-
תמיר
"לא מישהו חשוב... איזה דיקטטור רוסי אחד לפני 100 שנה... ג'וזף סטאלין... זה מקום כל כך רחוק שאפילו פוקימונים לא יכולים להתקיים שם... רגע! השלדים של אלה שהקיפו את המגרש! הם עדיין בזירה! אני אלך לקחת אותם ואחקור אותם אצלי. מר. הרץ אני ממליץ להעביר את מה ששמעת ממני למשטרה, ואם הם יישאלו אותך מאיפה אתה יודע את כל זה, תגיד להם ש'אתה סומך עליו'. ראיין, אני אתקשר אליך כשאגלה עוד." הוא אומר ויוצא ממרכז הפקוימונים. "רב טוראי פלאיו צא! תביא אותי לזירה" אומר אנדרסון מוציא את פירו עולה עליו וטס משם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 10:40 PM
[b] ג'וני
סקווירטל מתגלגל לכיוון פלאסל אבל פלאסל בקפיצה קלה הצידה מתחמק. סקווירטל יוצא מהגלגול וקופץ על פלאסל עם דחיפה. פלאסל קופץ מיד לעבר סקווירטל עם דחיפה והם מתנגשים, ופלאסל מועף רחוק יותר מסקווירטל.
[/b][/quote]
"כל הכבוד חבר עכשיו השתמש בגילגול מהיר כדי לפגוע בו ואחר כך בסטירה כפולה" אגיד לו
-
לידיעת כל הרשומים
אני אוכל להגיב רק עד סוף ארץ נהדרת היום, והפעם הבאה שאוכל להגיב תהיה בבוקר ה04/04/10. המשחק יהיה נעול בזמן הזה למניעת ספאם.
עמכם הסליחה
ג'וני
סקווירטל נע במהירות ומתגלגל הישר אל פלאסל אבל פלאסל קופץ ברגע האחרון ומתחמק. פלאסל מנסה לתקוף עם הזנב את סקווירטל אבל סקווירטל בורח. סקווירטל שולח את ידיו ומתחיל לסטור בפלאסל ופוגע בו ארבעה פעמים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 26 2010, 07:56 PM
[b] לידיעת כל הרשומים
אני אוכל להגיב רק עד סוף ארץ נהדרת היום, והפעם הבאה שאוכל להגיב תהיה בבוקר ה04/04/10. המשחק יהיה נעול בזמן הזה למניעת ספאם.
עמכם הסליחה
ג'וני
סקווירטל נע במהירות ומתגלגל הישר אל פלאסל אבל פלאסל קופץ ברגע האחרון ומתחמק. פלאסל מנסה לתקוף עם הזנב את סקווירטל אבל סקווירטל בורח. סקווירטל שולח את ידיו ומתחיל לסטור בפלאסל ופוגע בו ארבעה פעמים. [/b][/quote]
"קדימה השתמש בבעיטה נמוכה ואחר כך בנגיחה חזקה!" אגיד לו
-
<div align="Center">[b]מוקפא לבקשת השה"מ[/b]</div>
-
HEY BOYS, I'M BACK!!!
ג'וני
פלאסל מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל, אבל סקווירטל בועט ברגליים שלו ומפיל אותו. פלאסל מתעצבן קם ודוחף את סקווירטל עם כל גופו. סקווירטל לאחר מכן מתקרב מעט לפלאסל ונוגח בו עם ראשו. פלאסל מתחיל להתעייף (אם זה לא קרה כבר, אני לא זוכר)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 07:57 AM
[b] HEY BOYS, I'M BACK!!!
ג'וני
פלאסל מתחיל לרוץ לכיוון סקווירטל, אבל סקווירטל בועט ברגליים שלו ומפיל אותו. פלאסל מתעצבן קם ודוחף את סקווירטל עם כל גופו. סקווירטל לאחר מכן מתקרב מעט לפלאסל ונוגח בו עם ראשו. פלאסל מתחיל להתעייף (אם זה לא קרה כבר, אני לא זוכר) [/b][/quote]
היייי :D :D
"סקווירטל זה ההזדמנות עכשיו השתמש בגילגול ואחר כך בסטירה כפולה" אצעק לעברו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 26 2010, 06:21 PM
[b] תמיר
"לא מישהו חשוב... איזה דיקטטור רוסי אחד לפני 100 שנה... ג'וזף סטאלין... זה מקום כל כך רחוק שאפילו פוקימונים לא יכולים להתקיים שם... רגע! השלדים של אלה שהקיפו את המגרש! הם עדיין בזירה! אני אלך לקחת אותם ואחקור אותם אצלי. מר. הרץ אני ממליץ להעביר את מה ששמעת ממני למשטרה, ואם הם יישאלו אותך מאיפה אתה יודע את כל זה, תגיד להם ש'אתה סומך עליו'. ראיין, אני אתקשר אליך כשאגלה עוד." הוא אומר ויוצא ממרכז הפקוימונים. "רב טוראי פלאיו צא! תביא אותי לזירה" אומר אנדרסון מוציא את פירו עולה עליו וטס משם. [/b][/quote]
סוף סוף,לא יכולתי להגיב כשהמשחק היה נעול...
--
'אני חייב לשאול אותו פעם איך הוא מאמן את הפוקימונים שלו' אני חושב לעצמי.
