-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 03:40 PM
[b]
ג'וני
אתה יכול פשוט לאמר אקדח מים
--
סקווירטל מנסה שוב לירות אקדח מים אבל הוא שוב יוצא חלש. פלאסל מגחך ורץ לסקווירטל כשהוא משתמש בסטירה כפולה. סקווירטל נפגע פעמיים, אבל אז תופס את הידיים של פלאסל ונוגח בו. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל תנסה חזק אני יודע שתוכל תנסה להשתמש באקדח מים ואחר כך דחיפה" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 04:40 PM
[b] תמיר
עידכנתי
--
"תאמין לי אין צורך, אני אסתדר לבד..." אומר רב פקד בדימוס אנדרסן. "צאו אלוף משנה ג'קסון! רב סרן מקמילן!" הוא מוציא אגרון (אלוף משנה ג'קסון) ואבסול (רב סרן מקמילן). ובינתיים הוא גם מחזיר את הפירו שלו שבאמצעותה הוא הגיע. דנספרס מתגלגל לכיוון קנגסקאן, אבל אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק אותו קרוב אליך.
"ג'קסון, חתור למגע עם קנגסקאן! מקמילן, השתמש בטכניקות צלליות על אלאקזם!" אומר אנדרסן. אגרון רץ לכיוון קנגסקאן והם מתחילים להכות זה בזה, ואז שניהם משתמשים בקרב צמוד.
בינתיים אבסול קופץ ומשתמש במתקפה מעלפת על אלאקזם. אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק את הפטיש על אבסול אבל אבסול מתחמק ומשתמש בפעימת עופל. אלאקזם משתגר ובורח ואז שולח גל עיקום במרחב שפוגע באבסול.
"אגרון, ראש ברזל ואז תן לו איזה היפון!! אבסול רוח תער, ואז השתמש שוב בדופק אפל!" אומר אנדרסן. אגרון חובט בראשו בקנגסקן, ואז הוא תופס אותו ומפיל אותו על הגב. במקביל אבסול שולח רוח תער על אלאקזם שנפגע, ונכנס בו עם דופק אופל. ועכשיו גם אלאקזם וגם קנגסקאן מתפוצצים בלי להשאיר זכר. אנדרסן מרים גבה על מה שקורה, כשלפתע המגדל מתחיל לרעוד.
--
שוב, מבחינתי היה קל יותר להמשיך את הרצף, אבל אולי יש לך משהו לאמר. [/b][/quote]
"תחזור דאנספרס!" אני אומר ומחזיר אותו.
"רב פקד,מה קורה כאן?" אני שואל אותו,מסתכל סביבי ומחפש את בכיר ואחריפ
-
ג'וני
סקווירטל עוצר ומתאמץ ומשתמש באקדח מים שנראה קצת חזק יותר, אבל עדיין לא מסיבי כמו שמצפים ממנו. פלאסל נפגע אבל זה לא ממש עוצר אותו מלהשתמש בסטירה כפולה והוא פוגע. סקווירטל דוחף אותו ופוגע.
תמיר
"טוב, זה הסימן שלי!" אומר בכיר "עזרתם לי להעביר את הזמן הזה בצורה הרבה יותר מעניינת מלחכות שהם יקחו את האנטנה!" בכיר קופץ מעליכם וקופץ מהזירה למטה.
"לא כל כך מהר!" אומר אנדרסון מוציא רובה ומתחיל לרסס את האנשים שעומדים בפינות ומכוונים עליכם אקדחים משונים במשך כל הזמן הזה. נשמע קול פיצוץ מתוך כל אחד מהאנשים ובו זמנית הם כולם נופלים. אתה ואנדרסן רצים לקצה הזירה ואתם רואים שם את האנטנה על עגלה, מחליקה למטה מהמגדל. אנדרסון מנסה לירות בבכיר, אבל למרות שהירירות שלו פוגעות לא קורה כלום. העגלה ומספר אנשים שלבושים באותה צורה, עם ג'קט חום וכובע, רצים אחרי העגלה עם האנטנה, עד שהמאדמה יוצא כלי רכב מהיר, כולם והאנטנה נכנסים לתוכו, ואז כלי הרכב חוזר לתוך האדמה מאותה דרך בה נכנס וסימן הבור שנוצר מהיציאה של זה, נעלם.
