-
[quote=ErWiN;661573]
[B][COLOR=darkorange]ניב -[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לוקסיו מתקיף בנשיכה וישר בדחיפה לאחר מכן וזאנגוס לא מוותר ויורד לו קצת חיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"זאנגוס ! עכשיו טופר חיים!" אומר וזאנגוס מוריד ללוקסיו את כמות החיים המרבית ביותר עם השריטה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][COLOR=darkorange]"יופי!" אומר סוני[/COLOR] [/COLOR][/B][/quote]
"לעזאזל איתו...." אני ממלמל בכעס,
"תשתמש בטעינה ולאחר מכן ניצוץ!" אני שוב שואג.
-
[QUOTE][QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סוני מוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/2znvf46.png[/IMG] כפי ששיערת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן סטרביה מתקיף ישר בצוות כפול ומתקפה מהירה לעבר ג'ולטיאון[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מתקפה קטלנית שמורידה לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ג'ולטיאון סופת רעם!" אומר וג'ולטיאון מתחיל את המתקפה כאשר הוא שואג[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [/QUOTE]
"אוקיי סטרביה לא תוכל לשרוד את המתקפה הזאת חזור עכשיו קדימה ארקניין צא החוצה תשתמש בגלגל להבה כדי לספוג את המתקפה ושוב גלגל להבה כדי להביס את ג'ולתיאון"
-
[QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מול איזה פוקימונים כבר נלחמת ?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון יוצא מוכן לקרב כאשר אתה מוציא את לארביטר[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר מתחיל בקבר סלע ומוריד לג'ולטיאון מעט חיים כאשר הצליח להתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ג'ולטיאון אמנם החשמל לא יוריד לו הרבה חיים אבל מתקפות חושך אולי כן " אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתקיף בכדור צל ענקי שפוגע בלארביטר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
נלחמתי כבר מול ג'ולטיאון ואמרת שלא נשאר לו הרבה חיים ..
ואז הוא הכניס את הג'ולטיאון והוציא גליילי , וזהו .. רק שתיים הוא חשף .
-----
"לארביטאר נסה להדוף עליו את הכדור הזה במתקפת קרן לפני שיתפוצץ עליך !"
אגיד לו ואמשיך "ומיד אז השתמש שוב בקבר סלע"
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאביטר רץ במהירות ונפגע קשה מכדור הצל ולא מצליח לעדוף את הכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר משתמש בקבר סלע וג'ולטיאון קבור בפנים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתעלף והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אוי לא!" אומר סוני וחושב על איזה מהלך לעשות ,הוא מחליט שהוא מוציא בחזרה את גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i50.tinypic.com/jhdgcg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את ארקניין בדיוק כאשר ג'ולטיאון מתקיף והוא סופג את המתקפה כי אין לו ברירה ויורד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה אבל סוני נחוש לנצח והוא מחזיר את ג'ולטיאון לפוכדור כאשר ארקניין איבד מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו תורך!" אומר ומוציא את [IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG] שלו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו מתקיף עם מעט החיים שנשארו לו ומוריד בעזרת טעינה וניצוץ את מה שיכול לזאנגוס [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס בעל חיים רבים קופץ ומסיים את הקרב עם מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים בג'ובילייף והאחות שואלת אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עם אותה אסטרטגיה אתה לא תנצח ,זה מה שאני מנסה ללמד אותך" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף שוב בתותח בוץ כאשר פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה ממנו את הבוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ומוריד לו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידגי'וטו מתקיף במתקפת כנף ומרשטומפ עף רחוק מאוד ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]"עם אותה אסטרטגיה אתה לא תנצח ,זה מה שאני מנסה ללמד אותך" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף שוב בתותח בוץ כאשר פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה ממנו את הבוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ומוריד לו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידגי'וטו מתקיף במתקפת כנף ומרשטומפ עף רחוק מאוד ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מרשטומפ על תוותר לו!" אומר לו "אוקי אסטרטגיה אחרת מרשטומפ אני רוצה שתעוף לפיג'יוטו ותהיה מתחתיו,אחר כך תירה עליו ירי בוץ ושהוא יפול לאדמה תתקיף בזעם!" אומר לו
-
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את ארקניין בדיוק כאשר ג'ולטיאון מתקיף והוא סופג את המתקפה כי אין לו ברירה ויורד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה אבל סוני נחוש לנצח והוא מחזיר את ג'ולטיאון לפוכדור כאשר ארקניין איבד מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו תורך!" אומר ומוציא את [IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG] שלו.[/B][/COLOR]
"קדימה ארקניין תשתמש בחפירה מהר ואז צא מאחוריו ותנשך אותו"
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאביטר רץ במהירות ונפגע קשה מכדור הצל ולא מצליח לעדוף את הכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר משתמש בקבר סלע וג'ולטיאון קבור בפנים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתעלף והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אוי לא!" אומר סוני וחושב על איזה מהלך לעשות ,הוא מחליט שהוא מוציא בחזרה את גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i50.tinypic.com/jhdgcg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אחייך ואודה ללארביטאר "תודה לארביטאר היה קרב מעולה אני מצפה שעוד תחזור להילחם"
אגיד לו ומיד אוציא את מארקרו שלי
"צא מארקרו השתמש בצל לילה ואז במתקפת כנף , מיד אחר כך תעלה לאוויר"
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים בג'ובילייף והאחות שואלת אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי" תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
-
[quote=ErWiN;664290]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו מתקיף עם מעט החיים שנשארו לו ומוריד בעזרת טעינה וניצוץ את מה שיכול לזאנגוס [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס בעל חיים רבים קופץ ומסיים את הקרב עם מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"לא נורא לוקסיו, חזור" אני אומ רלו ומחזיר אותו לפוכדור.
