבקתה.
אתה ניגש אל ידית הדלת הרעוע והישנה, ופותח אותה באיטיות. אתה מציץ פנימה, ורואה חשכה מוחלטת. אתה מבקש מפטר שיביא לך פנס, אך עוד לפני שהוא מספיק לחפש בתיקו אחר הפנס, האורות נדלקים. אתה מחסיר פעימה, אבל מתעשת במהירות.
במרכז החדר ישב אדם על כיסא עץ מתנדנד. האיש היה זקן מאוד, וזקן אפור כיסה את פניו והגיע עד מרכז בטנו. הוא ישב בבגדים מלוכלכים, ועיניו הפקוחות היו אפורות וחסרי הבעה. קלטת ממבטו שהאיש הזקן היה עיוור לגמרי.
"מי זה?" שאל אותך האיש הזקן בקול צרוד.[/quote]
נראה לי שהשתמשתי באחד,אבל תודה בכל אופן XD
איזכר באותו זקן שפגשתי באגם כשנלחמתי בקטוקיין שלו ואראה אם מדובר באותו בן אדם.
"אנחנו רק עוברי אורח" אומר לאיש הזקן,אעשה בכוונה קול אחר בכדי שאם מדובר באותו איש זקן שלא יזהה אותי, "רק חיפשנו מקום לישון בו וראינו את הביקתה,איננו רוצים לפגוע בך" אומר לו בכדי להרגיעו.
-
[U]Sharpedo[/U]
הבטת באדם הזקן שישב מולך, ותהית אם זה אותו אדם בעל קטוקיין איתו נלחמת. להחר סריקה של מספר שניות, נשמת בהקלה. לא היה מדובר באותו אדם. האדם שישב מולך היה מבוגר בהרבה, ויותר חשוב מהכל - הוא היה עיוור.
"אתה בטח חושב שאני פוחד שתפגע בי, ילדון." אומר לך הזקן. "גם לו היית מעוניין לפגוע, לא היית מצליח לעשות זאת לצערך."
שמת לב לפתע למשהו מוזר ביותר. על הרצפה ממולך זחלו עשרות פוקימונים זהים זה לזה. הם היו ארוכים ונחשיים, והתפתלו באיטיות סביב כיסאו של האיש הזקן. ניביהם היו חדים וארוכים, והם הביטו בך כמגוננים על מאמנם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D305D505E005D905E405E80.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1415040][U]Sharpedo[/U]
הבטת באדם הזקן שישב מולך, ותהית אם זה אותו אדם בעל קטוקיין איתו נלחמת. להחר סריקה של מספר שניות, נשמת בהקלה. לא היה מדובר באותו אדם. האדם שישב מולך היה מבוגר בהרבה, ויותר חשוב מהכל - הוא היה עיוור.
"אתה בטח חושב שאני פוחד שתפגע בי, ילדון." אומר לך הזקן. "גם לו היית מעוניין לפגוע, לא היית מצליח לעשות זאת לצערך."
שמת לב לפתע למשהו מוזר ביותר. על הרצפה ממולך זחלו עשרות פוקימונים זהים זה לזה. הם היו ארוכים ונחשיים, והתפתלו באיטיות סביב כיסאו של האיש הזקן. ניביהם היו חדים וארוכים, והם הביטו בך כמגוננים על מאמנם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D305D505E005D905E405E80.png[/IMG][/quote]
"הסר דאגה מליבך,לא הייתי רוצה לפגוע בך,ואני בטוח שהיית יכול לגונן על עצמיך יפה מאוד" אומר לו בקול נחמד בעודי מביט בפוקימונים ומוציא את הפוקידע בכדי לסרוק אותם.
"נוכל לישון פה ללילה? אני גם בטוח שבן אדם כמוך שגר לבד יש הרבה ידע וסיפורים לספר! אני מאמן וזה חברי פטר,אנחנו במטרה להגיע לעיר מכון הקרח במטרה לאתגר את מנהיג המכון" אומר לאיש הזקן בחיוך ואקווה שיסכים.
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה מכוון את הפוקידע דלך כלפי מפוקימון הנחש, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר.
"דוניפר - פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל."
"אז אני מבין שאתה בדרכך לעיר רימאיה... אני מבין. ובכן, בהחלט תוכלו ללון פה הלילה, אך אני מזהיר אתכם לא להתקרב יותר מדי לדוניפרים שלי. הם לא אוהבים שמציקים להם. בהחלט עדיף שתלונו פה הלילה מאשר בחוץ, לא כל כך בטוח פה בימים האחרונים. יש לי תחושה שמסתובבים באזור אנשים שלא אמורים להיות פה, ושהכוונות שלהם לא כל כך טובות. הדוניפרים שלי ממש עצבניים כשדברים כאלה קורים, והם אף פעם לא טועים." הוא מסביר לך.
-
[quote=Balenciaga;1415042][U]Sharpedo[/U]
אתה מכוון את הפוקידע דלך כלפי מפוקימון הנחש, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר.
"דוניפר - פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל."
"אז אני מבין שאתה בדרכך לעיר רימאיה... אני מבין. ובכן, בהחלט תוכלו ללון פה הלילה, אך אני מזהיר אתכם לא להתקרב יותר מדי לדוניפרים שלי. הם לא אוהבים שמציקים להם. בהחלט עדיף שתלונו פה הלילה מאשר בחוץ, לא כל כך בטוח פה בימים האחרונים. יש לי תחושה שמסתובבים באזור אנשים שלא אמורים להיות פה, ושהכוונות שלהם לא כל כך טובות. הדוניפרים שלי ממש עצבניים כשדברים כאלה קורים, והם אף פעם לא טועים." הוא מסביר לך.[/quote]
"מה אתה עוד יכול לספר לנו על האנשים האלה?" אשאל בהתעניינות, "אני ארצה להיות יריב שקול מול האנשים האלו,שלא יעצרו אותי" אוסיף מיד, "טריפוק,נהיה קר,תחזור לפוכדור" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
"ישנם פוקימונים שימושיים נגד אנשים אלו?" אוסיף לשאול בהתעניינות.
-
[quote=Balenciaga;1415022]
[U]NivX10[/U]
אתה מחזיר את נוגל אל תוך הפוקדור, ומוציא את פלוטובר. פוקימון דוב המים עומד על הרצפה הקשה, ומביט בדאסקלון המאיים. אתה אומר לפלוטובר את פקודותיך, וממתין שטוביאס יעשה את המהלך הבא.
"קדימה דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" פוקד טוביאס.
פוקימון הארנב האפל מתחיל להתקדם לכיוון פלוטובר העומד במקומו בציפייה. וכשדסקלון נמצא מטר בודד ממנו, רעשים מוזרים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון המים. גלי הקול הידהדו באוויר, ודאסקלון שרץ עד אותו רגע איבד את שיווי משקלו ונפל על הרצפה כשהוא מועד על רגלו הפצועה. פלוטובר ניצל את ההזדמנות הזו, והחל לתקוף את דאסקלון ברצף מהיר של אגרופים. האגרוף השביט היה מהיר עד כדי כך שלא ניתן היה לראות את ידיו של פלוטובר בזמן המתקפה, ודאסקלון התקפל מכאב בכל אגרוף ואגרוף שנחת הישר בבטנו.
