-
[QUOTE=Eustass Kid;713528][B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מרדיש את סוינב אז הוא קופץ.לפתע סוינב יוצא מהור ומשתמשבקרן קרח.סינדקויל מתחמק מהקרן קרח של סוינב.מילין אומאת"סוינה חמודי מהלך טוב חבל שסינדקוויל התחמק אז עכשיו נסה עוד קרן קרח על סינדקויל"סוינב משתמש בקר קרח שיוצאת מפה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
מרי
פשוט אם הפוקימון מימן מספיק מתפתח
את לוקחת את הריר קנדי וממשיכה בדרכך.את מיכה וואה שלט שכתוב עליו "העיר ביג עוד מטר 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ מאוחריכרינדוס.טרטויג משתמש בנגיחה אך כריינדוס מתחמק מהנגיחה של טרטויג.טרטויג משתמשבשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בכריינדוס קשה מאוד.כריינדוס מתאושש מהשפגיעה.רוקר אומר"כריינדוס להביור בכל הכח" כריינדוס משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]
[B]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק מהכדור הג'ירו אך הא נפגע מהכדור הג'ירו.צ'רמנדאר משתמשבחימום יתרק והילה אש מקיפה אותו.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר ויזינג לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה של צ'רמדאר.דימה אומר"ויזינג תתאוש ואזעוד כדור ג'ירו"ויזינג מתאושש ומשתמש בכדור ג'ירו על צ'רמנדאר[/B]
[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצאר משתמש בלהביור התנגדות וזה מגן עליו מהכדור הצל של באנט.צ'ימצ'אר משתמש בגגל להבהב.אש בצורת גלגל מקיפה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אררץ אלבאנט.באנט מתחמק מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.פל אומר"באנטזוהר רפאים על צ'ימצ'אר"בנט משתמש בזוהר רפאים חזק מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
גרוויל משתמש בקליע זרעים וזה משחרר אותו מירית החוטשל האריאדוסים.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה.גרוויל יוצר כדוראנרגיה וומשגר את הכדור אל הארידוסים.ארידוס מובס 1 והשנין האחרים התחמקו מההכדור אנרגיה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי "
"קדימה מרשטוף !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;713528][B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מרדיש את סוינב אז הוא קופץ.לפתע סוינב יוצא מהור ומשתמשבקרן קרח.סינדקויל מתחמק מהקרן קרח של סוינב.מילין אומאת"סוינה חמודי מהלך טוב חבל שסינדקוויל התחמק אז עכשיו נסה עוד קרן קרח על סינדקויל"סוינב משתמש בקר קרח שיוצאת מפה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אם זה קרח סינדקוויל יוכל להמיס אותו!' אחשוב לעצמי ומיד אחר כך אגיד לסינדקוויל להשתמש בלהביור על קרן הקרח.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לעיר ביג.לפתע אישה עוצרת אותך ואומרת לך"הי ילדה את הולכת למכוטן העיר או למרכז הפוקימונים.אני מדירכה מאנים כלומר אני אומרת הם איפה נמצא כול דבר.תרצי משהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ללוקאס
צ'ימצ'אר מנסה לשאוב את הזוהר הרפאים ללהביור שלו.צ'ימצ'אר לא מצליח לשאוב את הזוהר הרפאים.צ'ימצ'אר נפגע מהזוהר רפאים ומבסבקרב.פל אומר לך"רואה לוקאסקשה לנצח 1 1 יאלה מי הבא שלך קאקונה הבאנט שלי מוכן לקרבהאשלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל תוקף בקליע זרעים.איאדוס 1מצליח להתחמק מהתקפה.השני לא מצליח ונפגע מהתקפה ומובס.היאדוסשנשאר תוקף בירית חוט וגרוביל נתפסבזה שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו אתה תראה צא באטרפי אבקת שינה וקרן על חושית שתגמור את הטרטויגשל ג'ון"באטרפ יוצא ומשתמשבאבקת שינה שמרדימה את טרטויג.