-
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחליט לעזוב את נג'י לרגע זה ולהתאמן על שליטת כוח המיים שלך.נג'י אומר לך"טוב בי לוק".אתה הולך הלליכה קצרה עד שאתה מגיע לחוף הים.שם אתה נכנס לים ומתחיל לצלול ולהתאמן על השליטה מים שלך.אתה מייצר גל צואנאמי ענק שז במהירות לעבר האנשים.האנשים מתחילים להיבהל מזה ולברוח.אתה מקפיא תגל.לפתע חור שחור מופיע ושואב אותך.אתה מוצא את עצמך בעולם לא מוכר ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/487.png[/IMG] גיראטינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מתחמק מהעל חושי של סורלוק.הוא שולח להביור לעבר הברק של פרובאס.הברק והלהביור מתנגשים ושניהם מתבטלים.סאלאמנס שולח להביור לעבר פרובאס.פרובאס לא מצליח להתחמק מהלהביור ומפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש באקדח מים עם בועות על סורלוק.סורלוק מרחף באוויר ומתחמק מן שני המתקפות של פיפלאפ.לאחר מכן סורלוק תוקף באבנים חדות את סאלאמנס.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054932][B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחליט לעזוב את נג'י לרגע זה ולהתאמן על שליטת כוח המיים שלך.נג'י אומר לך"טוב בי לוק".אתה הולך הלליכה קצרה עד שאתה מגיע לחוף הים.שם אתה נכנס לים ומתחיל לצלול ולהתאמן על השליטה מים שלך.אתה מייצר גל צואנאמי ענק שז במהירות לעבר האנשים.האנשים מתחילים להיבהל מזה ולברוח.אתה מקפיא תגל.לפתע חור שחור מופיע ושואב אותך.אתה מוצא את עצמך בעולם לא מוכר ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/487.png[/IMG] גיראטינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מתחמק מהעל חושי של סורלוק.הוא שולח להביור לעבר הברק של פרובאס.הברק והלהביור מתנגשים ושניהם מתבטלים.סאלאמנס שולח להביור לעבר פרובאס.פרובאס לא מצליח להתחמק מהלהביור ומפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש באקדח מים עם בועות על סורלוק.סורלוק מרחף באוויר ומתחמק מן שני המתקפות של פיפלאפ.לאחר מכן סורלוק תוקף באבנים חדות את סאלאמנס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עובר למצב צל ומרגיש את הגוף שלי משוחרר וחזק יותא בעולם האפל של גרטינייה יש לי קצת ייתרון אפל
"מה אתה רוצה?! אם אתה רוצה להילחם אני מוכן ומזומן אומר ואתחיל לחזק את עצמי בכוחות צל
(שאני שם כוחות צל אני נראה אחרת, יש לי פוני על עין אחת והעין השנייה שלי בצבע סגול, יש מסביבי הילה שחורה)
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054932][B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מתחמק מהעל חושי של סורלוק.הוא שולח להביור לעבר הברק של פרובאס.הברק והלהביור מתנגשים ושניהם מתבטלים.סאלאמנס שולח להביור לעבר פרובאס.פרובאס לא מצליח להתחמק מהלהביור ומפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש באקדח מים עם בועות על סורלוק.סורלוק מרחף באוויר ומתחמק מן שני המתקפות של פיפלאפ.לאחר מכן סורלוק תוקף באבנים חדות את סאלאמנס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סלאמנס תשתמש בזעם דרקון כדי לשאוב את המתקפה הזאת ואז תשלח להביור ואתה פיפלאפ תשלח אקדח מים עם בועות בכול הכוח!"אגיד לפיפלאפ ולסאלמנס.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054593][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מחזיר את האקדחים שלך למקום שלהם אך משאיר את טוטודיל ואת ולפקיס בחוץ למקרה שיקרה לך משהו.