תוך מספר שניות של התקפה, דאסקלון היה מעולף לגמרי.
"לא ציפיתי שאיזשהו פוקימון שלך יצליח לגבור על דאסקלון," אמר טוביאס והחזיר את פוקימון הארנב שלו אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור נוסף, וזרק אותו לאוויר.
פוקימון קרפדי בצבע תורכיז הופיע על האדמה הקשה. הפוקימון היה רירי, ושלפוחיות שחורות כיסו את גופו.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D505D005DE05E405D405D905E80.png[/IMG][/quote]
"מעולה פלוטובר!!!" אומר, אביט בפלוטובר שלי ביראת כבוד ואחשוב לעצמי 'וואוו... כמה שפלוטובר התחזק מאז היה וואטובר קטן! ניצח מבלי להתעייף כלל'
ואז אחזור להתרכז בקרב. אשלוף את הפוקדע תוך מלמול "ומי היצור הנחמד הזה" ולאחר שהפוקדע יסיים את דבריו אתחיל.
"פלוטובר אני רוצה שתשתמש בערפל, ואז תטיח מתח מים ברצפה שיעיף אותך כמו גייזר למעלה, תצפט משם ורד אל הפוקימון הזה אם אגרוף מים!"
-
[U]Sharpedo[/U]
"ובכן, כל מה שאני יכול לספר לך הם רק שמועות ולא יותר מזה. על פי מה שאני שמעתי, ישנה קבוצה קטנה של מאמני-עילית שפועלים יחד למטרה שאינה ברורה לי. אני מניח, אם אתה שואל זקן צנוע שכמנוי, שהם מנסים להשיג עוד כוח. ככה זה אנשים, לעולם לא יסתפקו במה שיש להם." הוא נאנח בכיסאו, ולקח חפיסת גפרורים שהייתה מונחת על דלפק עץ קטנטן. הוא הוציא מקטורת מכיס חולצתו המרופטת והדהויה, והדליק אותה. עשן סמיך התערבל בחדר וטשטש את חושיך. "כדי להשתוות לרמתם של המאמנים האלה אתה צריך לעבוד קשה בחורי. עוד דרך ארכה ורבה לפניך לפני שתצליח לדגדג את קרסולם של האנשים האלו." הוא אומר לך בכנות. "לפני כמה ימים יצאתי לסיבוב לילי באזור. אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי, כך שהעיוורון שלי לא מהווה בעיה כאן. במהלך השוטטות הרגיל שני שמעתי שיחה מאוד מטרידה בין שני אנשים. לא זיהיתי אותם כמובן, ולא לגמרי שמעתי מה הם אומרים, אבל נדמה לי ששמעתי אותם מדברים על פוקימון בעל כוחות מופלאים שהם מאמנים שנמצא באזור המדבר הצחיח. הם הביעו התעניינות גדולה בהשגתו, כמדומני." הזקן התמתח, וקליקים קטנים נשמעו מגבו. "אבל אל תיתן לזה להטריד אותך. אתה עוד צעיר."
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון הירקרק, והפוקיד מתחיל להסביר.
"ואמפהיר - פוקימון קרפדת הביצות. גופו של ואמפהיר מכוסה כולו בריר חלקלק וצורב למגע. ואמפהיר מסוגל להשתמש בארבעת רגליו על מנת לנטר ממקום למקום, ולשונו הארוכה מגיעה למרחק של שלושה מטרים. פוקימון זה הוא דו חיים, ולכן מסוגל להתקיים גם מתחת למים וגם מעל האדמה. ואמפהיר הוא פוקימון מים ורעל."
אתה סוגר את הפוקידע, ופוקד על הפוקימון שלך.
פלוטובר פותח את פיו, וערפל לבנבן וסמיך מתחיל לצאת ממנו. הערפל מקיף את האיזור כולו, עד שכמעט ולא ניתן לראות מסביב דבר.
"ואמפהיר, תשתמש במתקפת מים מלוכלכים!" קורא טוביאס.
אתה אמנם לא מצליח לראות את מה שמתרחש, אך ללא ספק הלצחת לשמוע - זרם מים אדיר בא מכיוונו של פוקימון הקרפדה. כמות המים הייתה אדירה, וסחפה את פלוטובר לפני שהוא הצליח לתקוף בעצמו. הוא נסחף מטרים סרבים לאחור, ויכולת לראות את גופו הרטוב והמלוכלך מבעד לערפל הסמיך. פלוטובר התיישר מהר ככל האפשר, וניסה להתייצב על שני רגליו.
"האמפהיר הזה מאמן מאוד בשימוש במתקפות מים." אומר לך גילברט בידענות. "יש לי תחושה שהוא חזק לא פחות מהדאסקלין הזה שראינו קודם, אם לא יותר."
-
[quote=Balenciaga;1415045][U]Sharpedo[/U]
"ובכן, כל מה שאני יכול לספר לך הם רק שמועות ולא יותר מזה. על פי מה שאני שמעתי, ישנה קבוצה קטנה של מאמני-עילית שפועלים יחד למטרה שאינה ברורה לי. אני מניח, אם אתה שואל זקן צנוע שכמנוי, שהם מנסים להשיג עוד כוח. ככה זה אנשים, לעולם לא יסתפקו במה שיש להם." הוא נאנח בכיסאו, ולקח חפיסת גפרורים שהייתה מונחת על דלפק עץ קטנטן. הוא הוציא מקטורת מכיס חולצתו המרופטת והדהויה, והדליק אותה. עשן סמיך התערבל בחדר וטשטש את חושיך. "כדי להשתוות לרמתם של המאמנים האלה אתה צריך לעבוד קשה בחורי. עוד דרך ארכה ורבה לפניך לפני שתצליח לדגדג את קרסולם של האנשים האלו." הוא אומר לך בכנות. "לפני כמה ימים יצאתי לסיבוב לילי באזור. אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי, כך שהעיוורון שלי לא מהווה בעיה כאן. במהלך השוטטות הרגיל שני שמעתי שיחה מאוד מטרידה בין שני אנשים. לא זיהיתי אותם כמובן, ולא לגמרי שמעתי מה הם אומרים, אבל נדמה לי ששמעתי אותם מדברים על פוקימון בעל כוחות מופלאים שהם מאמנים שנמצא באזור המדבר הצחיח. הם הביעו התעניינות גדולה בהשגתו, כמדומני." הזקן התמתח, וקליקים קטנים נשמעו מגבו. "אבל אל תיתן לזה להטריד אותך. אתה עוד צעיר."[/quote]
"כן,אני מניח..האמת שחלק מהם רודפים אחריי" הודד בפני הזקן.