"לעזאזל!" אומר אדנרסן "ג'קסון, מקמילן, עבודה טובה, חזרו!" אנדרסון מחזיר אותם. "פלאיו צא!" אנדרסון מוציא את פירו. "ראיין בוא איתי למרכז הפוקימונים אני צריך לשתף אותך בהארות אחרונות שהתגלו אליי. מר. הרץ אני ממליץ גם לך להצטרף אם כי אני מאמין שיש לך עיסוקים חשובים יותר" הוא אומר ומסתכל על אנשי צוות המכון שנפגעו מההתקפות כשהאנשים המוזרים השתלטו על המכון. אנדרסון מתיישב על פירו ומחכה לך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 08:49 PM
[b] ג'וני
סקווירטל עוצר ומתאמץ ומשתמש באקדח מים שנראה קצת חזק יותר, אבל עדיין לא מסיבי כמו שמצפים ממנו. פלאסל נפגע אבל זה לא ממש עוצר אותו מלהשתמש בסטירה כפולה והוא פוגע. סקווירטל דוחף אותו ופוגע.
[/b][/quote]
"תנסה שוב אקדח מים בכל הכוח ואחר כך סטירה כפולה גם אתה" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 09:49 PM
[b] תמיר
"טוב, זה הסימן שלי!" אומר בכיר "עזרתם לי להעביר את הזמן הזה בצורה הרבה יותר מעניינת מלחכות שהם יקחו את האנטנה!" בכיר קופץ מעליכם וקופץ מהזירה למטה.
"לא כל כך מהר!" אומר אנדרסון מוציא רובה ומתחיל לרסס את האנשים שעומדים בפינות ומכוונים עליכם אקדחים משונים במשך כל הזמן הזה. נשמע קול פיצוץ מתוך כל אחד מהאנשים ובו זמנית הם כולם נופלים. אתה ואנדרסן רצים לקצה הזירה ואתם רואים שם את האנטנה על עגלה, מחליקה למטה מהמגדל. אנדרסון מנסה לירות בבכיר, אבל למרות שהירירות שלו פוגעות לא קורה כלום. העגלה ומספר אנשים שלבושים באותה צורה, עם ג'קט חום וכובע, רצים אחרי העגלה עם האנטנה, עד שהמאדמה יוצא כלי רכב מהיר, כולם והאנטנה נכנסים לתוכו, ואז כלי הרכב חוזר לתוך האדמה מאותה דרך בה נכנס וסימן הבור שנוצר מהיציאה של זה, נעלם.
"לעזאזל!" אומר אדנרסן "ג'קסון, מקמילן, עבודה טובה, חזרו!" אנדרסון מחזיר אותם. "פלאיו צא!" אנדרסון מוציא את פירו. "ראיין בוא איתי למרכז הפוקימונים אני צריך לשתף אותך בהארות אחרונות שהתגלו אליי. מר. הרץ אני ממליץ גם לך להצטרף אם כי אני מאמין שיש לך עיסוקים חשובים יותר" הוא אומר ומסתכל על אנשי צוות המכון שנפגעו מההתקפות כשהאנשים המוזרים השתלטו על המכון. אנדרסון מתיישב על פירו ומחכה לך. [/b][/quote]
אני קופץ על פירו במהירות ובזריזות של חתול(שאין לי),משתדל לא ליפול,ואומר לו "מוכן"
'מה זה הדבר הזה?מי ה'בכיר' הזה?מה הוא עשה עם האנטנה הזו?למה הוא צריך אותה?מה הולך כאן???!'
-
ג'וני
הבעיה ב"בכל הכח" זה שאין לו מספיק כח כדי שיהיה הבדל בלהשתמש בקדח מים עם חצי מהכח או מכל הכח.
--
ססקווירטל שולח את המים שעדיין חלשים ופוגעים בפלסל. פלאסל קופץ ומנסה לדחוף את סקווירטל אבל סקווירטל מתחמק. סקווירטל אחר כך סוטר מספר פעמים לפלאסל.