שחור אומר לך"אני לא רוצה ממש ממך משהו.אך אם תרצהאני אוכל ללת לך משימה שתבצע אותה ולאחר שתבצע תזכה בפרס כולשהוא.אז אםת רק צה אתה מוזמן לבחוראת אחתץ משתי המגילות שבידי.בכול מגילה יש משימה בשבילך".שחור מוציא מכיסו 2מגילות שנראות עתיקות[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'מגילות? מה הקשר למגילות?' אני שואל את עצמי בראש ולאחר מכן מתקרב אל שחור ולוקח את המגילה שהוא מחזיק בידו הימנית ואסתכל בה.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
שחור אומר לך"בתוך המגילות כתובה המשימה שלך וזה הכול.אז תבחר מגילה אחת מבני השתיים ותוכל ל ב צע את המשימה שבהם כתוב".אתה ניגש אל שחור ולקח מימנו את המגילה הימנית ואז אתה קורא תמגילה"צייד שלום אני רוצה שתצוד גרבלר פראי מאוד שנמצא בדרך 2.תבקש משחור את הציוד לצייד.אם תצליח ותביא לשחור את הגרבלר תקבל פרס כולשהוא".שחור אומר לך"אתה לוקח תמשימה?" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס משתמש בזעם דרקון על האבנים החדות של סורלוק.זעם הדרקון משמיד לגמרי את האבנים החדות של סורלוק.לאחר מכן סאלאמנס שולח להביורעוצמתי לעבר סורלוק.הלהביור פוגע בסורלוק קשה.פיפלאפ תוקף באקדח מים ובועות את סורלוק.סורלוק לא מצליח להתחמק משתי התקפות ומתעלף בקרב.נג'י אומר לך"עברת תמבחן ה2.".מולך הדלת נפתחת לה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה משתמש בכוחות הצל שלך כדי להפוך לח זקיותר.הגוף שלך מתחיל להשתנות בהתאם ואתה הופך לולקק אחר.גיראטינה אומר לך"לא הבאתי אותך לפה בשביל שתילחם נגדי.הבאתי אוותך לפה בשביל שתקבל כוחות שיעזרו לך עכשיו ובהמסך המסע שלך.אני אביא לך כוחות שיעזרו לך להביס את נג'י הרשע.טוב אתה רוצה כוחות חדשים שאביא לך?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1055012][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
שחור אומר לך"בתוך המגילות כתובה המשימה שלך וזה הכול.אז תבחר מגילה אחת מבני השתיים ותוכל ל ב צע את המשימה שבהם כתוב".אתה ניגש אל שחור ולקח מימנו את המגילה הימנית ואז אתה קורא תמגילה"צייד שלום אני רוצה שתצוד גרבלר פראי מאוד שנמצא בדרך 2.תבקש משחור את הציוד לצייד.אם תצליח ותביא לשחור את הגרבלר תקבל פרס כולשהוא".שחור אומר לך"אתה לוקח תמשימה?" [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
תוכל לתת לי תמונה של גרבלר?
------------------------
"אני לוקח את המשימה! אני,טוטודיל וולפיקס נתפוס את גרבלר הזה ונביא לך אותו,בתנאי שהפרס יהיה מכובד." אני אומר לו בחיוך ואפרד ממנו ולאחר מכן אכניס את טוטודיל לפוכדור ואומר לולפיקס:"אני עכשיו אשתמש במכוש שלי. כשאני אמצא משהו,אני אצטרך שתחפרי במקום כדי שנשיג אותו." ואוציא את המכוש.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1054754][B][COLOR="Green"]אייס
סאנד מנחכה שסופת החיול שלה תיגמר ואז תוכל להשתמש בחפירה.לאחר המתנה קצרה סופת החול נעלמת וגארדבור חופשי סאנד משתמשת במהירות בחפירה על הזירה.היא חופרת בור ואז היא נכנסת לבור שלה.בבור שלה היא חופרת תעלה עד גארדבור.דאנד הולכת בתעלה וכשהיא קרובה לגארדבור היא יוצאת מהבור ותוקפת בגלגול את גארדבור.גאדבור לא מצליח להתחמק מהגלגול ונפגע.גארדבור יורה עוקץ רעל לעבר סאנד..[/COLOR][/B][/QUOTE]
''תחזירי אליו את המתקפה עם סופת חול'' אורה לו
-
[B][COLOR="Green"]אייס
