-
[B][COLOR="Red"]רורק
ג'ני אומרת לך"פשוט כמו כול פושע שדד את הבנקהכי גדול בעיר שלנו.אך יש לושותך שהוא קיבל את הכסףהגנוב.את השני עוד לא תפסנ וואין לנו מושג איפה הוא מסתתר.ברגעזהאנו משים את השותף.זהו עניתי לך על כול השרלות שלך.יש לך עודשאלוות תשאל"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714592][B][COLOR="Red"]רורק
ג'ני אומרת לך"פשוט כמו כול פושע שדד את הבנקהכי גדול בעיר שלנו.אך יש לושותך שהוא קיבל את הכסףהגנוב.את השני עוד לא תפסנ וואין לנו מושג איפה הוא מסתתר.ברגעזהאנו משים את השותף.זהו עניתי לך על כול השרלות שלך.יש לך עודשאלוות תשאל"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא תודה אני אמשיך אם אשמע משהו אספר לך" אומר ואמשיך בדרכי
-
[B][COLOR="Red"]רורק
השוטרת גנ' אומרת לך"אוקי תודה לך ושוב תודה על העזרה שעזרת לתפוס אותו ביי נער בהצלחה ברב המכון שלך."השוטרתת גנ'י שמה את הפושע על האופנוע שלה והיא גם עולה ונוסעת לדרכה באופנוע שלה.אתה לא רואה אותה כבר.אתה ממשיך בדרכך ומוצא את המרכז הפוקימונים של העיר קרן.מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714598][B][COLOR="Red"]רורק
השוטרת גנ' אומרת לך"אוקי תודה לך ושוב תודה על העזרה שעזרת לתפוס אותו ביי נער בהצלחה ברב המכון שלך."השוטרתת גנ'י שמה את הפושע על האופנוע שלה והיא גם עולה ונוסעת לדרכה באופנוע שלה.אתה לא רואה אותה כבר.אתה ממשיך בדרכך ומוצא את המרכז הפוקימונים של העיר קרן.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארפא את כולם ואלך למכון
-
[B][COLOR="Red"]רורק
אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי שואלת אותך"י מה תרצה"אתה עונה לה"תרפאי לי את הפוקימונים"היא לוקחת את הפוקימונים שלך והולכת אל חדר שיש לו דלת אדומה וננכנכסת לחדר.כעבור 5דקות של המתנה היא יוצאת מהחדר ונותנת לך את הפוקימונים שלך בחזרה.אתה יוצא המרכז הפוקימנים והולך אל מכון העיר.כעבור 5 דקות של חיפוש אתה מוצא את מכון העיר .מהתעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714610][B][COLOR="Red"]רורק
אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי שואלת אותך"י מה תרצה"אתה עונה לה"תרפאי לי את הפוקימונים"היא לוקחת את הפוקימונים שלך והולכת אל חדר שיש לו דלת אדומה וננכנכסת לחדר.כעבור 5דקות של המתנה היא יוצאת מהחדר ונותנת לך את הפוקימונים שלך בחזרה.אתה יוצא המרכז הפוקימנים והולך אל מכון העיר.כעבור 5 דקות של חיפוש אתה מוצא את מכון העיר .מהתעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלום באתי לערול קרב מכון"
-
[B][COLOR="Red"]רורק
אתה נכנכס למכון העיר קרן ורואה שם את מנהיג מכון הלחימה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG] הוא אומר לך"שמי ג'וטד ואני מאמן המכון של העיר קרן.אני מבין שאתה מאתגר אותי לקרב מכון אז אין בעיה אני מסכים.הקרב היה 2על 2 .למנהיג המכון אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר להחליף באמצע הקרב פוקימונים.אם הבנת את החוקים אז אנו מתחילים.אתה תוקף ראשון צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG]."המאנקי של ג'וד יוצא לקרב[/COLOR][/B]
-
[quote]ללוקאס
צ'ימצ'אר מנסה לשאוב את הזוהר הרפאים ללהביור שלו.צ'ימצ'אר לא מצליח לשאוב את הזוהר הרפאים.צ'ימצ'אר נפגע מהזוהר רפאים ומבסבקרב.פל אומר לך"רואה לוקאסקשה לנצח 1 1 יאלה מי הבא שלך קאקונה הבאנט שלי מוכן לקרבהאשלו"[/quote]
