-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 12:12 PM
[b] תמיר
התכוונתי לכיוון איזה [b]עיר[/b]
--
דרטיני יוצא וכורך את עצמו מהר סביב אלקטריק ברגע שהוא עוצר לרגע. אלקטריק מעביר בגופו זרם חשמלי מה שגורם לדרטיני לעזוב אותו. דרטיני יורה נשימת דרקון ופוגע באלקטריק. [/b][/quote]
לכיוון זופר-אום-דר-פרסיר,שיהיה...
--
"עכשיו זעם דרקון ואז נשימת דרקון!"
-
אוקיי, הגשמתי את המטרה שלי לפסח והיא להגיע לעמוד 195.
ג'וני
סקווירטל מסתחרר מהר ופוגע בפלאסל. פלאסל קופץ ובועט בסקווירטל ועוצר את הגלגול שלו ואז נותן לו מספר סטירות. סקווירטל מנסה לירות אקדח מים אבל פלאסל מתחמק. פלאסל נראה מאוד עייף.
דרך השם
אז לסיכום, לדמות שלך במשחק קוראים חיים, דרך הפנייה היא דרך השם, ואורן לא קיים?
אם כן אז אתה רשום, ואתה מוזמן להתחיל בזמנך החופשי.
אם לא, enlighten me please.
תמיר
לא שחכתי אותך!!!!
--
דרטיני יורה זעם דרקון, ופוגע באלקטריק, ואז אלקטריק משתמש במתקפה מהירה ופוגע בדרטיני. דרטיני מנצל את העובדה שהוא קרוב לאלאקטריק ונושף בצורה דרקונית עליו ופוגע באלקטריק. אלאקטריק משתמש בזרם חשמלי ופוגע בדרטיני.
-
אני הולך לפרופסור ושואל אם הוא נמצא?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 11:37 AM
[b]
ג'וני
סקווירטל מסתחרר מהר ופוגע בפלאסל. פלאסל קופץ ובועט בסקווירטל ועוצר את הגלגול שלו ואז נותן לו מספר סטירות. סקווירטל מנסה לירות אקדח מים אבל פלאסל מתחמק. פלאסל נראה מאוד עייף.
[/b][/quote]
"קדימה סקווירטל עוד מאמץ קטן ואנחנו נמצחים" אני מעודד אותו ואומר ,אוקי השתמש בגילגול מהיר ותפגע בו ואחר כך תתגלגל אליו מהר ותהיה בטווח 0 ממנו והשתמש באקדח מים בכל הכוח!" אצעק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 12:37 PM
[b] אוקיי, הגשמתי את המטרה שלי לפסח והיא להגיע לעמוד 195.
תמיר
לא שחכתי אותך!!!!
--
דרטיני יורה זעם דרקון, ופוגע באלקטריק, ואז אלקטריק משתמש במתקפה מהירה ופוגע בדרטיני. דרטיני מנצל את העובדה שהוא קרוב לאלאקטריק ונושף בצורה דרקונית עליו ופוגע באלקטריק. אלאקטריק משתמש בזרם חשמלי ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
???
--
"תשתמש בחניקה,ולפני שהוא יעיף אותך תשתמש בזעם דרקון מטוח קרוב!"
-
דרך השם
אתה שואל או אומר?
--
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדת המחקר של הפרופסור ובשלט רשום
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ולשימושים במדעי המחשב בפוקימונים". אתה שואל אם הוא נמצא ואז אחד מעוזרי המחקר יוצא
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות אל פלאסל ופוגע בו. סוקווירטל מתרחק מפלאסל ומסתובב. פלאסל רץ לכיוון סקווירטל, ואז כשסקווירטל יורה את אקדח המים פלאסל קופץ עם דחיפה, והוא עובר את זרם אקדח המים ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נראה קצת עייף.
תמיר
מקודם בלי לחשוב יותר מדי שלחתי את התגובה בלי להכניס את ההמשך שלך, ולכן ערכתי מהר כשאני אומר שלא שחכתי.
--
אלקטרייק יורה ניצוצות לעבר דרטיני אבל דרטיני חומק במיומנות ומלפף את עצמו סביב אלקטריק ומהר יורה נשימת דרקון. אלקטריק משתמש בזרם חשמלי ומעיף ממנו את דרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 02:14 PM
[b]
תמיר
מקודם בלי לחשוב יותר מדי שלחתי את התגובה בלי להכניס את ההמשך שלך, ולכן ערכתי מהר כשאני אומר שלא שחכתי.
--
אלקטרייק יורה ניצוצות לעבר דרטיני אבל דרטיני חומק במיומנות ומלפף את עצמו סביב אלקטריק ומהר יורה נשימת דרקון. אלקטריק משתמש בזרם חשמלי ומעיף ממנו את דרטיני. [/b][/quote]
"דרטיני,תכנס מתחתיו ותשתמש בנשימת דרקון לכיוון למעלה!"
-
כן אפשר לקבל את ציקוריטה אדוני
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 01:14 PM
[b]
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות אל פלאסל ופוגע בו. סוקווירטל מתרחק מפלאסל ומסתובב. פלאסל רץ לכיוון סקווירטל, ואז כשסקווירטל יורה את אקדח המים פלאסל קופץ עם דחיפה, והוא עובר את זרם אקדח המים ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נראה קצת עייף.
