-
[QUOTE]לוקאס-
"כנראה שאתה צודק" אומר לך ונראה שהוא מתאפס על עצמו ובכך שניכם מתחילים בדרך הארוכה והמתישה עד שתמו כוחותיכם בשעת ערביים מאוחרת "תגיד.. לא נראה לך שהם ינסו להתנקם בנו?" שואל אותך בהתנשמות עמוקה מורגן ומרים אליך את מבטו. העברתם את רוב ההליכה בשתיקה רמה בדיוק כשאתה בא לענות לו נערה בעלת שיער לבן פרוע יוצאת מסבך שיחים שאתה עומד בדיוק לידם ומפתיע אותך "אוי מצט.." מתחילה לומר ואז מסתכלת על מורגן בבהלה "מורגן?" קוראת בדיוק שהוא קורא "ג'וליה?!" ושניהם פשוט דוחפים אותך הצידה ומתחבקים חיבוק ארוך וממושך "חשבתי שאיבדתי אותך" מלמלים אחד לשנייה ואז נפרדים "לוקאס זאת ג'וליה" מציג אותה בפניך ואתה מסתכל עליהם כאילו נפלו על הראש. הנערה, ג'ולייה ניגשת אליך בחיוך ומושיטה אליך את היד בחיוך "כל חבר של מורגן הוא חבר שלי" מוסיפה.[/QUOTE]
חחחח ראיתי את זה מגיע
~~~~~
אסתכל על מורגן במבט של 'אופס' ואלחץ את ידה של ג'וליה "כן, נעים להכיר אותך, טוב מורגן אני מניח שלך ולג'וליה יש הרבה להשלים, אני לא אפריע לכם..." אומר ואז אמשיך בקול חצי זדוני שמורגן יבין למה אני מתכוון "ותשמור על קשר...(חוזר לטון רגיל) טוב הגיע הזמן שאני אצא מהמקום הנורא הזה, ביי לכם" אומר ואלך משם 'אני מקווה שהוא לא יעשה מה שאני חושב שהוא יעשה' אחשוב ואציץ אחורה בזמן שאני מתרחק מהם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489620][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
כבר חיסל אותו :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי וידוי סופי שנידורן התעלף אתה פונה ללילה "אני אוכל לקחת אתכם, אבל אני לא חושבת שכדאי לך לחפש את המנהרה הזאת. אם היא קיימת לא יהיה לאף אחד מכם סיכוי לעבור אותה בחיים" אומרת בקול שלו, אבל אתה מבחין באזהרה בקולה המעבירה צמרמורת במורד גבך.
[/COLOR]
[/QUOTE]
אזרוק פוקדור על נידורן. אומר ללילה:" אם כך, נראה לי שאני אוותר" (בגיחוך קל). "מה כל כך מסוכן במנהרה הזו, בכל מקרה?" אשאל אותה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489620][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אחרי חיבוק מהיר אתה פונה ללכת ומשהו בך עוצר בעצמך ואתה פונה לג'ניפר והיא קולטת על מה אתה מדבר "ברור שאני אשמח לעשות את זה" אומרת בחיוך ומנידה את ראשה "אבל המכון הזה הוא הבית שלי" מוסיפה בחיוך עקום ונראה שכל מה שהצעת לה צועק לה לעשות זאת "איך אני יכולה סתם ככה לעזוב את הבית שלי? את המערה שלי? את השקט שלי? בשביל קרבות?" שואלת אותך ונראה שכמה דמעות עולות בעינייה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אוי ממש טלנובלה...
~~~
"את יודעת את התשובה. את יודעת שכן. הבית הוא הבית ותמיד תוכלי לחזור. אבל נראה שעכשיו שאלך תמשיכי לחכות להבא אחריי זמן רב, ולהבא אחריו. את עייפה מכך ורואים. פשוט קשורה לביתך ולכל מה שאת מכירה וזה בסדר, אבל את צריכה שינוי, את צריכה להתרענן..." אסביר ואעודד אותה. ואז אשים יד כל כתפה ואוסיף בחיוך רחב "ואני צריך שותפה רצינית וכיפית למסע שלי!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489604][FONT=verdana][COLOR=#006400]
[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
מתקפה שהיא לא לומדת באופן טבעי.. צ'ופר ממני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי ריפוי מהיר במרכז הפוקימונים לצד הדרך, אתה ממשיך בדרך 25, שהגעת אליה כבר מקודם, מחפש אתגרים חדשים.
אחרי הליכה קלה, אתה מבחין בפוקימון קטן ואדום המזדחל באיטיות לצד הדרך. אינך צריך פוקידע בשביל לזהות את ווארמפל [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/265.gif[/IMG].
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
׳פפפףףףףףףףףף׳ אחשוב בזלזול ׳נו באמת אני לא צריך להלחם מול הדבר הפתטי הזה׳
אתעלם מהווראמפל המכוער ואחפש משהו יותר מאתגר להלחם מולו, אולי אחד מהנערים שהפרופסור דיבר עליהם, או מאמן אחר שנראה כי אני אוכל להביס.
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1489620][/FONT][FONT=verdana][FONT=arial]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
כבר לא הסתדרתי :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בעקבות חסימתו של פורט מתזוזה אחרת הוא נרדם במהירות לצלילי שריקותיו של סאנפלורה ועד מהרה נרדם, מרפה את גופו. סאנפלורה מסתכל עליך, מנסה לחשוב איך הוא יכול לשלוח עלי תער כמו שביקשת ובמקום זאת מתחיל לסובב את עלי הכותרת סביב ראשו במהירות ומשם עשרות עלים קטנים וצהובים, חדים כסכינים מחסלים את פורט.
'אין ספק שזה מראה שאני צריך לנצל' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה את עשרות עלי השלכת הצהובים מסתחררים באור השמש.
"וואו איזה יופי!" אומר המאמן ומחזיר את פורט "יש לי עוד פוקימון אם אתה רוצה עוד קרב" אומר בחיוך ונראה שהוא מבסוט על עצמו.[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
'כן, למה לא' אחשוב לעצמי.
"סנפלורה, היית נהדר!" אומר לעברו בחיוך, "אתה מוזמן להתחלף עם לוטאד."
אחכה לראות מה תגובתו של לוטאד, והאם הוא רוצה בקרב. במידה וכן, אתכונן לקרב עם הBRAND NEW POKEMON שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489620][FONT=verdana]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אחרי מילות עידוד מצירך ארון מסתערת וידה הקטנה זוהרת באור בהיר והיא תוקעת אגרוף ממש בצדפה של שלדר, סודקת אותה מעט ואז בתנועה מהירה קופצת עם ראשה מעיפה את שלדר לאחור."אתה יודע אבל שלשלדר יש הגנה מעולה? מתקפות כאלה לא יעשו לו נזק רב כל כך. אתה צריך להשתמש במתקפות מיוחדות יותר. להביור, קרן קרח וכאלה.. מישהו מהפוקימונים שלך יודעים מתקפות כאלה?" שואלת אותך דון "ולשאלתך כן. זכיתי כבר בארבע תגים ובשתי תחרויות סרט. אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה באמת לאהוב את הפוקימון שלך כמה שאפשר. פוקימון שיש לו מאמן שאוהב אותו יעשה הכל בשבילו וגם להפך. אתה לא תעשה הכל כדי להגן על ארון?" שואלת אותך בחיוך מעט מתנשא מעט אוהד.
אתה חוזר לקרב ורואה ששלדר שוב פותח את פיו ומטח כבד של רסיסי קרח נשלח מבין שתי צידי הצדפה של שלדר ופוצע קשה את ארון.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"ארון את בסדר!?!" אני שואל בדאגה לאחר שארון נפגעת בחוזקה 'ההגנה של שלדר באמת כמעט בלתי חדירה, הבעיה שארון יודעת רק מתקפה מיוחדת אחת, היתרון שלה זה שהיא מורידה את אחוז הדיוק של היריב, אני חייב לנצל את זה כמה שאפשר כנראה למרות שזה לא עושה יותר מידי נזק!' אני חושב לעצמי
"ארון תשתמשי בסטירת בוץ!" אני פוקד במהירות על ארון "תעשי זאת מספר פעמים ואז תשתמשי ברעידת אדמה!" אני ממשיך לתת הוראות לארון
"4 תגים ו2 סרטים? זה ממש יפה דון! את מאמנת ממש מוכשרת!" אני אומר לדון בהערצה "ולגביי השאלה שלך, אני אעשה הכל למען הפוקימונים שלי, אני לא אתן להם להיפגע יותר מידי ואגן עליהם בכל הזדמנות, הם החברים שלי וזו החובה שלי בתור המאמן שלהם להבטיח שהם יגדלו ויהיו הכי חזקים שיש!" אני עונה לדון בחיוך מלא ביטחון
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
קפוץ לי :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד ממורגן ומג'וליה ונותן לו נימת חצי אזהרה, חצי שעשוע והולך משם, מציץ לאחור ורואה אותם חוזרים לחיבוק שלהם 'לפחות נפטרתי מהם' חושב לעצמך בעליצות וממשיך בכיוון היציאה שאליה נאמר לך מקודם. אחרי חצי שעת הליכה אתה מבחין במרכז קטן באמצע היער וממש לצידו עוד מבנה ישן בנוי כולו מעץ, אבל נראה שהוא עדיין בשימוש.[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אחרי כמה נידודים של הפוקדור, נידורן נלכד!