תמיר
אם יש לך את התהתיות האלה זה אומר ששמתי את הדגשים במקומות הנכונים.
--
"נפגש במרכז, מר. הרץ" אומר אדנרסון והרץ מהנהן "למרכז הפוקימונים, רב טוראי" פירו עף ובמהירות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים. אתם נכנסים ואנדרסון מחזיר את פירו "אני אחכה כאן בשולחן הזה, תרפא את הפוקימונים ונחכה להינריך הרץ ואז אני אספר את מה שגיליתי" הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוון שולחן
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 09:41 PM
[b] ג'וני
הבעיה ב"בכל הכח" זה שאין לו מספיק כח כדי שיהיה הבדל בלהשתמש בקדח מים עם חצי מהכח או מכל הכח.
--
ססקווירטל שולח את המים שעדיין חלשים ופוגעים בפלסל. פלאסל קופץ ומנסה לדחוף את סקווירטל אבל סקווירטל מתחמק. סקווירטל אחר כך סוטר מספר פעמים לפלאסל.
[/b][/quote]
"טוב סקווירטל בוא קודם ננצח ואחר כך נתאמן על המתקפה השתמש בסטירה כפולה ואחר כך בנגיחה" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 10:41 PM
[b] תמיר
אם יש לך את התהתיות האלה זה אומר ששמתי את הדגשים במקומות הנכונים.
--
"נפגש במרכז, מר. הרץ" אומר אדנרסון והרץ מהנהן "למרכז הפוקימונים, רב טוראי" פירו עף ובמהירות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים. אתם נכנסים ואנדרסון מחזיר את פירו "אני אחכה כאן בשולחן הזה, תרפא את הפוקימונים ונחכה להינריך הרץ ואז אני אספר את מה שגיליתי" הוא אומר, ומתחיל ללכת לכיוון שולחן [/b][/quote]
אני הולך במתח לאחות ג'וי,ובמהירות מבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלי.
אני חוזר לשולחן שבו יושב הרב פקד,ואומר לו:"זה סודי?לא כדאי שנדבר במקום פרטי קצת יותר?"
-
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומסכים עם שינוי הגישה. הוא ופלאסל מתחילים לסטור אחד לשני והם מניפים את ידיהם בעוצמה, עד שלבסוף סקווירטל נוגח בפלאסל ומרחיק אותו.
תמיר
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך ואז אתה ניגש לאנדרסון ושואל את מה ששאלת.
"יש לך בונקר תת קרקעי שמבודד במרחק 50 ק"מ מכל מבנה אחר בסביבה? לא? כך חשבתי. אל תדאג, בני אדם עסוקים מדי בעניינים שלהם, וכל מי שלא בן אדם מהשורה העין שלי תתפוס אותו ותשחט אותו." הוא אומר ובינתיים מוציא את המחשב הנייד שלו, מחבר לחשמל ופותח. אחרי כמה זמן נכנס הינריך הרץ.
"המסוק בתיקון, שופט הדגלים יתאשפז, אבל יהיה בסדר" הוא אומר לאנדרסון ואז ניגש לאחות ג'וי ומרפא את הפוקימונים שלו. לאחר מכן הוא מתיישב לידכם. "אז אנדרסון מה גילית?"
"בשבוע האחרון הייתה כמות ענקית של מקרי פשע, חלקם מאוד משונים" פותח אנדרסון ומעלה קובץ במחשב אם מספר קטעי ווידאו.
"הראשון הייתה ההתקפה על שמורת הטבע בעיר מרוול. העבריין היה לבוש כמו אלא שתקפו היום במכון, אבל פול מורפי הצליח לעצור את האיש והמשטרה תפסה אותו... כשלפתע משהו יצא מהאדמה ולקח אותו ונעלם, כמו שקרה לנו. בכל מקרה, יום למחרת יש תקיפה על ביתן השכרת אופנועי הים בנהר זאוגוויל. הפרטים מעורפליפ, וראיין ואני חקרנו את הנושא קצת, והמעדויות של החשוד, ירין, עולה שגם האנשים האלה התשייכו לאותה קבוצה שתקפה אותנו היום. באותו יום, תקיפה על תחנת הכח בזאווגיל. ובמקביל פשיטה על מפעל הצוללות בעיר. ראיין ואני היינו שם, והחארות הצליחו לגנוב צוללת. היום, זה. לדעתי יש לנו שני אירגוני פשע, אחד מהם הוא מהסוג המוכר. זה שראיין ואני נלחמנו בו בזאווגיל, ושאני בזמן עבודתי כשוטר נלחמתי בו... זה ארגון נורמטבי של בני אדם עם מטרה. לעומת זאת מה שפגשנו היום... זה משהו משונה מאוד. ניסיתי להריץ לזה חיפוש באינטרנט ומה שמצאתי זה רק איזה משחק תפקידים בפורום פוקימון... יש הצעות שאלות?"