"כשרק התחלתי את המסע,ונדמה לי שפטר בעצמו עזר לי,בביקתה קטנה שליד הכפר שבו אני גר היה זקן שאיד מאנשי צוות האלים הקדושים לכד ורצה לשמוע מידע על פוקימון רב עוצמה,נלחמתי בו והצלחתי להבריח אותו,מאז הבחור אמר שעוד ניפגש ובעיר המכון הראשון נלחמתי באיש זקן עם קטוקיין,לא הצלחתי לנצח והוא ויתר ואמר, "אנחנו עוד ניפגש", "הוא גם ידע את השם שלי.." אומר לו.
"יש לי נאודיל,טריפוק כפי שראית על הכתף שלי,יוזלאק ומגנפליי שאני לא יודע אם להשאירו או לא,תוכל לתת לי טיפים כלשהם שאתה יודע באימון שלהם?" אשאל את הבחור הזקן.
-
[quote=Balenciaga;1415045]
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון הירקרק, והפוקיד מתחיל להסביר.
"ואמפהיר - פוקימון קרפדת הביצות. גופו של ואמפהיר מכוסה כולו בריר חלקלק וצורב למגע. ואמפהיר מסוגל להשתמש בארבעת רגליו על מנת לנטר ממקום למקום, ולשונו הארוכה מגיעה למרחק של שלושה מטרים. פוקימון זה הוא דו חיים, ולכן מסוגל להתקיים גם מתחת למים וגם מעל האדמה. ואמפהיר הוא פוקימון מים ורעל."
אתה סוגר את הפוקידע, ופוקד על הפוקימון שלך.
פלוטובר פותח את פיו, וערפל לבנבן וסמיך מתחיל לצאת ממנו. הערפל מקיף את האיזור כולו, עד שכמעט ולא ניתן לראות מסביב דבר.
"ואמפהיר, תשתמש במתקפת מים מלוכלכים!" קורא טוביאס.
אתה אמנם לא מצליח לראות את מה שמתרחש, אך ללא ספק הלצחת לשמוע - זרם מים אדיר בא מכיוונו של פוקימון הקרפדה. כמות המים הייתה אדירה, וסחפה את פלוטובר לפני שהוא הצליח לתקוף בעצמו. הוא נסחף מטרים סרבים לאחור, ויכולת לראות את גופו הרטוב והמלוכלך מבעד לערפל הסמיך. פלוטובר התיישר מהר ככל האפשר, וניסה להתייצב על שני רגליו.
"האמפהיר הזה מאמן מאוד בשימוש במתקפות מים." אומר לך גילברט בידענות. "יש לי תחושה שהוא חזק לא פחות מהדאסקלין הזה שראינו קודם, אם לא יותר."[/quote]
"תודה גילברט, אני אסתדר!" אודה לגילבר על ההסבר. אחשוב מעט על מהלך ואומר "פלוטובר הרם חופני חול גדולים וזרוק אותם לאוויר... ואז שלח מבעדם אקדח מים היישר לפניו של אמפהיר, שאקדח המים יסחוף איתו את החול היישר לעיניו של אמפהיר!" ואקווה שהמהלך יצליח.
אם כן אוסיף "עכשיו רוץ והכה אותו באגרוף מים!"
-
[U]Sharpedo[/U]
"פוקימונים מעניינם, אני חייב לציין. ובכן, אני בהחלט מבין דבר או שנים בפוקימונים, ואני מוכן לעזוןר לך. לגבי יוזלאק - אמנם הוא נראה כמו פוקימון חסר תועלת כרגע, אך אני מתאר לעצמי שאתה יודע היטב שהוא מתפתח לפוקימון חזק במיוחד. תשמור אותו ותאמן אותו כמו שצריך, וזה יחזור אליך שבעתיים. את שאר הפוקימונים שלך תמיד טוב ללמד כמה שיותר מתקפות. אל תשכח שאתה יכול לכוון את הפוקידע שלך לכל אחד מהפוקימונים שלך, ולבדוק אילו מתקפות אתה יכול ללמד אותו. ולגבי מגנפליי - אם אתה לא בטוח שאתה מעוניין להשאיר אותו אצלך, אני מציע לך לא להשתמש בו יותר בינתיים. לא מומלץ להשתמש בפוקימון שלא מעניין אותך, שכן עדיף לשמור את האימונים לפוקימונים שאתה כן מעדיף. אתה תמיד יכול לשלוח אותו לפרופסור שישמור לך עליו, או שאתה אפילו יכול להחליף אותו. אתה אתה מעוניין אפילו האחד הדוניפרים שלי, אני מוכן לתת לך את אחד מהם בתמורה למגנפליי." הוא מציע לך.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר עושה כדבריך ומרים חופן של חול מהרצפה. הוא זורק אותו לאוויר, תוך שכדור מים כדול יוצא מפיו בתנופה אדירה.
"ואמפהיר, קפוץ מעל זה!" קרא טוביאס.
כדור המים מלא החול טס לכיוונו של והמפהיר, אך הוא קפץ בגלילות מעליו, וכדור המים התנפס על האדמה המרוחקת.
פוקימון הקרפדה נחת על האדמה, תוך שפלוטובר מתחיל לרוץ לכיוונו כשידו בוהקת באור כחול יפהפה. וידו של פלוטובר התנפצה הישר על פנים של ואמפהיר שלא הספיק להגיב, וכמות אדירה של מים עפו לכל כיוון. ואמפהיר נהדף בעוצמה אדירה ונחת בנוקשות על האדמה.
"לעזאזל, ואמפיהר קום מהר ותשמש במתקפת חומצה!" קרא טוביאס.
-
[quote=Balenciaga;1415056][U]Sharpedo[/U]
"פוקימונים מעניינם, אני חייב לציין. ובכן, אני בהחלט מבין דבר או שנים בפוקימונים, ואני מוכן לעזוןר לך. לגבי יוזלאק - אמנם הוא נראה כמו פוקימון חסר תועלת כרגע, אך אני מתאר לעצמי שאתה יודע היטב שהוא מתפתח לפוקימון חזק במיוחד. תשמור אותו ותאמן אותו כמו שצריך, וזה יחזור אליך שבעתיים. את שאר הפוקימונים שלך תמיד טוב ללמד כמה שיותר מתקפות. אל תשכח שאתה יכול לכוון את הפוקידע שלך לכל אחד מהפוקימונים שלך, ולבדוק אילו מתקפות אתה יכול ללמד אותו. ולגבי מגנפליי - אם אתה לא בטוח שאתה מעוניין להשאיר אותו אצלך, אני מציע לך לא להשתמש בו יותר בינתיים. לא מומלץ להשתמש בפוקימון שלא מעניין אותך, שכן עדיף לשמור את האימונים לפוקימונים שאתה כן מעדיף. אתה תמיד יכול לשלוח אותו לפרופסור שישמור לך עליו, או שאתה אפילו יכול להחליף אותו. אתה אתה מעוניין אפילו האחד הדוניפרים שלי, אני מוכן לתת לך את אחד מהם בתמורה למגנפליי." הוא מציע לך.
