-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 02:53 PM
[b] ניב-
טעות שלי, מתקן
----------------
"הדונפן הזה חזק כי הפוקימון השני שלי! הפוקימון השני שלי מאז קיבלתי הארה!" אומר מיסטר גראונד "גילגול דונפן, ואם הוא מנסה להיתחמק אז פרסה". דונפן יוצא לעברו של הונצ'קרוו בגילגול, הונצ'קרוו מתקדם במכת שמיים. השניים מתקרבים יותר ויותר, כאשר דונפן קרוב בהפתעה הונצ'קרוו מתחמק. דונפן מנסה להיסתובב בפרסה חדה במיוחד אבל אז הוא מתהפך, הונצ'קרוו חוזר ותוקף בניקור-אבל הוא לא כל כך משפיע. "הקשה עילית" [/b][/quote]
"עוף גוה ואז סופה מלמעלה"
-
ירין-
אתה משיך לך בדכך עד לורידיאן, בעיר יש מה לעשות אבל משהו חשוב-מה אתה רוצה לעשות עכשיו?
ניב-
דונפן מנסה לקפוץ בהקשה עילית, לא רק שאינו מצליח לקפוץ גבוה הסופה מפילה אותו לריצפה ופוגעת בו. "ניב חשמל" אומר מיסטר גראונד
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 03:23 PM
[b]
עומר-
החדר שאני מדבר עליו נמצא דרך פנייה במסדרון השני.
------------------------
אתם פונים לחדר האחר-רצים במלוא הכוח. אתם מגיעים לשם ורואים מאות חיילים עומדים במסדר, אתם עומדים יחד איתם כדי לא להיבלט. אחרי כל החיילים יש במה ועליה עומד בחור מבוגר והוא אומר:"אבל לפני שנתחיל בניסוי עלינו לדון על בעיה" ואז הוא מוציאה לא מצגות ואתה רואה תמונה שלך שם, "הילד הזה מסבך אותנו יותר מדי, עלינו לחסלו" אומר האיש הזקן, "המפקד סריץ' התחזה פעם לשוטר וחקר מאמנים-כבר שחקר אותו הוא חשד שהילד הזה יהווה איום עלינו" אומרת החיילת שגנבה את הרקרוס [/b][/quote]
אני מהסס דקה ושואל בקול מעוות ושונה משלי "למה הוא מהווה עלינו איום? הוא בסף הכל ילד"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 04:11 PM
[b] ניב-
דונפן מנסה לקפוץ בהקשה עילית, לא רק שאינו מצליח לקפוץ גבוה הסופה מפילה אותו לריצפה ופוגעת בו. "ניב חשמל" אומר מיסטר גראונד [/b][/quote]
"הונצ'קרוו תעוף יותר גבוה וכשהוא באוויר תתקוף במכת שמיים!"
האישה הולכת למרכז הבמה ואומרת:"הילד הזה עצר אותנו מספר פעמים, מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים לטפל בו. וחוץ מזה-נראה שיש לו קשרים עם האלוף ועוד ילדה מבית מלוכה"
ניב-
בבו הזמן. אבל מכיוון שביקשת כל כך יפה:
------------
דונפן מתקדם לעברו של הונצ'קרוו בניב חשמל, הונצ'קרוו יוצא גם הוא-אבל במקום במכת שמיים הוא יוצא בכנף ברזל, הונצ'קרוו למד כנף ברזל! הונצ'קרוו מתקדם בכנף ברזל, כאשר הוא מגיע לדונפן דונפן מצליח להעיף אותו בניב חשמל-הונצקרוו מתחיל להיסתחרר. "כל הכבוד דונפן" אומר מיסטר גראונד
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 04:37 PM
[b] עומר-
האישה הולכת למרכז הבמה ואומרת:"הילד הזה עצר אותנו מספר פעמים, מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים לטפל בו. וחוץ מזה-נראה שיש לו קשרים עם האלוף ועוד ילדה מבית מלוכה" [/b][/quote]
"זה לא הופך אותו לאלוף או למישהו ממשפחת המלוכה, זה בסך הכל ילד.." אני ממשיך.