"תעשה פעימת מים על הריצפה כדי ליצור גלים בזירה ואז תשתמש בקרן קרח על הגלים כדי להקפיא אותם ושיהיה לך מקום מסתור"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא לקרב שלו ולזירה.קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה על רצפת הסזירה וזה יוצר גלים על הזירה.קאקונה מוציא מפיו קרן קרח שמקפיאה את הפעימת המים ובגלים שנוצרה.נוצר לקאקונה מגן מבנט של פל.פל אומר לך"יפה לוקאס מהלך יפה שקלת להיות מתאם על המל הזה מתאים למתאמים לא למאנים.טוב שהיה.בנט תשתמש שוב בזוהר רפאים."בנט משתמש בזוהר רפאיפם ומשגר אותו אל קאקונה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714738][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא לקרב שלו ולזירה.קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה על רצפת הסזירה וזה יוצר גלים על הזירה.קאקונה מוציא מפיו קרן קרח שמקפיאה את הפעימת המים ובגלים שנוצרה.נוצר לקאקונה מגן מבנט של פל.פל אומר לך"יפה לוקאס מהלך יפה שקלת להיות מתאם על המל הזה מתאים למתאמים לא למאנים.טוב שהיה.בנט תשתמש שוב בזוהר רפאים."בנט משתמש בזוהר רפאיפם ומשגר אותו אל קאקונה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר בזעם "אם תקרא לי מתאם אני אקפיא אותך אחריי הפוקימון שלך צא קראקונה מים מחסלים אש תשתמש בסילון אקווה משולב עם פעימת מים!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא מהמקום מסתור שלו.קאקרונה משתמש בסילון אקוה.קאקונה עטוף במים.קאקונה משתמש בפעימת ים כחיזוק לסילון האקוה שלו.קאקונה טס בסילון האקוה אל הזוהר הפאים.הסילון אקוה וזוהר רפאים מתנגשים.קאקונה מצליח לכבות את הזוהר הרפאים אך הוא נפגע קצת מהתנגשות.פל אומר לך"אני לא מפחד אתה לא תקפיא אותי אסור למאמן לפצוע מנהיג מכון.אז אם תקפיא תינעש מובן.בנט כדורצל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל קאקונה[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
קאקונה יוצא מהמקום מסתור שלו.קאקרונה משתמש בסילון אקוה.קאקונה עטוף במים.קאקונה משתמש בפעימת ים כחיזוק לסילון האקוה שלו.קאקונה טס בסילון האקוה אל הזוהר הפאים.הסילון אקוה וזוהר רפאים מתנגשים.קאקונה מצליח לכבות את הזוהר הרפאים אך הוא נפגע קצת מהתנגשות.פל אומר לך"אני לא מפחד אתה לא תקפיא אותי אסור למאמן לפצוע מנהיג מכון.אז אם תקפיא תינעש מובן.בנט כדורצל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל קאקונה[/quote]
"קראקונה השתמש בפעימת מים פעם נוספת ותתחיל לגלוש על המים אשר נוצרים, לאחר שתעשה זאת "צלול" באמצעות סילון אקווה לתוך המים ותשתמש בגל המים במטרה לחסום את כדור הצל והסילון אקווה במטרה לעשות פגיעה קריטית במיוחד" אני אומר לו ברצינות רבה מנסה לחשוב על המהלך הזה ולתכנן כבר את המהלך הבא.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזה יוצר גלים על הזירה.קאקונה גולשש על הגלים.קאקונה צוול לתוך הגלים ומשתמש בסילון אקוה חזק והוא זורם עם הגל.הכדור הצל והגלים מתנגשים.הגלים חוסמים את הכדור הצל ומחסלים אותו.קאקונה יוצא מהגל בסילון אקוה במטרה לפגוע בבנט.אך בנט זריז מאוד מתחמק מהסילון הקוה של קאקונה.פל אומר"בנט תשתמש בציפורן צל"בנט משתמש בציפורן צל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714759][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזה יוצר גלים על הזירה.קאקונה גולשש על הגלים.קאקונה צוול לתוך הגלים ומשתמש בסילון אקוה חזק והוא זורם עם הגל.הכדור הצל והגלים מתנגשים.הגלים חוסמים את הכדור הצל ומחסלים אותו.קאקונה יוצא מהגל בסילון אקוה במטרה לפגוע בבנט.אך בנט זריז מאוד מתחמק מהסילון הקוה של קאקונה.פל אומר"בנט תשתמש בציפורן צל"בנט משתמש בציפורן צל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איך הוא כזה טנקר?, תקפתי אותו מלא פעמים בהתקפות שאין סיכוי שהוא לא יפגע והוא בכל זאת החטיא? זה ממש לא הגיוני*
"קאקונה תפוס את ידו של בנט באמצעות נשיכה, אך תיזהר, זה יכול להיות קטלני אם לא תצליח, כאשר תתפוס אותו שחרר עליו את משעבת ההידרו הכי חזקה שאתה יכול."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מה זה טנקר
קאקונה מתקרב אאל בנט ותופס את ידו של בנט.בגלל תפסית היד של בנט הציפורן צל שלו הופסקה.קאונה נושך את ידו באמצעות נשיכה.בנט נפגע קשה מהנשיכה של קאקונה.קאקונה מוציא מפיו משאבת הידרו חזקה במיוחד שפוגעת קשה בבנט ובנט כמעט מובס בקרב.פל אומר לך"אתה עוד תצטאר על הטריק הסזזה הבנת אתה הולך להפסיד בקב המכון הזה .בנט תתאוש וציפורן צל"בנט מתאוש ומשתמש בציפורן צל שפוגעת בקאקונה[/COLOR][/B]