אתה מרים את הפוקדור ומכניס אותו לתיק ואז פונה ללילה. "ובכן לפי מה ששמעתי ישנם כמה פוקימוני רעל מסוכנים. בנוסף יש שם אדים רעילים שלבן אדם בלי ציוד מתאים פשוט ייחנק שם למוות" מספרת לך "וכמובן כמו שסיפרתי לך קודם לכן, מאמן שפגשתי לפני כמה שנים לכד שם סוויפר ענקי באורך 8 מטר. אני לא יודעת אם אתה כל כך מכיר באנטומיה של סוויפרים, הכי גדול שנמדד בטבע כיום הוא 3 וחצי מטר והוא מוחזק בגן חיות בהואן" מוסיפה.[/COLOR]
ג'ניפר משפילה מעט את מבטה ודמעה יורדת על לחייה ווהיא עם ידה העדינה מחזיקה את ידך שעדיין על כתפה. "צודק" אומרת בחיול ומרימה את מבטה ואתה רואה את עינייה הכחולות מחזירות את אורן של המנורות פלורסנט המקובעים בתקרה מעליכם. "אתה פשוט צודק וזה יהיה לי לכבוד להסתובב עם מאמן כמוך" מוסיפה בחיוך "והמכון הזה גם ככה לא מכניס אליו אנשים. לפניך פעם אחרונה בה נלחמתי מול מאמן הייתה לפני כשלושה חודשים.. אז יאללה אני מוכנה!" מוסיפה והיא נעמדת זקוף ומנערת את שערה הסגלגל "מה אני צריכה לקחת נראה לך?" שואלת ואתה מבין שעבר יותר מידי זמן מאז שהיא הסתובבה במחוז.[/COLOR]
אתה רוצה מיוטו כפרה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת מחפש קרב מאתגר יותר מווארמפל ואכן כמה מטרים מקדימה אתה מבחין ביוצור שחור ופרוותי מקפצץ לו בין השיחים בהתלהבות. אתה מתקרב ומבחין שזה פוקימון זאבי וקטן פרוותו אפורה כמו פחם ועיניו בוהקות בצהוב מרושע מעט למראה, אבל הוא לא נראה מאיים במיוחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/261.gif[/IMG].[/COLOR]
איזה אתגר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לוטד הא?" אומר הילד ומרים פוקדור חדש מכיסו "אז אם כך צא!" קורא בהתלהבות ושולח את הכדור לאוויר מול לוטד המוכן לקרב. מתוך הכדור יוצא פוקימון כחול חמוד למראה. מראהו הכללי מזכיר לך חתול אבל הרבה יותר גדול, אתלטי למראה ובקצה זנבו צומח כוכב צהוב [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/403.gif[/IMG]. "שינקס קדימה ניב קרח ואז דחיפה!" קורא הילד. פיו של שינקס מתחיל לזהור באור כחור ואדי קור נאגרים סביב פיו והוא רץ לעבר לוטד שלך.[/COLOR]
"כזה פואטי" אומרת דון בחיוך בזמן שמתוך החריצים שעל שריונה של ארון נשלחים עשרות בועות בוץ אשר מכסות את שלדר, המסתתר שוב בתוך הצדפה שלו. מה שקורה לאחר מכן מפתיע אותך, מבין החריצים נשלחים פתאום עשרות סלעים ואבנים בגדלים שונים ונשלחים לעבר שלדר ועד מהרה שלדר כלוא בין הסלעים
*ארון למדה קבר אבנים
אתה מתלהב מאוד מההצלחה של ארון ועל לימודה במתקפה חדשה, אבל עד מהרה אתה מגלה שלא עזר לך אתה רואה שהאבנים לאט לאט מתחילות להיסדק ואז עשרות חניתות קרח נשלחות לעבר ארון, המתחמק במהירות ואז קופצת על האדמה מטלטלת אותה בפראות ופוגעת קשות בשלדר, שעדיין מחזיק מעמד.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489669][FONT=verdana]
אתה רוצה מיוטו כפרה?
אתה ממשיך ללכת מחפש קרב מאתגר יותר מווארמפל ואכן כמה מטרים מקדימה אתה מבחין ביוצור שחור ופרוותי מקפצץ לו בין השיחים בהתלהבות. אתה מתקרב ומבחין שזה פוקימון זאבי וקטן פרוותו אפורה כמו פחם ועיניו בוהקות בצהוב מרושע מעט למראה, אבל הוא לא נראה מאיים במיוחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/261.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
תאמת חשבתי יותר דיאוקסיס כזה אבל אין בעיה, תביא.
אתה מביא לי איתו גם 3 מאסטרבולים נכון?
ותאמת חיפשתי יותר מאמן או פוקימון מעניין בגלל זה התעלמתי מווראמפל כי אני לא אוהב אותו ממש
---
׳איזה חמוד!׳ אחשוב ׳חבל שתכף תהיה מעולף׳
״צאי רלטס!״ אזרוק את הפוקדור שלה באוויר ״תשתמשי בכוח סודי!״
לאחר מכן אחכה לראות כיצד הוא יגיב, במידה וינסה לתקוף או להתקרב אל רלטס אצעק אליה ״תשתמשי בנהמה!״
---
במ״ת שלך מתקפות על חושי עובדים על פוקימוני אופל? אם לא אז ירי יש לי רק התקפה אופנסיבית אחת להשתמש בה חחחחח
-
"כזה פואטי" אומרת דון בחיוך בזמן שמתוך החריצים שעל שריונה של ארון נשלחים עשרות בועות בוץ אשר מכסות את שלדר, המסתתר שוב בתוך הצדפה שלו. מה שקורה לאחר מכן מפתיע אותך, מבין החריצים נשלחים פתאום עשרות סלעים ואבנים בגדלים שונים ונשלחים לעבר שלדר ועד מהרה שלדר כלוא בין הסלעים
*ארון למדה קבר אבנים
אתה מתלהב מאוד מההצלחה של ארון ועל לימודה במתקפה חדשה, אבל עד מהרה אתה מגלה שלא עזר לך אתה רואה שהאבנים לאט לאט מתחילות להיסדק ואז עשרות חניתות קרח נשלחות לעבר ארון, המתחמק במהירות ואז קופצת על האדמה מטלטלת אותה בפראות ופוגעת קשות בשלדר, שעדיין מחזיק מעמד.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מצוין ארון, למדת קבר אבנים!" אני קורא בשמחה לארון על לימוד המתקפה החדשה "כל הכבוד על ההתחמקות המהירה, את עושה עבודה מעולה!" אני מברך אותה על מהלך הקרב עד עכשיו.
'שלדר לא יריב פשוט, אני לא מצליח לחדור את ההגנה שלו, הוא חזק מאוד!' אני חושב לעצמי טיפה בחשש 'אבל נראה שהוא נפצע קשה וספג המון נזק עם הזמן בקרב, הוא לא יוכל להחזיק עוד הרבה!' אני ממשיך במחשבותיי "ארון מהר תשתמשי בראשייה ותפריי מתכת על שלדר!" אני פוקד על ארון ומכין פוכדור מאחוריי הגב שלי 'אחרי שארון תתקוף את שלדר אני אזרוק עליו את הפוכדור, אני מקווה שהוא יהיה חלש מספיק ויילכד!'
-
ג'ניפר משפילה מעט את מבטה ודמעה יורדת על לחייה ווהיא עם ידה העדינה מחזיקה את ידך שעדיין על כתפה. "צודק" אומרת בחיול ומרימה את מבטה ואתה רואה את עינייה הכחולות מחזירות את אורן של המנורות פלורסנט המקובעים בתקרה מעליכם. "אתה פשוט צודק וזה יהיה לי לכבוד להסתובב עם מאמן כמוך" מוסיפה בחיוך "והמכון הזה גם ככה לא מכניס אליו אנשים. לפניך פעם אחרונה בה נלחמתי מול מאמן הייתה לפני כשלושה חודשים.. אז כן, אני מוכנה!" מוסיפה והיא נעמדת זקוף ומנערת את שערה הסגלגל "מה אני צריכה לקחת נראה לך?" שואלת ואתה מבין שעבר יותר מידי זמן מאז שהיא הסתובבה במחוז.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
פיי יא... הייתי בטוח שהיא לא תבוא!
~~
"מעולה, את עושה תבחירה הנכונה!" אומר ואחבק אותה שוב להרגיע אותה מעט... ואז אתפנה למה שאמרה, "מממ..." אהרהר בקול ואומר לה "שמעי, אני מצוייד איתי בפוקדע, כסף, בגדים להחלפה, אוכל, פוקדורים, פנס..."
ואוסיף "אני חושב שדברים כאלו יהיו ממש יעילים, אם ישלך חבל טיפוס, או חכה, פלאפון... אלו גם דברים מועילים מאוד" ואעזור לה לחפש את הדברים ולהרכיב את התיק, אדאג לעזור לה להכניס הכל שיהיה מסודר בתיק ומאוזן, קל לנשיאה.