[/b][/quote]
"סקווירטל לא לוותר השתמש בבעיטה נמוכה ואחר כך שוב באקדח מים" אומר לו
-
תמיר
דרטיני זוחל במהירות מתחת לאלקטריק ויורה זעם דרקון למעלה אבל אלקטריק קופץ הצידה כך שזעם הדרקון פוגע רק ברגל שלו. אלאקטריק רץ ונראה שהשיניים שלו מנצנצות קצת לכיוון דרטיני כדי לנשוך רעם אותו, דרטיני מנסה לזחול מתחתיו ולהתחמק אבל אלקטריק מספיק לתפוס אותו.
דרך השם
תצטט את התגובה שלי (ורק את החלק הנוגע אליך בה), ואם אתה אומר משהו שים אותו ב"", כך אפשר להבדיל בין מעשים לדיבורים.
--
"אני לא נותן פוקימונים, הפרופסור נותן אותם. הוא נמצא בתוך המעבדה, בקצה המרוחק" הוא אומר פותח את הדלת לרווחה ומצביע לכיוון מסויים.
ג'וני
סקווירטל ופלאסל רצים זה לקראת זה. פלאסל קופץ עם דחיפה, אבל סקווירטל מתחמק ואז כשפלאסל נוחת סקווירטל בועט בו ומפיל אותו. סקווירטל רואה שאין צורך באקדח המים כי נראה שקשה לו לפלאסל לקום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 05:41 PM
[b] תמיר
דרטיני זוחל במהירות מתחת לאלקטריק ויורה זעם דרקון למעלה אבל אלקטריק קופץ הצידה כך שזעם הדרקון פוגע רק ברגל שלו. אלאקטריק רץ ונראה שהשיניים שלו מנצנצות קצת לכיוון דרטיני כדי לנשוך רעם אותו, דרטיני מנסה לזחול מתחתיו ולהתחמק אבל אלקטריק מספיק לתפוס אותו. [/b][/quote]
לנשוך רעם?לנשום דרקונית?
אף פעם לא ראיתי מישהו מתאר ככה מתקפות,בד"כ זה יותר בכיוון של 'משתמש בניב רעם/נשימת דרקון'
אבל זה גם מגניב,ונראה לי לי שהתרגלתי ^^"
--
ואם אתה שואל מה הקטע של המונלוג המרגש שלעיל-אין פואנטה.
----
"עכשיו,כל עוד אתה קרוב אליו,נשימת דרקון(שדרך אגב,אמורה לשתק) ואז חניקה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 04:41 PM
[b]
ג'וני
סקווירטל ופלאסל רצים זה לקראת זה. פלאסל קופץ עם דחיפה, אבל סקווירטל מתחמק ואז כשפלאסל נוחת סקווירטל בועט בו ומפיל אותו. סקווירטל רואה שאין צורך באקדח המים כי נראה שקשה לו לפלאסל לקום. [/b][/quote]
אקח את סקווירטל על הידיים ואשבח אותו על הקרב ואלך לפלאסל ואשאל "אוקי אז מה רצית ממני" אגיד לו ברצינות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 04:41 PM
[b]
דרך השם
תצטט את התגובה שלי (ורק את החלק הנוגע אליך בה), ואם אתה אומר משהו שים אותו ב"", כך אפשר להבדיל בין מעשים לדיבורים.
--
"אני לא נותן פוקימונים, הפרופסור נותן אותם. הוא נמצא בתוך המעבדה, בקצה המרוחק" הוא אומר פותח את הדלת לרווחה ומצביע לכיוון מסויים.
[/b][/quote]
אני הולך לאן שהוא מצביע
-
תמיר
אני יודע, התחביר של "השתמש ב<שם מתקפה>" מזכיר יותר מדי את התחביר אל המשחקים והוא די מאולץ (אולי לאמר נושם דרקונית נשמע גם מאוד מאולץ, אבל נזרוק את זה). אולי באמת היה עדיף אם הייתי כותב "נושך עם רעם", או "נושם בצורה דרקונית".
--
דרטיני נושם מהר בצורה דרקונית לעבר אלקטריק, אבל אלקטריק מתחמק ואז מנחית את עצמו בעוצמה על דרטיני. דרטיני כורך את עצמו סביב אלקטריק ואז עוזב אותו מחשש להתחשמלות.
ג'וני
סקווירטל מאוד מרוצה מהתשבוחת, וכשאתה שואל את אלקטריק הוא לא משיב כלום ובוהה בטמטום קדימה.
דרך השם
אתה נכנס למעבדה ועובר שם, עד שאתה מתקרב לשולחן, עם מחשב שהפרופסור יושב מולו ומריץ כל מיני שורות קוד במחשב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 06:15 PM
[b] תמיר
אני יודע, התחביר של "השתמש ב<שם מתקפה>" מזכיר יותר מדי את התחביר אל המשחקים והוא די מאולץ (אולי לאמר נושם דרקונית נשמע גם מאוד מאולץ, אבל נזרוק את זה). אולי באמת היה עדיף אם הייתי כותב "נושך עם רעם", או "נושם בצורה דרקונית".
--
דרטיני נושם מהר בצורה דרקונית לעבר אלקטריק, אבל אלקטריק מתחמק ואז מנחית את עצמו בעוצמה על דרטיני. דרטיני כורך את עצמו סביב אלקטריק ואז עוזב אותו מחשש להתחשמלות.
[/b][/quote]
חג (שביעי של פסח) שמח ^_^
--
"כל עוד אתה קרוב זעם דרקון!"