-
[quote=ttrrtte;1360974][B]דן[/B]
אתה מתקרב אל זוג הפוקימונים שפי'אצ'ו לצדך
הם מעט נרתעים, בעיקר לאפיס שנראה בעל רצון ענק לברוח,
אך לזולי נראת מלאת ביטחון וסקרנית ומושכת בזנבו של אחיה בכדי שלא יברח
לאפיס מגלגל עיינים אך נשאר במקום
הם מביטים בך בסקרנות
[B]איראל[/B]
יש לך יות מידי פוקימונים טובים, חוצמזה גם הוא סבבה
וולפיקס מרימה את קלפה בחיוך
[B]קווין[/B]
אתה הגבת פעמיים ולא אחרי 1 בלילה?! זה נס ם:
[b]אנדי[/b]
בבקשהxd האמת שהגרלתי אותו, פיצ'ו, מיינון ופלאסל, יצא לי מיינון אבל אז החלטתי שמאריפ יותר שווהxd
אתה מכניס אותו לפוקדור
נלכדd:
[b]אריאל[/b]
אמבריאון מתחמקת ומתשתמשת בקרן על על האדמה דבר
היוצר ענן אבק, היא נכנסת לתוכו ויורי על פוניטה כדורי צל, פוינטה המבולבל נפגע וקול נפילה נשמע
שהאבק מתפזר פוינטה מעולף על הקרקע
''קרב מעולה'' משבח אותך המאמן
[b]קווין[/b]
אני בצוות מגזין מייפורום תקרא?d:
''צ'יקוריטה עלי תער עכשיו!'' מצווה טליה על צ'יקוריטה שיוצאת בעלי תער, פינון מקפץ על המזח ומתחמק במזל, הוא מתייצב ותוקף באקדח מים חינני אך אייתני, צ'יקוריטה סופגת את אקדח המים אך היא מסוג עשב כל שךא מושפעת כל כך
צ'יקוריטה יוצאת בנהמה ואז בעלי תער שפוגעים בפינון המסכן שמתעלף במהירות
טליה זורקת פוקדור נלכד 3:
-
[QUOTE=ttrrtte;1361530][size="7"]כולם לומר לי בתגובה הבאה שלהם-חשבתי שיהיה נחמד לעשות הגרלה כל יום, אבל שהפרסים שלה יהיו לא רק פוקימונים, פוקדורים מיוחדים, אבני התפתחות, חפצים ועוד מה דעתכם?[/size]
[b]אנדי[/b]
בבקשהxd האמת שהגרלתי אותו, פיצ'ו, מיינון ופלאסל, יצא לי מיינון אבל אז החלטתי שמאריפ יותר שווהxd
אתה מכניס אותו לפוקדור
נלכדd:
[/QUOTE]
1. תודה הוא באמת יותר שווה
2. רעיון מצוין!! ככה כולם יכולים להרוויח דברים שווים. אולי כל יום תעשי סוג אחר של הגרלה, כלומר: יום ראשון-פוקימון,יום שני-חפץ התפתחות, שלישי- פוקדור, רביעי- כסף וכך הלאה.
-
[quote=ttrrtte;1361530][SIZE=7]כולם לומר לי בתגובה הבאה שלהם-חשבתי שיהיה נחמד לעשות הגרלה כל יום, אבל שהפרסים שלה יהיו לא רק פוקימונים, פוקדורים מיוחדים, אבני התפתחות, חפצים ועוד מה דעתכם?[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
אתה מכניס אותו לפוקדור
נלכדd:
[B]אריאל[/B]
היוצר ענן אבק, היא נכנסת לתוכו ויורי על פוניטה כדורי צל, פוינטה המבולבל נפגע וקול נפילה נשמע
[B]קווין[/B]
''צ'יקוריטה עלי תער עכשיו!'' מצווה טליה על צ'יקוריטה שיוצאת בעלי תער, פינון מקפץ על המזח ומתחמק במזל, הוא מתייצב ותוקף באקדח מים חינני אך אייתני, צ'יקוריטה סופגת את אקדח המים אך היא מסוג עשב כל שךא מושפעת כל כך
טליה זורקת פוקדור נלכד 3:[/quote]
רעיון מצוין! תעשי את הרעיון של אנדי אבל בלי הקטע עם הפוקימון כי אז יהיו לנו יותר מידי פוקימונים:peee: את ההגרלה על פוקימונן תעשי פעם בשבוע וחצי שבועיים ככה...
מזל"ט:) איך אני נכנס לשם?