לאחר שנארגן הכל אומר אשאל "קדימה, זזים?" ואקרוץ אליה.
-
[quote]לוקאס-
קפוץ לי
אתה נפרד ממורגן ומג'וליה ונותן לו נימת חצי אזהרה, חצי שעשוע והולך משם, מציץ לאחור ורואה אותם חוזרים לחיבוק שלהם 'לפחות נפטרתי מהם' חושב לעצמך בעליצות וממשיך בכיוון היציאה שאליה נאמר לך מקודם. אחרי חצי שעת הליכה אתה מבחין במרכז קטן באמצע היער וממש לצידו עוד מבנה ישן בנוי כולו מעץ, אבל נראה שהוא עדיין בשימוש.[/quote]
burrrrrn
~~~
"מעניין" אומר לעצמי ואתקרב למקום, אוציא את אלקיד "שמור על עירנות חבר, אני לא יודע כבר מה יכול לקפוץ עלינו פה" אומר לו
-
[FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
לא עובדים :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ראלטס והיא בוהקת במהירות באור ורוד בהיר, המקיף אותה בבועת אור ואז הבועה משנה את צורתה לקרן בהירה הנשלחת במהירות לעבר פוטיצ'אנה, שבכלל לא היה מוכן והוא סופג את המתקפה ישירות ומועף אחורנית על האדמה הקשה.
הוא מנער את ראשו בכעס ומתחיל לנבוח(howl) בקולי קולות ונראה שהוא רק מתחמם לקרב.
פוטיצ'אנה מסתער לעברכם כשפיו מתחיל לבעור בלהבות אש אדירות, ראלטס נוהמת בקול רם, מרתיעה מעט את יריבה שעדיין ממשיך לרוץ נחוש. פוטיצ'אנה נושך בחוזקה את ראלטס עם ניב אש הרסני ופוגע בה קשה.
[/COLOR]
אחרי שאתה שוב משבח את ארון, אתה מורה לה מה לעשות וראשה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא רצה לעבר השלדר הפצוע, אבל שניות לפני הפגיעה החזיתית שלדר שולח מבין הסדקים בצדפתו קרן בועות כחולות, אשר מתפוצצות אחת אחרי השנייה על ארון ופוצעות אותה קשה. למרות זאת, היא נוגחת בו עם ראשה מעיפה אותו על גזע עץ.
שלדר מתאושש מהר והוא וארון מסתערים אחד על השנייה בקרב על הסוף. שלדר שולח עשרות חניתות קרח, ואילו ארון עם טפריה שולחים קדימה, בוהקים באור כסוף ומתכתי מתעמתים ביחד.
התוצאה הרסנית ושניהם מאבדים את הכרתם אחרי הקרב.
אתה לא מהסס לרגע ושולח באותו שנייה פוקדור על שלדר, הנכלא בתוך הכדור.
שלדר נלכד.[/COLOR]
אחרי שאתם מארגנים לה תיק מלא בציוד, אוכל וחכה אתה מוכנים ליציאה.
"רגע" אומרת לך ואז רצה לחדר אחורי ועושה שיחת טלפון קצרה "כן. כן. אז את יכולה? כן! יופי מעולה את יודעת איפה המפתח! ואני משאירה לך אותם בסדר?" אתה שומע במהלך השיחה. מיד לאחר מכן, היא חוזרת אליך כשתיקה על כתפה "נזוז?" שואלת ואז יוצאת מפתח את הדלת, מסע מחודש.
"אז לאן בא לך ללכת מכאן?" שואלת בחיוך ומפזרת את שערה.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה ואלקיד מתקרבים לעבר המבנה הנטוש למראה, אבל שום דבר לא קופץ עליכם. לעומת זאת מהצד השני, נראה שיש סוג של חגיגה במרכז הפוקימונים כמה מטרים לצד המבנה.
אתה מחליט ללכת לבדוק את העניין ומוצא בתוך המבנה את האחות ג'וי ועוד גבר גבוה ובלונדיני שעליו כתר על הראש והוא בדיוק מכבה נרות בעוגה 'יום הולדת?' אתה חושב לעצמך.
אף אחד מהאנשים בחדר לא שם אליך לב.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה ואלקיד מתקרבים לעבר המבנה הנטוש למראה, אבל שום דבר לא קופץ עליכם. לעומת זאת מהצד השני, נראה שיש סוג של חגיגה במרכז הפוקימונים כמה מטרים לצד המבנה.
אתה מחליט ללכת לבדוק את העניין ומוצא בתוך המבנה את האחות ג'וי ועוד גבר גבוה ובלונדיני שעליו כתר על הראש והוא בדיוק מכבה נרות בעוגה 'יום הולדת?' אתה חושב לעצמך.
אף אחד מהאנשים בחדר לא שם אליך לב.[/QUOTE]
אחכה שהאירוע יסתיים ואז אכנס לבפנים לרפא את הפוקימונים שלי ואשאל את האחות ג'וי "מה הלך פה לפני רגע? היה לאיש הזה יום הולדת?"
-
איזה אתגר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לוטד הא?" אומר הילד ומרים פוקדור חדש מכיסו "אז אם כך צא!" קורא בהתלהבות ושולח את הכדור לאוויר מול לוטד המוכן לקרב. מתוך הכדור יוצא פוקימון כחול חמוד למראה. מראהו הכללי מזכיר לך חתול אבל הרבה יותר גדול, אתלטי למראה ובקצה זנבו צומח כוכב צהוב [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/403.gif[/IMG]. "שינקס קדימה ניב קרח ואז דחיפה!" קורא הילד. פיו של שינקס מתחיל לזהור באור כחור ואדי קור נאגרים סביב פיו והוא רץ לעבר לוטד שלך.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
בהחלט אתגר, לא הסתפקת במתקפות החשמל הסופר אפקטיביות עכשיו גם קרח? 0:
--
'שיט' אחשוב לעצמי למראה השינקס החמוד, אך מאיים.
"לוטאד, השתמש בנהמה ואז הדהמה!" אורה לו, בתקווה שיגרום לשינקס לפספס עם ניב הקרח.
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה מחכה בחוץ בקרוב לחצי שעה עד שאתה מתייאש ונכנס במהירות למרכז. האחות ג'וי והאיש מסתכלים עליך מופתעים, אבל האחות ג'וי ניגשת אליך במהירות ומרפאה לך את הפוקימונים.
"ובכן יש לבחור פה יום הולדת. אז החלטנו לחגוג לו!" אומרת בהתלהבות האחות הנחמדה "זה רובי הוא המנהיג של המכון ליד" מוסיפה בקריצה ואז מציעה לך פרוסת עוגה.
[/COLOR]
חיחיחי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוטד נוהם בקול גבוה, אבל זה לא עוצר את שינקס והוא שולח מפיו את הניב קרח שלו, ונושך את לוטד בצד גופו.
לוטד מתנער ממנו, נראה שהמתקפה לא מזיזה לו כל כך והוא בוהק באור אפל וצללית שלו נשלחת לעבר שינקס, מטלטלת אותו ומעיפה אותו לאחור.
"שינקס ניצוצות!" קורא הנער בהתלהבות ועשרות גיצים חשמליים נאספים סביב לחיו של הפוקימון החתולי והוא רץ לעבר לוטד שלך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489669][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
אחרי כמה נידודים של הפוקדור, נידורן נלכד!
אתה מרים את הפוקדור ומכניס אותו לתיק ואז פונה ללילה. "ובכן לפי מה ששמעתי ישנם כמה פוקימוני רעל מסוכנים. בנוסף יש שם אדים רעילים שלבן אדם בלי ציוד מתאים פשוט ייחנק שם למוות" מספרת לך "וכמובן כמו שסיפרתי לך קודם לכן, מאמן שפגשתי לפני כמה שנים לכד שם סוויפר ענקי באורך 8 מטר. אני לא יודעת אם אתה כל כך מכיר באנטומיה של סוויפרים, הכי גדול שנמדד בטבע כיום הוא 3 וחצי מטר והוא מוחזק בגן חיות בהואן" מוסיפה.[/COLOR][/QUOTE]
"המסר הובן" אומר לעברה בגיחוך. "אז, יש לך פוקימונים כלשהם, או שאת כל השיטוטים האלה ביער את עושה בעצמך?" אשאל אותה, כשנחזור לעבר בקתתה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489711][FONT=verdana]
אחרי שאתם מארגנים לה תיק מלא בציוד, אוכל וחכה אתה מוכנים ליציאה.
"רגע" אומרת לך ואז רצה לחדר אחורי ועושה שיחת טלפון קצרה "כן. כן. אז את יכולה? כן! יופי מעולה את יודעת איפה המפתח! ואני משאירה לך אותם בסדר?" אתה שומע במהלך השיחה. מיד לאחר מכן, היא חוזרת אליך כשתיקה על כתפה "נזוז?" שואלת ואז יוצאת מפתח את הדלת, מסע מחודש.
