ג'וני
צודק, שחכתי לכתוב אני כותב עכשיו
--
אחרי שאתה שואל, פלאסל מחייך אליך בחיוך מטורף ואז נותן לך סטירה. והוא מצחקק.
Printable View
ג'וני
--
אחרי שאתה שואל, פלאסל מחייך אליך בחיוך מטורף ואז נותן לך סטירה. והוא מצחקק.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 08:49 AM
[b] ג'וני
--
אחרי שאתה שואל, פלאסל מחייך אליך בחיוך מטורף ואז נותן לך סטירה. והוא מצחקק. [/b][/quote]
"היי למה זה היה?" אשאל אותו בכעס ואמשיך ללכת
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 10:04 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, עזור לדרטיני ותקוף אחרי ההתקפות שלו את סקארמורי במתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עולה למעלה ומחפש חולשות. דרטיני יורה נשימת דרקון אבל אלאקזם בורח. קנגסקאן משתמש באגרוף מגה על דרטיני אבל דרטיני בורח. דרטיני יורה את הטוויסטר ופוגע באלאקזם. אחר כך סקארמורי יורד במהירות למטה, מתחמק מהתקפה של קנגסקאן שמכוונת עליו ופוגע באלאקזם. [/b][/quote]
"דרטיני,תשתמש בחניקה ואז טוויסטר על אלאקזם!"
ג'וני
אתה ממשיך ללכת אבל פלאסל עוקב בעקשנות יתרה אחריך כשהוא מחייך חיוך מטורף מעט.
תמיר
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות על קנגסקאן!" אומר הינריך הרץ. דרטיני זורק את עצמו כדי לחנוק את אלאקזם, אבל אלאקזם משתגר, ואז דרטיני יורה טוויסטר ופוגע בו. אלאקזם שולח גל עיקום במרחב ופוגע בדרטיני. סקארמורי יורה את תותח הניצוצות לכיוון קנגסקאן ופגוע, אבל קנגסקאן קופץ ונות בעיטת מגה ופוגע בסקארמורי.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 08:53 PM
[b] ג'וני
אתה ממשיך ללכת אבל פלאסל עוקב בעקשנות יתרה אחריך כשהוא מחייך חיוך מטורף מעט.
[/b][/quote]
"אוקי סקווירטל תיתן לו נגיחה מהר" אגיד לו
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 09:53 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות על קנגסקאן!" אומר הינריך הרץ. דרטיני זורק את עצמו כדי לחנוק את אלאקזם, אבל אלאקזם משתגר, ואז דרטיני יורה טוויסטר ופוגע בו. אלאקזם שולח גל עיקום במרחב ופוגע בדרטיני. סקארמורי יורה את תותח הניצוצות לכיוון קנגסקאן ופגוע, אבל קנגסקאן קופץ ונות בעיטת מגה ופוגע בסקארמורי. [/b][/quote]
'נמאס לי כבר מאלאקזם הזה!אני אפילו לא יכול לשמוע את הפוקודות שנותנים לו,ולכן קשה יותר להגיב להן!'
"צא דרטיני,נשימת דרקון ואז חניקה על אלאקזם!"
ג'וני
סקוירטל קופץ לכיוון של פלאסל, אבל פלאסל מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה ופוגע פעמיים בסקווירטל, ואז סקווירטל מתחמק ממנו.
תמיר
יש סיבה שהוא לא אומר את הפקודות, ואם המשחק הזה ימשך מספיק זמן אולי תדע אותה.
--
"סקארמורי נסה לתקוף גם אתה את אלאקזם בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. דרטיני נושם בצורה דרקונית על אלאקזם והסילון הסגול פוגע באלאקזם. אלאקזם זורק את הפטיש לכיוון דרטיני אבל דרטיני מתחמק ומצליח לכרוך את עצמו סביב אלאקזם. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם, כשקנגסקאן חוסם אותו ומפיל אותו. דרטיני משתגר ובורח מהחניקה של דרטיני ואז שולח אליו גל עיקום במרחב ופוגע בו. דרטיני וסקארמורי ממש מותשים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 01:12 PM
[b] ג'וני
סקוירטל קופץ לכיוון של פלאסל, אבל פלאסל מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה ופוגע פעמיים בסקווירטל, ואז סקווירטל מתחמק ממנו.