וד"א ניראה לי שהדבקת אותי דרך המחשב כי כל השבת היה לי כאבי ראש ובחילות:peee::)
D:
_____________-
צ'יקוריטה יוצאת בעלי תער ומריפ בניצוץ
הניצוץ של מריפ לא עוצר את עלי התער שפוגעים בא בחוזקה
אך היא קמה במהירות ובתושייה מוכנה להמשיך, ''היא ממש חמודה'' אומרת פלסל בחיוך
לפתע פלסל נופלת ארצה מעולפת, אתה שם לב לחץ תקוע בכתפה!
[B]קווין[/B]
עוד לא פורסם הגיליון הראשון עובדים על זהP:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50958[/url]
-
[quote=ttrrtte;1361669][B]אנדי[/B]
D:
_____________-
[B]קווין[/B]
עוד לא פורסם הגיליון הראשון עובדים על זהP:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50958[/URL]
אוי נו תפסיקי לנסות לחטוף אנשים... וכן שמתי לב:)
"הממ, מה את חושבת?" אני שואל את טליה ובודק אותו בפוקדע "הוא נראה עם הגנה חזקה אבל אני לא יודע..." אני מחליט להילחם נגדו אבל לחכות לפוקדע כדי להחליט אם לתפוס אותו או לא "קדימה! ריאלו הרבה זמן לא התאמנתי איתך! מתקפת מהירות ואז אגרוף ממוקד!" אני מוציא את ריאלו ואומר לו את זה
-
[b]קווין[/b]
אבל זה כיף!!
_____________________--
אתה מדליק את הפוקדע שמתחיל לדבר בקולו המתכתי והמוכר
''וולמור, פוקימון הלוויתן סוג מים, פוקימון נדיב ואוהב ששונאט שמפריעים לו בעט מנוחה''
אתה מוציא את ריאלו שתוקפת במהירות במתקפת מהירות ובאגרוף ממוקד, וולמור לא מספיק להתחמק, קשה לו לנוע על היבשה
אך הוא תוקף את ריאלו באקדח מים עוצמתי וריאלו עף לאחור
-
[quote=ttrrtte;1361693][B]קווין[/B]
אבל זה כיף!!
_____________________--
אתה מדליק את הפוקדע שמתחיל לדבר בקולו המתכתי והמוכר
''וולמור, פוקימון הלוויתן סוג מים, פוקימון נדיב ואוהב ששונאט שמפריעים לו בעט מנוחה''
אתה מוציא את ריאלו שתוקפת במהירות במתקפת מהירות ובאגרוף ממוקד, וולמור לא מספיק להתחמק, קשה לו לנוע על היבשה
אך הוא תוקף את ריאלו באקדח מים עוצמתי וריאלו עף לאחור[/quote]
"מגניב! הפוקימון הזה דומה לי!" אני מתלהב "אוקי ריאלו תשמש בכוח נסתר ואז במהירות אבל הפעם כשתהיה קרוב מספיק תנסה לשלב בין המהירות לאגרוף ממוקד!"
-
[b]קווין[/b]
בקרוב תגלה עד כמה אני אוהבת לנסות לחטוף אנשיםd: ~דגש ריאלו הבת דגש~
___________________________________---
ריאלו מנסה לשלב בין מתקפת במהירות לאגרוף ממוקד, זה קשה לו אך הוא מצליח
ותוקף בחוזקה אל ווילמור!
אך המתקפה הייתה חזקה מדי והמזח צר, ווילמור נפל חזרה למים ושחה על נפשו (נס לא היה הגיוני במשפט זהd:)
(אל תדאג עוד תתיקל בו שוב)
אתה מסתובב בעצב אל טליה, אך משהו חסר לך בתמונה
אתה רואה אל טליה, את הגורים וכל שאר הפוקימונים שלך אבל מרגיש שמישהו חסר
-
אוףף רציתי להתאמן קצת!
"פוקימון פחדן" אני רוטן לעצמי "אולי בעצם הוא לא כ"כ דומה לי" ופתאום אני מקבל הארה מהיוצרת של העולם המשוגע הזה "אהה...אולי זה ישמע לכם קצת מטורף אבל היוצרת של העולם שלנו כרגע גילתה לי שריאלו החצויה נחטפה! מישהו ראה אותה?" אני שואל בטון מבולבל
-
[b]קווין[/b]
בושה וחרפה!! מה קרה לקדוש הציטוט?! צעירים...חושבים שהו יכולים לעשות הכל בימינו..
, ריאלו נראה על סף עילפון וכול הפוקימונים מבוהלים.
