-
[quote=Eustass Kid;712571][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהגילכול שלשנדלס.טרטויג מתתקרב אל שנדלס ומנסה לנשוך אותו.שנדלש מתחמק מהנשיכה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.מרק אומר"טוב שנדלש תתאושש מהמכה של טרטויג ואז סופת חול על הזירה שלא יראו אותך"שנדלש מתאושש ומשתמש בסופת חול ואתה לא רואה שום דבר בסופת החול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ולי עולים לחדרכם.תוך דקה אתםנ מגיעים לחדרכם.אתם פותחים אותו ורואים שבחדר יש :טלויזיה ו2 מיטות מופרדות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פל אומר"טוב אך שתגיד עיפים מותשים או דבר הגיע הזמן ששני הפוקימונים שלך המותשים יפסידו כבר תתכונן לפוקימון השני צא באנט שלי לקרב תתקוף ראשון לוקאס"הבאנט של פל יוצא ונראה מפחיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל תוקך בפעימת המים.הפעימת המים של ספיל והזנב הברזל של דונפן מתנגשים זה בזה.דונפן נפגעקצת וגם ספיל נפגע קצת.דונפן מתאושש מהר ודימה אומר"מתקפת גיגול מהירה עליו"דונפן משתמש במתקפת גיגול[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לטרטויג: "תנסה לחוש איפה הוא נמצא ואם תצליח תתקוף בשוטי גפן ואז בנשיכה בכל הכוח שלך".
-
[QUOTE=Eustass Kid;712676][B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי הולכים אל המכון הקרח של סנוי.כעבור 4דקות אתם מגיעים אלי ונכנכסים אלי.אתם רואים את מנהיגת המכון .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"ברוכים הבאים למכון הקרח שלי.שמי מיילין ואני מנהיגת המכון.אז מימכם מאתגר אותי אם שניכם אז תחליטו מי ראשון.אז יאלה מי מאתגר אותי."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני מאתגר אותך לקרב!" אומר לה ואחייך. "קוראים לי דור ואני נלחם יחד עם סינדקוויל שלי."
-
[B][COLOR="Red"]דור
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה לחוש איפהסנדלש.טרטויג מצליח לחוש איפה סנדלש.טרטויג תוקף בשוטי גפן שיוצאים מגבו את שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע מהתקפה.טרטויג רץ אל שנדלש ומנסה לנשוך אותו.אך שנדלש מתחמק ומשתמש במתקפת גיגול שפוגעת קשה בטרטויג שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712684][B][COLOR="Red"]דור
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סינדקוויל תרוץ אליו תוך שימוש בלהביור!" אומר לסינדקוויל בביטחון.
-
[QUOTE=Eustass Kid;712571][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהגילכול שלשנדלס.טרטויג מתתקרב אל שנדלס ומנסה לנשוך אותו.שנדלש מתחמק מהנשיכה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.מרק אומר"טוב שנדלש תתאושש מהמכה של טרטויג ואז סופת חול על הזירה שלא יראו אותך"שנדלש מתאושש ומשתמש בסופת חול ואתה לא רואה שום דבר בסופת החול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי עולים לחדרכם.תוך דקה אתםנ מגיעים לחדרכם.אתם פותחים אותו ורואים שבחדר יש :טלויזיה ו2 מיטות מופרדות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר"טוב אך שתגיד עיפים מותשים או דבר הגיע הזמן ששני הפוקימונים שלך המותשים יפסידו כבר תתכונן לפוקימון השני צא באנט שלי לקרב תתקוף ראשון לוקאס"הבאנט של פל יוצא ונראה מפחיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקך בפעימת המים.הפעימת המים של ספיל והזנב הברזל של דונפן מתנגשים זה בזה.דונפן נפגעקצת וגם ספיל נפגע קצת.דונפן מתאושש מהר ודימה אומר"מתקפת גיגול מהירה עליו"דונפן משתמש במתקפת גיגול
