-
ניב-
XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
ובסדר
-----------------------------------------
"אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?"
ירין-
צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:47 PM
[b] ירין-
צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות [/b][/quote]
"יופי! עכשיו נסה להוציא מהפה בכל הכח אש! רכז את האנרגייה שלך בפה והוצאה אותה במלוא הכח!" אני אומר בתקווה שילמד להביור
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:47 PM
[b] ניב-
XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
ובסדר
-----------------------------------------
"אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?" [/b][/quote]
"אני יודע שדילגתי על הרבה מאוד מקומות, אבל זה לא מה שיהפוך אותי לחלש.
בקרב נגד מיסטר גראונד גרמתי לו להוציא את היפאודון, וקרב נגדך רק יעזור לי.
חוץ מזה, כדי לחזור חזרה אני צריך את העזרה של טורה, היא זו שמכירה את השמיים של קנטו לא אני" אומר במבוכה קלה
צ'אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם בחוזקה
ניב-
קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-[img]http://i28.tinypic.com/161z0vd.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:59 PM
[b] ניב-
קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-[img]http://i28.tinypic.com/161z0vd.png[/img] [/b][/quote]
"אלקיד צא מכת חשמל!"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:59 PM
[b] ירין-
צ'אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם בחוזקה
[/b][/quote]
"שוב גחלת! ותנסה להוסיף עוד כח!!" אני אומר
-
-
עומר-
לא, תראה עמוד 39, התגובה עם האוניקס. וביקשתי כבר לבשר בפרטי על מקרים כאלה
ניב-
~אלקיד מתפתח בקרוב~
"זנב רעל" אומר קוגה. סווייפר מתקדם בזנב רעל, לפני שהוא מספיק להגיע אלקיד תוקף, אבל במכת ברק-אלקיד למד מכת ברק. מכת הברק של אלקיד מצליחה לפגוע בסווייפר
ירין-
צ'אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:18 AM
[b]
ירין-
צ'אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל [/b][/quote]
אני יכול ללמד מתקפות שאולי לא קיימות כמו.. שריטות אש?
אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו
ירין-
אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
-----------------------------------
"מכת ברק" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ'אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b]
ירין-
אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
-----------------------------------
"מכת ברק" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ'אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק [/b][/quote]
"השתמש ביפורניים שלך השרופות כדי לתקוף אותו! אז.. שריטות אש!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b] עומר-
אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו
[/b][/quote]
"בלספורט נסה לתקוף אותו בעלי טער בויזל תשתמש בהשפרצה ואקדח מים בכל הכוח!"
-
ירין-
צ'אם מנסה אבל זה ממש כואב ומפריע לו. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם-צ'אם מתחיל ליסתחרר
עומר-
בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:56 AM
[b]
עומר-
בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום [/b][/quote]
"בויזל בלספורט אל תעמדו באותו מקום ליותר מחצי שנייה בויזל תישתמש במהירות בשביל לברוח! בלספורט תברח גם אתה וכשהוא יוצא עלי טער ואקדח מים!"
-
עומר-
עומר-
כולכם רצים לכל עבר. פתאום אוניקס מזנק מהתקרה, ותוקף את בוויזל בזנב ברזל לפני שבוויזל מגיב, למזלו של בוויזל בלספורט נחלץ לעזרתו ומעיף את אוניקס בעלי תער