"אז לאן בא לך ללכת מכאן?" שואלת בחיוך ומפזרת את שערה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"מממ... האמת שאת התחנה הראשון שלי כאן ביער. הייתי רוצה להסתובב עוד קצת באיזור הזה" אסביר לה בחיוך. אומר לך ונצא מן המקום. נוציא את גרובייל מהפוקדור בחזרה, שיסתובב לצידי או שיקפץ לו בין העצים שביער. העיקר שיהיה סביב.
"טוב אז, עם מי דיברת? מי הייתה שיחת הפלאפון?" אשאל אותה בדרך החוצה מן המערה. מוכן להתקלות אחרונה במקום הזה ומשתוקק כבר לצאת לטייל ביער.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489711][FONT=verdana]
אחרי שאתה שוב משבח את ארון, אתה מורה לה מה לעשות וראשה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא רצה לעבר השלדר הפצוע, אבל שניות לפני הפגיעה החזיתית שלדר שולח מבין הסדקים בצדפתו קרן בועות כחולות, אשר מתפוצצות אחת אחרי השנייה על ארון ופוצעות אותה קשה. למרות זאת, היא נוגחת בו עם ראשה מעיפה אותו על גזע עץ.
שלדר מתאושש מהר והוא וארון מסתערים אחד על השנייה בקרב על הסוף. שלדר שולח עשרות חניתות קרח, ואילו ארון עם טפריה שולחים קדימה, בוהקים באור כסוף ומתכתי מתעמתים ביחד.
התוצאה הרסנית ושניהם מאבדים את הכרתם אחרי הקרב.
אתה לא מהסס לרגע ושולח באותו שנייה פוקדור על שלדר, הנכלא בתוך הכדור.
שלדר נלכד.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"עבודה מעולה ארון!" אני אומר לארון עם חיוך שקט וניגש לעברה כדי ללטף את ראשה "מגיעה לך מנוחה טובה, חזרי" אני אומר ומחזיר אותה לפוכדור שלה.
"שלדר אתה גם כן לוחם מצוין, עוד מעט אני אציג אותך לשאר הצוות שלנו אבל בנתיים תנוח, נלחמת בצורה יוצאת מן הכלל!" אני אומר בקול שקט לפוכדור של שלדר ושם אותו על חגורתי.
"זה בהחלט לא היה קרב קל!" אני אומר לדון "אבל היה שווה כל רגע, בסופו של יום לכדתי שלדר!" אני מכריז באוויר "ועכשיו אני אתקדם בחיפוש אחר המערה המסתורית שאומרים שיש ביער פה, הבעיה היא שרק בידריל במצב של להלחם במקרה הצורך.." אני מדבר לעצמי ואז פונה לדון "תודה רבה דון על העזרה והטיפים שהבאת לי, אני עכשיו אמשיך בדרכי בחיפוש אחר המערה שאומרים שיש ביער פה, אולי נראה אחד את השנייה שוב מתי שהוא בעתיד" אני אומר לה בחיוך ויוצא לדרכי יחד עם בידריל לצידי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489716][FONT=verdana]
חיחיחי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוטד נוהם בקול גבוה, אבל זה לא עוצר את שינקס והוא שולח מפיו את הניב קרח שלו, ונושך את לוטד בצד גופו.
לוטד מתנער ממנו, נראה שהמתקפה לא מזיזה לו כל כך והוא בוהק באור אפל וצללית שלו נשלחת לעבר שינקס, מטלטלת אותו ומעיפה אותו לאחור.
"שינקס ניצוצות!" קורא הנער בהתלהבות ועשרות גיצים חשמליים נאספים סביב לחיו של הפוקימון החתולי והוא רץ לעבר לוטד שלך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"לוטאד, השתמש בבועות!" אורה לו ואחייך מעט, 'בדיוק כמו עם פלאסל ומיינון..' אחשוב לעצמי.
-
[quote]לוקאס-
אתה מחכה בחוץ בקרוב לחצי שעה עד שאתה מתייאש ונכנס במהירות למרכז. האחות ג'וי והאיש מסתכלים עליך מופתעים, אבל האחות ג'וי ניגשת אליך במהירות ומרפאה לך את הפוקימונים.
"ובכן יש לבחור פה יום הולדת. אז החלטנו לחגוג לו!" אומרת בהתלהבות האחות הנחמדה "זה רובי הוא המנהיג של המכון ליד" מוסיפה בקריצה ואז מציעה לך פרוסת עוגה.[/quote]
איזה מכון o_o
~~~
"אממ.. לא תודה, מזל טוב" אסרב בנימוס "אני לא ממש אוהב מתוק (true story)"
''מכון? איפה?" אשאל אותה "את מתכוונת לבקתה הזאת פה ליד?" אומר בחשד 'חשבתי שהמקום הזה נטוש' אחשוב
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-
[/B]פתחת את עמוד 50 קיבלת איווי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לילה מהנהנת בראשה, אבל לא מרחיבה בעניין. "במקום לחזור עד לבקתה שלי יש לי חברה שגרה באזור. היא תשמח לארח אותנו להלילה" אומרת בחיוך ומתחילה לצעוד לצד דופן גבעה נמוכה מאבנים. לאחר כחצי שעה של הליכה איטית ורוגעה, אתם מגיעים למבנה נטוש למראה ולצד המבנה, על שלט ישן ומחוק, רשום 'מכון' באותיות רישמיות שפעם אין ספק היו מרשימות ויפות.
לילה דופקת על הדלת, אבל אין תשובה בכלל. היא דופקת שוב וגם אז אין תגובה. "היא בטח יצאה לסיור. אני בספק אם יהיה לה אכפת" אומרת בחיוך ושולפת מפתח מצרור מפתחות בכיסה ופותחת את הדלת. אתם נכנסים לבנה רחב ומסודר באופן מפתיע. המבנה מחולק לשלוש מטבח ענקי המחובר לסלון המשקיף לבריכה ענקית, מצד השני של הבית ישנם חדרים עם ספרייה ומה שנראה כמו חדר עבודה ובנוסף יש עוד אולם קטן ובו מדרגות לוליינות היורדות למה שנראה אגף נוסף ותחתון.
"למטה נערכים הקרבות שלה, אבל היא לא תתנגד אם נתארח בסלון" מוסיפה לילה ואחרי חמש דקות מציעה לך ולתמי שתי ספות עם כריות ושמיכות נעימות למראה ואז ניגשת לחדר השינה של המארחת הלא ידועה שלכם וסוגרת אחריה את הדלת.
[/COLOR]
"ובכן התקשרתי לחברה שתחליף אותי במכון" אומרת בקול שקט וצועדת לצידך ולצד גרובייל. "זה שהמכון שלי לא רישמי לא אומר שאין לי אחריות" מוסיפה בחצי עקיצה ומחייכת אליך בזמן ששניכם צועדים ביחד בשקט ביער. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה שומע רעש מהענפים הגבוהים מעליכם. אתה מציץ ומבחין בפוקימון מלא בנוצות חומות ועל ראש כמו כתר בצבע אדום[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/17.gif[/IMG].[/COLOR]
אתה משבח את ארון ומחזיר אותה למנוחה בפוקדור שלה ומכניס את הפוקדור של שלדר לכיס גם "יש לך מרכז במרחק חצי שעה הליכה מכאן" אומרת לך דון בחיוך ומצביעה לך מזרחה מהמקום בו אתה עומד. אתה מודה לה ונפרד ממנה בחיוך ובניפוף יד. ואכן אחרי חצי של הליכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן ולידו מבנה קטן מעץ שנראה נטוש למראה.
אתה בוחן את המבנה בעין חשדנית ומבחין בשלט עץ ישן ושחוק שעליו כתוב 'מכון'.
'מכון באמצע השום מקום?' אתה חושב לעצמך ונכנס למרכז ושם מוצא אחות עייפה למראה יושבת ופותרת תשבץ ושותה כוס קפה.
אתה ניגש אליה ומקפיץ אותה. כנראה היא לא רגילה לאנשים. היא מחייכת אליך ולוקחת לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם לאחר כמה דקות בריאים ושלמים.[/COLOR]
לוטד פותח את פיו ועשרות בועות צבעוניות נשלחות מתחת לשפמו הצהוב לעבר שינקס, אבל הניצוצות שלו חזקים יותר והוא פשוט מפוצץ את כולם לפני שהוא דוחף בכוח את לוטד לאחור וגורם לו לנזק כבד יחד עם הניצוצות שלו.
"עכשיו שוב ניב קרח!" קרוא המאמן באושר לאור מצבו החיובי בקרב הזה.[/COLOR]
"כן זה מכון לא רשמי" אומרת האחות ג'וי "רובי הוא המנהיג שלו. בעבר המכון היה מכון רישמי.. אבל בגלל המיקום המבודד שלו ובגלל שקשה למצוא אותו אגודת הליגה החליטו להוריד את תקן המכון" אומרת ומציצה לעבר הנער הבלונדיני שאוכל עוגה בכמויות.[/COLOR]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489730][FONT=verdana]
לוטד פותח את פיו ועשרות בועות צבעוניות נשלחות מתחת לשפמו הצהוב לעבר שינקס, אבל הניצוצות שלו חזקים יותר והוא פשוט מפוצץ את כולם לפני שהוא דוחף בכוח את לוטד לאחור וגורם לו לנזק כבד יחד עם הניצוצות שלו.
