[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 05:15 PM
[b]
ג'וני
סקווירטל מאוד מרוצה מהתשבוחת, וכשאתה שואל את אלקטריק הוא לא משיב כלום ובוהה בטמטום קדימה.
[/b][/quote]
זה פלאסל
"מה יש שם" אשאל את עצמי ואלך לכיוון שאליו הוא הצביע
Printable View
[b]
ג'וני
סקווירטל מאוד מרוצה מהתשבוחת, וכשאתה שואל את אלקטריק הוא לא משיב כלום ובוהה בטמטום קדימה.
[/b][/quote]
זה פלאסל
"מה יש שם" אשאל את עצמי ואלך לכיוון שאליו הוא הצביע
[b]
דרך השם
אתה נכנס למעבדה ועובר שם, עד שאתה מתקרב לשולחן, עם מחשב שהפרופסור יושב מולו ומריץ כל מיני שורות קוד במחשב. [/b][/quote]
"שלום פרופסור אפשר לקבל את ציקוריטה"?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 5 2010, 02:44 PM
[b]
נאור
[b]"רטיקייט השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. סידוט[/b] מתגלגל סביב צירו בתדירות הרץ אחד והוא מתקדם קדימה עד ש[b]הוא מתנגש ברטיקייט. רטיקייט תוקף עם שיניו בסידוט. [/b] סידוט נהדף אחורה ואז קם רץ ו[b]דוחף את רטיקייט[/b] [/b][/quote]
אני מקווה שאני עוד רשום XD
אגב אני בקרב נגד מנהיג המכון נכון?אז לפני זה היה קרב עם מאנקי נגד עוד פוקימון ומאנקי ניצח לא?פשוט שככתי..
~~~
"מעולה סידוט!,עכשיו נעשה מה שעשינו קודם , קוראים לזה צוות כפול!תרוץ סביבו בלי הפסקה ותיצור לעצמך שיכפולים,המון!" אומר לסידוט,והפעם אני יודע שזה יעבוד מושלם הרי בפעם הקודמת זה עבד כמעט מושלם.
"בזמן שהוא יתקוף סידוט משוכפל תפתיע אותו עם דחיפה ובזמן שהוא על הרצפה תטען גרירה ובשנייה שהוא קם תשחרר אותה!"אוסיף.
תמיר
חג שמח.
הסיבה שכאן אני משתמש בתחביר המאולץ, הוא שקודם כל אין דבר כזה לזעום, אין התנהגות אופיינית לזה. דבר שני, דרטיני לא חייב באמת לכעוס כדי להשתמש בזה, זה רק שם. לכן זעם דרקון מתפקד כאן כחפץ, כדור באולינג אנרגטי שנשלח מדרטיני. (לעומת נשיכה ונשימה שזה פעולות שהפוקימון ממש מבצע)
--
דרטיני יורה את זעם הדרקון לעבר אלקטריק, ואלקטריק מנסה להתחמק מהכדור אבל הוא נפגע. אלקטריק שולח זרם חשמלי ופוגע בדרטיני.
ג'וני
אופס
--
הוא לא הצביע לשום מקום, הוא פשוט בוהה בטמטום למקום שאליו מופנות העיניים שלו כשהוא נפל, וכשאתה מסתכל אתה לא ממש רואה שם יותר מדי דברים מעניינים.
דרך השם
הפרופסור מסתובב אליך במן הבהלות כזו.
"יכולת לאמר בבקשה אתה יודע. אוקיי אני אביא לך" הוא אומר מסתובב חזרה למחשב פותח קובץ חדש ומתחי ללכתוב שם הרבה דברים ואז על המסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור קם לוקח אותו וממגירה מוציא 5 פוכדורים נוספים ופוקדע.
"קח, הנה צ'יקוריטה, חמישה פוכדורים ופוקדע. אה ועוד משהו" הוא אומר ואז מוציא ממגירה טלפון נייד "קח, ניסיתי להביא את זה למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן התאבדו, אתה יכול לבדוק את המספר על המכשיר עצמו. שאלות?" הוא נותן לך את כל הדברים.
נאור
בוקר טוב לך.
מנקי ניצח את בידוף של פול מורפי.