סאנד משתמש שוב בסופת חול.היא יוצרת סופת חול ומעיפה את סופת החול לעבר עוקץ הרעל של גארדבור.סופת החול מתחילה לזוז ומתנגשת בעוקץ רעל.סופת החול חזקה יותר מהעוקץ רעל והיא מחזירה תעוקץ רעל אל גארדבור .העוקץ רעל פוגע בגארדבור אך לא משפיע עליו כלל.גארדבור מצליח להתחמק מן סופת החול של סאנד שלך.ריקה אומרת לו"גארדבור תשתמש בקרן סולארית על סאנד".גארבדור מטעין קרן סולארית לעבר סאנד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ימס
גרבלר-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/75.png[/IMG]
---------------
אתה מחליט לקחת את המשימה לצוד גרבלר בדרך 2.שחור אומר לך"יופי אז נתראה.אני אפגוש אותך שתעבור תמשימה הזאת".אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו ואת ולפקיס משאיר בחוץ.אתה ממשיך לחפור ליד המכשתים הגדולים עם המכוש שלך.לאחר כמה חפירות המכוש שלך נתקבל במשהו קשה שהוא לא יכול לשבור אותו.ולפקיס חופרת עם רגליה ומגדליה תבור.אתה רואה שמצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem287.png[/IMG] מאובןן אולד אמר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1055320][B][COLOR="Blue"]ג'ימס
גרבלר-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/75.png[/IMG]
---------------
אתה מחליט לקחת את המשימה לצוד גרבלר בדרך 2.שחור אומר לך"יופי אז נתראה.אני אפגוש אותך שתעבור תמשימה הזאת".אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו ואת ולפקיס משאיר בחוץ.אתה ממשיך לחפור ליד המכשתים הגדולים עם המכוש שלך.לאחר כמה חפירות המכוש שלך נתקבל במשהו קשה שהוא לא יכול לשבור אותו.ולפקיס חופרת עם רגליה ומגדליה תבור.אתה רואה שמצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem287.png[/IMG] מאובןן אולד אמר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו זה מאובן! אני יכול לקבל עליו הרבה כסף." אני אומר לעצמי בשמחה ושם אותו בכיס ואז מכניס את ולפיקס ויוצא לחפש את גרבלר. 'אני חייב לתפוס את הגרבלר הזה בשביל שחור. הפרס יהיה חייב להיות שווה.' אני חושב לעצמי והולך סביב דרך 2 בחיפוש אחר גרבלר.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1055012][B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס משתמש בזעם דרקון על האבנים החדות של סורלוק.זעם הדרקון משמיד לגמרי את האבנים החדות של סורלוק.לאחר מכן סאלאמנס שולח להביורעוצמתי לעבר סורלוק.הלהביור פוגע בסורלוק קשה.פיפלאפ תוקף באקדח מים ובועות את סורלוק.סורלוק לא מצליח להתחמק משתי התקפות ומתעלף בקרב.נג'י אומר לך"עברת תמבחן ה2.".מולך הדלת נפתחת לה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אמשיך עם סלאמנס ועם פיפלאפ לדלת הבאה בתקווה שיהיה שם פוקימונים קלים להילחם נגדם.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נכנס לדלת עם הבאה עם פילאפ וסאלאמנס שלך.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובו מלא מראות ענקיות.נג'י אומר לך"הגעת למבחן האחרון שלך.אם תעבור אותו תקבל מפתח שאיתו תכול לפתוח את הדלת שבסוף החדר ולהגיע אלי.פשוט תצטרך למצןא תמפתח.המפתח נמצא בתוך אחת המראות.עליך להשמיד אותם ולמצוא תמפתח אך בחלק מהמראות יש מלכודת אז כדי שתיזהר מהם.בהצלחה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ימס