[U]NivX10[/U]
פלוטובר עושה כדבריך ומרים חופן של חול מהרצפה. הוא זורק אותו לאוויר, תוך שכדור מים כדול יוצא מפיו בתנופה אדירה.
"ואמפהיר, קפוץ מעל זה!" קרא טוביאס.
כדור המים מלא החול טס לכיוונו של והמפהיר, אך הוא קפץ בגלילות מעליו, וכדור המים התנפס על האדמה המרוחקת.
פוקימון הקרפדה נחת על האדמה, תוך שפלוטובר מתחיל לרוץ לכיוונו כשידו בוהקת באור כחול יפהפה. וידו של פלוטובר התנפצה הישר על פנים של ואמפהיר שלא הספיק להגיב, וכמות אדירה של מים עפו לכל כיוון. ואמפהיר נהדף בעוצמה אדירה ונחת בנוקשות על האדמה.
"לעזאזל, ואמפיהר קום מהר ותשמש במתקפת חומצה!" קרא טוביאס.[/quote]
הורה לפלוטובר מהר "תגיב במתקפת במטח מהיר של קרן בועות על החומצה תוך כדי שאתה מנתר לאחור כדי לחמוק ממנה!"
לאחר מכן אוסיף "תשתמש בעל-קולי ואז שוב קרן בועות!"
-
[quote=Balenciaga;1415056][U]Sharpedo[/U]
[/quote]
"דוניפר?" אומר בתמיהה ואביט בשלל הדוניפרים שנמצאים ליד האיש הזקן.
"אני לא יודע..אני אחליט אחרי שינה טובה" אומר לו בחיוך, "ובכן,אתה רעב? אנחנו יכולים להכין אוכל אם אין פה" אומר לאיש הזקן בחיוך.
"תוכל לספר לי כמה פרטים על דוניפרים?" אשאל את האיש הזקן בחיוך,אולי מה שיגיד יעזור לי בהחלטה,לאחר מכן אנסה להתייעץ עם פטר בעניין.
-
[U]NivX10[/U]
ואמפהיר פתח את פיו, ורסיסים חומצתיים ירוקים יצאו מכיוונו והתפזרו באוויר כעננת גשם ירוק.
פלוטובר התחיל מיד לירות בועות מפיו בזרם אדיר. הבועות יצאו בזו אחר זו ובכמויות אדירות במטרה לחסום את רסיסי החומצה, אולם פיזורה של החומצה היה רחב מידי, וכמות גדולה נחתה על עורו של פלוטובר. פלוטובר נאנק מכאב, תוך שהוא מתכווץ על האדמה.
"מצויין ואמפהיר, עכשיו תתקוף אותו במתקפת הטחת גוף!" קרא טוביאס.
פוקימון הקרפדה התקדם במהירות לכיוונו של פלוטובר, והטיח את גופו בעוצמה אדירה בפוקימון המים שלך. פלוטובר התגלגל לאחור, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
טוביאס החזיר את ואמפהיר אל תוך הפוקדור, ונעץ בך מבט מוזר וחד. "יש לך רק תג אחד, נכון?" הוא שאל אותך. "זה לא ייתכן... לא, לא ייתכן..." הוא נראה מהורהר.
[U]Sharpedo[/U]
"אין צורך להכין אוכל יקירי, יש פה הרבה אוכל. תפתח את הארון בפינה שם, תמצא כל מה שאתה צריך. אל תתבייש לקחת." הוא אומר לך. "בקשר לדוניפרים... ובכן, אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה. הוא מאוד יעיל בקרבות אם תשאל אותי. אמנם יש לו התפתחות אחת, אבל בהחלט מענינת וחזקה. אם תצליח לאמן את הדוניפר שלך מספיק טוב, הוא גם יוכל להיכנס מתחת לאדמה במהירות, ולתקוף את היריב שלך בהפתעה באמצעות הרגלים החזקים שלו." הוא מסביר לך. "וזו כמובן רק דרך אחת להשתמש בפוקימון הזה."
אתה ופטר אוכלים מעט, ולאחר מכן פורשים את שקי השינה שלכם ליד מיטתו של האיש הזקן. אתה מהרהר ארוכות בדוניפרים של האיש, ותהה לעצמך מה לעשות. תוד זמן שנראה כשעה, אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר, ומרגיש רענן מתמיד. האיש הזקן ישב כבר בכיסא העץ שלו, והתנדנד עליו כשהמקטרת בידו. פטר גם הוא כבר היה ער, והחימם מזון כלשהו על גזייה במטבחון הקטן והמלוכלך.
"אז מה דעתך, ילד?" שאל אותך הזקן. "כמובן שאף אחד לא מחייב אותך להחליף. לך תדע, אולי גם בהמשך תצליח למצוא הצעה טובה יותר מאשר דוניפר."
-
[quote=Balenciaga;1415059][U]NivX10[/U]
ואמפהיר פתח את פיו, ורסיסים חומצתיים ירוקים יצאו מכיוונו והתפזרו באוויר כעננת גשם ירוק.
פלוטובר התחיל מיד לירות בועות מפיו בזרם אדיר. הבועות יצאו בזו אחר זו ובכמויות אדירות במטרה לחסום את רסיסי החומצה, אולם פיזורה של החומצה היה רחב מידי, וכמות גדולה נחתה על עורו של פלוטובר. פלוטובר נאנק מכאב, תוך שהוא מתכווץ על האדמה.
"מצויין ואמפהיר, עכשיו תתקוף אותו במתקפת הטחת גוף!" קרא טוביאס.
פוקימון הקרפדה התקדם במהירות לכיוונו של פלוטובר, והטיח את גופו בעוצמה אדירה בפוקימון המים שלך. פלוטובר התגלגל לאחור, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
טוביאס החזיר את ואמפהיר אל תוך הפוקדור, ונעץ בך מבט מוזר וחד. "יש לך רק תג אחד, נכון?" הוא שאל אותך. "זה לא ייתכן... לא, לא ייתכן..." הוא נראה מהורהר.
[/quote]
"אוווו..." אאנח בצער אלך אל פלוטובר ואעזור לו לקום "היית מצויין חבר, אתה לא אשם, בעתיד נשתפר ועוד ננצח בחורים כמוהו" אעודד את הדוב הטשוש ואחזיר אותו לפוקדור.
"מה לא ייתכן? אני לא מבין" אומר לבחור בתמיהה.