אני מקווה שתגיב ביתר אקטיביות, או שלא תשמור את מקומך כאן.
כן, אנשים עם מנקי במכונים נהיים מאוד מטורפים עם התכניות שלהם.
--
"רטיקייט, אל תתן לזה להפתיע אותך. תעקוב היטב אחרי המקורי ואז תתקוף, ואם זה שכפול אז קפוץ מהר למעלה והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. סידוט מתחיל לרוץ סביב רטיקייט, די מהר, ויש שלושה סידוטים די חיוורים. רטיקייט עומד במרכז ומתרכז, ואז ברגע שרירותי, שנראה היה שלא היה הבדל בין הרגע הזה לכל רגע אחר, הוא קופץ לכיוון אחד הרטיקייטים ומחטיא. סידוט מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה, ורטיקייט קופץ למעלה. סידוט טוען גרירה ורטיקייט מכין את ניב העל ואז הם מתנגשים בעוצמתיות וכל אחד פוגע בשני.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 05:49 PM
[b]
ג'וני
אופס
--
הוא לא הצביע לשום מקום, הוא פשוט בוהה בטמטום למקום שאליו מופנות העיניים שלו כשהוא נפל, וכשאתה מסתכל אתה לא ממש רואה שם יותר מדי דברים מעניינים.
[/b][/quote]
"מה לעשות?" אשאל את עצמי ואגיד לפלאסל "אתה רוצה שאמצע לך מאמן שיתפוס אותך" אשאל אותו
[b]
דרך השם
הפרופסור מסתובב אליך במן הבהלות כזו.
"יכולת לאמר בבקשה אתה יודע. אוקיי אני אביא לך" הוא אומר מסתובב חזרה למחשב פותח קובץ חדש ומתחי ללכתוב שם הרבה דברים ואז על המסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור קם לוקח אותו וממגירה מוציא 5 פוכדורים נוספים ופוקדע.
"קח, הנה צ'יקוריטה, חמישה פוכדורים ופוקדע. אה ועוד משהו" הוא אומר ואז מוציא ממגירה טלפון נייד "קח, ניסיתי להביא את זה למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן התאבדו, אתה יכול לבדוק את המספר על המכשיר עצמו. שאלות?" הוא נותן לך את כל הדברים.
[/b][/quote]
"לא תודה"אני אומר ויוצא אחוצה להתאמן
[b] נאור
בוקר טוב לך.
מנקי ניצח את בידוף של פול מורפי.
אני מקווה שתגיב ביתר אקטיביות, או שלא תשמור את מקומך כאן.
כן, אנשים עם מנקי במכונים נהיים מאוד מטורפים עם התכניות שלהם.
--
"רטיקייט, אל תתן לזה להפתיע אותך. תעקוב היטב אחרי המקורי ואז תתקוף, ואם זה שכפול אז קפוץ מהר למעלה והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. סידוט מתחיל לרוץ סביב רטיקייט, די מהר, ויש שלושה סידוטים די חיוורים. רטיקייט עומד במרכז ומתרכז, ואז ברגע שרירותי, שנראה היה שלא היה הבדל בין הרגע הזה לכל רגע אחר, הוא קופץ לכיוון אחד הרטיקייטים ומחטיא. סידוט מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה, ורטיקייט קופץ למעלה. סידוט טוען גרירה ורטיקייט מכין את ניב העל ואז הם מתנגשים בעוצמתיות וכל אחד פוגע בשני. [/b][/quote]
"סידוט אתה בסדר?"אומר ואבדוק מה קורה איתו.
"קדימה בו נסיים את הקרב הזה,תשתמש בנגיחה!"אומר לסידוט.
ג'וני
פלאסל מתעלם ממה שאתה אומר וממשיך לבהות קדימה, אם כי נראה שלאט לאט הטמטום נסוג.
דרך השם
אנא הבהר למה התכוונת. אם אתה יוצא החוצה להתאמן, אז אתה יוצא החוצה לעשות פעילות גופנית סופרטיבית. אני בטוח שלא התכוונת לזה. תהיה מדוייק יותר בפקודות שלך, כי אני מחשב.