''רגע בואו נשחזר מתי בערך היא נעלמה לנו'' אומרת טליה מנסה להרגיע את כולם
''היא הייתה לידי שלכדת את המג'יקארפ ההוא, זה היה לפני בערך חצי שעה הם לא י
כלו להתרחק!'' היא אומרת בהיגיון
-
[QUOTE]
[B]כל יום, אבל שהפרסים שלה יהיו לא רק פוקימונים, פוקדורים מיוחדים, אבני התפתחות, חפצים ועוד מה דעתכם?[/B]
אנדי
אתה מכניס אותו לפוקדור
נלכדd:
[B]אריאל[/B]
קווין
טליה זורקת פוקדור נלכד 3: [/QUOTE]
נראה לי אחלה ומזל טוב.
"תודה." אומר. (הוא לא אמרו להביא לי אבן התפתחות?)
אשבח את אמבריאון על הקרב וכשהכל יגמר נלך שמרכז הפוקימונים.
לאחר מכן אגיד לוולפיקס:"וולפיקס, נורא כיף לי שאת איתי במסע, אבל חשבת על לחזור להיות פוקימון? את יודעת איך אפשר לחזור?
אחכה שהיא תענה לי ואז אציע לה קרב נגדה או נגד קלפה(בתור אימון) ואם היא לא תרצה אז נלך לעיר הבאה(רביעית או חמישית. אני לא זוכר כבר.
-
ציטוט-
[SPOILER]
[QUOTE=ttrrtte;1360670][SIZE="3"]סליחה שלא הגבתי כל כך אני לא מרגישה משו><'[/SIZE]
[SIZE="6"]כולם לבחור מספר מ1-7 שימו לב שאתם לא בוחרים מספר שבחרו כבר, אני מגרילה בניכם פוקמון זוהרר[/SIZE]
[B]ריי[/B]
הגורים נראים מעט חוששים אבל לבסוף מהנהנים במרץ
מאושר, אתה לוקח שני פוקדורים והגורים נכנסים לתוכם
נדנוד ראשון, שני, שלישי נתפס!
מזל טוב לכדת לאפיס ולזולי
[B]קווין[/B]
4
לאחר כמה זמן החכה שלך זזה, אתה מושך בכח ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/129-m.png[/IMG]
[B]אריאל[/B]
אמבריאון לא מקשעבה לך ותוקפת ישר בקרן על, מיילוטיק מתעלף ואמבריאון מקפצת בגאווה במקום
מנהיג המכון משבח אותך ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/130.png[/IMG]
[B]אנדי[/B]
אתה נרגש למראה הפוקימון
אתה אומר לדודו להשתמש בצוות כפול ומיד כ10 דודואים מופיעים
דודו תוקף במתקפה מהירה וסינדקוויל המבולבל נפגע.
סינדקוויל תוקף בגחלת אך דודו מצליח להתחמק ומשתמש בהתקלה, סינדקוויל קופץ הצידה בדקה האחרונה, סינדקוויל תוקף שוב בגחלת ודודו נפגע!
[B]נתן[/B]
אתה מורה לבאלבאזור לקשור את J בהצלחת גפן, J מנסה להתחמק אך לא מצליחה ובאלבאזור מוריד אותה אלייך
''נו טוב'' אומרת איווי בחיוך
הפלייגונים מתקרבים אל הגורים ואל איווי שנרתעת ותוקפת בכדור צל ומפילה שניים ''2 נפלו 9 נותרו'' היא אומרת לך בחיוך[/QUOTE][/SPOILER]
סליחה שלא הגבתי מלא זמן:sorry:
D:
_____________-
[/QUOTE]
אני מחזיר את מריפ לפוקדור ואז מרים את פלאסל ורץ מהמקום שאני נמצא בו אחרי שאני מוציא את החץ המוזר מהכתף שלה.
אני מסתכל לאחור כדי לבדוק שאף אחד לא עוכב אחרינו.
אם כן אז אני מוציא את כל הפוקימונים ואומר להם להשתמש ב"
צ'יקו -עלי תער
סינדקוויל- גחלת
דודו- מתקפה מהירה
מריפ- ניצוץ חזק.
אם לא אני פשוט רץ ישר כמה שיותר רחוק
-
[b]אריאל[/b]
לא תמיד מקבלים אחרי קרב כזה
''כן בטח אשמח לקרב'' היא אומרת בחיוך
[B]נתן
[/B]
איווי מחייכת במיסתוריות ואומרת ''אז לא השתמשתי בכל הכח שלי בכדורי הצל, אבל עכשיו כן''
אתה מורה לבאלבאזור להוריד אחד בהצלפת גפן, באלבאזור מפיל שניים שהיו צמודים זה לזה בהצלפת גפן אחת בלבד!