-
[quote=Balenciaga;1415059]
[U]Sharpedo[/U]
"אין צורך להכין אוכל יקירי, יש פה הרבה אוכל. תפתח את הארון בפינה שם, תמצא כל מה שאתה צריך. אל תתבייש לקחת." הוא אומר לך. "בקשר לדוניפרים... ובכן, אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה. הוא מאוד יעיל בקרבות אם תשאל אותי. אמנם יש לו התפתחות אחת, אבל בהחלט מענינת וחזקה. אם תצליח לאמן את הדוניפר שלך מספיק טוב, הוא גם יוכל להיכנס מתחת לאדמה במהירות, ולתקוף את היריב שלך בהפתעה באמצעות הרגלים החזקים שלו." הוא מסביר לך. "וזו כמובן רק דרך אחת להשתמש בפוקימון הזה."
אתה ופטר אוכלים מעט, ולאחר מכן פורשים את שקי השינה שלכם ליד מיטתו של האיש הזקן. אתה מהרהר ארוכות בדוניפרים של האיש, ותהה לעצמך מה לעשות. תוד זמן שנראה כשעה, אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר, ומרגיש רענן מתמיד. האיש הזקן ישב כבר בכיסא העץ שלו, והתנדנד עליו כשהמקטרת בידו. פטר גם הוא כבר היה ער, והחימם מזון כלשהו על גזייה במטבחון הקטן והמלוכלך.
"אז מה דעתך, ילד?" שאל אותך הזקן. "כמובן שאף אחד לא מחייב אותך להחליף. לך תדע, אולי גם בהמשך תצליח למצוא הצעה טובה יותר מאשר דוניפר."[/quote]
"ובכן.." אתחיל לדבר בהיסוס, "קודם כל תודה רבה על האירוח,אתה איש נדיב ואני מקווה שניפגש שוב" אומר לו בחיוך רחב, "אני לא חושב שאני אקח דוניפר,כמו שאמרת יכול להיות שאמצע הצעה טובה יותר,לא שאני אומר שדוניפר הוא פוקימון גרוע,להפך אבל ישנם כל כך הרבה פוקימונים שאני אפגוש שיכול להיות שהם ימשכו אותי יותר" אסביר לאיש הזקן, "ומי יודע,אולי בעתיד לא ארצה להחליף אותו" אוסיף.
"להתראות לך אדוני!" אומר לו בחיוך, "או שעליי לקרוא לך בשימך..איך קוראים לך?" אשאל את האיש הנדיב, אפרד ממנו ומהדוניפרים שלו ואקווה שניפגש שוב ואני ופטר נמשיך בדרכינו, "אתה חושב שעשיתי את המעשה הנכון? שלא החלפתי את מגנפליי בדוניפר?" אשאל את פטר.
-
[U]NivX10[/U]
טוביס השיך להביט בך בתמיהה. "מה שלא ייתכן זה הכוח שלך. יש לי שבעה תגים, ולך יש אחד. ולמרות זאת, הצלחת ליצור קרב צמוד במיוחד. היו רגעים שבהם הייתי בטוח שאני אפסיד. זה מאוד יוצא דופן, את רוב המאמנים ברמתך הייתי מרסק." הוא אומר לך בפשטות. "כמובן שאני לא כול לקחת לך כסף על קרב כזה..." הוא אומר ומגרד בראשו.
[U]Sharpedo[/U]
"שמי לא חשוב." אומר לך האיש הזקן. "אני לא חושב שנתראה שוב, אם תהית לגבי זה. המקום שלי הוא כאן, בין האבנים והחול המדברי. אני לא הולך לשום מקום, עד הסוף. יום אחד, כשתיהיה מאמן חזק יותר, אשמח אם תחזור לכאן ותראה לי עד כמה התקדמת." הוא אומר לך.
אתה ופטר מודים לזקן, ויוצאים מביתו אל המדבר החם.
"אני חושב שזו שאלה שאתה יכול לשאול רק את עצמך. "אם אתה לא מתחבר למגנפליי, זו התחושה שלך ואתה צריך ללכת איתה עד הסוף. אבל בהחלט מצד שני לא כדאי לעשות טעות ולהחליף אותו בפוקימון אחר אותו אתה לא רוצה. אני חושב שאם את לא בטוח במאה אחוז בהחלפה, עדיף לחכות להצעה טובה יותר שתבוא בסופו של דבר. רק צריך לחכות." הוא מעודד אותך.
אתם ממשיכים בדרכים החוליות, ועוברים בין הררי סלעים וחולות. תוך מספר שעות הליכה, אתם לפתע רואים מרחוק שלוש דמויות. אתה לא מצליח לראות מהם הדמויות המרוחקות, אך לא היה לך ספק שהן זזו זו אחר זו.
-
[quote=Balenciaga;1415065]
[U]Sharpedo[/U]
"שמי לא חשוב." אומר לך האיש הזקן. "אני לא חושב שנתראה שוב, אם תהית לגבי זה. המקום שלי הוא כאן, בין האבנים והחול המדברי. אני לא הולך לשום מקום, עד הסוף. יום אחד, כשתיהיה מאמן חזק יותר, אשמח אם תחזור לכאן ותראה לי עד כמה התקדמת." הוא אומר לך.
אתה ופטר מודים לזקן, ויוצאים מביתו אל המדבר החם.
"אני חושב שזו שאלה שאתה יכול לשאול רק את עצמך. "אם אתה לא מתחבר למגנפליי, זו התחושה שלך ואתה צריך ללכת איתה עד הסוף. אבל בהחלט מצד שני לא כדאי לעשות טעות ולהחליף אותו בפוקימון אחר אותו אתה לא רוצה. אני חושב שאם את לא בטוח במאה אחוז בהחלפה, עדיף לחכות להצעה טובה יותר שתבוא בסופו של דבר. רק צריך לחכות." הוא מעודד אותך.
אתם ממשיכים בדרכים החוליות, ועוברים בין הררי סלעים וחולות. תוך מספר שעות הליכה, אתם לפתע רואים מרחוק שלוש דמויות. אתה לא מצליח לראות מהם הדמויות המרוחקות, אך לא היה לך ספק שהן זזו זו אחר זו.[/quote]
"פטר תראה! אנשים באופק!" אומר לו ואביט באותם דמויות.
"בוא נתקדם לכיוונן,אבל בזהירות" אומר לו ואתחיל להתקדם לכיוון הדמויות המרוחקות,אשתה מים כדי שלא אתייבש ואתקדם בזהירות ובצורה שלא יראו אותי.
-
[quote=Balenciaga;1415065][U]NivX10[/U]
טוביס השיך להביט בך בתמיהה. "מה שלא ייתכן זה הכוח שלך. יש לי שבעה תגים, ולך יש אחד. ולמרות זאת, הצלחת ליצור קרב צמוד במיוחד. היו רגעים שבהם הייתי בטוח שאני אפסיד. זה מאוד יוצא דופן, את רוב המאמנים ברמתך הייתי מרסק." הוא אומר לך בפשטות. "כמובן שאני לא כול לקחת לך כסף על קרב כזה..." הוא אומר ומגרד בראשו.