באטארפי משתמשבקרן על חוית שפוגעת ומביסה את טרטויג שלך.מרק אומר לך"מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ לאוויר וכך מתחמק מהכדור הג'ירושל יזינג.צ'רמנדאר משתמש בשריטות שפוגעות קשה בויזינגשל דימה.דימה אומר"ויזינג עפיח"ויזינג מוציא עריח מפיו ואתה לא רואה את צ'רמנדאר ויזינג ואת דימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל משתמשבלהביור שיוצא מפיו.הלהביור מתנגש ומביס ראת הקרן הקרח שלסוינב.סוינבנפגע מהלההביורשל סינדקוויל.מילין אומרת לך"יפהדור מהלך טוב.סונב תתמש בחפירה"סוינב משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713601][B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לעיר ביג.לפתע אישה עוצרת אותך ואומרת לך"הי ילדה את הולכת למכוטן העיר או למרכז הפוקימונים.אני מדירכה מאנים כלומר אני אומרת הם איפה נמצא כול דבר.תרצי משהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ללוקאס
צ'ימצ'אר מנסה לשאוב את הזוהר הרפאים ללהביור שלו.צ'ימצ'אר לא מצליח לשאוב את הזוהר הרפאים.צ'ימצ'אר נפגע מהזוהר רפאים ומבסבקרב.פל אומר לך"רואה לוקאסקשה לנצח 1 1 יאלה מי הבא שלך קאקונה הבאנט שלי מוכן לקרבהאשלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל תוקף בקליע זרעים.איאדוס 1מצליח להתחמק מהתקפה.השני לא מצליח ונפגע מהתקפה ומובס.היאדוסשנשאר תוקף בירית חוט וגרוביל נתפסבזה שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו אתה תראה צא באטרפי אבקת שינה וקרן על חושית שתגמור את הטרטויגשל ג'ון"באטרפ יוצא ומשתמשבאבקת שינה שמרדימה את טרטויג.באטארפי משתמשבקרן על חוית שפוגעת ומביסה את טרטויג שלך.מרק אומר לך"מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ לאוויר וכך מתחמק מהכדור הג'ירושל יזינג.צ'רמנדאר משתמש בשריטות שפוגעות קשה בויזינגשל דימה.דימה אומר"ויזינג עפיח"ויזינג מוציא עריח מפיו ואתה לא רואה את צ'רמנדאר ויזינג ואת דימה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ אני מניחה למרכז .
איזה מכון יש בעיר הזאת?(סוג)"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
האישה אומרת לך"סוג המכון הוא לחימה.עוד מידע בדף של המכונים.טוב נמרכז הפוקיונים אניאוהיל אותך תעקביאחרי"את מתחילה לעקוב אחריהאישה.תוך 5דקות היא אומרת "טובהנה המרכז הפוקימונים ביי לך"והאישההולכת לדרכה[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Blue"]ללוקאס
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ לאוויר וכך מתחמק מהכדור הג'ירושל יזינג.צ'רמנדאר משתמש בשריטות שפוגעות קשה בויזינגשל דימה.דימה אומר"ויזינג עפיח"ויזינג מוציא עריח מפיו ואתה לא רואה את צ'רמנדאר ויזינג ואת דימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל משתמשבלהביור שיוצא מפיו.הלהביור מתנגש ומביס ראת הקרן הקרח שלסוינב.סוינבנפגע מהלההביורשל סינדקוויל.מילין אומרת לך"יפהדור מהלך טוב.סונב תתמש בחפירה"סוינב משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לקפוץ גבוה ואז תתקוף את כל הזירה בחימום יתר
-
[B][COLOR="Blue"]ללוקאס
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל משתמשבלהביור שיוצא מפיו.הלהביור מתנגש ומביס ראת הקרן הקרח שלסוינב.סוינבנפגע מהלההביורשל סינדקוויל.מילין אומרת לך"יפהדור מהלך טוב.סונב תתמש בחפירה"סוינב משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש באותו תכסיס גרוויל!" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;713601][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
"סינדקוויל תיכנס לבור של סווינאב והאש שעל גבך כבר תאיר לך את המנהרה! כשתראה אותו תשתמש בלהביור!" אומר לסינדקוויל.
