-
[QUOTE=שלמח''הם;1054374][B][COLOR="Red"]תומר
נג'י אומר לך"אנחנו עוד נראה מי הולך למות פה אבל זה לא היה אני".אתה יורה עם הרובה שלך לעבר נג'י.נג'י קופץ ב מהי ר ו תומתחמק מהכדור.לאחר מכן אתה מוציא את שוריקן האש שלך ומעיף אותו לעבר נג'י.נג'י תופס בידו את השוריקן ומכבה לו את האש.נג'י לא ניזוק משוריקן האש.אור אומר לך"תקשיב יש לי תוכנית סאלאמנס שלי יסיח את דעתו ואתה תקדם אליו ותדקור אאותו.אז אם אתה מוכן אז לך תדקור אותו".אור מוציא את סאלאמנס שלו לקרב.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אור גם הסלאמנס שלי יעזור פה!"אגיד לאור ואז אוציא את סלאמנס שלי ואלך לעבר נג'י כדי לדקור אותו בלב.
-
[quote=שלמח''הם;1054374][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאנד משתמשת בהשריטה ולאחר מכן הייא מייצרת סופת חול.היא משלבת את מתקפת השריטה שלה עם סופת החול של סאנד.סופת החול נעה במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר כבר עייף מהקרב ולא מתחמק.סופת החול יחד עם השריטות פוגעת באלקטרוד מאסטר ומביסה אותו.אלקטרוד מאסטר התעלף.סאלי אומרת לך"היית גדול וגם סאנד היתה גדולה"[/COLOR][/B][/quote]
"את חושבת שאנחנו מוכנים למכון?" אשאל את סאלי ואז אחמיא לסאנד "היית מעולה! פשוט תותחית!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
לפתע סאנד שלך מתחילה לזהור באור לבן זוהר.אתה מבין שהיא מתפתחת לסאנדלשאס.כעבור כמה שניות סאנד נעלמת ובמקומה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/28.png[/IMG] סאנדלשאס..סאנדלשאס שלך למדה כשהיא התפחתה ג'ירו בול.סאלי אומרת לך"עכשיו שסאנד שלך התפתחה ולמדה מתקפה מסוג מתכת.היא חזקה מאוד כרגע ואני חושב שאם תשתמש בה היא תעזור לך מאוד במכון ואפילו תביאלך את הניצחון שלך במכון.זה החלטה שלך אם להשתמש בה בקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הסאלאמנס שלך גם שיעזור לסאלאמנס של אור.שני הסאלאמנסים תוקפים בזעם דרקון את נג'י בלי הפסקה.נג'י מתחמק מזה בלי הפסקה הוא לא שם לב שאתה מתקדם אליו במהירות.כשאתה קרוב אל גבו אתה יורה בו כדור.הכדור פוגע בו.הוא מתחיל ללדמם.הוארץ במהירות לעבר הצוק וקופץ.הסאלמנסים לא מצליחים לעצור אותו.אור אומר לך"נג'י ברח לבסיס שלו עלינו לעצור אותו לפני שיגיע לבסיס.אז אתה בא לתפוס אותו?"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1054411][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע סאנד שלך מתחילה לזהור באור לבן זוהר.אתה מבין שהיא מתפתחת לסאנדלשאס.כעבור כמה שניות סאנד נעלמת ובמקומה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/28.png[/IMG] סאנדלשאס..סאנדלשאס שלך למדה כשהיא התפחתה ג'ירו בול.סאלי אומרת לך"עכשיו שסאנד שלך התפתחה ולמדה מתקפה מסוג מתכת.היא חזקה מאוד כרגע ואני חושב שאם תשתמש בה היא תעזור לך מאוד במכון ואפילו תביאלך את הניצחון שלך במכון.זה החלטה שלך אם להשתמש בה בקרב"[/COLOR][/B]
[/quote]
"ברור שאשתמש בה" אחייך אל סאלי, ואלך איתם למכון
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054411][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הסאלאמנס שלך גם שיעזור לסאלאמנס של אור.שני הסאלאמנסים תוקפים בזעם דרקון את נג'י בלי הפסקה.נג'י מתחמק מזה בלי הפסקה הוא לא שם לב שאתה מתקדם אליו במהירות.כשאתה קרוב אל גבו אתה יורה בו כדור.הכדור פוגע בו.הוא מתחיל ללדמם.הוארץ במהירות לעבר הצוק וקופץ.הסאלמנסים לא מצליחים לעצור אותו.אור אומר לך"נג'י ברח לבסיס שלו עלינו לעצור אותו לפני שיגיע לבסיס.אז אתה בא לתפוס אותו?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן אני בא!"אומר לאור ואז אעלה על סלאמנס שלי ואגיד לו:"תוביל אותי לעבר נג'י!"