נאור
כשאתה מסתכל, אתה רואה את סידוט מתגלגל קצת במקום על הגב, ואז הוא קופץ קדימה, ורטיקייט, גם בערך באותו הזמן נעמד.
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לרוץ לעבר סידוט, וסידוט זורק את כל גופו (נגיחה זה דחיפה עם הראש, וכל הגוף שלו זה ראש ולכן זה חבטת גוף) אל רטיקייט והוא פוגע ברטיקייט. רטיקייט ממהר ונועץ את שיניו בסידוט, ועוזב. רטיקייט מתחיל להתעייף. סידוט עדיין לא, אבל עוד מעט כן.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 5 2010, 07:03 AM
[b] ג'וני
פלאסל מתעלם ממה שאתה אומר וממשיך לבהות קדימה, אם כי נראה שלאט לאט הטמטום נסוג.
[/b][/quote]
"מעניין על מה הוא מסתכל?" אשאל את עצמי ואסתכל לכיוון שהוא מסתכל כדי לראות אם יש משהו מעניין
[b] נאור
כשאתה מסתכל, אתה רואה את סידוט מתגלגל קצת במקום על הגב, ואז הוא קופץ קדימה, ורטיקייט, גם בערך באותו הזמן נעמד.
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לרוץ לעבר סידוט, וסידוט זורק את כל גופו (נגיחה זה דחיפה עם הראש, וכל הגוף שלו זה ראש ולכן זה חבטת גוף) אל רטיקייט והוא פוגע ברטיקייט. רטיקייט ממהר ונועץ את שיניו בסידוט, ועוזב. רטיקייט מתחיל להתעייף. סידוט עדיין לא, אבל עוד מעט כן. [/b][/quote]
"מעולה סידוט!,קדימה עוד מעט אנחנו מסיימים,חבטת גוף!!" אומר לו.
ג'וני
אתה הולך קצת לכיוון שאליו הוא מסתכל ומאמץ את עיניך כמה רגעים, אבל אתה לא רואה שום דבר יוצא דופן, ואז אתה מסתובב חזרה ורואה את פלאסל מתרחק באיטיות ממך.
נאור
"רטיקייט, השתמש בהתקפה מהירה!" אומר פול מורפי.. רטיקייט נע במהירות לעבר סידוט המתקרב ומתנגש בו ומסיט אותו מהמסלול. כתוצאה מכך סידוט מחטיא את רטיקייט, והוא מתחיל להתעייף.
[b]
דרך השם
אנא הבהר למה התכוונת. אם אתה יוצא החוצה להתאמן, אז אתה יוצא החוצה לעשות פעילות גופנית סופרטיבית. אני בטוח שלא התכוונת לזה. תהיה מדוייק יותר בפקודות שלך, כי אני מחשב.
[/b][/quote]
התכוונתי שאני יוצא להתאמן עם ציקוריטה
דרך השם
ואני אמשיך לבד את קו המחשבה הזה ואניח שאתה רוצה להתאמן מחוץ לעיר. (אם אני טועה אתה מוזמן לתקן!)
--
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון מרוול עם צ'יקוריטה. אתה קצת מטייל באזור ואתה מוצא מיאו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 5 2010, 12:08 PM
[b] ג'וני
אתה הולך קצת לכיוון שאליו הוא מסתכל ומאמץ את עיניך כמה רגעים, אבל אתה לא רואה שום דבר יוצא דופן, ואז אתה מסתובב חזרה ורואה את פלאסל מתרחק באיטיות ממך.
[/b][/quote]
"אולי כדי לגלות מה מתרחש כדי שאלך בעקבות פלאסל" אומר ואעקוב אחרי פלאסל
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 5 2010, 06:07 PM
[b] דרך השם
ואני אמשיך לבד את קו המחשבה הזה ואניח שאתה רוצה להתאמן מחוץ לעיר. (אם אני טועה אתה מוזמן לתקן!)
--
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון מרוול עם צ'יקוריטה. אתה קצת מטייל באזור ואתה מוצא מיאו. [/b][/quote]
"יופי ציקוריטה זה אימון טוב(איך אני יודע מה המתקפות שלו?)