איווי ממשיכה לתקוף בכדורי צל
''5 נפלו,4 נותרו'' היא אומרת
[b]אנדי[/b]
אתה מוציא את החץ הקטן ושם לב שזה חץ הרדמה עם הכיתוב ''הרס''
אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף, לאחר שמתקפות יוצאות לכיוון ממנו הגיע החץ נמעים צעקות
אתה שם לב לדמויות מתקרבות אלייך, חמישה חיילי הרס מתקרבים אלייך במהירות עם פוקימונים שאתה מזהה מיד כזובאטים!
-
[QUOTE=ttrrtte;1361846][b]אריאל[/b]
[b]אנדי[/b]
אתה מוציא את החץ הקטן ושם לב שזה חץ הרדמה עם הכיתוב ''הרס''
אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף, לאחר שמתקפות יוצאות לכיוון ממנו הגיע החץ נמעים צעקות
אתה שם לב לדמויות מתקרבות אלייך, חמישה חיילי הרס מתקרבים אלייך במהירות עם פוקימונים שאתה מזהה מיד כזובאטים![/QUOTE]
אני מקבל סאלמנס?
דודו- מתקפה מהירה
מריפ- ניצוץ חזק.
-
[quote]--------------------------------------------------------------------------------
אריאל
לא תמיד מקבלים אחרי קרב כזה
''כן בטח אשמח לקרב'' היא אומרת בחיוך[/quote]
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגבתי מאוחר מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"מצויין." אומר לה. "מה דעתך על קרב כפול? את וקלפה נגד סקווירטל ובאלבאזור? אני צריך לאמן את השניים האלה.
-
[quote=ttrrtte;1361710][B]קווין[/B]
בושה וחרפה!! מה קרה לקדוש הציטוט?! צעירים...חושבים שהו יכולים לעשות הכל בימינו..
, ריאלו נראה על סף עילפון וכול הפוקימונים מבוהלים.
''רגע בואו נשחזר מתי בערך היא נעלמה לנו'' אומרת טליה מנסה להרגיע את כולם
''היא הייתה לידי שלכדת את המג'יקארפ ההוא, זה היה לפני בערך חצי שעה הם לא י
כלו להתרחק!'' היא אומרת בהיגיון[/quote]
סליחה סליחה הוד ציטטותך זה קורה שיאיר הזקן והמסכן שוכח לפעמים...די הרבה!
"טוב, אז זה הולך ככה!" אני תופס פיקוד לפני שטליה מתחרפנת לי פה "סוואבלו תנסה לסרוק את האזור מהשמים! הונדור וריאלו אתם תנסו לחפש אותה ביחד בעזרת חוש הריח שלכם! וקומבסקן אתה תשמור על טליה בזמן שאני הולך לעשות מדיטציה כדי לנסות לקבל עוד דיווחים רוחניים מיוצרתנו הנעלה והדגולה! ואני רוצה לראות אתכם כל 7.5 דקות בדיוק כדי שאני אדע שלא חטפו גם אתכם!" אני יושב, משלב רגליים ומנסה להיכנס במחשבה לעולמות הרוחניים של הוד קדושתה טל
איזה מזללל שאתה פתחת את העמ' הזה, בגלל שרק התחלת את המסע קיוויתי שתזכה במשהו שישווה אותך לאחרים פיו><' אתה זוכה בדרגונייט\סלאמנס לבחירתך
דודו- מתקפה מהירה
מריפ- ניצוץ חזק
צ'יקו יוצאת בעלי תער והתקלה על אחד הזובאטים שמשביב באכזריות בעל קולי שמשגע את צ'יקוריטה
סינדקוויל תוקף זובאט אחר בגחלת, הזובאט נפגע אך מחזיר ברוח שמעיפה לאחור את סינדקוויל
דודו תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בזובאט השלישי, אך זה משיב כמו הראשון בעל קולי תוקפני
מריפ תוקפת בניצוץ, אל זובאט עעף למעלה ומתחמק, הוא משיב בהתקלה
[B]אריאל[/B]
''קלפה קטנה מידי ללחימה'' אומרת וולפיקס מופתעת
''אבל אשמח להילחם עם סקווירטל, ובאלבאזור עם (אני לא זוכרת אתהשםXD המפותח האחרון של גיבל)
ככה זה יהיה שווה כוחות'' אומרת וולפיקס
[B]קווין[/B]
אויש נו באמתXD
אתה קם שלפתע סוובלו מגיע אלייך ועף מעלייך במעגלים נראה כי הוא מצא משו!
