-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 07:21 PM
[b] ג'וני
הנגיחה פוגעת בפיג'י, ואז הוא מוותר על ניסיון הבריחה שלו והוא פשוט קורס.
[/b][/quote]
"כל הכבוד סקווירטל, אומר לו וארוץ ואחבק אותו "היית מדהים" אומר לו ואמשיך ביחד איתו לעיר הבאה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 08:21 PM
[b]
תמיר
כן
שגיאה בזמן ריצה:
לא מצא סמל: פקודה נימת דרקון
ב: הודעה [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14141&view=findpost&p=592425]הזו[/url] שורה 4
אצל: פוקימון דרטיני
--
"סקארמורי זרוק את דרטיני על קנגסקאן, ואז תקוף בכנף ברזל את אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי זורק את דרטיני על קנגסקאן ושוב קנגסקן מנסה לתפוס אותו. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם עם כנף ברזל, אבל אלאקאזם בורח בהשתגרות ואז הוא מוריד את סקארמורי לאדמה בכח המחשבה. סקארמורי מתחיל להתעייף, ודרטיני עדיין לא נתפס בידי קנגסקאן. [/b][/quote]
עכשיו תהיה שגיאת מערכת על כל טעות מקלדת שאני עושה?
!
--
"דרטיני,נשימת דרקון וטטויסטר על קאנגסקן!"
-
ג'וני
אתה וסקווירטל מתהלכים עוד קצת ומתקדמים לכיוון מרוול, כשלפתע אתם רואים מיאו מהלך לו שם.
תמיר
כמובן שכשאתה מציג את זה ככה אני יוצא טמבל.
נימה זה גם מילה בעברית תקנית, ולכן חשבתי שנימת דרקון זה מתקפה כלשהי שאני לא מכיר. אם היית כותב נשימ דרקון, הייתי מפרש זאת כנשימת דרקון ולא הייתה שגיאה.
--
"סקארמורי, תקוף באס אווירי את אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה את המתקפות ופוגע בקנגסקן, אבל קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו על המגרש. סקארמורי משתמש באס האווירי ופוגע באלאקזם, אבל אז אלקאזם משתמש בחבטת ראש זן ומעיף ממנו את סקארמורי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 09:14 PM
[b]
תמיר
כמובן שכשאתה מציג את זה ככה אני יוצא טמבל.
נימה זה גם מילה בעברית תקנית, ולכן חשבתי שנימת דרקון זה מתקפה כלשהי שאני לא מכיר. אם היית כותב נשימ דרקון, הייתי מפרש זאת כנשימת דרקון ולא הייתה שגיאה.
--
"סקארמורי, תקוף באס אווירי את אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה את המתקפות ופוגע בקנגסקן, אבל קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו על המגרש. סקארמורי משתמש באס האווירי ופוגע באלאקזם, אבל אז אלקאזם משתמש בחבטת ראש זן ומעיף ממנו את סקארמורי. [/b][/quote]
...
--
ורק לידע כללי,בד"כ,אם אני מביא מתקפה חדשה,אני רושם גם שם באנגלית ומביא קישור לבולבפדיה...
--
"עכשיו טוויסטר על אלאקזם,תתחמק אם הוא איכשהו מצליח להחזיר אותו,ואז נשימת דרקון עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 08:14 PM
[b] ג'וני
אתה וסקווירטל מתהלכים עוד קצת ומתקדמים לכיוון מרוול, כשלפתע אתם רואים מיאו מהלך לו שם.
[/b][/quote]
אני מתעלם ממנו וממשיך לחפש פוקימונים יותר חזקים
-
איזה קצב נהדר יש לנו! עמוד ביום! (לעומת מה שהיה לפני החופש שזה עמוד בשבועיים). מחר אחר הצהריים כנראה לא אוכל להגיב, ברביעי וחמישי בבוקר אני לא אהיה כאן, בשישי תמיר לא נמצא כאן החל משעה מסיימת בערב, ובשבת אני טס לחול וחוזר בשבת הבאה מה שמשאיר עוד יומיים בחופש. כלומר סך הכל בסוף פסח אני מצפה להיות בערך בעמוד 195
תמיר
"סקארמורי תקוף את קנגסקאן בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי שולח תותח ניצוצות ופוגע בו. קנגסקאן קופץ אל סקארמורי ומנחית עליו מכה חזקה. סקארמורי נראה מאוד עייף. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע באלאקזם. אלאקזם מזיז את הכפיות וזורק את הפטיש על דרטיני. דרטיני בקושי מתחמק מהפטיש ואז נושת בצורה דרקונית אבל מחטיא. דרטיני מתחיל להתעייף.