[/quote]
"אני מודה לך על קרב נהדר, למדתי המון!" אומר לו בחיוך ואלחץ את ידו "אשמח לשמור איתך על קשר, שמי הוא ג'וני דרך אגב ואני וחברי שכאן גילברט ממשיכים לעיר רימאיה... אני מקווה שאני אזכה לראות אותך שוב במהלך המסע. תיהיה בטוח שהתוצאה תיהיה שונה בפעם הבאה!" ואקרוץ לו.
לאחר מכן אאסוף את הדברים ואמשיך בדרכי.
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה ופטר מתחילים להתקדם לכיוון הדמויות המטושטשות באופק. ככל שאתם מתקרבים, דמויותיהם נהיות לך ברורות יותר ויותר, וצורתם מקבלת קווי מתאר ברורים. כשאתם מגיעים למרחק של בערך עשרה מטרים מהדמויות, אתה מבין שכלל לא מדובר בבני אדם, אלא בפוקימונים מוזרים הזזים באיטיות על החול. הפוקימונים הילכו בכסדות, והיו עשויים מסלע אפרפר. על ראשם של הפוקימונים הייתה קרן גדולה ומשוננת, ונראה כאילו הם לא שמו לב כלל לקיומכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5E405D105DC05D505E70.png[/IMG]
[U]NivX10[/U]
אתה מודה לטוביאס, והוא לוחץ את ידך.
"זה היה נהדר להילחם מולך..." הוא מודה. "שמע, אם אתה מתכוון לעלות עכשיו לכיוון העיר רימאיה, דע לך שזו הולכת להיות משימה לא קלה בכלל. באתי משם עכשיו, וזה היה אחד הקטעים הקשים ביותר שעברתי במסע, ועוד אני עשיתי את הדרך הזו בירידה... אני רק יכול להמצליץ לך ללכת לבקר במקדש הנמצא על אחת מפסגות ההרים. יש שם נזירים שישמחו לארח כל מאמן פוקימונים, והם גם מיומנים בכמה שיטות לחימה מעניינות במיוחד שאני בטוח שיעזרו לך מאוד." הוא ממליץ לך.
"מקדש רימאיה, ככה קוראים למקדש הזה." אומר גילברט. "שמעתי עליו. אומרים שהנזירים שם הם בלתי מנוצחים."
אתה וגילברט מנופפים לטוביאס לשלום, ומתחילים לעלות לכיוון פסגות ההרים. השביל הצר התפתל דרך סלעים ונקיקים צרים וחצובים בסלע. תוך מספר שעות ארוכות של טיפוס מעייף וקשה, כבר לא יכולתם לראות יותר את האזור המדברי אותו חציתם עד לפני כמה דקות. העניים יצרו ערפל דרכו היה קשה לראות, ובוששתם בדרככם כמעט בעיוורון.
"מוזר..." אומר גילברט. "אני לא חושבתי שניכנס אל תוך העננים בשל כל כך מוקדם של הטיפוס. הם אמורים להיות הרבה יותר גבוהים מהמקום שבו אנחנו נמצאים." הוא מסביר לך. "היי תסתכל לשם!" קורא גילברט ומצביע על קבוצת פוקימונים קוטנים ולבנים אותם לא ראית מעולם. הפוקימונים הציפוריים נחו על האדמה, מקובצים בקבוצה של ארבעה.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D305D505D505D005E005D20.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1415213][U]Sharpedo[/U]
אתה ופטר מתחילים להתקדם לכיוון הדמויות המטושטשות באופק. ככל שאתם מתקרבים, דמויותיהם נהיות לך ברורות יותר ויותר, וצורתם מקבלת קווי מתאר ברורים. כשאתם מגיעים למרחק של בערך עשרה מטרים מהדמויות, אתה מבין שכלל לא מדובר בבני אדם, אלא בפוקימונים מוזרים הזזים באיטיות על החול. הפוקימונים הילכו בכסדות, והיו עשויים מסלע אפרפר. על ראשם של הפוקימונים הייתה קרן גדולה ומשוננת, ונראה כאילו הם לא שמו לב כלל לקיומכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5E405D105DC05D505E70.png[/IMG]
[/quote]
זה שאני נלחם עם מגנפליי לא אומר שאני בטוח רוצה להשאיר אותו,פשוט לא רוצה להשאיר אותו לא בכושר חחח
"הפוקימון הזה הוא פבלוק!" אומר כשאיזכר בקרב שבו בוקוט שלי התפתח לג'ונובי.
" הגיע הזמן לקרב כפול" אומר בחיוך ואשחרר את נאודיל ומגנפליי מהפוכדורים שלהם, "מגנפליי ונאודיל תתקיפו כל אחד מכם פבלוק אחד בשאיבה ושאיבת מגה!" אדריך את שניהם,איזכר שמגנפליי יכול ללמוד שאיבה.
-
[U]Sharpedo[/U]
חח תקשיב אם אתה מעוניין להחליף את מגנפליי אולי כדאי שתפסיק להשתמש בו (כאילו, רק אם אתה באמת באמת לא רוצה אותו יותר). כל הקרבות נספרים ומחושבים, ומשפיעים על ההתפתחות והלמידת מתקפות של הפוקימונים שלך, ככה שאם תשקיע בו ובסופו של דבר תחליף אותו (ואתה תחליף אותו אם תרצה בזה, מבטיח לסדר את זה), זה סתם יהיה בזבוז זמן כל ההשקעה הזו.
-----
את זורק את שני הפוקדורים של שני הפוקימונים שלך לאוויר, והם נפתחים.
מגנפליי מעופף סביבך בקלילות פרפרית, ונאודיל נעמד לידך ועיניו נעוצות במטרה.
אתה פוקד על שניהם להשתמש כל אחד בהתקפתו, ומיד הם מצייתים לפקודותיך. כל אחד מהפוקימונים שלך מתבייט על פאבלוק אחר, וכדורי אור קטנטנים מתחילים לצאת מכיוונם של פוקימונים האבן. עוד ועוד כדורים ממשיכים לצאת מהם, עד ששני הפבלוקים מתעלפים קליל מהמתקפה.
"לפבלוקים קשה מאוד לספוג מתקפת עשב," הסביר לך פטר. "זה למה הם התעלפו כ כך בקלות."
הפאבלוק השלישי נראה מפוחד ביותר, אך נזעם. הוא התחיל לרוץ לכיוונו של נאודיל, ודחף אותו בעוצמה עם הקרן שעל ראשו. נאודיל התגלגל מספר מטרים לאחור, אך התייצב במהירות.
-
[quote=Balenciaga;1415219][U]Sharpedo[/U]
חח תקשיב אם אתה מעוניין להחליף את מגנפליי אולי כדאי שתפסיק להשתמש בו (כאילו, רק אם אתה באמת באמת לא רוצה אותו יותר). כל הקרבות נספרים ומחושבים, ומשפיעים על ההתפתחות והלמידת מתקפות של הפוקימונים שלך, ככה שאם תשקיע בו ובסופו של דבר תחליף אותו (ואתה תחליף אותו אם תרצה בזה, מבטיח לסדר את זה), זה סתם יהיה בזבוז זמן כל ההשקעה הזו.