-
[quote]אריאל
''קלפה קטנה מידי ללחימה'' אומרת וולפיקס מופתעת
''אבל אשמח להילחם עם סקווירטל, ובאלבאזור עם (אני לא זוכרת אתהשםxd המפותח האחרון של גיבל)
ככה זה יהיה שווה כוחות'' אומרת וולפיקס[/quote]
"בסדר!" אומר לה. "אבל קודם אני רוצה להיכנס ליער או לשדה כדי שיהיה מקום להילחם, וקודם לחפש פוקימון חדש וטוב.
-
טוב נו...
אריאל איזה פוקימון חדש?! יש לך 10 פוקימונים!!!!
_________
"הממ כנראה שעוד קדושתה טל סגורה לקבלת קהל הנביאים שלה היום" אני אומר בקול מהפנט "טוב! לא רוצה לא צריך" אני אומר לטליה במשיכת כתפיים ופונה לסוואבלו "כן סוואבלו ידידי היקר המצאת משהו?" וחושב לעצמי 'כנראה שבמקום רוח נבואית היא השרתה עלי רוח פלצנית'
-
[b]אריאל[/b]
יש לו טענה טובהxddd
[b]קווין[/b]
סוובלו מהנהן במרץ
אתה עוקב אחרי סוובלו במהרות יחד עם טליה, ריאלו והונדור מוצאים אתכם בדרך ומצטרפים אלייכם
אתם מגיעים למחסן נטוש, הגג שלו חסר כך שסוובלו היה יכול לראות מה יש בתוכו
אתה שם לב שריאלו שלך מתנהג מוזר, כאילו הוא בטראנס או משו ומתחיל להתקדם אל עומק המחסן
-
[quote=ttrrtte;1361873][B]אריאל[/B]
יש לו טענה טובהxddd
[B]קווין[/B]
סוובלו מהנהן במרץ
אתה עוקב אחרי סוובלו במהרות יחד עם טליה, ריאלו והונדור מוצאים אתכם בדרך ומצטרפים אלייכם
אתם מגיעים למחסן נטוש, הגג שלו חסר כך שסוובלו היה יכול לראות מה יש בתוכו
אתה שם לב שריאלו שלך מתנהג מוזר, כאילו הוא בטראנס או משו ומתחיל להתקדם אל עומק המחסן[/quote]
אני בוהה בריאלו שלי "תגיד אתה מאוהב בה?!" אני שואל אותו בתדהמה ואז בצער אני מחזיר אותו לפוקדור "זה לבטחונך האישי חבר אתה יכול לעשות שטויות שיסבכו אותך מאוד עכשיו" ואז אני נכנס למחסן ומעביר את צ'ואי (אוי כמה זמן לא כתבתי עליו!) לידיים של טליה "תהיו מוכנים" אני לוחש להונדור, קומבסקן, וסוואבלו.
-
[QUOTE]אריאל
יש לו טענה טובהxddd
ממתי יש לי טוגפי?? וזה לא משנה את העובדה שבא לי אקסיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם איזה אגדי אחד או שניים......
"גארצ'ומפ, תתקוף את וולפיקס בזעם דרקון, אז תשתמש עליה ברעל ואז תתקיל אותה חזק!
באלבאזור, תקשור את סקווירטל ותניף אותו לאוויר, ואז תתקוף פעמיים בעלי תער ותפיל אותו חזק לאדמה!"
-
[b]קווין[/b]
מפגר הוא אפילו לא ראה היית סוג של צריך לעקוס אחריו בגלל הטראנס נו טוב אני יאלתר........
אה והוא כןxd
[b]אריאל[/b]
טוגפי? אולי בטעות שמתי לך במקום לטליה 0-ם חכה שנייה
וחכה לקצת יותר מתקדם אני אתן לך למצא עוד פוקימונים אבל אני מחכה שהשאר טיפה ידביקו קצב
גראצ'ומפ תוקף את וולפיקס בזעם דרקון ופוגע, וולפיקס קמה מהרצפה באנחת כאב ותוקפת בכדור להבה על גראצ'ומפ, שנפגע באלבאזור קושר את סקווירטל ומניף אותו לאוויר, הוא תוקף אותו פעמיים ומפיל אותו בחוזקה על האדמה
''סקווירטל, תתקוף באקדח בועות יש לי רעיון'' אומרת וולפיקס לסקווירטל שתוקף מיד באקדח בועות את באלבאזור שעף לאחור
-
[quote=ttrrtte;1361890][B]קווין[/B]
מפגר הוא אפילו לא ראה היית סוג של צריך לעקוס אחריו בגלל הטראנס נו טוב אני יאלתר........