-
[quote=שלמח''הם;1052325][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אור אומר לך"אני לא מבטיח שאהיה אותך יש סיכוי שהוא יצצליח להפריד את שנינו איכשהו כשנכנס לבסיס שלו.אבל בינתיים נהייה ביחד".שניכם לוקחים נשימה עמוקה ופותחים את דלת הבסיס שלו ביחד.הדלת נפתחת ואתם נכנסים לתוך הבסיס.מולכם מופעים שני גרמי מדרגות שמובילים ל2 דלתות אחרות.אור אומר לך"שנתפצל כו אחד הולך למדרגות אחות ?אולי באחת הדלתות מתחבא הנג'י הזה"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר מלאור: "לא כדאי, כמו שאמרת הוא ירצה להפריד את שנינו, יש לי תחושה שהוא נמצא בדלת הימינית, עדיף ששנינו נלך ביחד" ומחכה לתשובתו.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אור אומר לך,טוב אתה חלטת נלך ביחד שנינו וניכנס בדלת הימנית.אני רק מקווה שנשרוד את מה היה מאחורי הדלת הזאת.יאלה על החיים ועל המוות".אתם עוליםבגם המדרגות הימני ופותחים את הדלת הימנית.אתם מגיעים לחדר ענק והדלת שנכנהסתם בה נטרקת.נג'י אומר לכם דרקן מיקרופון"ברוכים הבאים לבית שלי שהוא גגם הבסיס שלי.כדי להגיע אלי תצטרכו לעבור 3 מבחנים.אז אתם מוכנים למבחן ה1?.תבסיו תפוקימון שמולכם".מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/407.png[/IMG] רוזרייד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה עולה על הסאלאמנס שלך ואור עולה על שלו.שני הסאלאמנס מתחילים לעוף מעל האי.אור אומר לך"אני לא ממש יודע איפה נמצא הבסיסס שלו.אז כדי שנחפש הכי מהר שאנחנו יכולים".סלאמנסים עפים מעל האי ואתם מחפשים את הבסיס של נג'י.לאחר 5דקות של תעופה אור מוצא משהו והסלמאנסים נוחתים.מולכם מופיע בית.אתם נכנסים אליו ובו מופיעות 2גרמי מרגות שמובילות לכול אחד דלת.אור אומר לך"שנתפצל?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחייב בחיוב לסאלי שאתה תשתמש בסאנד שלך.אתה סאנד וסאלי הולכים למכון.לאחר הליכה קצרה תם מגיעים למכון.אתם נכנסים אליו ומולכם זירת קרב ענקית.סאלי אומרתלך"בהצלחה אייס אני עודד אותך".סאלי עולה במדרגות ומגיעה למקום הקהל.בקצה השני של הזירה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr070.png[/IMG]מופיעה אישה.היא אומרת לך"אני מבינה שאתה רוצה לאתגר אותי לקרב.אני ריקה ומנהיגת המכון.הקרבות היו פה 1 על 1 3 על 3 או 6 על6.אז תבחר את אחד סוגי הקרב האלו ותוציא תפוקימון שלך וגם אני אוציא את שלי לקרב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054468][B][COLOR="Red"]תומר
אתה עולה על הסאלאמנס שלך ואור עולה על שלו.שני הסאלאמנס מתחילים לעוף מעל האי.אור אומר לך"אני לא ממש יודע איפה נמצא הבסיסס שלו.אז כדי שנחפש הכי מהר שאנחנו יכולים".סלאמנסים עפים מעל האי ואתם מחפשים את הבסיס של נג'י.לאחר 5דקות של תעופה אור מוצא משהו והסלמאנסים נוחתים.מולכם מופיע בית.אתם נכנסים אליו ובו מופיעות 2גרמי מרגות שמובילות לכול אחד דלת.אור אומר לך"שנתפצל?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי אור!"אגיד לאור ואז אלך לדרך שאור לא הולך אליה עם סלאמנס תוך כדי שאני חושב:'אור הזה מוזר וגם נג'י מוזר...'