-----
את זורק את שני הפוקדורים של שני הפוקימונים שלך לאוויר, והם נפתחים.
מגנפליי מעופף סביבך בקלילות פרפרית, ונאודיל נעמד לידך ועיניו נעוצות במטרה.
אתה פוקד על שניהם להשתמש כל אחד בהתקפתו, ומיד הם מצייתים לפקודותיך. כל אחד מהפוקימונים שלך מתבייט על פאבלוק אחר, וכדורי אור קטנטנים מתחילים לצאת מכיוונם של פוקימונים האבן. עוד ועוד כדורים ממשיכים לצאת מהם, עד ששני הפבלוקים מתעלפים קליל מהמתקפה.
"לפבלוקים קשה מאוד לספוג מתקפת עשב," הסביר לך פטר. "זה למה הם התעלפו כ כך בקלות."
הפאבלוק השלישי נראה מפוחד ביותר, אך נזעם. הוא התחיל לרוץ לכיוונו של נאודיל, ודחף אותו בעוצמה עם הקרן שעל ראשו. נאודיל התגלגל מספר מטרים לאחור, אך התייצב במהירות.[/quote]
אני רק אמרתי שאם אני מחליף אותו שלחפות יהיה חזק שיציעו עליו פוקימונים חזקים יותר.
וסתם כדי להשאיר אותו בכושר חחח,הוא למד שאיבה נכון?
"נאודיל! קדימה חבר יקר החזק מעמד!" אומר לו בנחישות, "תשתמש במהירות במבט חודר,תבהיל את פבלוק,תקפוץ הצידה ואז תשתמש בשאיבת מגה!" אוסיף מיד.
-
[U]Sharpedo[/U]
האמת עם כל הזמן הזה שעבר כבר שכחתי שהוא לא לגמרי למד שאיבה. אבל פסדררר זכית מההפקר (:
----
נאודיל נעמד במקומו בנחישות, ועיניו החלו לנצוץ באכזריות. הוא הבית בפאבלוק, ומבטיהם הצטלבו. פוקימון האבן הקטן נעמד במקומו, קפוא לחלוטין, ונראה היה שהוא לא מסוגל להסית את מבטו מעיניו של פוקי מון העשב שלך. נואדילניצל את ההזדמנות, והחל לתקוף מיד את פאבלוק במתקפת שאיבת מג. עשרות כדורי אור קטנטנים ובוהקים החלו לצאת מגופו של פאבלוק, ונכנסו היישר אל גופו של נאודיל. ככל שהמתקפה המשיכה, כך פאבלוק נראה מותש יותר ויותר, עד שהוא קרס על צד גופו, ונראה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.
-
[quote=Balenciaga;1415222][U]Sharpedo[/U]
האמת עם כל הזמן הזה שעבר כבר שכחתי שהוא לא לגמרי למד שאיבה. אבל פסדררר זכית מההפקר (:
----
נאודיל נעמד במקומו בנחישות, ועיניו החלו לנצוץ באכזריות. הוא הבית בפאבלוק, ומבטיהם הצטלבו. פוקימון האבן הקטן נעמד במקומו, קפוא לחלוטין, ונראה היה שהוא לא מסוגל להסית את מבטו מעיניו של פוקי מון העשב שלך. נואדילניצל את ההזדמנות, והחל לתקוף מיד את פאבלוק במתקפת שאיבת מג. עשרות כדורי אור קטנטנים ובוהקים החלו לצאת מגופו של פאבלוק, ונכנסו היישר אל גופו של נאודיל. ככל שהמתקפה המשיכה, כך פאבלוק נראה מותש יותר ויותר, עד שהוא קרס על צד גופו, ונראה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.[/quote]
חחח :)
"מצוין נאודיל ומגנפליי!" אריע לשניהם, "זה היה קרב קל מדי,אני אחפש לכם יריבים שקולים יותר" אומר ואחזיר את שניהם לפוכדורים.
"בוא נמשיך" אומר לפטר ואמשיך ללכת בדרכי.
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה ממשיך בדרכך, והמדבר מתחיל לסגור עליכם יותר ויותר. האווויר היה חם ולח, וכבר לא היו עצים או צימחיה באופק מלבד שיחים קוצניים. התקדמתם בשביל הסלעי, ועברתם מצוק סלעי גדול שעליו נאלצתם לטפס. תוך שעתיים של הליכה, ראית ממולך מחזה מוזר ביותר. מבנה גדול ומוזר ביותר היה מולך. המבנה היה עשוי כולו אבנים שטוחות, והוא נבנה בצורה משולשת.
"זו אחת הפרמידות של המדבר... ישנן שלוש כאלו הפזורות בכל המדבר, ואף אחד מעולם לא הצליח להבין מניין הן באו או מי בנה אותם." אמר פטר.
ליד הפרמידה יכולתם לאות היטב את דמותם של שני אנשים הלבושים בכפפיות העוטפות את ראשם, וגלביות לגופיהם.
-
[quote=Balenciaga;1415224][U]Sharpedo[/U]
אתה ממשיך בדרכך, והמדבר מתחיל לסגור עליכם יותר ויותר. האווויר היה חם ולח, וכבר לא היו עצים או צימחיה באופק מלבד שיחים קוצניים. התקדמתם בשביל הסלעי, ועברתם מצוק סלעי גדול שעליו נאלצתם לטפס. תוך שעתיים של הליכה, ראית ממולך מחזה מוזר ביותר. מבנה גדול ומוזר ביותר היה מולך. המבנה היה עשוי כולו אבנים שטוחות, והוא נבנה בצורה משולשת.
"זו אחת הפרמידות של המדבר... ישנן שלוש כאלו הפזורות בכל המדבר, ואף אחד מעולם לא הצליח להבין מניין הן באו או מי בנה אותם." אמר פטר.
ליד הפרמידה יכולתם לאות היטב את דמותם של שני אנשים הלבושים בכפפיות העוטפות את ראשם, וגלביות לגופיהם.[/quote]
הופהה הבדואים שחטפו את ניב חחח XD
"מי אלו האנשים האלה?" אמלמל, "בוא נתקדם,ננסה להקשיב למה שהם מדברים" אומר לו ונתקדם לכיוון האנשים בזהירות בלי שיזהו אותנו, אנסה לשמוע על מה הם מדברים.
-
[U]Sharpedo[/U]
חחח אני לא חוזר על אותו סיפור פעמיים (;
---
אתה מתקרב לכיוון שני האנשים המשוחחים בינהם. אתה ופטר מסתתרים מאחורי אחד ממצורי הסלע הקטנים, ומקווה שהם לא יצליחו לראות אותך. אתה מנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה בין שני האנשים, אך מצליח לקלוט רק כמה מילים בודדות המבוטאות במבטא כבד.