"עכשיו שוב ניב קרח!" קרוא המאמן באושר לאור מצבו החיובי בקרב הזה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'אוי, בולשיט' אחשוב לעצמי, "לוטאד, אקדח מים!" אורה לו, "נסה לכוון אל ניב הקרח, כך שאקדח המים ייקפא!" אוסיף.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489730][FONT=verdana]
אתה משבח את ארון ומחזיר אותה למנוחה בפוקדור שלה ומכניס את הפוקדור של שלדר לכיס גם "יש לך מרכז במרחק חצי שעה הליכה מכאן" אומרת לך דון בחיוך ומצביעה לך מזרחה מהמקום בו אתה עומד. אתה מודה לה ונפרד ממנה בחיוך ובניפוף יד. ואכן אחרי חצי של הליכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן ולידו מבנה קטן מעץ שנראה נטוש למראה.
אתה בוחן את המבנה בעין חשדנית ומבחין בשלט עץ ישן ושחוק שעליו כתוב 'מכון'.
'מכון באמצע השום מקום?' אתה חושב לעצמך ונכנס למרכז ושם מוצא אחות עייפה למראה יושבת ופותרת תשבץ ושותה כוס קפה.
אתה ניגש אליה ומקפיץ אותה. כנראה היא לא רגילה לאנשים. היא מחייכת אליך ולוקחת לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם לאחר כמה דקות בריאים ושלמים.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"תודה רבה האחות ג'וי!" אני מודה לאחות ג'וי בחיוך לאחר שהיא מטפלת בפוקימונים שלי, "עכשיו צאו כולם!" אני אומר וזורק את הפוכדורים של כל הפוקימונים שלי באוויר.
"ארון ובידריל אני רוצה שתקבלו בחום את חבר הצוות החדש שלנו, שלדר!" אני מציג את שלדר לבידריל וארון "שלדר, נעים מאוד, אני המאמן החדש שלך ג'ון!" אני מציג את עצמי בפניי שלדר "אני אשמח עם תצטרף למסע שלי בחיפוש אחריי אחותי הגדולה שנעלמה, אני אשמח אם תסכים לתרום מהכוח ורוח הלחימה שלך למען המשימה שלי, אני מאמין שאתה יכול לתרום לצוות שלי הרבה!" אני אומר לו בחיוך חם ומחזיר אותו ואת בידריל לפוכדור.
"האחות ג'וי, את יכולה להסביר לי על המכון הקטן שנמצא בו ליד מרכז הפוקימונים? המקום נראה נטוש כבר הרבה זמן" אני שואל את האחות ג'וי ומתארגן ביחד עם ארון לצאת לחקור טיפה את המבנה המסתורי
-
[QUOTE]לוקאס-
"כן זה מכון לא רשמי" אומרת האחות ג'וי "רובי הוא המנהיג שלו. בעבר המכון היה מכון רישמי.. אבל בגלל המיקום המבודד שלו ובגלל שקשה למצוא אותו אגודת הליגה החליטו להוריד את תקן המכון" אומרת ומציצה לעבר הנער הבלונדיני שאוכל עוגה בכמויות.[/QUOTE]
אבלע את הקיא שעולה לי בעודי רואה אותו בולס את העוגה ואז אלך אליו
"אז אתה מנהיג מכון? מה דעתך לערוך קרב קצר אחרי שאני ארפא את הפוקימונים שלי?" אשאל אותו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489711][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
לא עובדים :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ראלטס והיא בוהקת במהירות באור ורוד בהיר, המקיף אותה בבועת אור ואז הבועה משנה את צורתה לקרן בהירה הנשלחת במהירות לעבר פוטיצ'אנה, שבכלל לא היה מוכן והוא סופג את המתקפה ישירות ומועף אחורנית על האדמה הקשה.
הוא מנער את ראשו בכעס ומתחיל לנבוח(howl) בקולי קולות ונראה שהוא רק מתחמם לקרב.
פוטיצ'אנה מסתער לעברכם כשפיו מתחיל לבעור בלהבות אש אדירות, ראלטס נוהמת בקול רם, מרתיעה מעט את יריבה שעדיין ממשיך לרוץ נחוש. פוטיצ'אנה נושך בחוזקה את ראלטס עם ניב אש הרסני ופוגע בה קשה.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳כנראה שבקרב הזה האופציות שלי מצומצמות׳ אחשוב ואורה לרלטס ״תשתמשי שוב בכוח סודי!״
מיד לאחר שהמתקפה תפעל, אצעק ״עכשיו צוות כפול!״ ובכך אקטין את האפשרות שאחוז תפגע מעוד התקפה
״תשתמשי שוב בכוח סודי!״ אגיד ברגע שפוציאנה תתחיל לתקוף את ה״צוות״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489730][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-
[/B]פתחת את עמוד 50 קיבלת איווי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לילה מהנהנת בראשה, אבל לא מרחיבה בעניין. "במקום לחזור עד לבקתה שלי יש לי חברה שגרה באזור. היא תשמח לארח אותנו להלילה" אומרת בחיוך ומתחילה לצעוד לצד דופן גבעה נמוכה מאבנים. לאחר כחצי שעה של הליכה איטית ורוגעה, אתם מגיעים למבנה נטוש למראה ולצד המבנה, על שלט ישן ומחוק, רשום 'מכון' באותיות רישמיות שפעם אין ספק היו מרשימות ויפות.
לילה דופקת על הדלת, אבל אין תשובה בכלל. היא דופקת שוב וגם אז אין תגובה. "היא בטח יצאה לסיור. אני בספק אם יהיה לה אכפת" אומרת בחיוך ושולפת מפתח מצרור מפתחות בכיסה ופותחת את הדלת. אתם נכנסים לבנה רחב ומסודר באופן מפתיע. המבנה מחולק לשלוש מטבח ענקי המחובר לסלון המשקיף לבריכה ענקית, מצד השני של הבית ישנם חדרים עם ספרייה ומה שנראה כמו חדר עבודה ובנוסף יש עוד אולם קטן ובו מדרגות לוליינות היורדות למה שנראה אגף נוסף ותחתון.
"למטה נערכים הקרבות שלה, אבל היא לא תתנגד אם נתארח בסלון" מוסיפה לילה ואחרי חמש דקות מציעה לך ולתמי שתי ספות עם כריות ושמיכות נעימות למראה ואז ניגשת לחדר השינה של המארחת הלא ידועה שלכם וסוגרת אחריה את הדלת.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
ווהו
~~~
"קצת...חשוד, את לא חושבת?" אשאל את תמי. אלך לישון, אך לפני שארדם, אומר:" מארקרוו, צא. תישאר לידנו ער, תשגיח שלא קורה שום דבר חשוב. אם קורה משהו, תצרח בכל הכוח" אומר לו ואז אלך לנוח, בעיניים פקוחות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489730][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"ובכן התקשרתי לחברה שתחליף אותי במכון" אומרת בקול שקט וצועדת לצידך ולצד גרובייל. "זה שהמכון שלי לא רישמי לא אומר שאין לי אחריות" מוסיפה בחצי עקיצה ומחייכת אליך בזמן ששניכם צועדים ביחד בשקט ביער. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה שומע רעש מהענפים הגבוהים מעליכם. אתה מציץ ומבחין בפוקימון מלא בנוצות חומות ועל ראש כמו כתר בצבע אדום[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/17.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"היי תראי זה פידג'יוטו!" אומר ואסמן לה. "באלך לנסות לתפוס אותו או להילחם בו? לי אין בו עניין" אוסיף לשאול אותה בנחמדות.
במידה וגם לה לא יהיה, נניח לפדג'יוטו לנפשו ונתקדם. לאחר מכן אשאל אותה להפיג את השקט "ג'ניפר, בתור אחת שחיה כאן ביער זמן רב. אם באיזור שלך בו ביקרתי היו כמעט ברוב מוחלט פוקימוני רעל. אז יש מקומות ביער שמאוכלסים בסוגים ספצייפים-אחרים של פוקימונים? איך זה בדיוק עובד כאן?"
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
איך שאתה אומר לו מה לעשות, אתה מבין שעשית טעות. ניב הקרח של שינקס מקפיא את אקדח המים לגמרי, יוצר מראה מרהיב של גייזר קפוא, אבל הבעיה היא שהקרח הקפיא גם את פיו של לוטד, והוא מוצא את עצמו תקוע ולא יכול לזוז בכלל, חשוף למתקפות של שינקס.