אופס חפרתי לול.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 10:14 PM
[b] ג'וני
סקווירטל מהנהן ומסכים עם שינוי הגישה. הוא ופלאסל מתחילים לסטור אחד לשני והם מניפים את ידיהם בעוצמה, עד שלבסוף סקווירטל נוגח בפלאסל ומרחיק אותו.
[/b][/quote]
"אוקי עכשיו השתמש בגילגול ואחר כך בדחיפה" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 11:14 PM
[b] תמיר
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך ואז אתה ניגש לאנדרסון ושואל את מה ששאלת.
"יש לך בונקר תת קרקעי שמבודד במרחק 50 ק"מ מכל מבנה אחר בסביבה? לא? כך חשבתי. אל תדאג, בני אדם עסוקים מדי בעניינים שלהם, וכל מי שלא בן אדם מהשורה העין שלי תתפוס אותו ותשחט אותו." הוא אומר ובינתיים מוציא את המחשב הנייד שלו, מחבר לחשמל ופותח. אחרי כמה זמן נכנס הינריך הרץ.
"המסוק בתיקון, שופט הדגלים יתאשפז, אבל יהיה בסדר" הוא אומר לאנדרסון ואז ניגש לאחות ג'וי ומרפא את הפוקימונים שלו. לאחר מכן הוא מתיישב לידכם. "אז אנדרסון מה גילית?"
"בשבוע האחרון הייתה כמות ענקית של מקרי פשע, חלקם מאוד משונים" פותח אנדרסון ומעלה קובץ במחשב אם מספר קטעי ווידאו.
"הראשון הייתה ההתקפה על שמורת הטבע בעיר מרוול. העבריין היה לבוש כמו אלא שתקפו היום במכון, אבל פול מורפי הצליח לעצור את האיש והמשטרה תפסה אותו... כשלפתע משהו יצא מהאדמה ולקח אותו ונעלם, כמו שקרה לנו. בכל מקרה, יום למחרת יש תקיפה על ביתן השכרת אופנועי הים בנהר זאוגוויל. הפרטים מעורפליפ, וראיין ואני חקרנו את הנושא קצת, והמעדויות של החשוד, ירין, עולה שגם האנשים האלה התשייכו לאותה קבוצה שתקפה אותנו היום. באותו יום, תקיפה על תחנת הכח בזאווגיל. ובמקביל פשיטה על מפעל הצוללות בעיר. ראיין ואני היינו שם, והחארות הצליחו לגנוב צוללת. היום, זה. לדעתי יש לנו שני אירגוני פשע, אחד מהם הוא מהסוג המוכר. זה שראיין ואני נלחמנו בו בזאווגיל, ושאני בזמן עבודתי כשוטר נלחמתי בו... זה ארגון נורמטבי של בני אדם עם מטרה. לעומת זאת מה שפגשנו היום... זה משהו משונה מאוד. ניסיתי להריץ לזה חיפוש באינטרנט ומה שמצאתי זה רק איזה משחק תפקידים בפורום פוקימון... יש הצעות שאלות?"
אופס חפרתי לול. [/b][/quote]
"אכן,רק לורדאביזי יכול לחשוב על עלילה משונה כזו,שדומה לצפיה של פרק של FRINGE..." אני אומר ומניד מעט בראשי...
"אבל אני בטוח שיש הסבר לכל זה.מוזר אבל הסבר.המוח שלו לא כל כך מתוסבך שלא נצליח לעלות על זה,אנחנו רק צריכים להמשיך לחקור" אני מעלה את דעתי,מחכה להמשך מהם.