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה בוא צא מהזירה צא צ'ימצ'אר" ואז אני אומר לקראקונה "תקשיב אתה צריך להסתכל לו בעיניים חזק ולפוצץ אותו עם משאבת הידרו..." אני מסביר לקראקונה מה לעשות בקרב הבא שלו ואז אומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה משולב עם להביור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;712498][B][COLOR="Blue"]מרי
ככה ככה
המאמן אומר לך"בסדר ריר קנדי את מיד תקבלי ילדה.תודה על העזרה שנתת לי אני ופאנפי מודים לך על זה שעזרת לנו.ושוב תודה." המאמן מוציא מכיסו הימני ריר קנדי ומביא לך את הריר הקננדי שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האחות ג'וי אומרת לכם"כן בשמחה חדר 254תקבל ולישון בו הלילה"היא נותנת לכם את המפתח ואתם נותנים לה את הפוקימונים שלכם לריפוי.היא לוקחת אותם ותוך 5דקות חוזרת ומחזירה לכם אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג קופץ ומסתחרר מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס מתחמק מהשוטי הגפן והנגיחה של טרטויג.רורק אומר"כריינדוס בכל הכוח להביור ותחסל אותו"כרינדוס משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מביא לה את טריקו שלך.היא לוקחת את טריקו והולכת אל חדר ונעלמת בחדר.כעבור 5דקות היא חוזרת אליך ואומרת לך"טריקו שלך התפתח לגרוביל ולמד כדור אנרגיה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח ומקפיאת את הזירה.זהגורם לדונפן לפספס תספיל.ספיל מחליק על הקרח ומשתמש בחבת גוף שפוגעת בדונפן.דימה אומר"מהלך יפה יגאל בחרת להשתמש דונפן תתאושש ותשתמש בזנב ברזל."דונפן משתמש בזנבברזל וזנבו הופך לבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יששששששששש!!!! כל הכבוד גרווייל! תודה גברתי , אני מאוד שמח על התפתחותו ועל המתקפה החדשה!" אני אומר בשמחה ויוצא מהבית לכיוון העיר.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג קופץ ומסתחרר מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס מתחמק מהשוטי הגפן והנגיחה של טרטויג.רורק אומר"כריינדוס בכל הכוח להביור ותחסל אותו"כרינדוס משתמש בלהביור[/color][/b]
[/quote]"קדימה טרטואיג!קפוץ גבוה ונחת לידו!אז תפוס אותו בגפנים שלך,תעיף אותו באויר ותגמור עליו עם הצלפות גפן רבות מצד לצד!"אומר לו
-
[QUOTE=Eustass Kid;712627][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את הפוכדור של סינדקוול.סינדקויל יוצא.לי אומר לך"אז בחרת בסינדקוויל בפוקימון האש שלך.אוקי צא קומבסקין"לי מוציא קומבסקין גדול וחזק ואומר לך"דור אני ארה לסינדקויל בעזרת קומבסקין שלי להביור ובוא נראה אם סינדקווויל יצליח ללמוד להביור אוקי.קומבסקין תשתמש בלהביורעל האוויר"קומבסקין משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר ממשתמש בחימום יתר.הילה אש מקפיה את צ'ארמנדאר.צארמנדר תוקף בחיום יתראת ויזינג.ויזינג לא מספיק להתחמק מצ'רמנדאר ולכן נפגע קשה מהחימום יתר של צ'רמנדאר.דימה אומר "ויזינג תתאוש ואז תשתמשש בריקוד גשם"ויזינג משתמשבריקודגשם ומיצר עננים שמורידים גשם חזק.הריקוד גשם מחליש בהרבה את צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר משתמש בשריטות.צ'רמנדאר מוציא את ציורניו.צ'רמנדאר שורט קשות את ויזינג שנפגע מזה קשה.ויזינג מתאושש מהשריטות של צ'רמנדאר.דימה אומר"נראה שהריקוד גשם השפיע חזק על צ'רמנדאר שלך.ויזינג גמור את הצ'רמנדאר הזה בכדור ג'ירו חזק מאוד."ויזעינג משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מתחמק מהלהביור שלכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מזה.טרטויג מנסה עוד פעם שוטי גפן.אך שובכריינדוס מתחמק ממנו.כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהראשיה ונפגע קשה מהתקפה של כריינדוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה יוצא שמח על התפתחות טריקו שלך לגרוביל.אתהממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעיר קלרק בעוד מטר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