"חשבת שאני מאמן מתחיל? השינקס שלי יודע עוד כמה טריקים! ניב אש!" קורא הילד בקול בטוח ומעט מתנשא. שינקס שלו מזנק לאוויר ופיו מתחיל להעלות אש ולהבות עבות והוא נוגס בחוזקה בלוטד, פוצע אותו קשה עד מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-
[/B]"בוודאי" אומרת בחיוך "ובכן בעבר, לפני שהיער השתלט על האזור היו פה כמה ערים קטנות שבכל אחת מהן ישנו מכון רגיל למדי. כשהיער השתלט על הכל הערים נהרסו וננטשו לצמחייה אשר השתלטה על הכל. מאז הליגה החליטה להסיר את חסותה מהמכון והוא הפך למכון לא רשמי. אם אתה מנצח בקרב אתה לא מקבל תג או משהו.. רוב האנשים היום שמגיעים לפה זה בעיקר במקרה וגם אז.. לא יוצא להם כלום מזה אז הם מוותרים וממשיכים בדרכם למכון הרישמי שנמצא יומיים הליכה מכאן" מספרת לך האחות ג'וי בזמן שהפוקימונים שלך מכירים אחד את השני ונראה שהם מסתדרים ביחד.[/COLOR]
כבר ריפאה לך אותם
הנער מסתכל עליך מכף רגל ועד ראש ואז בולע את פרוסת העוגה "לא כזה בא לי ביום הולדת שלי.." אומר לך בשקט וחוזר לפרוסה נוספת.
[/COLOR]
אכן.. לא משהו
אבל אתה יכול להשתמש בבלבול על משהו אחר לטובתך.. תחשוב על זה כמו טלקינזיס..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רלאטס מתנערת מהמכה הקודמת של פוטיצ'אנה הפראי ושוב מרימה את ידייה, ובועת אור ורודה מקיפה אותה ונשלח ממנה קרן אור ורודה אשר פוגעת ישירות בפרצופו של פוטיצ'אנה- מעיפה אותו לאחור.
"צוות כפול!" אתה קורא, אבל מבין שאין לזה טעם כי הוא נרדם במקום "קדימה כוח סודי שוב!" אתה קורא בחצי התלהבות וקרן ורודה אחרונה נשלחת מראלטס ומחסלת את פוטיצ'אנה.
[/COLOR]
"האמת לא ממש" מלמלת לך בשקט תמי, אבל למרות זאת אתה משחרר את מורקרו שלך ומורה לו לשמור עליכם בזמן שאתם מנמנים "קארון?" שואלת תמי מספה הסמוכה לך "מה?" אתה שואל אותה ומתיישב, חסר עייפות. "אני רוצה להביא לך משהו" אומרת וקמה במהירות מהספה ומתחילה לפשפש בתיקה ואז חוזרת עם פוקדור אדום ונוצץ ומגישה לך אותו "לכדתי את הפוקימון בפנים לפני זמן מה.. אבל אני לא חושבת שאני אשתמש בו" אומרת לך בקול שקט "אבל אתה נראה תוכל ליהנות הרבה יותר ממני" מוסיפה בחיוך ואז חוזרת לספה, נשכבת עם גבה אליך ועד מהרה נרדמת. [/COLOR]
תמי מסרבת למראה הפוקימון, ונראה שהיא מעט סולדת ממנו "מנהיגת רעל.. הלו" אומרת כדרך אגב ומרימה את אצבעה באוויר ומנידה אותה לכאן ולכאן.
"ובכן אני יודעת שיש טיפה צפונה מפה, להקה של סטנטלרים. ואילו מזרחה מכאן ישנם להקה של ויקטריבלים טיפה קניבלים" אומרת "אני לא הייתי מעיזה להתקרב לשם, אפילו לא עם צוות מלא" אומרת ואתה רואה צל עובר על פניה.
"אבל אם אתה מחפש פוקימון ספציפי יכול להיות שאני אדע לכוון אותנו לשם. יש גם אגם באזור כאן. יש פה כמה פוקימוני מים מיוחדים" מוסיפה בחיוך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489802][FONT=verdana]
אכן.. לא משהו
אבל אתה יכול להשתמש בבלבול על משהו אחר לטובתך.. תחשוב על זה כמו טלקינזיס..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רלאטס מתנערת מהמכה הקודמת של פוטיצ'אנה הפראי ושוב מרימה את ידייה, ובועת אור ורודה מקיפה אותה ונשלח ממנה קרן אור ורודה אשר פוגעת ישירות בפרצופו של פוטיצ'אנה- מעיפה אותו לאחור.
"צוות כפול!" אתה קורא, אבל מבין שאין לזה טעם כי הוא נרדם במקום "קדימה כוח סודי שוב!" אתה קורא בחצי התלהבות וקרן ורודה אחרונה נשלחת מראלטס ומחסלת את פוטיצ'אנה.
[/COLOR]
[COLOR=#000000].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
רעיון נחמד למרות שזה לא ממש ההתקפה אבל אני איישם אותו בקרב האבוד הבא
אם אני רוצה לתפוס פוקימון. באיזה שלב הוא הכי חלש וניתן לתפיסה אצלך? באנימה כשהוא מעולף אפשר ובמשחקים צריך שהוא פשוט ממש ״יתעייף״, איפה אתה על הסקאלה?
ותגיב על מה שרשמתי בנו״ד
---
׳זה היה קל׳ אחשוב ואלטף את הראש של רלטס ״כל הכבוד לך! את מצויינת!״
אחזיר אותה לפוקדור ואמשיך להתקדם בדרך 25 לכיוון היעד הבא.
׳אני חייב ללמד אותה עוד מהלכים׳ אחשוב ׳בקרב הבא מול פוקימון אופל אולי לא יהיה לי מזל׳
-
תמי מסרבת למראה הפוקימון, ונראה שהיא מעט סולדת ממנו "מנהיגת רעל.. הלו" אומרת כדרך אגב ומרימה את אצבעה באוויר ומנידה אותה לכאן ולכאן.
"ובכן אני יודעת שיש טיפה צפונה מפה, להקה של סטנטלרים. ואילו מזרחה מכאן ישנם להקה של ויקטריבלים טיפה קניבלים" אומרת "אני לא הייתי מעיזה להתקרב לשם, אפילו לא עם צוות מלא" אומרת ואתה רואה צל עובר על פניה.
"אבל אם אתה מחפש פוקימון ספציפי יכול להיות שאני אדע לכוון אותנו לשם. יש גם אגם באזור כאן. יש פה כמה פוקימוני מים מיוחדים" מוסיפה בחיוך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בחיוך נחרד במיוחד (:sorry:) אשמע לדבריה ואחשוב 'וויקטריבלים קניבלים?! הולי שיט מזה המקום המטורף הזה!!!'
אנסה להתעשט ואשיב לה "אגם את אומרת? היי אני אשמח לבקר שם, קדימה, תובילי!" ואלך אחריה ברצון, אביט סביב היטב אולי להיתקל בעוד איזה פוקימון מעניין עד שנגיע לשם. אבחן טוב טוב את היער מעתה.
-
דווקא פתרון מעולה בקרבות..
אפשר לצאת מהקופסה ולנסות לעשות דברים חדשים!
עקרונית עם פוקדור רגיל כשהוא מעולף
עם היותר טובים אתה כבר יכול שהם ממש תשושים
אתה מלטף את ראשה של ראלטס ומחזיר אותה לפוקדור שלה וממשיך ללכת בדרכך. ככה שאתה הולך אתה רואה איך השדה הפתוח, רחב הידיים מצטמצם ואתה כבר מתחיל ללכת בחורשה ארוכה, פראית למראה שאין ספק שיד אדם הייתה אחראית על זה. אתה מרים את ראשך, מחפש משהו מעניין. ואכן, לאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון חום קטן, דמוי בלוט עומד מתחת לעץ אורן ענקי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/273.gif[/IMG].[/COLOR]
"אל תדאג הם פעילים רק בלילות.. והם רחוקים מאיתנו כמעט שלושה ימי הליכה" מרגיעה אותך ג'ניפר בחיוך "לא ידעתי שאתה כזה פחדן" עוקצת אותך ומובילה אותך בדרך ארוכה ומעט ריקה יחסית ליער הפראי שאתה נמצא בו "אתה מבין אנחנו עדיין קרובים למערת הרעל. אז אין הרבה פוקימונים פה באזור. הם מפחדים להתקרב" מוסיפה ברוגע.
ואכן אחרי מה שנראה כמו חצי שעת הליכה, היא מובילה אותך דרך סבך עבה ודוקר של שיחים לאגם רחב ידיים שמימיו מנצנצים בשאריות האור החודר מתוך צמרות העצים.
עוד לפני שאתה מתקרב יותר מידי לאגם, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול צץ לו באלגנטיות על פני המים [/COLOR] [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/283.gif[/IMG][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489811][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
דווקא פתרון מעולה בקרבות..
אפשר לצאת מהקופסה ולנסות לעשות דברים חדשים!