[/b][/quote]
"אוקי סקווירטל אני רוצה שננסה משהו חדש,אתה תנסה למקד כוח של מים שיש בתוכך ממש תרכז מים בתוכך ותנסה מאין לשגר אותם ב=בהרבה כוח על פלאסל" אגיד לו ואדריך אותו
ג'וני
לא נתת שם למתקפה, אם לא תתן לה שם בתחילת התגובה הבאה שלך תצטרך להביא את ההסבר שוב.
--
סקווירטל מתאמץ ומתרכז, אבל כל מה שהוא יורה זה זרזיף קטן של מים מהפה שלו. סקווירטל נאנח, ופלאסל מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 09:33 PM
[b] ג'וני
לא נתת שם למתקפה, אם לא תתן לה שם בתחילת התגובה הבאה שלך תצטרך להביא את ההסבר שוב.
--
סקווירטל מתאמץ ומתרכז, אבל כל מה שהוא יורה זה זרזיף קטן של מים מהפה שלו. סקווירטל נאנח, ופלאסל מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה. [/b][/quote]
"אוקי סקווירטל התחמק מהדחיפה מהר ותנסה להשתמש באקדח מים תנסה למקד את אנרגיית המים שלך ולשגר אותו אל פלאסל תנסה חזק אני מאמין שתוכל" אגיד לו
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 02:12 PM
[b] תמיר
יש סיבה שהוא לא אומר את הפקודות, ואם המשחק הזה ימשך מספיק זמן אולי תדע אותה.
--
"סקארמורי נסה לתקוף גם אתה את אלאקזם בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. דרטיני נושם בצורה דרקונית על אלאקזם והסילון הסגול פוגע באלאקזם. אלאקזם זורק את הפטיש לכיוון דרטיני אבל דרטיני מתחמק ומצליח לכרוך את עצמו סביב אלאקזם. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם, כשקנגסקאן חוסם אותו ומפיל אותו. דרטיני (*אלאקזם) משתגר ובורח מהחניקה של דרטיני ואז שולח אליו גל עיקום במרחב ופוגע בו. דרטיני וסקארמורי ממש מותשים. [/b][/quote]
חשבתי בהתחלה שזה בזכות טלפתיה של אלאקזם,אבל עכשיו נראה לי שזה משהו אחר...משהו שאני לא יודע...
--
"עוד קצת דרטיני!חניקה בכל הכוח ואז טוויסטר כשאתה קרוב אליו!"
ג'וני
מתקפות לא טריוויאליות יתעדכנו מיד.
--
סקווירטל קופץ הצידה ויורה את זרזיף המים שמצליח להגיע עד לפלאסל אבל לא נראה שהוא גורם נזק ממשי כלשהו.
תמיר
כאמור, אם המשחק יגיע מספיק רחוק אתה תגלה, ואם לא אני אגלה לך לפני שהוא ייסגר.
--
"זה חסר סיכוי ראיין, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי ירה בעוצמה רבה תותח ניצוצות על קנגסקאן, ואז כשהוא מסיים לירות קנגסקאן קופץ עליו ומנחית אותו לאדמה וסקארמורי קורס. דרטיני יורה טוויסטר חזק על אלאקזם ולאחר שאלאקזם נפגע הוא מתשגר ואז משתמש בעל חושי כדי להרים את דרטיני ואז הוא זורק אותו על המגרש ודרטיני קורס. בדיוק ברגע הזה אדם פתאום נופל לידכם מהשמים ואתה מזהה אותו מיד כרב פקד לשעבר אנדרסן.
"ראין! איזה הפתעה לראות אותך כאן! הגעתי לכאן הכי מהר שיכולתי, אני לא יכול להיות מחובר כל הזמן ללווין ולעקוב אחרי מה שקורה בעולם" הוא אומר לך ומכין שני פוכדורים.
--
יכול להיות שלא יהיה לך יותר מדי מה להגיב כאן, וזה הגיוני כי אני לא ממש בטוח אם הייתי צריך לקטוע כאן את תהגובה שלי.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 02:59 PM
[b]
תמיר
כאמור, אם המשחק יגיע מספיק רחוק אתה תגלה, ואם לא אני אגלה לך לפני שהוא ייסגר.
