[quote=ellmik12;1452407]היי לכול מי שעדיין נמצא כאן[/quote]
לא 100 אחוז אני ישתתף
Printable View
[quote=ellmik12;1452407]היי לכול מי שעדיין נמצא כאן[/quote]
לא 100 אחוז אני ישתתף
עומר בדקתי את התוכנה והיא עובדת, אני אתחיל את הסרטון מחר.
הפינה שלי התעדכנה בסרטון חדש!!
מגל אם אתה רואה את זה אז שתדע
אתה נוב )))))):
[QUOTE=Amitlv;1452431]מגל אם אתה רואה את זה אז שתדע
אתה נוב )))))):[/QUOTE]
למה? )):
כי אמרתי ככה )))):
רוצים שאני יעלה עוד כתבה?
אני מבטיח לכם שאתם תאהבו אותה (:
אני מכין סיקור ליום הולדתו של לאונרד כהן
פורסמה כתבה חדשה!
לילה טוב
אוחחחח
אני לא יודע מאיפה להתכיל את הסיקור....
לילה טוב אנשים.
כתבה נוספת!! [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54875[/url]
טוב כנראה ני לא אגמור היום את הסיקור ):
לילה טוב
לילה טוב איתי
ראית את ההודעה?
תנו ללכת לישון!
[IMG]http://whalethen.com/files/zqywyl9.gif[/IMG]
אני מחפש משהו שאני סומך אליו להיות בטא לסיקור חם מהתנור!
אין הרבה מה לבדוק כי הרוב מויקיפדיה
^עניתי לליאון בה"פ אז לא הספקתי לענות לך
אין לי בעיה
טוב אני שולח
אדם צופה בנו"ד
היי אדם
אדם זקן...
אהה אני מתכוון צעיר!!
ממש ילד!
זקן!? אין סיכוי!
חחח
הברחת אותו!
לא!!!
תחזור!!!
אדם!!!!!!
בוקר טוב
[quote=nononos;1452490]בוקר טוב[/quote]
גם "ראייה" היא תוצאה. תגיד [b]רק[/b] מה אתה עושה.
[QUOTE=LordAbizi;1452491]גם "ראייה" היא תוצאה. תגיד [b]רק[/b] מה אתה עושה.[/QUOTE]
ערכתי את התגובה
[QUOTE=Cho'gath;1452425]עומר בדקתי את התוכנה והיא עובדת, אני אתחיל את הסרטון מחר.[/QUOTE]
בהצלחה
[quote=nononos;1452493]ערכתי את התגובה[/quote]
האם אני לא אומר את זה ברור? "ראייה" היא תוצאה! אז כשאתה כותב שאתה "נכנס ורואה שם" אז אתה ממציא מסקנות לפעולות שלך!
[QUOTE=LordAbizi;1452499]האם אני לא אומר את זה ברור? "ראייה" היא תוצאה! אז כשאתה כותב שאתה "נכנס ורואה שם" אז אתה ממציא מסקנות לפעולות שלך![/QUOTE]
ערכתי שוב
עכשיו זה בסדר, מקווה שהבנת את הנקודה.
בוקר טוב
עוד דקה צהריים
עריכה:צהריים!!!
כן אני לא יודע אם זה הגיוני להניח שכל בני האדם בעולם של המשחק שלי מסוגלים לבצע action hijack (במונחים של sleeping dogs. ומי שלא מבין למה הכוונה ורוצה לדעת שיגגל), אבל המשחק שלי יהפוך להרבה יותר כיפי אם כן ולכן אני מניח את ההנחה הזו.
שלום לכולם!
כן, ברור שאפשר לרכב על ארקניין. אם קיבה רוכב על אקאמרו וארקניין קצת יותר גדול מאקאמרו לדעתי אז אפשר לרכב על ארקניין. אבל זה לא פוקימון שמתאים לרתימת עגלות. לזה אני חושב שמתאימים יותר רפידש וטאורוס. אני חושב שגם מגניום הוא פוקימון שלרכב עליו יכול קצת להאיץ אותך אבל הוא לא מתחרה במהירויות של ארקניין רפידש וטאורוס. אז לא יהיה הרבה גיוון בפוקימונים שעליהם בני אדם ירכבו...
[quote=lordabizi;1452516]כן, ברור שאפשר לרכב על ארקניין. אם קיבה רוכב על אקאמרו וארקניין קצת יותר גדול מאקאמרו לדעתי אז אפשר לרכב על ארקניין. אבל זה לא פוקימון שמתאים לרתימת עגלות. לזה אני חושב שמתאימים יותר רפידש וטאורוס. אני חושב שגם מגניום הוא פוקימון שלרכב עליו יכול קצת להאיץ אותך אבל הוא לא מתחרה במהירויות של ארקניין רפידש וטאורוס. אז לא יהיה הרבה גיוון בפוקימונים שעליהם בני אדם ירכבו...[/quote]
זה אפשרי שאחרי שצ'רמנדר שלי יתפתח לצ'ריזארד אני אנסה ללמד אותו לעוף?
כתבתי על זה משהו במפורש. אני לא חושב שיש לי מה להוסיף על מה שכתבתי.
(הסעיף האחרון בגוש הטקסט הכתום)
[quote=lordabizi;1452518]כתבתי על זה משהו במפורש. אני לא חושב שיש לי מה להוסיף על מה שכתבתי.
(הסעיף האחרון בגוש הטקסט הכתום)[/quote]
כן טוב לא משנה כרגע שאני אגיע לדברים כאלה אני אשאל
אני אצפה שאם תגיע אי פעם לשלב שבו יהיה לך צ'ריזרד (כלומר אם המשחק יחיה די זמן), אז אתה כבר תכיר את המידע של המשחק שלי כל כך טוב שאתה תדע לענות על השאלה שלך.
כי התשובה לשאלה שלך כתובה במפורש בגוף המשחק, אותו אתה קראת והבנת לפי מיטב הבנתך.
ובאופן בלתי קשור בעליל:
בפלישה של פיין לקונוהא יש את הקטע שבו טסונאדה מפעילה את הנקודה הכחולה על המצח שלה ואחרי זה נכנסת לקומה. בעצם טסונאדה לא השתמשה בזה כמו בפעם הראשונה (נגד אורצ'ימארו) כדי לחדש את התאים שלה, אלא הפעם היא השתמשה בזה רק כי היא הייתה צריכה boost ענק של צ'אקרה כדי להגן על כולם. ולכן השימוש בנקודה הכחולה לא קיצר את תוחלת החיים שלה בפעם ההיא.
אני צודק?