תקן את התגובה שני פוקיונים מתקפים לא ברור מי חוזר תקן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713225][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר משתמש בשריטות.צ'רמנדאר מוציא את ציורניו.צ'רמנדאר שורט קשות את ויזינג שנפגע מזה קשה.ויזינג מתאושש מהשריטות של צ'רמנדאר.דימה אומר"נראה שהריקוד גשם השפיע חזק על צ'רמנדאר שלך.ויזינג גמור את הצ'רמנדאר הזה בכדור ג'ירו חזק מאוד."ויזעינג משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מתחמק מהלהביור שלכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מזה.טרטויג מנסה עוד פעם שוטי גפן.אך שובכריינדוס מתחמק ממנו.כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהראשיה ונפגע קשה מהתקפה של כריינדוס[/COLOR][/B]
אתה יוצא שמח על התפתחות טריקו שלך לגרוביל.אתהממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעיר קלרק בעוד מטר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לכיוון העיר בתקווה לראות שם משהו מעניין.
-
[QUOTE=Eustass Kid;713225][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואז תתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.הילת אש מקיפה את גופו.צ'ארמנדאר משתמש בחימום יתר שפוגע קשות בויזינג שלדימה.דימה אומר"מעצבן הצ'רמנדאר שלך כבר יודע חימום יתר.טוב ויזינג תנסה הפעם לפגוע עם הכדור הג'ירו שלך"ויזינג משתמש בעוד כדור ג'ירו[/COLOR][/B]
אתה נכנכס לעיר קלרק.אתהרואה שם הרבה דברים מכון מקדש מרכז פוקימונים.לאן תילך עכשיו תיעזר במפהבעמ' 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ יוצא מהזירה ומסתכל על הקרב.צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל אש מקיף את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שמחזק את הגלגל האש של צ'ימצ'אר.באנט מצליח להתחמק מהגלגל האששל צ'ימצ'אר.פל אומר"באנט כדור צל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;712684][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מנסה לחוש איפהסנדלש.טרטויג מצליח לחוש איפה סנדלש.טרטויג תוקף בשוטי גפן שיוצאים מגבו את שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע מהתקפה.טרטויג רץ אל שנדלש ומנסה לנשוך אותו.אך שנדלש מתחמק ומשתמש במתקפת גיגול שפוגעת קשה בטרטויג שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה בכל הכוח שלך כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו שפוגעים קשה בשנדלש.טרטויג מתקדם אל שנדלש ומשמש בדחיפה חזקה שגומרת את שנלש של מרק.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"יפה ג'ון אתה חזק וגם הטרטויג שלך חזק.שניכם חזזקי.אך תוכלו להתמודד עם הפוקימון ה2 או שטרטויג שלך יפסיד מינ גלה זאת"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713258][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.הילת אש מקיפה את גופו.צ'ארמנדאר משתמש בחימום יתר שפוגע קשות בויזינג שלדימה.דימה אומר"מעצבן הצ'רמנדאר שלך כבר יודע חימום יתר.טוב ויזינג תנסה הפעם לפגוע עם הכדור הג'ירו שלך"ויזינג משתמש בעוד כדור ג'ירו[/COLOR][/B]
אתה נכנכס לעיר קלרק.אתהרואה שם הרבה דברים מכון מקדש מרכז פוקימונים.לאן תילך עכשיו תיעזר במפהבעמ' 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ יוצא מהזירה ומסתכל על הקרב.צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל אש מקיף את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שמחזק את הגלגל האש של צ'ימצ'אר.באנט מצליח להתחמק מהגלגל האששל צ'ימצ'אר.פל אומר"באנט כדור צל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
בעצם אני רוצה לחזור ליער לראות אם יש פוקימונים טובים שאני יכול לתפוס.