-
[quote=Eustass Kid;713601][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את נכנכסת לעיר ביג.לפתע אישה עוצרת אותך ואומרת לך"הי ילדה את הולכת למכוטן העיר או למרכז הפוקימונים.אני מדירכה מאנים כלומר אני אומרת הם איפה נמצא כול דבר.תרצי משהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ללוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר מנסה לשאוב את הזוהר הרפאים ללהביור שלו.צ'ימצ'אר לא מצליח לשאוב את הזוהר הרפאים.צ'ימצ'אר נפגע מהזוהר רפאים ומבסבקרב.פל אומר לך"רואה לוקאסקשה לנצח 1 1 יאלה מי הבא שלך קאקונה הבאנט שלי מוכן לקרבהאשלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוויל תוקף בקליע זרעים.איאדוס 1מצליח להתחמק מהתקפה.השני לא מצליח ונפגע מהתקפה ומובס.היאדוסשנשאר תוקף בירית חוט וגרוביל נתפסבזה שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"עכשיו אתה תראה צא באטרפי אבקת שינה וקרן על חושית שתגמור את הטרטויגשל ג'ון"באטרפ יוצא ומשתמשבאבקת שינה שמרדימה את טרטויג.באטארפי משתמשבקרן על חוית שפוגעת ומביסה את טרטויג שלך.מרק אומר לך"מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר קופץ לאוויר וכך מתחמק מהכדור הג'ירושל יזינג.צ'רמנדאר משתמש בשריטות שפוגעות קשה בויזינגשל דימה.דימה אומר"ויזינג עפיח"ויזינג מוציא עריח מפיו ואתה לא רואה את צ'רמנדאר ויזינג ואת דימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל משתמשבלהביור שיוצא מפיו.הלהביור מתנגש ומביס ראת הקרן הקרח שלסוינב.סוינבנפגע מהלההביורשל סינדקוויל.מילין אומרת לך"יפהדור מהלך טוב.סונב תתמש בחפירה"סוינב משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "טוב מרק, צא הרקרוס השתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים בכל הכוח".
-
[QUOTE=Eustass Kid;713620][B][COLOR="Blue"]מרי
האישה אומרת לך"סוג המכון הוא לחימה.עוד מידע בדף של המכונים.טוב נמרכז הפוקיונים אניאוהיל אותך תעקביאחרי"את מתחילה לעקוב אחריהאישה.תוך 5דקות היא אומרת "טובהנה המרכז הפוקימונים ביי לך"והאישההולכת לדרכה[/COLOR][/B][/QUOTE]
לפי הדף הראשון זה מכון חרק ...
את נכנכסת למרכז הפוקימונים. האחות ג'/וי רואה אותך ואמרת לך"שלוום ילדה מה תרצי חדראו שאני ירפא לךאת הפוקימונין לקראת המכון ה1 אם כן תבאי לי אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'וון
הרקרוס משתמש באס אוירי על באטארפי.באטארפי מתחמק מהאס האוירי ש להרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים חזקה מאוד.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה שלהקרוס.מרק אומר "באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מנסה להתחמק אך סוינב יוצא ומשתמש בדחיפה על סינדקוויל שנפגע.סינדקוויל מיד משתמש בלהביורעל סוינב.סוינב מתחמק בקלות מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינבסופת קרח על סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמשבקליע זרעים על רית החוט ומשתחרר.גרוויל משתמש שוב בקליע זרעים שמחסל את האריאודוס האחרון שנותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ גבוה וכך מתחמק מהתקפה של ויזינג.צ'רמנדאר משתמשבחימופ יתר שפוגע קשה בויזינג ומביסאותו.דימה מחזיראת ויזינג ואומר לך"היית חיריבטוב וחזק כול הכבוד לך בהצלחה בקרבות שלך"דימה הולך ומיל אומרת לך"היית טוב יגאל"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713705][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מנסה להתחמק אך סוינב יוצא ומשתמש בדחיפה על סינדקוויל שנפגע.סינדקוויל מיד משתמש בלהביורעל סוינב.סוינב מתחמק בקלות מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינבסופת קרח על סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מהר תיכנס לבור של סווינאב וכך לא תיפגע מסופת השלג! כשסופת השלג תיגמר תשתמש בלהביור!" אומר לסינדקוויל.