ג'וני
אתה מתרחק ממיאו ואתה מתקדם עוד קצת לכיוון מרוול עד שאתה שם פלאסל. הוא מבחין בך והוא מסתכל עליך בתשומת לב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 10:44 PM
[b] איזה קצב נהדר יש לנו! עמוד ביום! (לעומת מה שהיה לפני החופש שזה עמוד בשבועיים). מחר אחר הצהריים כנראה לא אוכל להגיב, ברביעי וחמישי בבוקר אני לא אהיה כאן, בשישי תמיר לא נמצא כאן החל משעה מסיימת בערב, ובשבת אני טס לחול וחוזר בשבת הבאה מה שמשאיר עוד יומיים בחופש. כלומר סך הכל בסוף פסח אני מצפה להיות בערך בעמוד 195
תמיר
"סקארמורי תקוף את קנגסקאן בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי שולח תותח ניצוצות ופוגע בו. קנגסקאן קופץ אל סקארמורי ומנחית עליו מכה חזקה. סקארמורי נראה מאוד עייף. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע באלאקזם. אלאקזם מזיז את הכפיות וזורק את הפטיש על דרטיני. דרטיני בקושי מתחמק מהפטיש ואז נושת בצורה דרקונית אבל מחטיא. דרטיני מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
והתגובות שלי גם ידלדלו בזמן הקרוב-המטען של המחשב הנייד שלי נהרס,ולכן אינ לא יכול להשתמש במחשב שלי...
---
"דרטיני,בוא נמשיך כך!נשימת דרקון ואז טוויסטר וחניקה על אלקאקזם!"
-
תמיר
שיט!
--
"מה נמשיך כך? אתה לא רואה שהקרב הזה אבוד לך?" שואל בכיר.
"קדימה סקארמורי עזור לו ורכז תותח ניצוצות חזק מבדרך כלל עד אלאקזם!" אומר הינריך הרץ.
דרטיני וסקארמורי תוקפים את אלאקזם מספר רגעים, עד שהוא מזיז את הכפיות שלו ומשתגר. הוא מושיט את ידיו עם הכפיות קדימה ומנטרל באוויר את סקארמורי ודרטיני. קנגסקן רץ קופץ תופס אותם ועולה למעלה. בגובה מאוד גבוה, הוא מסתובב ומתחיל ליפול, ולבסוף זורק אותם סיסמית על האדמה, וכשהם נוחתים המגרש מזדעזע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 09:44 PM
[b]
ג'וני
אתה מתרחק ממיאו ואתה מתקדם עוד קצת לכיוון מרוול עד שאתה שם פלאסל. הוא מבחין בך והוא מסתכל עליך בתשומת לב. [/b][/quote]
'מעניין למה הוא מסתכל עליי ככה' אחשוב ואמשיך ללכת לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 01:53 PM
[b] תמיר
שיט!
--
"מה נמשיך כך? אתה לא רואה שהקרב הזה אבוד לך?" שואל בכיר.
"קדימה סקארמורי עזור לו ורכז תותח ניצוצות חזק מבדרך כלל עד אלאקזם!" אומר הינריך הרץ.
דרטיני וסקארמורי תוקפים את אלאקזם מספר רגעים, עד שהוא מזיז את הכפיות שלו ומשתגר. הוא מושיט את ידיו עם הכפיות קדימה ומנטרל באוויר את סקארמורי ודרטיני. קנגסקן רץ קופץ תופס אותם ועולה למעלה. בגובה מאוד גבוה, הוא מסתובב ומתחיל ליפול, ולבסוף זורק אותם סיסמית על האדמה, וכשהם נוחתים המגרש מזדעזע. [/b][/quote]
"דרטיני!טויסטר!"
-
ג'וני
אתה ממשיך להסתובב שם, אבל אתה שם לב שפלאסל עוקב אחריך.
תמיר
"סקארמורי, אס אווירי על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה טוויסטר על קנגסקאן, וסקארמורי טס במהירות לעבר אלאקזם, עד שהוא נעלם מופיע מאחוריו ופוגע בו. קנגסקאן בועט בעוצמתיות בדרטיני, ואלאקזם יורה גל של עיקום במרחב שפוגע בסקארמורי. סקארמורי נראה ממש עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 05:41 PM
[b] ג'וני
אתה ממשיך להסתובב שם, אבל אתה שם לב שפלאסל עוקב אחריך.
[/b][/quote]
אני מסתובב הולך לפלאסל ומתכופף אליו ואומר "שלום לך חמוד למה אתה עוקב אחרי קרה משהו?" אשאל אותו בנחמדות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 06:41 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, אס אווירי על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה טוויסטר על קנגסקאן, וסקארמורי טס במהירות לעבר אלאקזם, עד שהוא נעלם מופיע מאחוריו ופוגע בו. קנגסקאן בועט בעוצמתיות בדרטיני, ואלאקזם יורה גל של עיקום במרחב שפוגע בסקארמורי. סקארמורי נראה ממש עייף. [/b][/quote]
"דרטיני,נשימת דרקון ואז טוויסטר על אלאקזם!"
-
תמיר
"סקארמורי, עזור לדרטיני ותקוף אחרי ההתקפות שלו את סקארמורי במתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עולה למעלה ומחפש חולשות. דרטיני יורה נשימת דרקון אבל אלאקזם בורח. קנגסקאן משתמש באגרוף מגה על דרטיני אבל דרטיני בורח. דרטיני יורה את הטוויסטר ופוגע באלאקזם. אחר כך סקארמורי יורד במהירות למטה, מתחמק מהתקפה של קנגסקאן שמכוונת עליו ופוגע באלאקזם.
-