"תקשיב סנובר, אני יודע שאתה לא נלחמת איתי כלל, אך זה הזמן להראות שאתה שווה את מה שהשקעתי בך!, אז צא לכאן ותשתמש בקיע זרעים ולאחר מכן בשריקת עלים!" אני שואג ומשחרר את סנובר מהפוכדור.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את סנובר מהפוכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא נראה נחוש לקרב הזה אבל סוני לא נותן לזה לבלבל אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתחיל עם קליע זרעים שמוריד לזאנגוס ישר מעט חיים וישר בשריקת עלים שעושה את העבודה למהלך התור .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זאנגוס ! עכשיו שריטות!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס מתקרב אל סנובר ועומד לשרוט אותו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]"כן בוודאי " אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ותוך כמה דקות משיבה לך אותם ואומרת לך "תחזור שוב"[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לפתע אתה קולט מאחוריך ילד קטן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "תגיד ילד ,האם תרצה להצטרף איתי לעיר אורבורג ,שם המכון ה-1 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את מארקרוו וסוני אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אתה עושה טעות " וצוחק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאחר מכן מארקרוו מתקיף בצל לילה שמורידה לגליילי מעט מאוד חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ומתקפת הכנף שמדגדגת את שלדת גופו של גליילי ומורידה לו עוד קצת חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו תורנו!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה תקוף בקרן קרח וחסל אותו ישר!" אומר סוני ומחייך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B][I]יואב -[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שלך חופר בור ונכנס תוך שנייה הוא בחוץ ומנסה להפתיע את ארקניין בנשיכה ,אך ארקניין משתמש במהירות על ומתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו מהירות על עוד פעם!" אומר סוני וארקניין שלו רץ ומתקיף את ארקניין שלך בחוזקה רבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מציית לך ורץ לעבר פידג'יוטו ,מתקיף אותו בתותח בוץ ומפיל אותו לאדמה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן הוא מלמד אותו לקח עם זעם [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"פידג'יוטו עכשיו סופת אוויר!" אומר[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;665497][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]"כן בוודאי " אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ותוך כמה דקות משיבה לך אותם ואומרת לך "תחזור שוב"[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לפתע אתה קולט מאחוריך ילד קטן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "תגיד ילד ,האם תרצה להצטרף איתי לעיר אורבורג ,שם המכון ה-1 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד"כן בשמחה מה שמך ילד"
-
[QUOTE=ErWiN;665497][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מציית לך ורץ לעבר פידג'יוטו ,מתקיף אותו בתותח בוץ ומפיל אותו לאדמה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן הוא מלמד אותו לקח עם זעם [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"פידג'יוטו עכשיו סופת אוויר!" אומר[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד מרשטומפ! עכשיו תשתמש באקדח מים בשביל להיות באוויר ולנסות להתקיף באקדח מים במקתפת נגד ואז ישר תותח בוץ" אגיד לו במהירות
-
[COLOR=darkred][B][I]יואב -[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שלך חופר בור ונכנס תוך שנייה הוא בחוץ ומנסה להפתיע את ארקניין בנשיכה ,אך ארקניין משתמש במהירות על ומתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו מהירות על עוד פעם!" אומר סוני וארקניין שלו רץ ומתקיף את ארקניין שלך בחוזקה רבה.[/B][/COLOR]
"קדימה תשתמש בשילוב של צוות כפול וגלגל להבה - תשתמש בצוות כפול כדי להקיף את הארקניין שלו ותשתמש עם כולם בגלגל להבה"
-
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בצוות כפול וגלגל להבה ומקיף את ארקניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקרניין מקבל התקפה חזקה וחזיתית לתוך הגוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ארקניין להביור!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בלהביור ויורד לארקניין שלך מעט חיים אך כמות משמעותית יחסית.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה את מרשטומפ משם רחוק מאוד עד שהוא נתקל בקיר ומקבל מכה קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ואז מרחף לו באוויר ומתקיף באקדח בוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו תוקף את מרשטומפ בניקור חזק שמפיל אותו מהאוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה לא מבין ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עד שלא תמצא אסטרטגיה ,לא תנצח אותי ,זה גם שמו של התג שלי " אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ נראה חסר אונים ביינתים[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]אומר לך הילד את שמו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"שמי מקס" אומר לך ומציג לך את דרך 203[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "איך קוראים לך " בחזרה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;667020][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=green][B]אומר לך הילד את שמו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"שמי מקס" אומר לך ומציג לך את דרך 203[/B][/COLOR]