"האגדה מספרת... אין פה... דרך ארוכה מדי... פוקימון... כוח..."
אתה מנסה לשמוע עוד, אך לפתע, אתה קולט שאחד מהאנשים לוחץ על אחד האבנים ודוחף אותו פנימה. פיר מדרגות קטן וצפוף המוביל למעמקי הפרמידה נחשף, ושני האנשים יורדים לתוכו בזה אחר זה.
-
[quote=Balenciaga;1415230][U]Sharpedo[/U]
חחח אני לא חוזר על אותו סיפור פעמיים (;
---
אתה מתקרב לכיוון שני האנשים המשוחחים בינהם. אתה ופטר מסתתרים מאחורי אחד ממצורי הסלע הקטנים, ומקווה שהם לא יצליחו לראות אותך. אתה מנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה בין שני האנשים, אך מצליח לקלוט רק כמה מילים בודדות המבוטאות במבטא כבד.
"האגדה מספרת... אין פה... דרך ארוכה מדי... פוקימון... כוח..."
אתה מנסה לשמוע עוד, אך לפתע, אתה קולט שאחד מהאנשים לוחץ על אחד האבנים ודוחף אותו פנימה. פיר מדרגות קטן וצפוף המוביל למעמקי הפרמידה נחשף, ושני האנשים יורדים לתוכו בזה אחר זה.[/quote]
"זה נשמע מעניין!! פטר בוא ניכנס!" אדחיק בו בהתלהבות, "מאמנים כמונו לא יפסידו לאף אחד!" אומר לו ואקרוץ לו, "קדימה! אם אתה רוצה לחכות לי בחוץ,זאת גם אפשרות" אומר לו ואתקרב לפירמידה בחשאיות,אם יבוא איתי ואם לא,אלחץ על אותה הקובייה שלחץ האיש ואיכנס לפירמידה כשנאודיל בחוץ, "תתכונן להרפתקאה חבר!" אומר לו בחיוך, "תהיה דרוך" אוסיף.
-
[U]Sharpedo[/U]
"אני לא בטוח לגבי זה שמאמנים כמונו לא יכולים להפסיד..." אומר לך פטר בחשש. "אבל אם אתה כל כך נחוש להיכנס, אין ספק שאני לא משאיר אותך לבד." הוא מוסיף.
אתה ופטר מתקדמים לכיוון הפרמידה, ולוחצחם על אותה לבנה עליה לחצו שני האנשים המוזרים. פיר המדרגות נפתח, ואתם נכנסים פנימה. אתה צועד בראש, והקירות האפלים והמאובקים לוחצים עליך. אתם מנסים ללכת כמה שיותר בשקט, דבר שמתברר כקשה במיוחד כשפטר ממלמל לעצמו בפחד. נאודיל יורד גם הוא במדרגות, נצמד לעקבך.
תוק שתי דקות של רידה במדרגות, אתם מגיעים לחדר ריק כמעט לגמרי. לפידים בוערים האירו אותו, ויכולת לראות בבירור ציור קיר של מה שנראה כשלושה פוקימונים. אחד הפוקימונים היה אדם, השני צהוב, והשלישי כחול. שלושתם השיטו את ידם למעלה, וניסו לגעת בכדור לבן שבתוכו כתובים מילים בשפה שאותה לא היכרת.
פטר התקדם קדימה, ונראה מהופנט מציור הקיר שמולו. "מעולם לא ראיתי פוקימונים כאלה." הוא אמר בהתפלאות.
"אפשר לדעת איך בדיוק הגעתם לכאן?" שואל אתכם לפתע קול צרוד במבטא כבד.
הסתובבתם בבהלה, וממולכם ראיתם את אחד האנשים מוזרים שראיתם בחוץ.
-
[QUOTE=Balenciaga;1415235][U]Sharpedo[/U]
"אני לא בטוח לגבי זה שמאמנים כמונו לא יכולים להפסיד..." אומר לך פטר בחשש. "אבל אם אתה כל כך נחוש להיכנס, אין ספק שאני לא משאיר אותך לבד." הוא מוסיף.
אתה ופטר מתקדמים לכיוון הפרמידה, ולוחצחם על אותה לבנה עליה לחצו שני האנשים המוזרים. פיר המדרגות נפתח, ואתם נכנסים פנימה. אתה צועד בראש, והקירות האפלים והמאובקים לוחצים עליך. אתם מנסים ללכת כמה שיותר בשקט, דבר שמתברר כקשה במיוחד כשפטר ממלמל לעצמו בפחד. נאודיל יורד גם הוא במדרגות, נצמד לעקבך.
תוק שתי דקות של רידה במדרגות, אתם מגיעים לחדר ריק כמעט לגמרי. לפידים בוערים האירו אותו, ויכולת לראות בבירור ציור קיר של מה שנראה כשלושה פוקימונים. אחד הפוקימונים היה אדם, השני צהוב, והשלישי כחול. שלושתם השיטו את ידם למעלה, וניסו לגעת בכדור לבן שבתוכו כתובים מילים בשפה שאותה לא היכרת.
פטר התקדם קדימה, ונראה מהופנט מציור הקיר שמולו. "מעולם לא ראיתי פוקימונים כאלה." הוא אמר בהתפלאות.
"אפשר לדעת איך בדיוק הגעתם לכאן?" שואל אתכם לפתע קול צרוד במבטא כבד.
הסתובבתם בבהלה, וממולכם ראיתם את אחד האנשים מוזרים שראיתם בחוץ.[/QUOTE]
" זה מדהים!" אומר לו בהתלהבות,אעלים את תחושת הלחץ שאמורה להיות לי על זה שנתפסנו, "הציור הזה מיוחש במינו! ראינו את הפירמידה ונשענתי עליה ובטעות זה פתח את אחת כניסות ואז חשבנו להיכנס,התקדמנו עד שראינו את הציור המרשים הזה " אומר לו בחיוך,לא אישאר תמים ואסמן לנאודיל להיות מורן לקרב אם צריך
-
[U]Sharpedo[/U]
"נראה לך שתוכל לשטות בי?" שואל אותך האיש. הוא היה אדם בוגר, כבן ארבעים בערך. פניו הו מכוסות זיפים עבותים, ושיערות ראשו היו שחורות וסבוכות. הוא הביט בך בעינים רציניות, ונראה מאיים באפלה השוררת ובאור הלפידים הבוערים. הוא הושיט יד לכיסו, ושלף פוקדור. "אם יש לך שכל, אפילו טיפה, שלוף פוקימון." הוא אמר לך, וזרק את הפוקדור שלו באוויר.
הפוקדור נתח, ופוקימון רוח מוזר הופיע. הפוקימון היה עטוף כולו תכריכים סגלגילם, ויעניו נצצו מתוכם. הוא שייט באוויר בקלילות, חג סביב מאמנו.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/5D005D905DC05D505E105E005D30.png[/IMG]