-
[quote][b]לורן-
האישה מביאה לך חכה חדשה ואתה נותן לה 1000$, "תהנה" היא אומרת בחיוך "וביל נמצא בדרך 25". אתה הולך לדרך 25 ושם רואה בית, אתה נכנס לשם ורואה איש מבוגר בעל זיפים ושיער אפור ירוק. "מה אתה רוצה?" הוא שואל
[/b][/quote]"שלום, שמי לורן, וסיפרו לי עליך כעל איש עסקים יוצא דופן... האם תוכל לפרט לי מעט יותר מיידע לגבי עסקיך?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 04:37 PM
[b] ניב-
בבו הזמן. אבל מכיוון שביקשת כל כך יפה:
------------
דונפן מתקדם לעברו של הונצ'קרוו בניב חשמל, הונצ'קרוו יוצא גם הוא-אבל במקום במכת שמיים הוא יוצא בכנף ברזל, הונצ'קרוו למד כנף ברזל! הונצ'קרוו מתקדם בכנף ברזל, כאשר הוא מגיע לדונפן דונפן מצליח להעיף אותו בניב חשמל-הונצקרוו מתחיל להיסתחרר. "כל הכבוד דונפן" אומר מיסטר גראונד [/b][/quote]
"סופה ואז תחתוך אותה במכת שמיים ואחריה כנף ברזל"
-
עומר-
"הוא עדיין הכשיל אותנו מספר פעמים" אומרת החיילת "ועכשיו נעבור לאויבת מספר 2-נטלי פבורון" ואז נראה על השקופית תמונה שלה. "נטלי גם היא יצרה לנו מספר מכשולים ונראה שהיא עובדת עם עומר" אומרת החיילת. האיש הזקן חוזר לבמה ואומר:"עכשיו נתחיל בניסויים, קודם כל ניקח הרקרוס ונעשה אצלו כמה שינויי" ותוך כדי הוא לוקח מזרק גדול
לורן-
"אני מדען וגם עוסק בסחר חלופין" אומר האיש "שמי הוא ביל. אני מוכן להחליף ולשלם תמורה על כל דבר שיעזור לי"
ניב-
"גילגול ואז ניב אש" אומר מיסטר גראונד. דונפן מנסה לזנק בגילגול, הונצ'קרוו מונע ממנו לעלות על ידי סופה, לאחר מכן הונצ'קרוו שול מכת שמיים לתוך הסופה ופוגע בדונפן. הונצ'קרוו לאחר מכן יורד בכנף ברזל, דונפן מצליח להיתאושש ואז מחכה לבואו, כאשר הונצ'קרוו מגיע דונפן מזנק בניב אש ופוגע במכה סופית-"הונצ'קרוו לא מסוגל להילחם יותר" אומרת טורה "דונפן הוא המנצח"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 06:23 PM
[b] ניב-
"גילגול ואז ניב אש" אומר מיסטר גראונד. דונפן מנסה לזנק בגילגול, הונצ'קרוו מונע ממנו לעלות על ידי סופה, לאחר מכן הונצ'קרוו שול מכת שמיים לתוך הסופה ופוגע בדונפן. הונצ'קרוו לאחר מכן יורד בכנף ברזל, דונפן מצליח להיתאושש ואז מחכה לבואו, כאשר הונצ'קרוו מגיע דונפן מזנק בניב אש ופוגע במכה סופית-"הונצ'קרוו לא מסוגל להילחם יותר" אומרת טורה "דונפן הוא המנצח" [/b][/quote]
"הוצ'קרוו חזור, עבודה טובה. צא גבייט סופת חול ואז זעם דקרון וחיתוך!"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 06:23 PM
[b] עומר-
"הוא עדיין הכשיל אותנו מספר פעמים" אומרת החיילת "ועכשיו נעבור לאויבת מספר 2-נטלי פבורון" ואז נראה על השקופית תמונה שלה. "נטלי גם היא יצרה לנו מספר מכשולים ונראה שהיא עובדת עם עומר" אומרת החיילת. האיש הזקן חוזר לבמה ואומר:"עכשיו נתחיל בניסויים, קודם כל ניקח הרקרוס ונעשה אצלו כמה שינויי" ותוך כדי הוא לוקח מזרק גדול
[/b][/quote]
אני מוציא את הונטר כשהם לא רואים ולחש לו "תישתמש בהיפנוזה על כולם!" ואז מסתכל על נטלי "תגידי לג'יגליפאף שלח שתישתמש בשירה!" אני לוחש לה ומקווה שהתוכנית תעבוד.