--
"זה חסר סיכוי ראיין, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי ירה בעוצמה רבה תותח ניצוצות על קנגסקאן, ואז כשהוא מסיים לירות קנגסקאן קופץ עליו ומנחית אותו לאדמה וסקארמורי קורס. דרטיני יורה טוויסטר חזק על אלאקזם ולאחר שאלאקזם נפגע הוא מתשגר ואז משתמש בעל חושי כדי להרים את דרטיני ואז הוא זורק אותו על המגרש ודרטיני קורס. בדיוק ברגע הזה אדם פתאום נופל לידכם מהשמים ואתה מזהה אותו מיד כרב פקד לשעבר אנדרסן.
"ראין! איזה הפתעה לראות אותך כאן! הגעתי לכאן הכי מהר שיכולתי, אני לא יכול להיות מחובר כל הזמן ללווין ולעקוב אחרי מה שקורה בעולם" הוא אומר לך ומכין שני פוכדורים.
--
יכול להיות שלא יהיה לך יותר מדי מה להגיב כאן, וזה הגיוני כי אני לא ממש בטוח אם הייתי צריך לקטוע כאן את תהגובה שלי. [/b][/quote]
אני נורא שמח שקטעת את זה כאן ולא אחרי זה,זה בדיוק הקטע שרציתי להמשיך ממנו...(הבנתי כבר לפני שהקרב הולך להגמר בהפסד שלי...)
---
"היי,מה קורה,רב פקד?" אני שואל,מכין את הפוכדור של דאנספרס בידי,וזורק אותו
"להפסיד לכם לא בא בחשבון,גם אם אני אצטרך לרמות קצת במשחק הזה" אני אומר בחיוך
"דאנספרס!צא!גלגול ואז מרדף על קאנגסקאן!"
*אתה חייב לרשום את המתקפות שלו(זעם,מרדף,גלגול) בדף הראשי.עברתי על חצי מדפי המשחק ועל 5 עמודים מההודעות שלי כדי למצוא את המתקפות שלו...)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 01:59 PM
[b] ג'וני
מתקפות לא טריוויאליות יתעדכנו מיד.
--
סקווירטל קופץ הצידה ויורה את זרזיף המים שמצליח להגיע עד לפלאסל אבל לא נראה שהוא גורם נזק ממשי כלשהו.
[/b][/quote]
"תנסה שוב לפי איך שהסברתי ואחר כל נגיחה" אגיד לו
תמיר
עידכנתי
--
"תאמין לי אין צורך, אני אסתדר לבד..." אומר רב פקד בדימוס אנדרסן. "צאו אלוף משנה ג'קסון! רב סרן מקמילן!" הוא מוציא אגרון (אלוף משנה ג'קסון) ואבסול (רב סרן מקמילן). ובינתיים הוא גם מחזיר את הפירו שלו שבאמצעותה הוא הגיע. דנספרס מתגלגל לכיוון קנגסקאן, אבל אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק אותו קרוב אליך.
"ג'קסון, חתור למגע עם קנגסקאן! מקמילן, השתמש בטכניקות צלליות על אלאקזם!" אומר אנדרסן. אגרון רץ לכיוון קנגסקאן והם מתחילים להכות זה בזה, ואז שניהם משתמשים בקרב צמוד.
בינתיים אבסול קופץ ומשתמש במתקפה מעלפת על אלאקזם. אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק את הפטיש על אבסול אבל אבסול מתחמק ומשתמש בפעימת עופל. אלאקזם משתגר ובורח ואז שולח גל עיקום במרחב שפוגע באבסול.
"אגרון, ראש ברזל ואז תן לו איזה היפון!! אבסול רוח תער, ואז השתמש שוב בדופק אפל!" אומר אנדרסן. אגרון חובט בראשו בקנגסקן, ואז הוא תופס אותו ומפיל אותו על הגב. במקביל אבסול שולח רוח תער על אלאקזם שנפגע, ונכנס בו עם דופק אופל. ועכשיו גם אלאקזם וגם קנגסקאן מתפוצצים בלי להשאיר זכר. אנדרסן מרים גבה על מה שקורה, כשלפתע המגדל מתחיל לרעוד.
--
שוב, מבחינתי היה קל יותר להמשיך את הרצף, אבל אולי יש לך משהו לאמר.
ג'וני
אתה יכול פשוט לאמר אקדח מים
--
סקווירטל מנסה שוב לירות אקדח מים אבל הוא שוב יוצא חלש. פלאסל מגחך ורץ לסקווירטל כשהוא משתמש בסטירה כפולה. סקווירטל נפגע פעמיים, אבל אז תופס את הידיים של פלאסל ונוגח בו.