-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 6 2009, 08:31 PM
[b]
עומר-
"בחודש האחרון נוצרה סוכנות קנטו, היא נועדה לשמור על קנטו מפני מזיקים כמו צוות רוקט" אומרת לוסי "ואני סוכנת שם"
[/b][/quote]
"לא יכולת לציין את זה לפני כן?" אני שואל בצחוק "מה נעשה הם בטח ירדפו אחרינו עכשיו לא?"
-
[b]
ירין-
אתה הולך לראפות את פוקימוניך, אתה מביא לאחות ג'וי והיא אומרת לך לחכות. אתה מחכה שם ושומע קולות מהחדר:"אני חייב שמישהו יעביר את החפץ הזה, זה חשוב ביותר"
[/b][/quote]
אני מנסה להשמוע על מה מדובר
-
[b] ניב-
"גילגול, גמור אותו" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בגילגול וגבייט יוצא גם הוא בהורדה. השניים נדחקים זה לזה במלוא הכוח, עד שדונפן סוגר את העיניין ומפיל את גבייט ותוקף אותו. "ניב אש" אומר מיסטר גראונד [/b][/quote]
"חפירה ואז חיתוך"
-
[quote][b]לורן-
"זה תלוי" אומר ביל "תמורת חפצים אביא אבני פיתוח, סיוע עם פוקימונים אביא אישורים, פוקימונים אביא פוקימונים. מה יש לך להציע ונראה"[/b][/quote]אני חושב לרגע ואז שואל "מה תביא לי תמורת בורמי?"
-
עומר-
"הם אמרו שהם ידווחו למפקדים-אז ייקח להם זמן" אומרת לוסי "לבינתיים המשיכו בדרכיכם, ולהיתראות". אתם מגיעים אל הקרקע, לוסי מוציאה את המצנח והולכת. היא השאירה לכם את הרקרוס ובאנירי של נטלי, "להיתראות בונבון" אומרת נטלי "גם אני צריכה ללכת" והיא לוקחת את באנירי שלה ורצה לכיוון ההפוך משלך.
ירין-
אתה מקשיב ושומע:"זה מאובן עתיק מאוד" נשמע קולו של בחור "אני חייב שמהישהו יעביר את זה למנהיג מכון פיוטר, והבעיה שאין מישהו שיוכל לעשות את זה"
לורן-
"בורמי איני צריך" אומר ביל "תיהיה יותר רציני"
ניב-
דונפן מתקדם לעברו של גבייט בניב אש, דונפן חופר את דרכו לאדמה ומתחמק מההתקפה של דונפן. דונפן מחכה, גבייט פתאום מזנק מאחוריו ולפני שדונפן מגיב גבייט תוקף ופוגע בו בחיתוך
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 12:08 AM
[b] ירין-
אתה מקשיב ושומע:"זה מאובן עתיק מאוד" נשמע קולו של בחור "אני חייב שמהישהו יעביר את זה למנהיג מכון פיוטר, והבעיה שאין מישהו שיוכל לעשות את זה"
[/b][/quote]
"אני יעשה את זה!" אני מתפרץ לשם
-
[b] עומר-
"הם אמרו שהם ידווחו למפקדים-אז ייקח להם זמן" אומרת לוסי "לבינתיים המשיכו בדרכיכם, ולהיתראות". אתם מגיעים אל הקרקע, לוסי מוציאה את המצנח והולכת. היא השאירה לכם את הרקרוס ובאנירי של נטלי, "להיתראות בונבון" אומרת נטלי "גם אני צריכה ללכת" והיא לוקחת את באנירי שלה ורצה לכיוון ההפוך משלך.
[/b][/quote]
'כדאי שאני גם אלך מכאן' אני אומר וחזור למרכז פוקימונים לראות אם האחות ג'וי האמיתית בסדר.
-
ירין-
אתה מתפרץ לחדר ורואה את האחות ג'וי ובחור-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] נמצא איתה. "אתה יודע שזה לא בסדר לצוטט לאחרים" הוא אומר
עומר-
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ורואה שהוא ריק, אבל לפניך מכונת ריפוי אוטומטית
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 01:44 AM
[b]
עומר-
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ורואה שהוא ריק, אבל לפניך מכונת ריפוי אוטומטית [/b][/quote]
אני מרפא את הפוקימונים שלי וממשיך לאזור האבן
-
[b] לון-
"נפץ את פעימת המים בזנב אקווה" אומרת אנבל. קרוקונוו שולח פעימת מים משולבת בזעם, דרגונייר מתקדם ואז מנפץ אותה בזנב אקווה-הטיפות יוצרות אפקט יפיפה
דרגונייר-100%
קרוקונוו-95% [/b][/quote]
"טוב מאוד" אני אומר בחיוך "קרוקנוו, שאגה על טיפות המים!"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 01:44 AM
[b] ירין-
אתה מתפרץ לחדר ורואה את האחות ג'וי ובחור-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] נמצא איתה. "אתה יודע שזה לא בסדר לצוטט לאחרים" הוא אומר
[/b][/quote]
"אתם צעקתם, לא צוטטי .."אני אומר בגיחוך
-
[b] ניב-
דונפן מתקדם לעברו של גבייט בניב אש, דונפן חופר את דרכו לאדמה ומתחמק מההתקפה של דונפן. דונפן מחכה, גבייט פתאום מזנק מאחוריו ולפני שדונפן מגיב גבייט תוקף ופוגע בו בחיתוך [/b][/quote]
"שוב חפירה ואז תצא בזעם דרקון! קדימה גבייט אין לדונפן הזה סיכוי!"
אתה ראית את הקרב של סינת'יה נגד פול? להזכיר לך שמיסטר גראונד הוא מקצוען, אז זה אפשרי ועוד איך. וחוץ מזה ניצחת את דוטריו רק בגלל מה שקרה לדוטריו שלך-תאמין לי שזה כן אפשרי
--------------------------------
"הקשה עילית, ואז גילגול" אומר מיסטר גראונד. דונפן יוצא בהקשה עילית, גבייט נכנס לאדמה ומתחמק. לפני שדונפן מבין מה קורה גבייט יוצא בזעם דרקון-נראה שדונפן מתחיל להישבר, דונפן מנצל את המרחק בינו לבין גבייט וגורר איתו את גבייט בגילגול.
ירין-
"בכל זאת זה לא בסדר" אומר האיש "מה שמעת ממה שאמרנו?"
לון-
זה לא טוב, 0% זה הפסד
---------------------------
"זנב ברזל לתוך הטיפות" אומרת אנבל. קרוקונוו שואג על הטיפות והן מתקדמות לדרגונייר, דרגונייר שוח זנב ברזל שפוגע בקרוקנוו, על הזנב נמצאים הטיפות וזה נראה כמו יהלומים.
דרגונייר-100%
קרוקונוו-90%
עומר-
אתה נכנס לאזור האבן, הבעיה שהמערה חשוכה לגמרי ואינך רואה כלום
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 08:10 PM
[b] ירין-
"בכל זאת זה לא בסדר" אומר האיש "מה שמעת ממה שאמרנו?"
[/b][/quote]
"שאתם צריכים מישהו שיעביר תמאובן למכון העיר פיוטר, ואני יכול לעשות את זה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 08:10 PM
[b]
עומר-
אתה נכנס לאזור האבן, הבעיה שהמערה חשוכה לגמרי ואינך רואה כלום [/b][/quote]
"צא פלרי תישתמש בגחלת קטנה בפה ששלך שישמש לנו לאור" אני אומר בחיוך וממשיך ללכת.