-
[quote=שלמח''הם;1054468][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחייב בחיוב לסאלי שאתה תשתמש בסאנד שלך.אתה סאנד וסאלי הולכים למכון.לאחר הליכה קצרה תם מגיעים למכון.אתם נכנסים אליו ומולכם זירת קרב ענקית.סאלי אומרתלך"בהצלחה אייס אני עודד אותך".סאלי עולה במדרגות ומגיעה למקום הקהל.בקצה השני של הזירה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr070.png[/IMG]מופיעה אישה.היא אומרת לך"אני מבינה שאתה רוצה לאתגר אותי לקרב.אני ריקה ומנהיגת המכון.הקרבות היו פה 1 על 1 3 על 3 או 6 על6.אז תבחר את אחד סוגי הקרב האלו ותוציא תפוקימון שלך וגם אני אוציא את שלי לקרב"[/COLOR][/B][/quote]
"אני אבחר באחד על אחד" אענה לה "צאי סאנד!"
-
[quote]ברוס
יש לך 7 פוקימונים אז תוציא אחד
-------------------------------------------------
ברוס אתה נכנס אל המכון שמולך.אתה אתה נכנס למכון ומולך נמצאת זירה ענקית שבה יש 4עצים על הזירה.מולך מופיע מנהיגת המכון.מנהיגת המכון אומרת לך"שמי לינה וני מנהיגת מכון החרק של העיר בג.הקרב היה 2על 2ביחידים.רק לך היה מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך אתה יכול להתחיל בקרב".לינה זורקת פוכדור ומימנו יוצא הוגייה זוהר.[/quote]
את מגבי.ואני משתמש בשמות באנגלית של הפוקימונים מהדור החמישי.
-------------------------
"קדימה!" אומר ואוציא את לוגיה ואפקוד עליו להשתמש בכדור מזג אוויר על ווירליפד.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054374][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מוציא את ולפקיס ואת טוטודיל מחוץ לפוכדורים שלהם שיגנו עליך מן הבחור שמולך.שניהם יוצאים מהפוכדרים שלהם ואתה גם שולף את שני האקדחים שלך ומכוון אותם לאיש.האיש אומר לך"תררגע ג'יימס.אני אסביר לך איך אני יודע את השם שלך.טוב תקשיב אני המנהיג של השוק השחור ז''ל.אחד הרוצחים שלי ניסה להרוג אותי אך הוא לא הצליח בזה שרדתי את המתקפה שלו.אבל השוק השחור שלי נהרס.ואתה נהפכת להיות צייד.אני אחראי על כול הציידים והרוצחים בשלושת המחוזות.שמי שחור"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"שחור הא?" אני אומר בחשד ומכניס את האקדחים שלי חזרה אך משאיר את טוטודיל וולפיקס בחוץ. "מה אתה צריך ממני?" אנ שואל אותו במבט קפוא.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מחזיר את האקדחים שלך למקום שלהם אך משאיר את טוטודיל ואת ולפקיס בחוץ למקרה שיקרה לך משהו.שחור אומר לך"אני לא רוצה ממש ממך משהו.אך אם תרצהאני אוכל ללת לך משימה שתבצע אותה ולאחר שתבצע תזכה בפרס כולשהוא.אז אםת רק צה אתה מוזמן לבחוראת אחתץ משתי המגילות שבידי.בכול מגילה יש משימה בשבילך".שחור מוציא מכיסו 2מגילות שנראות עתיקות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוקי
----------------