-
[b] לון-
"קרב מתאמים זה קרב של תחרויות סרט, בו צריך לגרום לפוקימון להיראות יפה יותר תוך כדי קרב" אומרת הילדה "ואם תנצח אותי אביא לך את סמל הקרב" [/b][/quote]
"אהה..." אני אומר "נגיד, שיובי מתקפות שיוצרים מתקפה יפה, או מתקפה אחת שיוצרת משהו יפה? בטח שאני יכול, עשיתי את זה הרבה פעמים עם קרקנוו, עוד כשהוא היה טוטודייל!"
-
[b] עומר-
אתם פונים לימין וממשיכים לדרככם, אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים למשרד שבתוכו גם תא הנהג. "וכעת נעשה ניסוי מיוחד על ההרקרוס" נשמע קול מהחדר השני, כנראה שהפוקימונים שלכם נמצאים שם
מיכה-
פיצ'ו מוציא כמות גבוהה של חשמל לכל עבר-נראה שפיצ'ו למד היתפרקות!
ניב-
טעות שלי, מתקן
----------------
"הדונפן הזה חזק כי הפוקימון השני שלי! הפוקימון השני שלי מאז קיבלתי הארה!" אומר מיסטר גראונד "גילגול דונפן, ואם הוא מנסה להיתחמק אז פרסה". דונפן יוצא לעברו של הונצ'קרוו בגילגול, הונצ'קרוו מתקדם במכת שמיים. השניים מתקרבים יותר ויותר, כאשר דונפן קרוב בהפתעה הונצ'קרוו מתחמק. דונפן מנסה להיסתובב בפרסה חדה במיוחד אבל אז הוא מתהפך, הונצ'קרוו חוזר ותוקף בניקור-אבל הוא לא כל כך משפיע. "הקשה עילית"
ירין-
קריס לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה לתוכו כרטיס, "הנה" היא אומרת ומשיטה לך את הפוקדע "עכשיו יש לך פוק'פון. עם פוק'פון אתה יכול:
*להיתקשר לאחרים
*להחליף ולהעביר פוקימונים עם אחרים
*לבדוק מתי הפוקימון יתפתח ומתי ביצה תבקע
עכשיו נוכל לדבר זה עם זה וכשאבוא לבקר אודיע" אומרת קריס. מטוס פרטי מגיע, קריס עולה עליו ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לשלום
לון-
"קרב מתאמים זה קרב של תחרויות סרט, בו צריך לגרום לפוקימון להיראות יפה יותר תוך כדי קרב" אומרת הילדה "ואם תנצח אותי אביא לך את סמל הקרב" [/b][/quote]
טוב אז בוא נתחיל לנסות מכת וולט
-
ניב-
"הגדלה, ואז צא אליו בהתקפת זעם" אומר מיסטר גראונד. דונפן תוקף בהגדלה וגבייט בסופת חול, דונפן מנסה לפרוץ את סופת החול אבל נכשל. גבייט מנצל את ההזדמנות ויוצא בחיתוך משולב עם חיתוך, כאשר גבייט במרחק כמה צעדים פתאום דונפן קם וקופץ בהתקפת זעם, גבייט נכנס לתוך האדמה ומעיף אותו כאשר הוא מתחת דונפן-גבייט למד חפירה!
עומר-
אתה מוציא את הנטר לפני שאתה אומר משהו אחד החיילים שם לב אליך וצועק:"פולש!", כל החיילים חוסמים אותך במעגל-נמצאים שם בערך 100 חיילים
לון-
"כן" אומרת הילדה "נעשה זה כמו בסיבוב השני-שגורמים לפוקימון להיראות יפה בקרב. בסדר?"
מיכה-
"הנה הוא" נשמע קול, אתם מסתכלים לכיוון הקול ורואים איש בבגדי צוות רוקט-[img]http://i42.tinypic.com/f2tuyu.jpg[/img] ואיתו עוד חיילים, "אם נחטוף אותו ישלמו תמורתו המון כסף" אומר האיש
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 08:02 PM
[b] ניב-
"הגדלה, ואז צא אליו בהתקפת זעם" אומר מיסטר גראונד. דונפן תוקף בהגדלה וגבייט בסופת חול, דונפן מנסה לפרוץ את סופת החול אבל נכשל. גבייט מנצל את ההזדמנות ויוצא בחיתוך משולב עם חיתוך, כאשר גבייט במרחק כמה צעדים פתאום דונפן קם וקופץ בהתקפת זעם, גבייט נכנס לתוך האדמה ומעיף אותו כאשר הוא מתחת דונפן-גבייט למד חפירה! [/b][/quote]
"כל הכבוד גבייט! עכשיו זעם דרקון וחפירה!"