אתה שמח מן המאובן שקיבלת ואתה מכניס אותו לכיס שלך.אתה מכניס גם את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה ממשיך ללכת בדרך 2אחר חיפוש גרבלר ולהביא אותו לשחור.לאחר הליכה קצרה בדרך 2 אתה מגיע למקום עם הרבה סלעים גדולים.ובמרכזו שוכנים חבורה גדולה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/75.png[/IMG] גרבלרים ולידהם נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] הג'יודים שלהם התינוקות שלהם.הגרבלרים רואים אותך ומס' גרבלרים תוקפים במתקפת גלגול אותך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1055348][B][COLOR="Blue"]ג'ימס
אתה שמח מן המאובן שקיבלת ואתה מכניס אותו לכיס שלך.אתה מכניס גם את ולפקיס לפוכדור שלה.אתה ממשיך ללכת בדרך 2אחר חיפוש גרבלר ולהביא אותו לשחור.לאחר הליכה קצרה בדרך 2 אתה מגיע למקום עם הרבה סלעים גדולים.ובמרכזו שוכנים חבורה גדולה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/75.png[/IMG] גרבלרים ולידהם נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] הג'יודים שלהם התינוקות שלהם.הגרבלרים רואים אותך ומס' גרבלרים תוקפים במתקפת גלגול אותך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אני בטוח שהגרבלר הפראי במיוחד הזה לא יעצור גם במתקפה של אקדח מים.' אני חושב לעצמי ומוציא מהר את טוטודיל ואומר לו להשתמש באקדח מים על כל הגרבלרים שמתגלגלים ואם יהיה אחד שלא יעצור,אני אקפוץ הצידה ואומר לטוטודיל להשתמש עליו בעוד אקדח מים אחד.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מוציא את טוטודיל שלך שיעצור את הגרבלרים מלפגוע בך.טוטודיל יוצא ומיד שולח לעבר כול הגרבלרים שתוקפים אקדח מים.הגרבלרים לא מצליחים להתחמק מאקדח המים של טוטודיל.אקדח המים של טוטודיל פוגע והוא עוצר אותם מקום מלפגוע בך.הגרבלרים תקועים בבוץ שנוצר מאקדח המים כשהוא פגע באדמה והם לא יכולים לזוז.הגרבלרים שלא תקפו עכשיו תוקפים באבנים חדות.הם שולחים אבנים חדות לעברך ולעבר טוטודיל.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1055320][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאנד משתמש שוב בסופת חול.היא יוצרת סופת חול ומעיפה את סופת החול לעבר עוקץ הרעל של גארדבור.סופת החול מתחילה לזוז ומתנגשת בעוקץ רעל.סופת החול חזקה יותר מהעוקץ רעל והיא מחזירה תעוקץ רעל אל גארדבור .העוקץ רעל פוגע בגארדבור אך לא משפיע עליו כלל.גארדבור מצליח להתחמק מן סופת החול של סאנד שלך.ריקה אומרת לו"גארדבור תשתמש בקרן סולארית על סאנד".גארבדור מטעין קרן סולארית לעבר סאנד.[/COLOR][/B][/quote]
"תחמקי בעזרת חפירה!" אורה לה ואז אלחש אליה שאף אחד אחר לא ישמע "תגיעי עד למתחתיו, אם הוא יירה קרן סולרית לבור תצאי מהבור בגילגול ממתחתיו כדי שהוא ייתקע בבור וייפגע מהמתקפה!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1053201]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש בנשיכה עלפטיש העץ של אבומוסנו.הנשכה פוגעת בפטיש העץ של אבומוסנו אךך לא מזיזה למתקפה.טראפינץ' נפגע מןפטיש העץ' של אבומוסנו די קשה.לאחר כמה שניות טראפינץ' מתאווש מן הפגיעה שספג מפטיש העץ של אבומוסנו.גבריאל אומר"נשיכה לא תעבוד עלפטיש העץ.אבומוסנו תשתמש שוב בפטיש עץ על טראפינץ' שלו".אבומוסנו משתמש בפטיש עץ.היד שלו הופכת לפטיש עץ[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"עם ככה אז נצטרך להשתמש בנשיכה ביותר יעילות אז עכשיו טראפינץ' מהר תשתמש בפצצות בוץ לכיוון הרגיים של אבומוסנו כדי להפיל ואז תקפוץ עליו בנשיכה" אגיד לטראפינץ'