אתה מוציא את הלוגיה שלך מחוץ לפוכדור שלו לקרב המכון הראשון שלו.לינה קצת מופתעת שאתה מחזיק בידך פוקימון אגדי ואתה משתמש בו בקרב המכון שלך.לוגיה משתמש בכדור מזג אוויר.כדור מזג אוויר מויצר על ידי לוגיה וצבעו הופך אדום.מתוך כדור מזג אוויר יוצא להביור.וירפליד מתגלגל במהירות ומצליח להתחמק מן הלהביור של כדור מזג אוויר.וירפליד מתגלגל במהירות לעבר לוגיה כשהוא משתמש בגלגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה בוחר באחד על אחד בקרב המכון ואתה מכניס את סאנד לקרב.סאנד נכנסת לתוך זירת הקרב.ריקה אומרת לך"סאנד אה.טוב אני משתמשת בגארדבור שלי.צא גארדבור שלי לקרב הכן את עצמך לקרב נגד הסאנד של הבחור הזה".ריקה זורקת פוכדוטר לאוויר וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/569.png[/IMG] גארבדור עצופ וחזק.ריקה אומרת לך"אתה מוזמן להתחיל בקרב.הסאנד שלך יכולה לתקוף ראשונה את גארדבור שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אור עולה בגרם המדרגות השמאלית ונכנס בדלת השמאלית עם הסאלאמנס שלו.אתה עולה בגרם המדרגות הימני ונכנס עם הסאלאמנס שלך לדלת הימנית.אתה מגיע לחדר ענק.נג'י מדבר איתך דרך אל מיקרופון"שלום ברוך הבא לבית שהוא גם הבסיס שלי.אם תרצה להגיע תצטרך לעבור 3מבחנים.טוב עכשיו אתה מתחיל תמבחן ה10.עליך להביס תפוקימון שמופיע מולך".מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/471.png[/IMG] גלסון.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1054593][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה בוחר באחד על אחד בקרב המכון ואתה מכניס את סאנד לקרב.סאנד נכנסת לתוך זירת הקרב.ריקה אומרת לך"סאנד אה.טוב אני משתמשת בגארדבור שלי.צא גארדבור שלי לקרב הכן את עצמך לקרב נגד הסאנד של הבחור הזה".ריקה זורקת פוכדוטר לאוויר וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/569.png[/IMG] גארבדור עצופ וחזק.ריקה אומרת לך"אתה מוזמן להתחיל בקרב.הסאנד שלך יכולה לתקוף ראשונה את גארדבור שלי"[/COLOR][/B][/quote]
"תתחילי בסופת חול!" אורה לסאנד
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מורה לסאנד שלך להתחיל לתקוף בסופת חול את גארבדור.סאנד משתמשת בסופת חול.היא מייצרת במהירות סופת חול ענקית ושולחת את סופת החול שתלכוד את גארבדור.סופת החול של סאנד נעה במהירות לעבר גארבדור ועומדת לכלוא אותו בתוכה.גארבדור הוא איטי ולא מצליח להתחמק מן סופת החול של סאנד.הוא נכלא לתוך סופת החול.סופת החול בכול רגע שעובר פוגת בגארבדור.גארבדור חסר אונים כרגע.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054698][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מורה לסאנד שלך להתחיל לתקוף בסופת חול את גארבדור.סאנד משתמשת בסופת חול.היא מייצרת במהירות סופת חול ענקית ושולחת את סופת החול שתלכוד את גארבדור.סופת החול של סאנד נעה במהירות לעבר גארבדור ועומדת לכלוא אותו בתוכה.גארבדור הוא איטי ולא מצליח להתחמק מן סופת החול של סאנד.הוא נכלא לתוך סופת החול.סופת החול בכול רגע שעובר פוגת בגארבדור.גארבדור חסר אונים כרגע.[/COLOR][/B][/QUOTE]
״תחכי שהסופה תפסיק ותשתמשי בחפירה בינתיים! ״ אורה לה״תשתמשי בגלגול כמו שעשית בקרב עם אלקטרוד מאסטר!״