"טוב,אז אני מניח שנצטרך לדחות את הקרב למועד אחר" אני אומר להרץ.
אני אומר לו להתראות,ולאחר מכן הולך לשדה,ומחפש פוקימוני חשמל או אש,סוגים שאין לי.
-
ג'וני
סקווירטל מתגלגל ומתקרב לפלאסל ואז פוגע בו. פלאסל מתאושש מהפגיעה, ואז קופץ מסתובב ומצליף עם הזנב בפנים של סקווירטל. סקווירטל מתחיל לסטור לפלאסל ופוגע בו שלושה פעמים, ואז פלאסל קופץ אחורה.
תמיר
גם אני לא.
אגב, לאיזה כיוון אתה הולך לשדה?
--
לפני שאתה עוזב את הרץ, הוא אומר לך לבוא מחר למכון, כדי לברר מה לעשות עם הקרב, ושהיום הוא יברר עם הוועדה האולימפית מה לעשות.
אתה יוצא מטאוב לכיוון "?" ובדרך אתה רואה אלקטריק רץ בשדה בחוסר מעש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 10:24 AM
[b] ג'וני
סקווירטל מתגלגל ומתקרב לפלאסל ואז פוגע בו. פלאסל מתאושש מהפגיעה, ואז קופץ מסתובב ומצליף עם הזנב בפנים של סקווירטל. סקווירטל מתחיל לסטור לפלאסל ופוגע בו שלושה פעמים, ואז פלאסל קופץ אחורה.
[/b][/quote]
"אוקי סקווירטל זו ההזדמנות עכשיו תתרכז בכל הכוח ונסה להשתמש באקדח מים ואר כך בביטה נמוכה" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 11:24 AM
[b] תמיר
גם אני לא.
אגב, לאיזה כיוון אתה הולך לשדה?
--
לפני שאתה עוזב את הרץ, הוא אומר לך לבוא מחר למכון, כדי לברר מה לעשות עם הקרב, ושהיום הוא יברר עם הוועדה האולימפית מה לעשות.
אתה יוצא מטאוב לכיוון "?" ובדרך אתה רואה אלקטריק רץ בשדה בחוסר מעש. [/b][/quote]
>_>
^^
--
מאיזה כיוון שבא לך,אני איבדתי את חוש הכיוון מאז שיצאתי מהעיר הראשונה...>_>
--
'או,אלקטריק זהטוב!' אני חושב לעצמי.
'כדאי לי לאמן את דרטיני גם,אז אשמש בו'
"צא דרטיני!חניקה על אלקטריק ואז נשימת דרקון!"
-
[b]שם:[/b]חיים
[b]צורת פנייה:[/b]דרך השם
[b]גיל:[/b]13
[b]אופי:[/b]סקרן,חכם,נחמד
[b]רקע:[/b]אורן היה ילד שתמיד חלם על פוקימונים כשאבא שלו לכד ציקוריטה הוא תמיד רצה את הפוקימון הזה פעם אחת הוא ראה פוקימון אגדי לא הבין איזה ומאוד רצה להשתתף ולהיות עם ציקוריטה ואייפום והוא קיווה שזה מה שיהיה לו אבא שלו היה מנהיג מכון מאוד גדול ותמיד אמר לו שגם הוא יהיה כזה
[b]פוקימון:[/b]ציקוריטה
[b]בקשות:[/b]אייפום
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]לא רוצה
[b]תמונה:[/b]אני לא מצליח לעלות אז אתה יכול לעלות לי?
-
ג'וני
סקווירטל מתרכז ויורה אקדח מים שנראה קצת יותר גדול ממקודם ופוגע בפלאסל. פלאסל מופתע קצת אבל אז משתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל. סקווירטל בועט בפלאסל אבל כל המהלכים גרמו לו לאבד שיווי משקל והוא נפל.
תמיר
התכוונתי לכיוון איזה [b]עיר[/b]
--
דרטיני יוצא וכורך את עצמו מהר סביב אלקטריק ברגע שהוא עוצר לרגע. אלקטריק מעביר בגופו זרם חשמלי מה שגורם לדרטיני לעזוב אותו. דרטיני יורה נשימת דרקון ופוגע באלקטריק.
דרך השם
אתה לא חייב תמונה, אז אין לי שום סיבה להעלות אותה בשבילך.
בעיה אחת, בשם הדמות כתוב "חיים" וברקע כתוב "אורן" מה שמקשה עליי להבין
א. איך קוראים לך במשחק
ב. איך אני פונה אליך בתגובה שלי
ג. מי זה אורן?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 11:12 AM
[b] ג'וני
סקווירטל מתרכז ויורה אקדח מים שנראה קצת יותר גדול ממקודם ופוגע בפלאסל. פלאסל מופתע קצת אבל אז משתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל. סקווירטל בועט בפלאסל אבל כל המהלכים גרמו לו לאבד שיווי משקל והוא נפל.
[/b][/quote]
"אוקי סקוירטל כל הכבוד על אקדח המים החזק הזה"אעודד אותו ואומר לו " לא להילחץ,השתמש מהר בגילגול ואחר כך אקדח מים שוב ובכל הכוח!" אומר לו
-
אוקיי התבלבלתי התכוונתי חיים