אה והוא כןxd
[B]אריאל[/B]
וחכה לקצת יותר מתקדם אני אתן לך למצא עוד פוקימונים אבל אני מחכה שהשאר טיפה ידביקו קצב
גראצ'ומפ תוקף את וולפיקס בזעם דרקון ופוגע, וולפיקס קמה מהרצפה באנחת כאב ותוקפת בכדור להבה על גראצ'ומפ, שנפגע באלבאזור קושר את סקווירטל ומניף אותו לאוויר, הוא תוקף אותו פעמיים ומפיל אותו בחוזקה על האדמה
''סקווירטל, תתקוף באקדח בועות יש לי רעיון'' אומרת וולפיקס לסקווירטל שתוקף מיד באקדח בועות את באלבאזור שעף לאחור[/quote]
טוב נו...
''סקווירטל, תתקוף באקדח בועות יש לי רעיון'' אומרת וולפיקס לסקווירטל שתוקף מיד באקדח בועות את באלבאזור שעף לאחור [/quote]
להדביק????????????? יש לי סלוטייפ...
"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אומר ואנסה לעבוד עליה כדי שתסתובב ואז גארצ'ומפ יתקוף אותה בזעם דרקון.
-
[b]קווין[/b]
אתה רואה מן מקלט רדיו בצד, הוא על מצב מופעל אך אתה לא שומע כלום
אתה נוגע בריאלו אך היא לא מגיבה אלייך
[b]אריאל
[/b]
"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירטל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אתה אומר, וולפיקס לא מקשיבה לך והיא חוסמת את ההתקפה של גראצ'ומפ על סקווירטל בגופה
כל הארבעה נראים מותשים
''סקווירטל תתקוף מאקדח מים את גראצ'ומפ'' אומרת לפתע וולפיקס בחיוך
הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי
-
[quote]אריאל
"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירטל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אתה אומר, וולפיקס לא מקשיבה לך והיא חוסמת את ההתקפה של גראצ'ומפ על סקווירטל בגופה
כל הארבעה נראים מותשים
הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי [/quote]
"גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1361861][b]אנדי[/b]
איזה מזללל שאתה פתחת את העמ' הזה, בגלל שרק התחלת את המסע קיוויתי שתזכה במשהו שישווה אותך לאחרים פיו><' אתה זוכה בדרגונייט\סלאמנס לבחירתך
דודו- מתקפה מהירה
מריפ- ניצוץ חזק
צ'יקו יוצאת בעלי תער והתקלה על אחד הזובאטים שמשביב באכזריות בעל קולי שמשגע את צ'יקוריטה
סינדקוויל תוקף זובאט אחר בגחלת, הזובאט נפגע אך מחזיר ברוח שמעיפה לאחור את סינדקוויל
דודו תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בזובאט השלישי, אך זה משיב כמו הראשון בעל קולי תוקפני
מריפ תוקפת בניצוץ, אל זובאט עעף למעלה ומתחמק, הוא משיב בהתקלה
לחצתי בטעות שלח אני עורכת[/QUOTE]
אני לוקח את סאלמנס
סתם שתדעי עשית לי את צוות החלומות שלי (חוץ מדודו)
עכשיו אצריך עוד מים, קרח וחרק ולחימה ואני אשלים את הצוות שאני רוצה במשחקים!!!
אתה רואה מן מקלט רדיו בצד, הוא על מצב מופעל אך אתה לא שומע כלום
אתה נוגע בריאלו אך היא לא מגיבה אלייך
[B]אריאל[/B]
כל הארבעה נראים מותשים
הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי[/quote]
בתמימות אני הולך ומכבה את הרדיו 'הם פוקימונים הם לא אמורים לשמוע רדיו - זה לא מעניין אותם!' אני חושב לעצמי
-
[QUOTE=ttrrtte;1361374][SIZE="7"]והזוכה בהגרלה על הזוהר הוא אנדי!!!![/SIZE]
[B]ריי[/B]
אתה אומר לסקווירטל שאתה הולך לכמה דקות ונכנס אל תוך היער
אתה עוקב בחשאי אחרי פוצ'אינה והמייטיהנה
לבסוף אתה מגיע לקרחת יער ומסתתר מאחוריי שיח
אתה רואה שאחד המייטיהנה, בעל קול יותר רגיל מנסה על פי נימת קול לדבר להיגיון אל פוצ'אינה שנשארת בעמדתה
המייטיהנה השני נעמד מול פוצ'אינה, שניהם משתמשים בכדורי צל לאוויר
פוצ'אינה יוצאת בשריטה אל עבר המייטיהנה שמתחמק בזריזות ותוקף בכדור צל, פוצ'אינה נפגעת אך קמה בזריזות ותוקפת גם כן בכדור צל, המייטיהנה לא מצליח להתחמק ונפגע
פוצ'אינה תוקפת בנשיכה אבל המייטיהנה בורח בחפירה ומעיף את פוצ'אינה
פוצ'אינה מחזירה מידית בכדור צל, מנצלת את הקרבה של המייטיהנה אליה שעף לאחור
מייטיהנה ופוצ'אינה מותשים אך ממשיכים בקרב
מה תעשה?[/QUOTE]
אלך לסקווירטל ואומר לו לבוא , לאחר מכן אומר לסקווירטל להשתמש בסחרור מים (אקדח מים וסחרור מהיר) , אחרי שהוא יתקוף אותם אז אצא מהשיחים , "תפסיקו." אומר בכעס , "פוצ'יאנה , מה קורה פה!?" אשאל בכעס .