-
[quote=Eustass Kid;713705][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את נכנכסת למרכז הפוקימונים. האחות ג'/וי רואה אותך ואמרת לך"שלוום ילדה מה תרצי חדראו שאני ירפא לךאת הפוקימונין לקראת המכון ה1 אם כן תבאי לי אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'וון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש באס אוירי על באטארפי.באטארפי מתחמק מהאס האוירי ש להרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים חזקה מאוד.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה שלהקרוס.מרק אומר "באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל מנסה להתחמק אך סוינב יוצא ומשתמש בדחיפה על סינדקוויל שנפגע.סינדקוויל מיד משתמש בלהביורעל סוינב.סוינב מתחמק בקלות מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינבסופת קרח על סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוויל משתמשבקליע זרעים על רית החוט ומשתחרר.גרוויל משתמש שוב בקליע זרעים שמחסל את האריאודוס האחרון שנותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר קופץ גבוה וכך מתחמק מהתקפה של ויזינג.צ'רמנדאר משתמשבחימופ יתר שפוגע קשה בויזינג ומביסאותו.דימה מחזיראת ויזינג ואומר לך"היית חיריבטוב וחזק כול הכבוד לך בהצלחה בקרבות שלך"דימה הולך ומיל אומרת לך"היית טוב יגאל"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מאבקת השינה ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז במכת קרן הכי חזקים שלך כדי לסיים את הקרב הזה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;713705][B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת למרכז הפוקימונים. האחות ג'/וי רואה אותך ואמרת לך"שלוום ילדה מה תרצי חדראו שאני ירפא לךאת הפוקימונין לקראת המכון ה1 אם כן תבאי לי אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'וון
הרקרוס משתמש באס אוירי על באטארפי.באטארפי מתחמק מהאס האוירי ש להרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים חזקה מאוד.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה שלהקרוס.מרק אומר "באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמשבקליע זרעים על רית החוט ומשתחרר.גרוויל משתמש שוב בקליע זרעים שמחסל את האריאודוס האחרון שנותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ גבוה וכך מתחמק מהתקפה של ויזינג.צ'רמנדאר משתמשבחימופ יתר שפוגע קשה בויזינג ומביסאותו.דימה מחזיראת ויזינג ואומר לך"היית חיריבטוב וחזק כול הכבוד לך בהצלחה בקרבות שלך"דימה הולך ומיל אומרת לך"היית טוב יגאל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש! הצלחנו להציל ספינרק!" אני אומר והולך לספינרק ושואל מה שלומו.
לאחר שהוא עונה לי אני ממשיך לחפש אחר פוקימון מגניב.
-
[QUOTE=Eustass Kid;713705][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'וון
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ גבוה וכך מתחמק מהתקפה של ויזינג.צ'רמנדאר משתמשבחימופ יתר שפוגע קשה בויזינג ומביסאותו.דימה מחזיראת ויזינג ואומר לך"היית חיריבטוב וחזק כול הכבוד לך בהצלחה בקרבות שלך"דימה הולך ומיל אומרת לך"היית טוב יגאל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן .תודה ."