עקרונית עם פוקדור רגיל כשהוא מעולף
עם היותר טובים אתה כבר יכול שהם ממש תשושים
אתה מלטף את ראשה של ראלטס ומחזיר אותה לפוקדור שלה וממשיך ללכת בדרכך. ככה שאתה הולך אתה רואה איך השדה הפתוח, רחב הידיים מצטמצם ואתה כבר מתחיל ללכת בחורשה ארוכה, פראית למראה שאין ספק שיד אדם הייתה אחראית על זה. אתה מרים את ראשך, מחפש משהו מעניין. ואכן, לאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון חום קטן, דמוי בלוט עומד מתחת לעץ אורן ענקי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/273.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳עכשיו אנחנו מדברים׳ אחשוב בחיוך ׳סוף סוף משהו מעניין׳
״צאי רלטס!״ אגיד לה ״תשתמשי בכוח סודי על עץ האורן בכדי להפיל אותו על סידוט!״ (לא כזה הבנתי איך המתקפה עובדת, אז אם היא לא קרן כזאת שחותכת פשוט תחליף את זה ב״תשתמשי בבלבול כדי לעקור את העץ מהשורשים ולהפיל על סידוט!״)
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1489802][/FONT][FONT=verdana][FONT=arial][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
איך שאתה אומר לו מה לעשות, אתה מבין שעשית טעות. ניב הקרח של שינקס מקפיא את אקדח המים לגמרי, יוצר מראה מרהיב של גייזר קפוא, אבל הבעיה היא שהקרח הקפיא גם את פיו של לוטד, והוא מוצא את עצמו תקוע ולא יכול לזוז בכלל, חשוף למתקפות של שינקס.
"חשבת שאני מאמן מתחיל? השינקס שלי יודע עוד כמה טריקים! ניב אש!" קורא הילד בקול בטוח ומעט מתנשא. שינקס שלו מזנק לאוויר ופיו מתחיל להעלות אש ולהבות עבות והוא נוגס בחוזקה בלוטד, פוצע אותו קשה עד מאוד.[/COLOR]
[/FONT][/FONT][/QUOTE]
"לוטאד!" אקרא בדאגה וארוץ לעברו, "אני חושב שזה מספיק לעכשיו.." אמלמל לעבר המאמן ואביט בלוטאד, "היית מעולה.. חזור עכשיו", ואחזיר אותו כמובן.
"אם יש לך עוד פוקימון, אשמח לשובר שוויון" אומר ואביט בסקיפלום, נחוש.
-
[COLOR=#006400][B]ג'ון-
[/B]"בוודאי" אומרת בחיוך "ובכן בעבר, לפני שהיער השתלט על האזור היו פה כמה ערים קטנות שבכל אחת מהן ישנו מכון רגיל למדי. כשהיער השתלט על הכל הערים נהרסו וננטשו לצמחייה אשר השתלטה על הכל. מאז הליגה החליטה להסיר את חסותה מהמכון והוא הפך למכון לא רשמי. אם אתה מנצח בקרב אתה לא מקבל תג או משהו.. רוב האנשים היום שמגיעים לפה זה בעיקר במקרה וגם אז.. לא יוצא להם כלום מזה אז הם מוותרים וממשיכים בדרכם למכון הרישמי שנמצא יומיים הליכה מכאן" מספרת לך האחות ג'וי בזמן שהפוקימונים שלך מכירים אחד את השני ונראה שהם מסתדרים ביחד.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"אהממ, מכון שננטש, מעניין אם יש שם עדיין מנהיג שנלחם מול מאמנים המאתגרים אותו?" אני מדבר לעצמי בקול "ארון, בידירל, שלדר, אנחנו יוצאים לכיוון המכון שפה, אני רוצה לדעת אם יש פה מנהיג שאפשר להלחם מולו, זה יהיה אימון מצוין לקראת קרב המכון שלנו, מה אתם אומרים?" אני שואל את הפוקימונים שלי ויוצא לכיון המכון הנטוש.
"שלווווום, יש פה מישהו?" אני שואל בקול "באתי לאתגר את המנהיג של המקום, קוראים לי ג'ון!" אני מציג את עצמי לחלל הריק
-
[QUOTE]לוקאס-
כבר ריפאה לך אותם
הנער מסתכל עליך מכף רגל ועד ראש ואז בולע את פרוסת העוגה "לא כזה בא לי ביום הולדת שלי.." אומר לך בשקט וחוזר לפרוסה נוספת. [/QUOTE]
"שיהיה" אומר "טוב אני זזתי מפה" אמשיך ואצא מהמרכז ממשיך בכיוון העיר נאמור
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489811][FONT=verdana]]
"אל תדאג הם פעילים רק בלילות.. והם רחוקים מאיתנו כמעט שלושה ימי הליכה" מרגיעה אותך ג'ניפר בחיוך "לא ידעתי שאתה כזה פחדן" עוקצת אותך ומובילה אותך בדרך ארוכה ומעט ריקה יחסית ליער הפראי שאתה נמצא בו "אתה מבין אנחנו עדיין קרובים למערת הרעל. אז אין הרבה פוקימונים פה באזור. הם מפחדים להתקרב" מוסיפה ברוגע.
ואכן אחרי מה שנראה כמו חצי שעת הליכה, היא מובילה אותך דרך סבך עבה ודוקר של שיחים לאגם רחב ידיים שמימיו מנצנצים בשאריות האור החודר מתוך צמרות העצים.
עוד לפני שאתה מתקרב יותר מידי לאגם, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול צץ לו באלגנטיות על פני המים [/COLOR] [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/283.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
״לא מפחד... חושש..״ אומר ואצחק איתה.
כשנגיע לאגם אביט סביב. אסתכל בסורסקיט ואומר לג׳ניפר ״בשביל זה הבאת אותי לפה? סורסקיט? חחח אוף איזה חוסר מזל ישלי היום...״
ואגרד בראשי כשאביט שוב בפוקימון עם חיוך מתוסכל...
׳טוב זהו, הגיע הזמן שלי לתפוס עוד פוקימון 1... בקרוב אגיע לנאמור ולא אוכל לערוך קרב במכון בלי פוקימון נוסף׳ אחשוב לעצמי ברצינות רבה.
לאחר מכן אביט סביב היטב ואסקור את כל האיזור התהלך סביב באגם. ואחפש את כל הפוקימונים באגם וסביב לו שהעין שלי תוכל למצוא.
-
אהממ ראלטס עוד חלשה מידי בשביל זה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ראלטס יוצאת החוצה בוהקת ומקיפה את עצמה באנרגיה ורודה, ושולחת קרן אור ורודה לעבר ענף גבוה ומצליחה לשבור ענף עבה אשר נופל על סידוט וקובר אותו מתחתיו.
סידוט בוכה מכאב אבל כשהוא קולט אתכם, הוא נראה מעוצבן ומצליח לשלוח מקדקודו כדור אנרגיה אפלה ושחורה ,אשר נראית כאילו עשויה מצל, ושולח אותו במהירות לעבר ראלטס, המצליחה להתחמק בעזרת צוות כפול.
[/COLOR]
אחרי שאתה מחזיר את לוטד הפצוע לכדור שלו אתה מסתכל על הילד בנחישות. "ובכן יש לי עוד אחד אחרון" אומר הילד ומחזיר את השינקס שלו לפוקדור.
"ביבראל צאי!" קורא ושולח פוקדור שלישי לאוויר ומשחרר מתוכו פוקימון חומה, מעט מכוערת, בעלת שיניים קדמיות עבות וחדות למראה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/400.gif[/IMG]. "ביבראל אקדח מים!" קורא הילד בהתלהבות.[/COLOR]
אתה נפרד מהאחות ג'וי והולך למבנה הסמוך על מנת לראות אם מישהו שם. אתה נכנס לאולם גדול יחסית וריק למראה. מפה לשם אתה מבחין כמה חורים בגג העץ ועשרות ענפים של עצים חוררו את המבנה ויוצרים כיפה של צמחייה המכסה את כל האולם מבפנים. "יש פה מישהו?" אתה קורא בקול רם ומסתכל סביב.
"אין צורך לצעוק אני פה" אתה שומע קול מאחורייך וגורם לך לקפוץ בבהלה. אתה מסתובב ורואה נער צעיר בעל שיער בלונדיני שרק פוני צידי גלוי ובעוד מה שנראה לך כרעמת שיער מוסתרת מתחת לכובע גרב שחור [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Male-022.png[/IMG].
"אפשר לעזור לך?" שואל בקול רגוע ומעביר בך מעט צמרמורת "באתי לאתגר את מנהיג המכון. אם יש פה" אתה אומר לנער והוא מחייך בקלילות. "אז מצאת אותו! שמי רובי מנהיג מכון הפריחה" אומר בחיוך כשהוא מציג את עצמו ובשנייה ארשת פניו משתנה מבחור מלחיץ ומסתורי לבחור נחמד וקליל.
"לא כל כך ידעתי שיהיו לי אורחים היום אז המקום מעט מבולגן. אבל אני בטוח שתצליח להתעלות על זה. זה קרב רישמי בלי תג. במידה ותנצח אתה רשאי לבקש ממני לימוד מתקפה לאחד מהפוקימונים שלך, רק במידה ואני יכול ללמד אותה" אומר ואתה שם לב לקטצ' בפרסו.
"זה קרב זוגות אז אל תהסס לשלוח את החזקים שלך!" אומר בחיוך ואז זורק שני פוקדורים לאוויר. מאחד מהם יוצא מה שנראה לך כמו מפלצת ענקית ומעופפת בעלת צוואר ארוך וכנפיה עשויים מעלים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/357.gif[/IMG].