-
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לכיוון פלאסל אבל פלאסל בקפיצה קלה הצידה מתחמק. סקווירטל יוצא מהגלגול וקופץ על פלאסל עם דחיפה. פלאסל קופץ מיד לעבר סקווירטל עם דחיפה והם מתנגשים, ופלאסל מועף רחוק יותר מסקווירטל.
תמיר
"גישה אופטימית... אבל נראה לי שזה יהיה מאוד קשה לחקור את זה.. אין לנו שום בסיס" אומר אנדרסון
"ובנוסף, מה גרם להם לפעול כולם ביחד דווקא עכשיו? למה בשבוע אחד יש כ5 מקרי פשע חמורים ביותר וללא הסבר?" מוסיף הרץ
"זוהי תעלומה רצינית ללא ספק, ולדעתי הפתרון בה נעוץ בדברים הרבה יותר עמוקים ולא קשורים למראית עין למה שאנחנו עוסקים בו." אומר אנדרסון
אה ושכחתי להוסיף למה שאנדרסון אמר ממקודם עוד מקרה פשע
"אותם האנשים עם הג'קטים החומים והכובע תקפו את מכון העיר מרוול והחזיקו את המאמן כבן ערובה, עד שג'ן קלרסון מנהיגת זאווגויל הגיעה והביסה אותם"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 11:40 PM
[b] תמיר
"גישה אופטימית... אבל נראה לי שזה יהיה מאוד קשה לחקור את זה.. אין לנו שום בסיס" אומר אנדרסון
"ובנוסף, מה גרם להם לפעול כולם ביחד דווקא עכשיו? למה בשבוע אחד יש כ5 מקרי פשע חמורים ביותר וללא הסבר?" מוסיף הרץ
"זוהי תעלומה רצינית ללא ספק, ולדעתי הפתרון בה נעוץ בדברים הרבה יותר עמוקים ולא קשורים למראית עין למה שאנחנו עוסקים בו." אומר אנדרסון
אה ושכחתי להוסיף למה שאנדרסון אמר ממקודם עוד מקרה פשע
"אותם האנשים עם הג'קטים החומים והכובע תקפו את מכון העיר מרוול והחזיקו את המאמן כבן ערובה, עד שג'ן קלרסון מנהיגת זאווגויל הגיעה והביסה אותם" [/b][/quote]
"יש משהו מיוחד השבוע?תאריך מיוחד,או שזה שבוע מיוחד?6.6 או משהו?היה משהו מיוחד השבוע?" אני שואל,מנסה לתת כיוון לחקירה שלנו
-
תמיר
אני מניח שאת הרעיון הזה קיבלת מהמשחק השני שאתה רשום בו
--
"בוא נבדוק" אומר אנדרסון נכנס לגוגל ואז הוא מריץ חיפוש. "לא. למרבה האירוניה אף תרבות לא ייעדה לשבוע הזה את סוף העולם... בוא נסתכל באירועים:
מישהו מת...
מישהו נולד...
מישהו עלה לשלטון...
איזשהי תרבות נפלה....
טוב אני לא יודע, צריך לחקור את זה יותר לעומק, שאלות, הצעות מישהו?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 26 2010, 12:21 PM
[b] תמיר
אני מניח שאת הרעיון הזה קיבלת מהמשחק השני שאתה רשום בו
--
"בוא נבדוק" אומר אנדרסון נכנס לגוגל ואז הוא מריץ חיפוש. "לא. למרבה האירוניה אף תרבות לא ייעדה לשבוע הזה את סוף העולם... בוא נסתכל באירועים:
מישהו מת...
מישהו נולד...
מישהו עלה לשלטון...
איזשהי תרבות נפלה....
טוב אני לא יודע, צריך לחקור את זה יותר לעומק, שאלות, הצעות מישהו?" [/b][/quote]
אולי בתת-מודע,לא במתכוון...
לא היה לזה שום קשר שידוע לי...
--
"מי עלה לשלטון?משהו משמעותי?" אני שואל בתקווה את קצה החוט האחרון שיושב במוחי הפיצפון ביותר