-
שם:Percy Jackson
כינוי במשחק:אופק
מראה:הוא ילד גבוה,כובע ירוק,שיער שחור וארוך עד למותניים,חולצה ירוקה ומכנסיים שחורים
רקע:אופק היה בן למשפחה עשירה אביו היה מדען ואמו הייתה וטרינרית למשפחתו הייתה סקיטי היו לאופק גם שתי אחיות שלי בת התשע-עשרה ורעות בת הארבעה-עשרה ורעות בגיל שבע אופק ראה עם חולצה שחורה ומכנסיים ארוכים על החולצה היו שתי מילים צוות הרסאותו האיש גנב למאמן את כל הפוקימונים שלו אחרי קרב ארוך שגם אותו אופק ראה פיצוצים אדיריםוקולות חזקים את הדבר הזה אופק לא ישכח אף פעם הוא נשבע לנקום
כסף:3000 ש''ח
הערות:כלום
-
[b]אופק-[/b] בזמן רגיל הייתי מבקשת ממך לשפר את הרקע אבל אני עייפה ויודעת שתשקיע במ''ת מניסון אז התקבלת תגיב להתחלהp:
[B]אריאל[/B]
"גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!" אתה מורה להם
באלבאזור וגראצ'ומפ תוקפים את וולפיקס במתקפה משולבת
וולפיקס קמה על הרגליים בקושי ואומרת ''זה היה רעיון ממש טוב, אבל נתת גם לי רעיון'', אתה רואה שעוד פגיעה של מתקפה עוצמתית כמו זאת היא תתעלף, וולפיקס וסקווירטל תוקפים יחד בשילוב של אקדח מים ולהביור על באלבאזור שמתעלף!
[B]אנדי[/B]
קיי תזכיר לי מחר אני עדכן
_____________________-
אניאומר למריפ להשתמש במכת חשמל חזקה על כמה שיותר זובאטים ולצ'יקו להשתמש בעלי תער שישתלבו עם מכת הברק ויצאו עלים מחושמלים
מריפ תוקפת במכת חשמל חזקה ככל שתוכל וצ'יקו משתמשת בעלי תער, עלי התער החוששמלים פוגעים בשלושה זובאטים שנופלים ארצה מעולפים
2 נותרו
[B]קווין[/B]
אתה מכבה את הרדיו בתמימות ולפתע כל הריאלו והלוקאריו מביטים סביבם בבלבול
לאחר כמה דקות הם מתחילים לצאת החוצה עדיין מבולבלים, אתה רואה בזרם הריאלו והלוקאריו גם את ריאלו(הבת) יוצאת עם כולם מבולבלת, כנראה לכיוון המזח
[B]ריי[/B]
אתה רץ אל סקווירטל וקורא לו לבו
לא נראה שפיספסת הרבה מהקרב
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בסחרור מים, דבר שבהחלט עוצר את הקרב
''אבא אתה בסדר?'' שואלת פוצ'אינה בדאגה את המייטיהנה שנפגע ופונה אלייך בכעס ''ריי מה אתה עושה פה? הרסת את הכרו!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1330836][b]מתחילים!![/b]
עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
'מה לעזעזל קורה כאן?' חשבתי לעצמי "פרופסור יש לך מושג מה הולך כאן?" אשאל אל את הפרופסור 'כל יום הפתעה חדשה תהיה במסע, הזה אני מקווה' חשבתי
-
[QUOTE=ttrrtte;1362366][b]
[B]ריי[/B]
אתה רץ אל סקווירטל וקורא לו לבו
לא נראה שפיספסת הרבה מהקרב
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בסחרור מים, דבר שבהחלט עוצר את הקרב
''אבא אתה בסדר?'' שואלת פוצ'אינה בדאגה את המייטיהנה שנפגע ופונה אלייך בכעס ''ריי מה אתה עושה פה? הרסת את הכרו!''[/QUOTE]
"אוקיי , אני אומר הכל מהתחלה , שמעתי קולות והלכתי לכיוון הקול , שמצאתי את מקור הקול אלה היו אתם , ראיתי ששניכם "נלחמים" אז חשבתי שהוא תוקף אותך , אז קראתי לסקווירטל ואמרתי לו להשתמש בסחרור מים ועכשיו אנחנו בהווה , ומה זה כרו לעזאזל?" אשאל אותה , ואז אפנה למייטיאנה , "אני ממש מצטער , חשבתי שאתה רוצה לפגוע בה." אומר ואתן למייטיאנה פרי אורן שירפא אותו .