היצור השני שיוצא מהפוקדור מוזר אף הוא. הפוקימון כחול ומלא סבכים ונראה שהוא נועל נעליים אדומות על רגליו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/114.gif[/IMG].[/COLOR]
אתה מוותר בקלות!
אתה יוצא מהמרכז וממשיך ללכת צפונה לעבר המקום שאליו נראה לך נמצאת העיר נאמור. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה, נחוש בדעתך רק להסתלק מהיער הזה ולהמשיך האלה אתה שומע רעש מהשיחים הקרובים. אתה מתקרב לבחון מה זה, אבל הרעש מתקדם למקום אחר, או שזה רעש נוסף אינך סגור על העניין. לפתע אתה מוצא את עצמך לכוד כשמקיפים אותך לפחות עשרה פוקימונים חומים בעלי קרניים גדולות וצהובות והם מסתכלים עליך בריכוז רב. [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG]
אתה מתאכזב מהסורסקיט שעדיין שט לו על פני המים, ומתקרב כמה צעדים לאגם ומסתכל לתוך המים הצלולים והנקיים, ואתה מבחין שאתה רואה כמעט את הקרקעית. שלל הפוקימונים של מפתיע אותך, אבל אתה מבחין בעיקר בארבע קבוצות שונות של פוקימונים השוחים באגם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/118.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/183.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/129.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/456.gif[/IMG].
לפתע, אתה מבחין בפוקימון נוסף שוחה במהירות באגם. אתה מזהה אותו במהירות כפיבאס [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/349.gif[/IMG][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489841][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ראלטס יוצאת החוצה בוהקת ומקיפה את עצמה באנרגיה ורודה, ושולחת קרן אור ורודה לעבר ענף גבוה ומצליחה לשבור ענף עבה אשר נופל על סידוט וקובר אותו מתחתיו.
סידוט בוכה מכאב אבל כשהוא קולט אתכם, הוא נראה מעוצבן ומצליח לשלוח מקדקודו כדור אנרגיה אפלה ושחורה ,אשר נראית כאילו עשויה מצל, ושולח אותו במהירות לעבר ראלטס, המצליחה להתחמק בעזרת צוות כפול.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"תשתמשי בבלבול רלטס!" אצעק ואנצל את מומנט ההפתעה מכיוון שסידוט לא יודע מהיכן המתקפה תגיע
"עכשיו תשתשי בכוח סודי!" אגיד בשניה שרלטס תסיים לבצע את מתקפת הבילבול ככה שסידוט לא יספיק להגיב בין שתי ההתקפות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1489841][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט בוכה מכאב אבל כשהוא קולט אתכם, הוא נראה מעוצבן ומצליח לשלוח מקדקודו כדור אנרגיה אפלה ושחורה ,אשר נראית כאילו עשויה מצל, ושולח אותו במהירות לעבר ראלטס, המצליחה להתחמק בעזרת צוות כפול.
[/COLOR]
אחרי שאתה מחזיר את לוטד הפצוע לכדור שלו אתה מסתכל על הילד בנחישות. "ובכן יש לי עוד אחד אחרון" אומר הילד ומחזיר את השינקס שלו לפוקדור.
"ביבראל צאי!" קורא ושולח פוקדור שלישי לאוויר ומשחרר מתוכו פוקימון חומה, מעט מכוערת, בעלת שיניים קדמיות עבות וחדות למראה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/400.gif[/IMG]. "ביבראל אקדח מים!" קורא הילד בהתלהבות.[/COLOR]
אתה נפרד מהאחות ג'וי והולך למבנה הסמוך על מנת לראות אם מישהו שם. אתה נכנס לאולם גדול יחסית וריק למראה. מפה לשם אתה מבחין כמה חורים בגג העץ ועשרות ענפים של עצים חוררו את המבנה ויוצרים כיפה של צמחייה המכסה את כל האולם מבפנים. "יש פה מישהו?" אתה קורא בקול רם ומסתכל סביב.
"אין צורך לצעוק אני פה" אתה שומע קול מאחורייך וגורם לך לקפוץ בבהלה. אתה מסתובב ורואה נער צעיר בעל שיער בלונדיני שרק פוני צידי גלוי ובעוד מה שנראה לך כרעמת שיער מוסתרת מתחת לכובע גרב שחור [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Male-022.png[/IMG].
"אפשר לעזור לך?" שואל בקול רגוע ומעביר בך מעט צמרמורת "באתי לאתגר את מנהיג המכון. אם יש פה" אתה אומר לנער והוא מחייך בקלילות. "אז מצאת אותו! שמי רובי מנהיג מכון הפריחה" אומר בחיוך כשהוא מציג את עצמו ובשנייה ארשת פניו משתנה מבחור מלחיץ ומסתורי לבחור נחמד וקליל.
"לא כל כך ידעתי שיהיו לי אורחים היום אז המקום מעט מבולגן. אבל אני בטוח שתצליח להתעלות על זה. זה קרב רישמי בלי תג. במידה ותנצח אתה רשאי לבקש ממני לימוד מתקפה לאחד מהפוקימונים שלך, רק במידה ואני יכול ללמד אותה" אומר ואתה שם לב לקטצ' בפרסו.
"זה קרב זוגות אז אל תהסס לשלוח את החזקים שלך!" אומר בחיוך ואז זורק שני פוקדורים לאוויר. מאחד מהם יוצא מה שנראה לך כמו מפלצת ענקית ומעופפת בעלת צוואר ארוך וכנפיה עשויים מעלים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/357.gif[/IMG].
היצור השני שיוצא מהפוקדור מוזר אף הוא. הפוקימון כחול ומלא סבכים ונראה שהוא נועל נעליים אדומות על רגליו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/114.gif[/IMG].[/COLOR]
אתה מוותר בקלות!
אתה יוצא מהמרכז וממשיך ללכת צפונה לעבר המקום שאליו נראה לך נמצאת העיר נאמור. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה, נחוש בדעתך רק להסתלק מהיער הזה ולהמשיך האלה אתה שומע רעש מהשיחים הקרובים. אתה מתקרב לבחון מה זה, אבל הרעש מתקדם למקום אחר, או שזה רעש נוסף אינך סגור על העניין. לפתע אתה מוצא את עצמך לכוד כשמקיפים אותך לפחות עשרה פוקימונים חומים בעלי קרניים גדולות וצהובות והם מסתכלים עליך בריכוז רב. [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/234.gif[/IMG]
אתה מתאכזב מהסורסקיט שעדיין שט לו על פני המים, ומתקרב כמה צעדים לאגם ומסתכל לתוך המים הצלולים והנקיים, ואתה מבחין שאתה רואה כמעט את הקרקעית. שלל הפוקימונים של מפתיע אותך, אבל אתה מבחין בעיקר בארבע קבוצות שונות של פוקימונים השוחים באגם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/118.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/183.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/129.gif[/IMG], [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/456.gif[/IMG].
לפתע, אתה מבחין בפוקימון נוסף שוחה במהירות באגם. אתה מזהה אותו במהירות כפיבאס [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/349.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
"נעים להכיר רובי, אם אתה רוצה את הפוקימונים החזקים ביותר שלי אז קיבלת!" אני מכריז בביטחון עם חיוך ואש בעיניים.
"ארון צאי לקרב!" אני אומר לארון שלצידי "וגם אתה בידריל, בוא נראה לו מה אנחנו שווים!" אני מכריז לשניהם.
"ארון תשתמשי ברעידת אדמה ואז בקבר אבנים על המפלצת המעופפת!" אני פוקד על ארון במהירות, "בידריל תשתמש בחיתוך ובמתקפת זעם על הפוקימון הקטן השני!" אני פוקד על בידריל.
'לימוד מתקפה שהוא מכיר, לא נשמע מבטיח במיוחד' אני חושב לעצמי בזמן שאני שולף את הפוקידע כדי לקבל מידע על שני הפוקימונים של רובי
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה מוותר בקלות!
אתה יוצא מהמרכז וממשיך ללכת צפונה לעבר המקום שאליו נראה לך נמצאת העיר נאמור. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה, נחוש בדעתך רק להסתלק מהיער הזה ולהמשיך האלה אתה שומע רעש מהשיחים הקרובים. אתה מתקרב לבחון מה זה, אבל הרעש מתקדם למקום אחר, או שזה רעש נוסף אינך סגור על העניין. לפתע אתה מוצא את עצמך לכוד כשמקיפים אותך לפחות עשרה פוקימונים חומים בעלי קרניים גדולות וצהובות והם מסתכלים עליך בריכוז רב. [/QUOTE]
אסתכל למטה ישר 'אסור לי להסתכל על הקרניים שלהם' אחשוב ואוציא את אלקיד
"אלקיד אל תסתכל לקרניים שלהם, אני לא יודע מה הסטנטלרים האלה רוצים ממני אבל אם הם רוצים קרב הם יקבלו! תשתמש במכת ברק!"
אחרי שאומר לו את זה אזכר בסטנטלר שראיתי לפני שפגשתי את טסה 'אולי זה קשור אליו?'