-
[b]אופק[/b]
האפנוע האמצעי מתקרב, אתה רואה שהרוכבת היא אישה
''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם תברח''' היא רק אומרת ונעלמת
''אז איזה התחלתי תרצה?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
[b]ריי[/b]
''כרו זה קרב על כבוד המשפחה אצל פוקימונים, ברגע שברחתי והצטרפתי אלייך מרצון ולא הובסתי בקרב, זה סוג של לפגוע בכבוד המשפחה, עם אזכה בכרו אוכל להמשיך איתך אבל עם אפסיד אני יאלץ לחזור הביתה עם ההורים שלי'' אומרת לך פוצ'אינה בכעס, אתה קולט שהמייטיהנה הם ההורים של פוצ'אינה
-
[QUOTE=ttrrtte;1362377][b]
[b]ריי[/b]
''כרו זה קרב על כבוד המשפחה אצל פוקימונים, ברגע שברחתי והצטרפתי אלייך מרצון ולא הובסתי בקרב, זה סוג של לפגוע בכבוד המשפחה, עם אזכה בכרו אוכל להמשיך איתך אבל עם אפסיד אני יאלץ לחזור הביתה עם ההורים שלי'' אומרת לך פוצ'אינה בכעס, אתה קולט שהמייטיהנה הם ההורים של פוצ'אינה[/QUOTE]
'וואו ,זה ממש מוזר.' אחשוב לעצמי , "טוב אז מצטער שהפרעתי , תמשיכו." אומר ואלך אחורה לשיח , "סקווירטל , לך לישון." אומר ואצפה בקרב .
-
[b]ריי[/b]
אתה חושב לעצמך שזה ממש מוזר ושולח את סקווירטל חזרה למחנה
פוצ'אינה נושמת ומחזירה לעצמה את העשתנות ומתכוננת להמשיך בקרב
היא תוקפת בכדור צל וכך גם אבא שלה, שניהם עפים לאחור, על פי מצבם הקרב עומד להיגמר ומהר
פוצ'אינה משלחת כדור צל, נוסף אבל הרבה יותר גדול מכפי שראית עד כה, מייטיהנה שולח גם כן כדור צל, פוצ'אינה תחמקת ברגע האחרון אך אביה של פוצ'אינה לא מספיק, נפגע ומתעלף
פוצ'אינה ניצחה
היא מדברת לרגע עם ההורים שלה ופונה למחנה מאושרת
-
[QUOTE=ttrrtte;1362377][b]אופק[/b]
האפנוע האמצעי מתקרב, אתה רואה שהרוכבת היא אישה
''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם תברח''' היא רק אומרת ונעלמת
''אז איזה התחלתי תרצה?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה
[b]ריי[/b]
''כרו זה קרב על כבוד המשפחה אצל פוקימונים, ברגע שברחתי והצטרפתי אלייך מרצון ולא הובסתי בקרב, זה סוג של לפגוע בכבוד המשפחה, עם אזכה בכרו אוכל להמשיך איתך אבל עם אפסיד אני יאלץ לחזור הביתה עם ההורים שלי'' אומרת לך פוצ'אינה בכעס, אתה קולט שהמייטיהנה הם ההורים של פוצ'אינה[/QUOTE]
אחשוב מספר שניות לפני שאתן לפרופסור תשובה "נראה לי שאני אבחר ב..." התחלתי לומר "בסקווריטל" אמרתי לפרופסור אחריי שהפרופסור יתן לי את הפוקדור אודה לו ואצא החוצה ברגע שאצא החוצה אוציא את סקווירטל ואכיר לו אותי המאמן החדש שלו